death bandai vajag bungieri!
0
Speciga death metal banda ar milzigu potencialu meklee labu un aatru bungieri! Gribi pameegginaat, zvani - 6362495
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vai nav pārāk pieticīgs tas bandas apraksts?
0
Es neuzskatu, ka nosaukumam jabut primarajam, lai piekristu spelet. Galvenais, lai ir veelme un mazliet ari prasme kaut ko darit. Parejais tikx izklastits pec tam.
0
Vai tik vārds "pieticīgs" tur netika lietots attiecībā uz grupas spēju un potenciālu aprakstu?
0
Fui, kāds "anonīms"??!! Es to rakstīju.
0
Latviešu valodā vārds "bunģieris" ir gramatiski nepareizs, pareizaak buutu "bundzinieks", kaut arī nemaz neskan tik brutāli, lai to ieliktu "Death" bandā. Un diez vai vairs mūsdienās, Latvijā, ir atrodams pilnvērtīgs, kvalitatīvs bundzinieks..
0
smedei ir labs bundzinieks, spele 6 gadus(laikam) bet diemzhel ir reperitis kas megos dzer tikai
0
To kk:(

Tu sabijies, ka paraadiisies nezeligi specigi konkurenti:)?
0
To Vampirs:

Esi nu tik laipns un pameklee man sakarigu bungieri un atlidziba Tev garanteta:)
0
Paga, Neon, bet vai Kārli (Neglected Fields, Sanctimony) var nosaukt par kaut kādā ziņa sliktu? Bet Rustams no Silenced? Un Dzintars (ja nemaldos; vai tā viņu sauca?) no Brute Chant?...
Šitie veči varētu likt publikai dacot pat tad, kad ģitāristi ir iemidzināti...
Vai Tu nu būtu tas, kurš liks pārvērtēt šo cilvēku ieguldījumu latviešu smagajā mūzikā?...
Un, vai zini, tas ka kāds lieto tādus okazionalismus, kā "buņģieris", neko ļaunu latviešu valodai nenodarīs. Ja Tev pret šādu lietu ir iebildumi, tad Tev būtu jābraukā apkārt pa Latviju, cenšoties pakļaut literārās valodas normām tos, kas runā 3 nepareizajos dialektos un 500 (!) izloksnēs...
Nu nav tev dzīve Mīlenbaha-Endzelīna vārdnīca....
0
pallidus: ja jau Tu uzskaiti labos bundziniekus, tad manupraat, nav korekti izlaist Preternatural un Flaying bundzinieku (Žeņa, ja nemaldos?)
0
Sorry! :)
Flaying man, kā nožēlojamam provinciālim, gan nav gadījies redzēt, bet Preternatural tiešām derēja pieminēt... Es kādu laiku vispār nevarēju aptvert to, kā tie ģīmīši, kas redzami uz "Presence" vāciņa, spēj TĀ spēlēt :) Visu cieņu...
Vispār, man šķiet, lai nu kur, bet smagaja mūzikā labi bundzinieki nez vai tik ātri izbeigsies :)
0
irc.delfi.lv #True-Metal [jauns kanaals metaalistiem!]
0
irc.delfi.lv #True-Metal [jauns kanaals metaalistiem!]
0
Es, proti, neteicu ka viņi ir slikti, nemaz nav slikti, gribu teikt tikai to ka viņi diezin vai atradīs laiku spēlēt kādā (tikai) topošā ansamblī. !! Protams arī domāju ka ansambļi, kurus jūs minējāt ir augstas klases, melnās mūzikas, virtuozi.. Tā un tā..
0
T.i. bundzinieki..
0
Bet man tomēr liekas, ka gan jau kāds virtuozsa vēl izlīdīs saulītē; gan jau kāds pašlaik cītīgi savas mājas pagrabā zvetē pa perkusijām... Un, kad tādi nāks no pagrabiem laukā, gan jau mums vēl būs ko brīnīties...
Lai vai kā, man tomēr ir pārliecība, ka patiešām laba smagā grupa bez bungotāja nepaliks...
0
Nepaliks, nepaliks.
0
Beidziet diskuteet un paliidziet man atrast kaut vai pusliidz speejiigu bunnggieri, lai varam celties veelreiz no mirussajiem un sagaadaat jums koncertos nebeidzamu metalgasmu! dziesmas ir naaviigas, viss ir gatavs- vajag tikai bunnggieri!
0
Ja vajag, es kā session member varu konci nospēlēt (tu jau zini!) - nu, ja tuvojas koncis un nekā nav!
0
Tas pleesonja neesi Tu, Hellhammer?
0
Jociigs esi????? Mees speeleejam liidziigi kaa NILE, bet Hellhammer drossvien griezz kaut ko uz CANNIBAL CORPSE pusi. Nu taa vismaz vareetu buut!
0
Hi!
0
Nu.. Cannibals... ja teiksiet ka meklejat bundzinieku black projektam - tad atradisiet. Bet neskiet vinam ka nespelesiet black :)))
0
Beldegiram
Hi Hi! Jā...
0
To Plesona...

Tiesi taa, nekadu black, pietiek vinu sseit jau! Latvija viss te aizkavejas pa kadien gadiem 5! Kad black metal savu aktualitati ir sacis mazliet zaudet un death/grind sak ari citur pasaule atgut pamatigu 3. elpu iespaidojoties no USA death/grind atdzimssanas ar veel speeciigaaku skannu un nostaju, tad pie mus notiek true black metal war. Tapec jau ari tik maz no musejiem izsitas plasak pasaule, kad neiet lidzi laikam. Kad pie mums valdija Husqvarn, Barbarossa, tad Sanctimony un mazliet velak paradiijaas Brute Chant, tad vajadzeeja nnemties ar blackiem, bet ne vis ir otradi. Vareja jau ari tureties tikai pie sava stila un gaidit kad tas saks jaunu elpu. Bet cik te skatos, tad tagadejie blackeri agrak spelejusi detuhu un otradi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas