Veneerisko Vaarsmu Vaaceliite
0
Ok, teema par Veneeru

(lasi - sievieteem/meiteneem/kucee...

Iesaakshu ar gadiijumu no pagaatnes. Satiku reiz es savu labu draugu/koleegji un aizgaajaam uz iiru krogu, kur vinsh dzeera ar savu draudzeni.

Iepazinaamies, viss kruta, dzeram, LOL, etc.

Man taa draudzene iepatikaas, jo, uzzinot manu vaardu (latv. most common), vina komenteja kaa "like the Greek god with many faces" (Roman actually, but..;) un es cienu cilveekus, kas zin mitologiju. Taa kaa viss likaas, ok, lai gan peec tam bazars aizgaaja par to, ka visi viirieshi ir divsejaini, monstri, cuukas, etc, nu par stereotipiem, blah

Vakara turpinaaajumu es meegjinaaju verbaali pieraadiit, ka cienu un veelos saprast Sievietes (cik nu tas ir iespeejams), uz ko sanjeemu atbildi, ka "neesmu sieviete". "Kas tad?" "Meitene."

Un there it went downhill.

"You look like a woman"

"I still am a girl"

"How old are you? Letmmeguess...."

...

26!

"Yes."

....

Nepagaaja ne 5 minuutes kaa viss bija paarveerties indiigaa uzbraucienaa:

First rule. Mind your own fucking business.
Second rule. Mind your own fucking business.
Third rule. MIND-YOUR-OWN FUCKING.... BUSINESS

Ok, es jau neuztveru personigi, ir cilveki saapinaaati/nogurushi/juut... nepietiekami gudri/reizeem arii asinjo rumpja lejasdaljaa. bet nah, she hurt my feelings, jo tas bija galiigi negaidiiti, jo vinja bija nice

Hm, pastaastiet vairaak par taam histeerijaam, Sievietes! Kaa lai ar jums tiek galaa/manage this,.... period
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
p.s. shitas eksemplaars bija no Skotijas, bet manupraat bites ir liidziigas visur, ne?
0
Nelien klāt. NELIEN. Ja vien sieviete pati nenāk virsū ar ar savu draudzīgumu, nevajag censties kaut ko pierādīt.

Būtībā tā arī ir- vīrietis sievietei visbiežāk nozīmē smagu darbu un lielas nepatikšanas. No mocībām cenšoties uzturēt normālu svaru un labi izskatīties līdz vardarbībai ģimenē- mēs visas kaut kā esam cietušas no vīriešu rīcības/attieksmes vai arī sabiedrības stereotipiem par to, kādai jābūt sievietei un ko grib vīrietis.

Un jā- menstruācijas ir elle.
0
Vot šitais jau gan, piedodiet man, patiešām ir LOL. It kā būtu kas vienkāršāks, kā uzturēt normālu svaru. Tās esot mocības? Vesela cilvēka labsajūtas priekšnosacījums, lūk, kas tas ir!
Uzaudzēt tīru muskuļmasu - lūk, tas ir grūti; pajautā fitnesistēm. Bet tauku dedzinātāji maksā kapeikas, un, ja nevīžo pat 3x nedēļā paskriet krosiņu - sivēnmāte tu, ne sieviete. Sportistes līdz šādai vāvuļošanai nenolaižas; jā, un arī raksturs tām 90% gadījumu ar visu frišo izskatu daudz labāks - varbūt cilvēki vienkārši zin cenu darbam ar sevi un prot to novērtēt arī citos.
Ko? :)
Bet dažas jau mūžīgi tās cietējas, un pasarg die's princesei uz zirņa aizrādīt ko par adekvātu uzvedību.
Bites IR līdzīgas, idritvaikociņ :)
0
Piekriitu. Mazaak briivajaa laikaa pie sociaalajiem portaaliem uz pakaljas seedeet, vairaak ar velosipeedu braukaat, da kaut vai Magneetaa skriet °°m/

Bet ne jau par to nah runa.

Par labveeliibu. Veselo sapraatu. Labi, sapratu, nevaig liist. Nu bet kur elementaara pieklaajiiiga/cilveeciska attieksme? Ja kucei ir zobi, tas jau nenoziimee, ka vinji nah jaaraada! Tas ir vaaji. Labaakaas ir taas, kas izliekoties par vaajaam/paljaaviigaam, patiesiibaa visu kontrolee... raganas hah h
0
p.s. heresy, elle tev, bet, piemeeram, Silvija man saka, ka tad, ka vinja asinjo, vinjai gribaas visus apskaut, miiljot utt (emo) kaapeec vajag taa saveejo peinu ekstrapoleet uz citiem/citaam, a?
0
Dārgumiņ, tad Tava Silvija ir izņēmums, jo vismaz 90% sieviešu jūtas tajā laikā slikti.

Ziniet ko- es pazīstu meitenes, kuras viduskolā pelnija fizkultūrā stabilu 10, taču neskatoties uz to tika sauktas par resnām. Kaulu uzbūve tāda. Te jau nu ir tas, ar ko jebkurš vīrietis jebkuru sievieti var pazemot novedot līdz histērijai- lai kāds nobarojies kuilis būtu viņš, viņam būs visaugstākās prasības pret sievietes izskatu. Un labākajā gadijumā tikai viena no desmit sievietēm visu laiku jūtas ērti saistībā ar savu ārieni.

0
Džīzas fak!

Un vispār nu gan izrāvi gadījumu no vidusskolas. Da vidusskolā visiem viens galvā, visi pārskatījušies porņukus, protams visas kuras neizskatās pēc pornstāres tās būs resnas.

Spriežot pēc tevis teiktā ka katrs resnais alus cienītājs uzstāda pārāk lielu latiņu sieviešu izskatā, jāspriež ka sievietēm bezmazvai vienalga kā vecis izskatas? Da labi...

Un kas tev liek domāt ka visi džeki baigi apmierināti ar savu izskatu?
0
Iepriekšējais komentārs: "...un, ja nevīžo pat 3x nedēļā paskriet krosiņu - sivēnmāte tu, ne sieviete. Sportistes līdz šādai vāvuļošanai nenolaižas; jā, un arī raksturs tām 90% gadījumu ar visu frišo izskatu daudz labāks - varbūt cilvēki vienkārši zin cenu darbam ar sevi un prot to novērtēt arī citos."

marle, ne jau tikai videnē tādi joki- te mums čalis, kas paziņo, ka ja es starp darbu un studijām nevaru atrast laiku tam, lai uzturētu ideālu fizisku formu, es esmu sivēnmāte. Un pajāt to manu augstāko izglītību un vēlmi būt materiāli patstāvīgai. Un vēl arī es esmu sliktāks cilvēks pēc rakstura, jo neesmu tieva kā skals. Tas nekas, ka tās pusbadā dzīvojošās "supermodeles" ir ārišķīgas un kašķīgas, jo viņām iekšā trako hormoni, kas patiesībā kliedz pēc pilnvērtīga uztura.
0
Hmmm- vīrieši ir apmierinātāki ar savu izskatu, jo viņiem uzstāda zemākas prasības. Jums pietiek izskatīties adekvāti, mums prasa būt skaistām pēc vienota standarta. Un vispār pēc visām sarunām ar visdažādākajām meitenēm secinu, ka lielais vairums sieviešu izvēlas vīriešus rakstura, uzvedības (kaut vai naudas maka- nenoliegšu) bet ne izskata dēļ.Jebkurā gadijumā āriene ir otršķirīgs faktors. Par jums es to gluži nevaru teikt- ir gadijies, ka čalis man skaidri paziņo, ka viņam riebjas mans raksturs, un tajā pat laikā viņš man turpina sist kanti, jo viņam patīk kā es izskatos.
0
LALALALA (shuts ears)

Dariet ka nefolks

nelasiet heresy

es tik uzmetu aci bet liekas ka vina marlem par infestus komentu brauc virsu, mos ar ne, bet nee nen neee (emo) (sucks) (puke)

/blocks out un-bitchez
0
Es nevis braucu virsū, bet paskaidroju. Ja gribi diskusiju par tēmu "kāpēc viņas dara tā", varbūt neņīdi, ka kāda no "viņām" atbild.
0
Ierosinu vel vienu podzinju "neradit histerisku nekuchu zinjojumus", un tad sarakstu kuraaa var iebalsot taas, kas visvaairaak izceljas ar nevienam nevajadziigu savu spamu/apzinjas indes izsplaushanu 4 komentaaru perimetraaa..

Nu tak nepaliks juusu dziive labaak toch no taa ka lasiiisiet taaadas kaa heresy ierakstus (tas pats kas ar bobijsxxx)! Tikai sagruziities var, un neiebraukt, vai auzaas, nah
0
Te nu ir iemesls tam, ka Tu nespēj normāli kontaktēties ar sievietēm. Slēdzam diskusiju.
0
Nu, ok; prasības pret raksturu un naudas maku ir ok, pret izskatu - ne; turpmāk ņemsim vērā.
Bet vispār, par tādiem kā tu, Heresy, mēdz teikt - muļķis ij baznīcā galvu nodauzīs. Ja ir kādas traumas vai kompleksi, aizej pie speciālista, izrunājies; ja ne citādi, vismaz vieglāk paliks. Citādi šitie nedafeministiskie izlēcieni ik uz stūra krietni vien iespaidu par tevi kā sarunbiedru bojā, jei bogu.

Par to slaidās līnijas tēmu. Ja nevari izbrīvēt laiku, lai 3x nedēļā pa pusstundai pasportotu - tev ir vienkārši citas prioritātes, kā (nelietderīgi) izmantot to laiku. Pareizs uzturs arī nemaz tik drausmīga padarīšana nav - vairums sieviešu vienkārši nezin, kas tas par zvēru, un moka sevi ar vājprātīgo diētām tā vietā, lai vienkārši pareizi sabalansētu uzturu. Tādām liekas dīvaini tas, ka ēdot ik pēc 2h normālu, uzturvielām bagātu barību, nevis 1 ābolu dienā, var panākt vēlamos rezultātus.

Kas vēl?
To "vienoto standartu" vari sev iebāzt... Pie visiem pārējiem kompleksiem.
0
No šīs diskusijas tiešām nekas prātīgs nesanāks, jo mums visiem galvās pamatīgi dominē dažādi apzināti un neapzināti stereotipi. :(
Bet, jā, sievietes ir raganas! :)))
0
Un patiesība nav atrodama sieviešu žurnālos. Tāpēc vienkārši nelasiet tās hui***!
0
Juu.

Patiesiiba ir FHM. (nod)
0
nopietni, LV FHM = ftw! (redaktors kruc vnk ahuun)
0
Vot sievietes lasot tos visus žurnālus vienkārši pašas sāk savu ķermeni ienīst, jo tur tie skaistie sivišķi tiek sabāsti.
0
Nu ja, masu psihoze taču.
0
Visbiežākais dzimumu konfliktu radītājs ir pieprasīšana atbilst normām. Te nu mums visiem ir stereotipi. Un nē, man nav kompleksu, es vienkārši pārāk daudz esmu pieredzējusi- un tās pat nav traumas. Ja sievietei pietiek ar to, ka vīrietis liek viņai justies ērti, vīrietim papildus vajag kaut kādu viņas atbilstību viņa estētiskajiem ideāliem. Papildus tam vīrietim grūti saprast, ka sieviete visu ar savu ķermeni saistīto uztver jutekliski, emocionāli. Ja sporto, tad kaifojot vai mokoties, ja ēd, tad ar baudu vai vispār ne.

0
Dandala, marle +1
Manas viedoklis (caur nefolk aciim ibio)
Ir 3 tipa sievietes (peec kjermenja)
= normaalas
< paaraak tievas
> paaraak resnas

Zhurnaalos liek <
Lielaakaa dalja meitenju ir =
Un peraas par to, ka ir > (gljuks)

Apmeeram taa ja
0
Eu, Heresy, bet ēst ar baudu jau var ne tikai alu ar čipšiem; atkal tu baigi pārspīlē.
Ja bābietis ir resns, taču jūtas labi tāds, kāds ir, es arī šim blakus jūtos baigi labi. Tas, ka tādu par sievu neņemtu, jau ir cita runa; bet kur kur tad arī ir teikts, ka tādu kā es šī par vīru ņemtu?
Bullšits tas estētiskais ideāls; un vispār, ir tā, kā Nefolks saka.
0
Man negaršo alus, es katru dienu vismaz stundu pavadu pastaigā pa tuvējo mežu un pati sev ik dienu gatavoju veselīgu maltīti. Man nav problēmu ar lieko svaru, lai arī uz mani reizēm var attiecināt nefolka teikto.

Nu redzi- Tu neņemtu par sievu sievieti ar lieko svaru. Tavs estētiskais ideāls ir slaidums, nenoliegsi. Es piemēram esmu pilnībā vienaldzīga pret faktu, ka mans puisis uzaudzējis pāris kilogramus un man būtu tikpat vienalga, ja viņš būtu pavisam apaļīgs- man būtiskāka ir personība, cilvēks top skaists ar to, kā viņš izturas, runā, kādas idejas pauž.
0
Ja es nepaņemšu šo pa sievu, paņems cits, tāpat kā to superslaido - vienkārši, miesasbūve arī psih. īpatnības lielā mērā ietekmē, pie tāda secinājuma esmu nonācis, un tas kaut kā abiem jāsaskaņo, tas arī viss, runa ir par saskaņu, ne estētiku atkal; un kas gan tavā uztverē ir liekais svars?
Ek, bļa, atradis es ar, par ko runāt; ssmukuma speciālists atradies :D
Forums vispār iet sviestā, jāņem atvaļinājums.
0
infestus, es pieturos pie idejas, ko man teica kāda veca krievu šuvēja- kamēr vidukļa apkārtmērs ir mazāks par gurnu apkārtmēru, cilvēku nevar saukt par resnu.

O.K.- jā, taisnība, 7 no 10 aktuālajām tēmām ir nefolka sviests. Pats stulbākais, ka pat tajā iesaistāmies :D

Es tagad skatīšos šito: www.watch-movies.net/movies/waynes_world...
Un lai sviests grimst sviestā.
0
Nefolka intelektuālajam veidolam vidukļa apkārtmērs normā, Nefolks to sviestu tikai mazbiķiņ iepauno / katalizē; nenovelsim savas vājības uz citiem :)
Sucka; "Waynes World 2" tur nav :(
0
Eu, es jau šito visus torentos u.c. u.t.t. meklēju izmisīgi. Bērnības mīļākā filmiņa.
0
Heresy (a.k.a. Izkapts),
taa vietaa (pashmeerkjiigs spams), lai visiem skaidrotu savas ar neko neiipatneejaas (jo 90%) saapiigo sievieshu rakstura nianses,
ieteiktu jums saskaitiit, cik reizes nefolks ir meegjinaajis naakt juusu nenobriedushajai pasaules uztverei pretii un vienoties par neizshkjirtu (lasi - salabt, saliigt, samierinaaties, dot veel vienu iespeeju pieraadiit sevi kaa kaut ko virs viduveejaa, etc)
Taa jau daudz, bet pa lielam 3 (vir.dz.indiviidiem es dodu tikai 2, ja kas)
Un juus?
Tagad jau par veelu
1. maijs ir beidzies
0
Patiesībā viss ir vienkārši - pofig visas normas, sabiedrības viedoklis, stereotipi - ir vīrietis un viņam pretī sieviete un ir kontakts, vai nav. nav rinas vairs par izskatu, raksturu, citām lietām, the big deal ir - saslēdzās vai nesaslēdzās savstarpēji tie magnēti vai nē. Jo patiesās lietas parādās kad esam viens pret vienu kaili gultā, kādā ofisa stūrī, liftā, parkā krūmos, pludmalē naktī - ir divi cilvēki un viņu sajūtas, emocijas un kaisle vienam pret otru - šeit visas publiskās diskusijas un strīdi, kurš ir cūka, kurš nav, pazūd - sekss smadzenēs un pēc tam arī intīmā saskarsmē - that's the boggest deal off all - you're in or you're not - no other shit matters.
Tāds mans viedoklis.
0
Pag, sanaak, ka tu uzskati, ka citaadas, kaa romantiskas/ seksuaalas/ dzimumukaaatshkjiriibu pasviitrojoshas attieciibas, nav iespeejamas? Tikai 1:1 kruumos, liftaa, vai kur? Es par to kaa runaat ar taam, kas nav taa muuza, vispaar, vai man tikai ar orkiem tagad jaatusee??
0
^^ Nee, taa jau tu labi uzrakstiiji, Balrog, bet ne gluzhi par teemu - jo nav taa par perfekt relationship (hmm, par to arii var patrollot, LOL), bet par female management in general. Ok, veel viens piemeers, draugos.lv esmu saliidzinoshi nesen un varbuut kaut ko nesaprotu no shitaa soc.portaala kultuuras, bet, piem., Sinisteram ir ljoti daudz interesantu/smuku draudzenju, bet nefolks - ja apskata sveshu profilu, un vinjam ir ko teikt, saka bez kautreeshanaas. Un kaarteejais smukais eksemplaars nupat nesaprata, ka es to visu bez agresijas/kautkaadas pashapliecinaashanaas noluukos/da vnk sharing (psc, ja draugu.lv kopija saka, ka ES VEELOS LAI TU NOVEERTEE MANU BILDI, nu, labi, noveeerteeeju, pat uzrakstu, ka man atgaadina Antoniju Banderasu no Intervijas ar Vampiiru, bet nee, pashcienja jaasaglabaaa... nah, tikshu pie neta, blokjeeshu :(
0
Nē, tā es toch nedomāju:D
0
Es minēju tikai vienu attiecību pusi, par kuru bieži strīdas, otra, protams, nefolk ir tevis minētā Female Management in general. par so man nācies daudz dzirdēt un runāt. Man patika viena džeka versija par sieviešu logjiku, kas droši ka ietver augšminēto menedžmentu. Logjika esot matemātiksu vienādojumu kopums (varam to vienkāršot uz racionālismu), sieviešu logjika - tā ir sieviešu logjika. Versijas par šo ir milzum daudz un tam atradīsies piekritēji un noliedzēji no abu dzimumu puses anyway. Par kontaktēšanos ārpus Intim positions, tur, man šķiet, var domāt, pārdomāt daudz un dikti, bet galarezultāts vienmēr, šķiet, atkarīgs no tā, vai ir viedokļu saskaņa, vai nav. Ar sievieti vari runāt un ir patīkami runāt, ja ir tas cilvēciskais kontakts, bieži vien automātiski uzrodas savstarpēja cieņa, pat ja puses nav labi pazīstamas, tie ir kaut kādi sīkie klikšķi, kas nostrādā. Ja jūti, ka ar katru vārdu konkats/diskusija/saruna paliek aizvien grūtāk, mūris aizvien palielinās, diez vai izdosies ko panākt un izdomāt - prosta nav un viss, izskaidrot, kādēļ šī sieviete tieši šādi saka, izturas vai dara, un meklēt tur kādus kopējos komponentus, piemītošus konkrētajam dzimumam kā tādam, var būt, rupji runājot, Tupiks. Sievietes ir ļoti dažādas, dažas dara tā, citas savādāk, mēs jau tāpat.
0
Nu ja, domas adaptaacija neslikta.
Bet, nah, nefolkam vienkaarhsi patiik smuku meitenju bildes savos draugos, vai tas ir kas nosodaams? Es tak neuzmaacos fiziski, neaicinu uz randinjiem utt., viiss buus fakin virtuaali, tu - veel nezinaamaa meitene Sinistera draugos, kurai es kaut ko labu pateikshu bildi un uzbraukshu par salmiem profilaa :D
0
Ja kādam/ai ar to ir problēmas, tad ir tā cilvēka problēma, kuram tas traucē un nepatīk, lai tad arī cepās savā nodabā, net tu turpini darīt sev patīkamu lietu.
0
Sievietes cepās par dažādām lietām, baidoties neatbilst kkādiem standartiem, kuru bieži vien diktē kkāds lezbiešu Cosmopolitan (analogs debilizācijas pakāpē vīriešiem - FHM) vai tamlīdzīgas avanes un spicās (jau no cik gadu vecuma?), līdz ar to, šādas vīriešu sarunas tiek uztvertas saasināti. Cosmopolitan auditorija gan vairāk uzvelkas par sarunām par un ap izskatu un to cik viņas vecis daudz bāž vai pelna. Bet jebkura sieviete vēlas būt novērtēta un cienīta.
Hmmm... aizdomājos par feminististēm un šovinistu cūkām :D :D agrāk es arī kliedzu, ka sievietes ir tās apspiestās, kurām uzpiež standartus, veči tur tādi un tādi... Bet tagad man ir uzjautrinoši lasīt un klausīties šadas diskusijas, kad katrs to deķīti velk uz savu pusi. jā, un es atzīstu, ka lielākā daļa sieviešu ir stulbas. Patiešām. Jo cenšas atbilst kkādiem standartiem, ko viņas īstenībā pašas izvēlas un domā, ka tādā veidā būs veixmīgākas, sexīgākas un labākas, bieži vien, lai atbilstu šiem štampiem tikai sieviešu kolektīvā un nebūtu "zaļā vārna". Tāpat arī cenšas visādi iztaisīties, 1 piemērs - paskatieties, cik % sieviešu augstpapēžu kurpes labāk vajadzētu atstāt mājā, jo staigā kā pīles, bet slampā tikai tāpēc, ka tā ir pareizi un sexīgi :D nē, nu kaut gan, ja pucēties patīk, tad jau vajag, pašai jādomā, kad ir par traku. Un vēl:
- bieži vien izdomā to, kā nemaz nav, tas it īpaši redzams attiecībās ar vīrieti. kko sadomājas un uzmet lūpu, tad vecis 3 dienas domā ko savārījies. (es šad tad arī uzmetu kaunuma lūpu, kad man liekas, kad vecis man velta krietni mazāk uzmanības nekā savam kompim, piemēram, vai emmm...hmmm... nu vienk kkas man nepatīk, es tā kā apvainojs, bet saku, ka viss kārtībā, bet nerunāju :D :D pašai tad gan arī duma sajūta, jo tas stulbais vecis man no acīm nenolasīs, kas man nepatīk, to vajag pateikt)
- Cenšas pārāk daudz izprast večus un viņu tekstus, domājot, kas tur slēpjas apakšā, bieži vien jau nekas. jautājums - "gribi alu?" tieši to arī nozīmē (vai es kļūdos?) Laikam tāpēc, ka sieviete šad tad vīrieša acīs jūtas kā caurums un pilnīgi saprotami, ka vēlas sevi pasargāt no kkādām tāda'm sexisma negācijām, jo zinām, ka sievietei sex parasti ir kkas vairāk nekā tikai pliks pisiens. (protams ir izņēmumi)
- varētu minēt vēl punktus, bet sliņķis domāt, jums arī parāk daudz būs jālasa...
Aber... Feminisms ir arī sava veida sports, cenšoties nolikt šo suni, jākli un mednieku - vīrieti - uz zemāka plauktiņa, uz tā plauktiņa, kur ilgus gadsimtus tupēja sievietes. Mūsdienās gandrīz katrai sievietei iekšā ir tas feminisma gars, kas gan, pēc maniem novērojumiem, aug proporcionāli augstākajai izglītībai, jo tās visvairāk cenšas pierādīt, ka ir līdzvērtīgas vīrietim vai pat pārspēt to. šī agresīvā attieksme bieži vien sākas pēc kkādiem vīriešu prikoliem par sievišķiem, bet ne vienmēr. var arī toleranti klāstīt savu viedokli, kad pretī esošais sievišķis uzvelkas. Nedo Dies, ja tur ir vesela sieviešu orda!!!! tad labāk laisties lapās ar visu savu Ādama lapu :D :D tad viņas solidarizējas un nāk laukā tādi teksti un tāda sāpe!!! :D :D labi, beigšu pļerkstēt, es par šo tēmu varētu muldēt daudz daudz,jo dzimumu savstarpējās attiecības ir tik bezgala incantas temats. ja nu kādam vajag konsultāciju pie labās Liegas tantas kādā neizprotamā sieviešu jautājumā, es varu mēģināt pakonsulēt.. par vienu alu :D :D arlabunakti, mani mīļie...
0
ui, bļe, baigi gari sanāca... :p
0
A nu ko tad es saku. ESI KĀ ZAĻĀ VĀRNA! Tu būsi vislabākā! Neesi narcise vai pupuķis,. nah
0
Pie kājas feminismu, es tikai cīnos par savām tiesībām pavērt muti un runāt, ko gribu, kā arī iet un darīt, ko gribu.

Par feministēm piekrītu šim vecītim (jā, es par to viņu fanoju):

www.youtube.com/watch?v=XD5L2CxRMG4...
0
Es saprotu, ka tu izsakies savā vārdā, bet nahren tad tās visas absolutizācijas, kategoriskumi un primitīvie vispārinājumi? Reizēm man šķiet, ka tu dari kaunu visai cilvēka labāko draugu sugai kā tādai (shake)

0
LOL, Limbazhos ir arii vienas nemenedzheejamas un nesaprotams buutnes prototips. Lai pieraadiitu, ka nefolks ir bezprincipiaals (?? = pats nezin, vai ir vai nah), apskatiet šito draudzeni: www.draugiem.lv/friend/?635774... (tā ir tā, kuras bildi nokomentēju, ka līdzīga Antonijo Bandersam no Intervijas ar Bredu Pitu..... bet, nu, būtu zinājis, kas sekos/sakos.... nah, 30 sms-tipa vēstules pa 48 stundām par KO? Da NEKO... Uzmanība laikam patīk, vnk un dirsties.. Vai arī sāpināta jaunībā, ai labi (emo), eju prom, nah, nedraudzējos ar nekucēm vairs :(
0
Jāni, ej komponēt!
0
Vellsarārā, bet šitais numurs tam penzionāram gan laps šoreiz padevies - sasmējos gan reiz :)
0
Tieši acī:

"Pēdējais, ko izdevies atklāt šīs jomas pētniekiem, attiecas un ārējā izskata kritērijiem. Izrādās, izvēloties vīrieti, sieviete vadās pēc sava izskata. Pareizāk sakot, skaistas sievietes dod priekšroku ne mazāk simpātiskiem vīriešiem, bet mazāk pievilcīgas dāmas izvēlas vīriešus, kuru izskats ir tālu no ideāla."
0
Tātad sievietes atšķirībā no vīriešiem ir realistiskas un neprasa no partnera to, kas nepiemīt pašām :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas