U. Rudaks "Rokupācija"
-1
Vakar' iesāku lasīt.
Vēstīts par Rudaka bērnību , pusaudža gadiem , dzīves saskari ar mūziku galvenokārt alternatīvo , smago.
Diezgan interesanti palasīt to ko kāds no mūsējiem ir pratis uzrakstīt.
Ok citi kliegs cik , nu musējiem , bet tai pat laikā paskatīties uz sevi lielākais informācija devums ko kāds ir devis ir praktiski no Bigija - dibinot šo vietu un no Wrongtale izdarot senu apcerējumu 90to beigās par mūziku.
Neviens nav nekādu grāmatu pat mēģinājis rakstīt.
Humors , ka grāmatu izdevuši sorosīti tb diena :D
Tagad visiem fanātiskajiem sorosītu nīdējiem iesaku pamest rokmuziku , ja tas nav true tapec ka to atbalsta sorosīti :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Rudaks Blomee peldeejaas ar visaam dreebeem.
0
kurš tad to nedarīja? :D
atceros dažas dāmas pat ar svāŗkiem
0
Ir grāmata nopērkama?
0
ir ~ 14ls
cena ir tā vērta
0
visiem kuri atnaks pie manis un pateiks slepeno paroli : "Metāls ir labs" iedosu 20% atlaidi
0
atnaaks un sitiis :D
0
man ir brinumpodzinja pec kuras uzspiešanas apsardze varēs izklaidēt uz vairākām stundām kādā attālākā telpā :)
Tos kas gribēs klapēties :D
0
"Humors , ka grāmatu izdevuši sorosīti tb diena :D"

Baigais jau nu humors, ņemot vērā, ka Rudaks ir Dienas žurnālists.
0
0
Par 10.80ls nepirktu, bet palasīt aizņemtos.
p.s. Nosaukums baigi labs
0
Kurā iestādījumā jāsaka slepenā parole?
0
graamatniicaa jaanis roze,cik zinu bobijs straada:D
0
ir vairākas šīs filiāles grāmatnīcas, bet nu moš jāaiziet uz kādu grāmatnīcu un pa trīs apmeklējumiem tādu kņišķu var izlasīt :p
0
Pāršķirstīju. Nedaudz jaunību atcerējos... Tas viss gan citādākā izklāstā jau šur tur ir ticis lasīts, tā kā diez vai baisi gribēšu to grāmatu pirkt. Pats tak tam visam daljēji arī esmu cauri izgājis...
0
Liega mums ir miksti dīvani uz kuriem pasēdēt , bezmaksas wi-fi metal muzika pec klienta izveles ka fona muzika!
Uzprasi Mārtiņam es man liekas viņam teicu.
0
Bet tā Cibas komūna arī varētu savu grāmatu izdot, Rigaslaika anekdošu stilā:

(Citāts)
vakar biju aizgājusi pie ulda draudzenes. ulda draudzene izvilka no saldētavas saldējumu, bet mani nepacienāja, jo viņai bija tikai viens. izstāstīju to uldim, un uldis bija sašutis - varēja taču ēst citā laikā, ne jau tad, kad atnāk ciemiņi, ja reiz tikai viens saldējums ir. tiesa, viņa necieta to, cik saldējums ir negaršīgs, un izsvieda pa logu. tas uldim lika atcerēties kādu atgadījumu.
reiz kāds draugs viņu uzcienājis ar saldējumu "pārsla", šis saldējums ir bijis ielikts krūzītē, un draugs kaut kādu iemeslu dēļ to sauca par akvareli. uldis gardu muti ēda saldējumu, bet pēkšņi draugs to atņēmis un sacījis: "pagaidi, pielikšu zemeņu ievārījumu!" pēc mirkļa draugs atgriezies ar to pašu saldējuma kūzīti un smīnu acīs. uldis ēdis, ēdis, līdz uzdūries kam neparastam. kaut kam, kas bijis cietāks par saldējumu. kaka. tā taču suņa kaka! uldis uz šo atradumu norādījis arī draugam, bet draugs visu noliedzis. tagad šis draugs ir miris.

mazliet par krāniem. ulda ietiekums meitenēm, kas kaut kādā veidā grib iepatikties konkrētam pretējā dzimuma pārstāvim, ir šāds - negaidīti mesties sūkāt krānu. līdz galam šajā ieteikumā viss nav izdomāts, precīzāk - nav izdomāts, ko darīt tad, ja nav nekādas garīgas reakcijas, bet uldis par to vēl domāšot. visām, kas šo izmēģina un kaut kas izdodas vai neizdodas, lūdzu ziņot, lai šim ieteikumam būtu kāds socioloģisks pamatojums. uldis arī gribētu, lai skaipā būtu tāda funkcija "ielikt mutē krānu". tas būtu tā, ka mirklī, kad kāds sev pieliek klāt dzleteno "skype me" sejiņu, viņš -hop- mutē iegrūž krānu. ideja laba, bet tikai jāizštuko šādi tādi tehniski sīkumi.

telefonsarunas beigās nez no kurienes ulda galā uzradās gatera troksnis. uldis gan draudzenei teica: "viss kārtībā, nekāda trokšņa nav!" tik un tā saruna drīz tika beigta, jo tomēr grūti dzirdēt.
0
Kolosāla grāmata. Kaut kur vidū tā gan kļūst mazliet juceklīga, taču kopumā iepriecina, ka tas viss beidzot ir kaut kā dokumentēts.

Ja par Uldi Rudaku Blomē- toreiz bija jautri, ka Uldis sadzērās, aizmiga pie Sanctimony un nogulēja pie skatuves visu vakaru. Protams, nākamajā "Sestdienā" bija slavinoša pasākuma recenzija. Lai arī viņš bija bezfilmā līdz pat brīdim, kad aizšķūrējām viņu uz telti.

Pirku par 15.00 ls, taču žēl nebija. Ķieģelītis smuks.
0
Hm, slavinošā recenzija bija tieši par Sanctimony ? Laikam pa sapņiem būs astrāli skatījies :D
0
tās kartiņas kas no griestiem karājas arī smukas
0
bobij, ks ks ks, nac shu un pasaki mum - kur skans???
0
mja. Grāmata tiešām laba.
0
NU ja ka laba, ticam, Rudaks tak nav no celma sperts (taa leishi saka), bet nu nafig maksaat un atbalstiit sist.eemo? Bobij, mainu to graamatu pret salauztu platinieku, salabosi pats un vareesi neskaneet/nepaarfochet to roko
0
Grāmata laba, it īpaši man kā cilvēkam, kas rokmūzikas dzimšanu Latvijā nav piedzīvojis bija īpaši interesanti!
0
«Cita starpā Rudaks runā arī par koncertiem, kurus viņš neatceras, bet tik un tā ir uzrakstījis recenziju.

"Esmu rakstījis aprakstu par koncertu, kurā esmu bijis, bet tādā stāvoklī, ka neko no koncerta neatceros. Cilvēki pēc tam lasīja un prasīja: kā tu tā varēji uzrakstīt?

Tā ir bijis ar latviešu koncertiem, kurus tomēr var prognozēt. Esmu redzējis grupu citā koncertā un varu iedomāties, ko no viņiem var sagaidīt," intervijā FHM stāsta Rudaks.»

www.delfi.lv/izklaide/popmuzika/...

Pieminētais koncerts ir 06. gada Blome, kurā jams atlūza teltī pie manis un Heresy, nogulēdams līdz pat rītam :) Droši vien arī, ka šis gadījums viņam nav bijis vienīgais…
-7
Kaut kā nesmuki,ka raksti par cilvēku tādas muiņas,neviens neraksta cik tu pats tajā teltī reizes esi nopirdies vai apvēmies. Rudaka vietā sadotu tev pa zobiem.
+4
Atlūzt Blomē teltī ir normāla lieta - bet par to kautkādus kreisos aprakstus sacerēt gan ir huiņa ...
+1
Jums vienkārši skauž ka Rudaks neatlūza un nenopirdās jūsu teltī.
+3
^"Rudaka vietā sadotu tev pa zobiem"
nu taj pašā FHM intervijā Rudaks stāsta, ka reiz nodarbojies ar boksu jaunībā, jo esot tizls bijis. Un dzīvē ir noderējušas boksa iemaņas. Bet citādi viņš ir miera mika.
Tāka nedomāju, ka šis tagad sitīs Desekrātoru.
p.s. un ko tur par tiem aprakstiem cepties. kam vispār tie interesē? Katra kodēja žurnaļugas subjektīvais skatījums vai kkāda fakinā recenzija ir un paliek viņa subjektīvais skatījums.
+3
No vienas puses - kāda man tur būtu daļa - kur Rudaks atplīsis, ar ko drāzies, ko dzēris, bet no otras puses - būtu jau nu šīs nianses paturējis pie sevis, jo par dižu profesionālismu tas neliecina.
+2
kost un atplīst jau roka žurnālista profesionālismam un reputācijai diži neskādē (ja vien to nedara tiešā ēterā), bet recenziju rakstīšana par neredezētiem koncertiem ir, ja ne neprofesionālisms, tad ar žurnālista ētiku noteikti pretrunā. Kaut gan šādas lietas, kā rādās, ir simptomātiskas šābrīža žurnālistikai kopumā.
0
«Zemapziņa visu tāpat dzirdēja, pat ja prāts bija bezfilmā!»
0
Viņa garhs klīda apkārt un dzēra un dziedāja un socializējās. Lūk arī recenzijas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas