Vieglaaki bendi
0
Nu jaa, es saprotu, ka juus te paarsvaraa brutal/death fani... Bet ko juus domaajat par vieglaaakaaam lietaam (hardcore utt). Par taadiem bendiem kaa Korn(komerciaals, bet tomeer) un, piem., Machinehead?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
njea njea njea
nav tas peeks, tikai tizla bernju agressija.

ja gripas ko vieglaaku/jestraaku var paklausiitie motorhead, ac/dc vai kaadu poweriiti.
0
pilnīgs respekts pret korn.
daudz augstāk vērtēju K par ___ tādiem kā motorhead ac.dc vai kādu poweriiti.

protams k nestāv blakus black metal, bet tam jau nav ar nekdā nozīes.
0
Korn!!!!!!!!!!haa haa haaa! Te laikam ir nolasiijussies beernudaarznieku nu metaalistinni! Pilniigi piekriitu BigUga! Ja grib ko vieglaaku-pameeklee kaut ko no klasikas, nevis ssitos jaunos meeslus! Bet protams, ka BRUTAL DEATH ir primaarais!
0
attopies vecīt, esmu izgājis cauri lielai daļai metāla. Ar vecumu tam nav nekāda sakara. Skaties plašāk.
0
to Hellhammer.
taas ir tikai tavas domas par primaaro un ne tik primaaro, ja tu taa domaa, ok, bet apgalvot ka brutal death peec definiicijas jau ir primaaras ir liiki :D ok, ja jau te cileeki dalaas paardomaas par vieglaaku muzonu, tad Arcana, In Slaughter Natives, SYL un veel shaadas taadais ir toch tas kas vajadziigs sirds mieram.
0
es gluzhi neesmu brutal death fans, bet shad tad arii to nenaak par sliktu paklausiities. klausos diezgan dazhaadu metal (gan doom, goth, gan speed, power), bet tas viennoziimiigi nav ne hardcore ne Korn. nez, 15 gados man vinji arii patika.. (laikam jaapiekriit vien buus Hellhammer). kaut gan par death vinjam galiigi negribeetu piekrist!:)
0
Man personiigi brutal death ir primaarais. Es tikai par sevi runaaju.Bet hardcore un nu-metal! Nu atvainojiet mani, tiem meesliem nav nekaada sakara ar metaalu!
0
kāpēc brutal death uzreiz ir primārais? ir arī citi novirzieni, nemaz ne sliktāki...
vispār, šitas ir bullšits, salīdzināt, kas ir labāks - black, death, doom utml.
Katrs izvēlās savu, katrs klausās, kas viņam patīk.
Protams, nu-metals un hardcore neatbilst šī saita specifikai, jo nevar tikt pieskaitīti pie metāla kā tāda.
0
Nu tiessi taa arii biju domaajis, ka katrs izveelas savu - es izveelos sec par primaaro brutal death/grind!
0
iisteniibaa jau laikam visa shitaa pamataa ir rockmuuzika, ja skataas taa nopietni:)
Nav jau svariigi, cik smaga vai viegla muuzika, bet galvenais lai tajaa ir kaut kas taads, kas tev paķer.
0
Taa gan ir, metaalam pamataa ir rokmuuzika. Un galveinais iebildums pret taadaam bandaam kaa Korn no mataino puses ir tas ka to pamataa nav rokmuuzika. Bet nu shii teema ja godiigi ir noriebusies... "pavtorenije matj zanudstva".
0
interesanti zināt,kāpēc tad Korn nav pamatā rōkmūzika. ja nu vienīgi tas ir kaut kas vairāk kā lēta rokmūzika.

0
Kapeec?? Tur pamataa ir hipij-hopijs ar murmuleessanu uz paaris ggitaaras akordiem!
0
bija viens raidījums par Korn. Tur rādīja klipus no dziesmām, kas ietekmējušas viņu muzonu. Un visi klipi bija reps utml. Tā ka...
0
nee nu k ir riktiigi sux, no vieglaakaam bandaam /me patiik Manowar, taa pati Metallica, koncii iepatikaas Disinct Light... ar vienvaardsakot heavy jaaklausaas
0
KORN un reps? BAHAHAHAH. vieniigais albuums, kur vinjiem kautko taadu mazdruscinj var paarmest ira follow the leader (deelj bizc limpkit un ice cube piedaliishanaas), paarejajos ne smakas no reposhanas. paldies vinjiem par to! vispaar jaunu vinji ir lieliska grupinja, tie kas vinjus paziist tikai virspuseeji nav kompetenti izteikt veerteejumu. punkts.
0
Nu Korn gan ir kļuvusi par pilnīgu bērnu popgrupu. Tie nemaz nav tik vērti, lai viņus šeit pieminētu - jaunās pokemonu paaudzes elki. Vienīgais labums no tādiem ir tas, ka kāds(īstenībā droši vien daudzi) sāk klausīties tādus kā Korn vai Slipknot, jo tos piem. biežāk var redzēt televīzijā vai radio, un tad viņiem tie iepatīkas, pēc tam jau apnīk un viņi rokas arvien dziļāk iekšā metāla pasaulē. Tā jau droši vien gandrīz visi sāk - ar vieglākām grupām, bet pēc tam...? Tā jau drīzāk tāda bērnu mūzika - katram tai cauri jāiziet, bet neviens vecāks par 25(īpaši neapdāvinātos neskaitot) tādus Korn nemaz neklausās.
0
Tas toch, es ar saaku ar Korn (taj laikaa likaas baigi ieruleejoshais muzons) bet vairs kautkaa roka neceljas vinju vecos diskus klausiities. Tagad, ja gribaas kautko vieglaaku, var paklausiities kaadu Bathory vai tml...
0
Piekriitu Kudaram, ir jau vairaak vinji uz tiinjiem meerkjeeti, bet galu galaa, muuzika jau arii dalaas uz paaudzeem. Paarmest vinjiem par to neko nevar, shajaa jomaa vinji tieshaam ir labaakie. Es pilniigi noteikti esmu pozitiivaak noskanjots pret tiini, kursh klausaas korn, nevis staigaa plataas, noshljukushaas biksees un tauree par to, kaa 50santiimi ka4aa, y00, vai veel taadi censonji, kas ir iemaaciijushies visas TF diska dziesmas no galvas (go ZIX)! Pats esmu klausiijies Korn no 14 gadu vecuma un, jaasaka, klausiitos atkal, ja buutu jaasaak no taas vietas. Nu jau kaadus gadus vairs nee, tachu joprojaam juutu dveeseli vinju muuzikaa. Ieveerteeju arii jauno albumu, kas ir visai labs, gana labaaks par ieprieksheejo darbu. Lai vinjiem veicas!
0
šeit vismaz kempusa apstākļos var nebūt tik stiprs nodalījums pēc paaudzēm, sev. starp etnomuzikologiem - apmeklē arī tīnu koncertus, gribas tak zināt kas notiek netikai savā šaurā ietvarā.
0
me kaukaa domaa ka vajnot pie taa ka daudziem papuciem vais nepatiik KoRn Var tikaj passus kOrnuz kaa nekaa vinji tak nereaali regrese.....un es domaaju ka nejau tauta taa izauga no ssiii muzoona bet koRni passi visu salaida trubaa.... Tas tjipa domaac ANTACCABLZ un jaunajs SUUC !me domaa ka pie visa vajniigi tiesi sie albumi nevis Kaukaada izauxana no taada muzona....
0
Njaaaaa.... te nu ir redzams kaa Hellhammer klausaas muuziku. Ja tas ir pieskaitiits pie klasikas, tad to driikst klausiities, ja nee, tad pasarg dies' - tie tachu uzreiz ir beernu murgi. Korn, tas ir kautkas vaajpraatiigi zveeriigs, tas nu man ir jaasaka godiigi. Motorhead, tie ir monstri. Poveriitis, jaa, var labi iereekt. Bet tu nuugji, kaa redzu seko kautkaadiem standartiem un klausies to ko tev pasaka, ka ir jaaklausaas, lai vareetu sevi saukt par true metaljoru. Bet es tevi varu apgaazt vienaa setaa, pazinjojot, ka tu no muzona neko nerubii. Katraa zinjaa rubii 10 reizes mazaak par mani, jo es, cilveeks, kuram numetal izraisa zinaamu riebumu, tomeer objektiivi speeju no taa arii panjemt kautko sev un atziit par labu esam. Piem. Korn - Untouchables mani burtiski piebeidza tieshi ar savu dziljumu, kuraa var ienirt uz paaris dienaam. Tu esi taads laukjis, ka tevi vajadzeetu aizliegt. Tu apsveicami reprezentee uzskatu par matainajiem - idioti. Paldies tev par sho attieksmi. Kurkuli... Un to savu brutaalo desu vari iebaazt savaa brutaalajaa pakaljaa. Jau piegriezaas tevii klausiities. Desa desa desa desa desa. Dirst ej ar savu desu. Ja tu klausies tikai desu, tad ko tu meegjini muldeet par citu muuziku, ja neesi nemaz to dzirdeejis. Iespeejams esi meegjinaajis, bet redz ka nespeej neko citu sagremot, kas nav desa. Redz, man piemeeram patiik to desu uzlikt uz maizes, un uzspiest pa virsu majoneezi(Ja tu vispaar kautko jeedz no simbolikas) Lai man piedod administraacija, bet man shodien ir labs gariigais.
0
:PPPPPPP
0
To Fauns: es saaku apsveert domu, vai Tev nav kaut kaads smagas pesoniskaas probleemas:) Man tik liekas, ka patiesiibaa Tu esi mazs, siiks perdelis ar Limp Bizkit T kreklu muguraa, ne taa murmuli???

veciit, es Tev juutu liidzi, tiessaam zzeel Tevis, ka Tev tik gruuti iet pa dziivi.
0
Jaa, atbalstu PEKLES AAMURU, desa un klasika un death, ka tik Faun neesi saeedies pa daudz maizi ra to uzspiesto majoneezi! Liekas, ka tu Faun arii nemaaki lasiit, jo PEKLES AAMURS nerakstiija, ka jaaklausaas tikai death/grind/doom/klasik metal rock muuzika, vinnsh respektee taadu muuziku, vinnsh rakstiija, ka Korn, ui baisi metaas ko taadu rakstiit, nav vecaaku cilveeku cieniigu veerta!
0
Un jaa administraacija, laikam par daudz talantu fabriku un chatos esi seedeejis, sheit nav chats, pretiigi metas shos vaardus rakstiit, sheit ir realitaate, kursh likts zem nosaukuma Forums!
0
Aiz jaa, jaabuut komatam, savaadaak te var paarprast.
0
Tev normālā textā pateica, ka tu esi lohs metālists, kas klausās 95% desas, jo redziet, ka tikai brutalitātē un agresijā ir spēx. Limp Bizkit T krekls??? Domājams, ka Fauns vispār nevalkā "savu mīļoto grupu" t-kreklus, turpretī tevi iedomājos kā matainu lopu CC kreklā, jo kārtīgs metālists tak nevar nesatigāt tādā.
Arkal protams tiek apelēts pie vecuma. hzha
0
Es pievienojos sho stulbo radiijumu apchuraashanai. Starp citu, kuraa vietaa es piemineeju Limp Bizkit? M? Mister lauzni, es ar tevi runaaju. Kuraa vietaa? Tu maz zini, ko es klausos? Es varbuut 10 reizes labaak par tevi orienteejos muzonaa cirvi. Man varbuut ir 40 gadu un baarda liidz celjiem, kameer tev veel padusees nekaa neaug, par to neesi aizdomaajies? Tas, ka man patiik KORN!!! Nenoziimee, ka esmu mazais melnais pokemons. Un man ir piedraazt to, ka Korn klausaas ljoti daudz mazu beernelju, kuri nesaprot par ko tur vispaar ir runa, taapat kaa man ir piedraazt uz to, ka smago muuziku klausaas tik daudz jaaklju, kaa tu, kursh taapat kaa urlas, neko citu nespeej sagremot, kaa tikai savu meeli. Deelj taadiem kaa tu arii ir izveidojies negatiivs iespaids par smagaas muuzikas cieniitaajiem.
0
Un pagaanam iipashi - ja tu nezini, ka latvieshu valodaa eksistee taads vaards kaa administraacija, tad nepukshkjini siekalas, jo tev shkjiet shis vaards uzreiz asocieejas ar chatiem un tv5, ko lai saka par tevi? Nokaap no ekraana un izej aaraa ieelpot svaigu gaisu, tad uzzinaasi arii to, ka ir taada lieta kaa tautas balsoshana, kurai nav nekaada sakara ar fabriku. Arii telefons ir domaats komunikaacijai, nevis tikai balsoshanai. Kas ar tevi? Saviem vaardiem liidzi seko? Laikam nekad neesi iebaudiijis sarunu ar mani, tad pasekotu gan.
0
Manu mīļāko grupu vidū jau sen (blakus visāda veida metālam) atrodas šādas nesmagas grupas: PINK FLOYD, KING CRIMSON, TRANSATLANTIC; ģitāristi Steve Vai, Joe Satriani, Al Di Meola. Labai vieglai mūzikai (izņemot to resnvēderu pašapmierināto country, bet tas nu tā - tikai mans viedoklis)nav nekādas vainas. Vienkārši smagā patīk labāk. Ja kādā brīdī metāls mazliet iesēžas aknās, noteikti ir vērts pamēģināt iepazīties ar klasisko mūziku. Tur ir daudz vērtību (un arī daudz metāla, tikai bez distortion).
0
FAUNAM - Es rakstiishu ka tas uzbrauciens man iisti neskairds un ne pa teemu, kur sheit ir administraacija, kam tu atvainojies, un neesmu nedz rakstiijis, nedz domaajis, nedz teicis, ka latvieshu valodaa nav vaards administraacija. Es domaaju, ka tev nav 40 un liidz baardai tev veel jaadziivo ilgi, jo tev tadi beerniskiigi teksti! Es iisti nesaprotu par kads sakars vaardam administraacijai ar telefoniem un tautas balsoshanai, laikam majoneezi ar desmaizi esi saeedies par daudz he he, es elpoju un eju aaraa katru dienu, tu laikam tupi maajaa un klausies Korn!
0
Par administraaciju es saukaaju cilveekus, kuri sheit nemitiigi uztraucaas par to, lai sheit paaraak nelamaajaas. Ja paareejo nesaprati, tad atvaino, bet tev ir smadzenju nepietiekamiiba, aciimredzot. Un atkaartots joks ir mulkjiiba, ja neesi dzirdeejis, taadu teicienu... Sarunu es tieshi shajaa briidii arii paartraucu, jo diskusija nav iespeejama.... diemzheel.... Par to tavu "beernishkjiigie teksti" vismaz var labi iereekt, kad palasa tavus nobriedusha cilveeka vaardu virkneejumus.
0
EU ATSAUCAS ADMINISTRAACIJA, KURA UZKATA KA VAJAG ATNNEMT VAARDA BRIIVIIBU PAT SHAI METAALA FORUMAA, kura te ierobezzo, vai teishaam sheit taada i? Es teikshu FAUNS ka tu brauc iisti ne pa teemu, kaads atkaartots joks, domaa par majoneezi, tas nav joks, bet realitaate. Administraacija, ja sheit taada buutu tad vinni nav dauz, un vinni jau te nemitiigi tev uztrauksies, vinni uztrauksies, lai nenaak taadi "saldie puicinnas", kaa Tu!
0
īblīt, nav tādas lietas kā vārda brīvība pat šeit. Dažas tēmas ir nozudušas pārliekas mudēšanas un lāmāšanas dēļ.
0
Kaut kaa diivaini - gluzhi dazhaadas teemas nonaak pie viena un taa pasha - striidinjiem par to, kursh ir pumpains tiinis un kursh nav, kursh kaut ko jeedz un kursh nee, utt. Turklaat parasti darbojoshaas personas ir vienas un taas pashas :)) Tad jau nav arii nekaads briinums, ka taas teemas pazuud, jo jeegas tiem kashkjiem taapat nekaadas nav :)
0
jā tīņu ofensīvas piekrītēji ir nepārspējami un tas ir viņu lielākais arguments. Bet ko tu vecam, pieredzējušam un gudram metālistam padarīsi. mums ir jāmācās no viņiem heheheheheheheeheheh:PP

Tu aizmirsi pateikt, ka parasti arī uzrodās kāds pravietis, piem. Intars t.i. TU.
0
Neba vienmeer uzrodas :) bet shitaadaas neaugliigaas diskusijaas es pagaidaam netaisos iesaistiities (sk. augstaak)
0
Ha. Sarunas par tēmu veido apm. 40% no šeit atrodamajiem tekstiem. Pārējais ir uzbraucieni un kaismīga pumpu un citu pubertātes pazīmju meklēšana citu fizionomijās un ne tikai. Stulbi tas ir.
0
Pārlasīju vēlreiz... Nē, laikam pat 40%nesanāks.
0
Aciimredzot taa ir cilveeku dazaadiiba un nespeeja pienjemt citu viedokljus diplomaatiski...
Nu suudiigi tas vispaar ir!
0
palasīju un riktīgi izsmējos :)))
0
Jaa, jums taisniiba, pietiks lamaaties, jaatgriezas pie teemas, pie virsraksta. Laikam, jau nirgas vilka deell maniim, jaatvainojaas visiem! LATVIESHI IR PAGAANI!
0
Korn, mashiinas galvas, hc un punk vairaak domaatas nenopietniem, cilveekiem, kuriem nav saape, kuri priecaajas, ka dziivo, kuru sirdis nenomaac domas par dziivi, kas tu esi un kas buusi. Melnais/Naaves metaals tomeer, vismaz man, rada saapes, mokas paardomas shaada muuzika paliidz paardziivot, jeb dziivot shajaas saapees, nesaprashanaa, atraidiishanaa. HC, punk - neko sliktu jau negribu teikt, bet shaada muuzika, manupraat, neaizvelk iipashi mataino sirdis, jo paaraak nereaali un paaraak prieciigi un jautri, bet jaabuut harmonijai un liidzvaram, kaadam jaabuut jautram citam llaunam, citam prieciigam citam druumam utt!
Bet kaa jau te ieprieksh tika mineets, korn daudziem ir saakuma cellsh pa kuru iet liidz nonaakt liidz Naaves/Melnaa metaala slieksnim! Nav jau jaanodirsh "jaunie" metaala galvas kuri klausaas SlipKnot Korn un citu jaunieshu muuziku, vinus vajag atbalstiit un iedot kaut ko smagaaku paklausiities, bet cita lieta ja vinni te saak meetaat "lielos" dzekus un varenos, saak braukt virsuu utt.
0
Nu paga. Vai ta neredz, ka Korn ir paardevusies?? Taa tak popsa skaitaas,kuru klausaas saldie giimiisi...
0
Tev ir taicniiba KERMENUZOBS, bet ir tomeer atkiriiba vai klausaas britu spiru vai Korn, jo britu spira neved uz metaala pasauli, savukaart Korn paraada taa pirmaas ieziimes, nelielas un nedaudz, bet nu tomeer! Taa ir kaa instalaacja, un Korn ir instalaacijas 1 procents, bet Melnais/Naaves metaals jau velk uz 80/90 procentiem!
0
Man patiik, kaa tu muldi luuzni. Cik paarliecinaats par sevi esi. Es teicu, ka klausos nu metal? Kuraa vietaa? Atkal viens gailis neko no manis teiktaa nav izlasiijis un saak kaarpiit savas siekalas. Un es tev pilniigi un galiigi nepiekriitu par tavaam saapeem un paareejaam izpausmeem sakariibaa ar tevis taa deeveeto melno naaves muuziku, no kuras es pilniigi neko nesaprotot. Es laikam toch neko nesaprotu, ja man klausoties vecos Bathory, Mayhem, Darkthrone "Ravishing Grimness" un "Plaguewielder" (tas taa, piemeeram) paarnjem nevis kautkaadas mauciigas skumjas un saapes, bet pozitiivs darbaspars. Tas, ka tu nespeej pienjemt, ka citaa muuzikaa ir kautkaada saals, nenoziimee, ka vinjas tur nav, aunapiere. Vienalga, laivaikastasbuutu. Tu tomeer vareetu nedaudz pashkjirot taas savas chupas, kas veljaas aaraa no taviem caurumiem.
0
Tu neesi pamaniijis, ka tava uzvediiba ir vienliidziiga ar urlu izpausmeem? Ja es to neklausos, tad tas ir suuds. Atradies pieredzeejushais metaljors. Un mees tie zaljknaabji. (smiekli un izvemtas kakas) Cik es noprotu no tevis, tu esi viens kaartiigs true dzheks, kursh klausoties smago muzonu, slapina spilvenaa, bet te viens zaljknaabis, kursh, kaa ljoti liels blackmetal un grindcore cieniitaajs, tomeer ciena arii pa bishkjiitim no kaa cita, piemeeram, no numetal konkreeti vienu grupu - Korn. Un taapeec shis zaljais tipinjsh esot noaudzis ar pumpaam un neko nesaprot no smagaa muzona, piedevaam neesaajot Limp Bizkit maicinju un fanojot par tv5 fabriku. Neshkjiet smiekliigi? Man shkjiet, taa kaa vari eest manas kakas.
0
Varu no ne tik smagām grupām ieteikt Paradise Lost, Theatre Of Tragedy (abām jaunākos veikumus), arī jaunos Tiamat. Ja gribas bez elektronikas, var mēģināt Katatonia, Nick Cave & The Bad Seeds ir izcili, Skunk Anansie, Red Hot Chilly Pepers.
0
Aizmirsu arī tādu lielisku grupu, kā Type O Negative.
0
rēcīgs dialogs izveidojies. No vieglākas mūzikas man favorīti ir Pink Floyd
0
Kaa nekaa, klasika nemirst! Tai buutu jaaiet caur muusu ausiim, lai izzinaatu saknes un vispaar smagaas muuzikas veesturi!
0
tas Nick Cave gadiijumaa nav kaut kaads kristiigais?:))
0
nav gan. un kas buutu, ja buutu? dazhi kristiigie arii ir cilveeki :)) piemeeram, taada kristieshu metaalblice kaa Living Sacrifice (metal-archives.com/band.php?id=3002...) savos pirmsaakumos tik slimu stuffu (labaa noziimee :P) speeleeja, ka ausis viita klausoties - pachekojiet Nonexistent albumu ;))
0
Hi, hi, ja man patīk Nick Cave, tad iespējams esmu kristietis. Sorry, wrong. Jautājumā par dievu piekrītu Glenam Bentonam.
Tā, kā.....
0
jaa, interesanti veerot, kaa no viena manis uzdota jautaajuma taads bloody combat uzaudzis...
0
Nu bieži es neklausos, bet šad un tad gan gadās paklausīties kaut ko komercializētāku, kā piemēram Korn vai kaut ko citu...
0
kursh zin cik gadu ir pagaanaam?
man vienkaarshi asaras tek no smiekljiem kad vinjsh runnaa par "mataino dveesli" un par cieshanaam un saapeem death/black/doom metal muuzikaa:))))))))
0
un starp citu,es saaku klausiities Korn, 96.gadaa,kad vinji bija LJOOOTI nepopulaari,kaa arii Slipknot,es dzirdeeju tad kad latvija par to zinaaji nedazudz cilveeku
0
mlje, besī cilvēki, kuri lielās ar to, ka dzirdējuši kaut kādas tur grupas pirms citiem - kāda, piemēram, man(vidusmēra trūmetal el vē) apmeklētājam starpība, ko un kad tu esi dzirdējusi, it īpaši, ja tas ir tāds mēsls.
0
es (me):

Kam tev manu gadu vecumu? Bet tad es iisti nesapratu, tu nirgaajies, vai ko?
0
vienkaarshi interesanti cik ir gadu cilveekam kuram ir taads pasaules uzskats...
0
es (me):

Un kaads tad vinsh ir, mans pasaules uzskats? Tu gribi teikt beernishkiigs?
0
nee...paaraak radikaals pret muziku, pret citu tautu parstaavjiem.
0
un pietam stulbs, ka auns!
0
Vai stulbs kaa auns tiku domaats es, vai tieshaam tu mani esi redzeejis, vai labojis manu kaadu kontroldarbu vai uzdevumu, ka vari pateikt ka esmu stulbs?
0
Lai arii daudziem korn besii, bet vinji paceela veselu rock atzaru,tas vien jau ir respekteejami, un runaajot par pokemoniem, nejau pashi piedzimaam mataini un aadaas teerpti, tapat vien izraadiijaamies un stulbi uzvedaamies
0
Jaa, bet leekkaataaji kaa piedzimst debili, tad taadi arii paliek!
0
Par leekaataajiem nepiedzimst, bet kluust he he, bet tomeer leekaataaji aug gados un tomeer izaug no leekaataaju chaulas...
0
...neliela atkaape, es sapratu kaapeec vinni taa leekaa, vinniem apkaart ir "chaula" diivaina no kuras vinni censhas izklluut, kaa caalis no olas spirinaas, spaardaas, trako un peec tam saakas viss patiesaakais...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas