Pharaoh - "Be Gone" ga
0
PHARAOH, the American heavy metal band featuring vocalist Tim Aymar (CONTROL DENIED), has made available a second song from its upcoming album, entitled "Be Gone". The song "Telepath" is now available for streaming on the band's MySpace page. Drummer Chris Black explains, "'Telepath' is about the erosion of human intelligence on a mass scale. There are other songs on the album relating to the general deterioration of human life, but this one has an almost psychological perspective. It's very sinister, and I guess that will happen when Tim and I collaborate on lyrics!

Orģinālavots: www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Grupa: www.metal-archives.com/band.php?id=2801...

Nez cik te pazīstami ar šo grupu, bet nu pašam man šie bijuši topā kopš pirmoreiz dzirdēju, kādu gadu, divus atpakaļ. Daudziem toties ir zināma noteikti Tim Aymar(Pharaoh vokālista, ar ļoti feinu balsi) sadarbība ar Chuck Schuldiner grupā Control Denied(es pat atļaušos teikt, ka ļoti nenovērtēts projekts), caur kuru ar uzgāju Pharaoh. Grupas kontā jau ir divi albūmi After The Fire(2003) un The Longest Night(2006), un sekojošās 2 dziesmas būs no trešā Be Gone.
Šīs divas piedāvātās dziesmas nu ļoti kārdina tikt pie pilna albuma, it īpaši Telepath.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Abi iepriekšējie bija ļoti labi, bet Control Denied ir labākais ko Čaks radījis m/
0
man švaka zināšana par Kontroul Dinaid, bet arī bez tā katram zīdainim ir skaidrs, ka [...]
0
.. ka papmpers uzsūc mitrumu un tapē var čurāt biksēs?

Varēji jau pageigt ar to dziļo sakrālo domu un padalīties ar citiem.
0
... ka Šuldiners vislabāk izpaudās grupas "Nāve" ietvaros. Un tas nav apspriežams, jo par ko citu mani tāpat neviens nepārliecinās ;)

/es jau tagad arī neesmu tā ka diži skaidrāks, salīdzinot ar iepriekšējā komentāra publicēšanas laiku/
0
Muzikāli Control Denied jau praktiski tas pats kas Death vien ir. Tim vienīgi kā vokālists ir spēcīgāks. Žēl ka kakaino leiblu dēļ netika izlaists nākamais Control Denied albums, kurš bija līdz pusei pabeigts. Jēlā formā tas ir uz puspirātiskā -Zero Tolerance- albuma.

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas