PAIN members assaulted
0
tipo sens notikums 22.februārī, bet tikai šodien izlasīju. īsāk sakot Pēteris un vēl divi čuvaki no PAIN cietuši uzbrukumā

blog.myspace.com/index.cfm?fuseactio...

blog.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
domaju ka sen jau atlabusi un aizmirsuši
0
atlabushi protams, bet aizmirsushi diezvai.
peeterim buus atkal teema dziesmai
Everything tastes better with blood in your mouth
0
heh, nudien vecas ziņas. Terzens pat pa radio šito vēsti kladzināja.
0
a vinji tak PAIN taa ka viss Kulakaa

(miikstie, nah)
0
un vispaar - kursh ta maispeis blogus raksta/lasa?

suukaa liiko tas myshit
0
^^^ nav nekāda vaina, saaicini draugos visas savas mīļākās grupas un tad ik pa laikam ieej kādus jaunumus palasīt. Nav jāvandās pa visu netu.
0
Hmm. bet kaa var buut vienam cilveekam 6666 draugi? Es to nesaprot. Man jau last.fm 77+ liekas ahuuni par daudz

Ok, teiksim, tie ir kontakti. Bet kaapeec tajaas lapaas atljauj salikt megatonnaam spama, ka vinjas ir tik smagas, ka uzkar visu kompi. Tu netiishaam aizej kautkur un esi spiests nosmakt zem tiem 100 Mb infas (embedotiem jutuub, slaidhsowview, etc.)

Nu suukaa

A tiem grupu blokiem tip taads kaa apkopojoshais RSS pieejams tev, ja?
0
p.s par teemu, tas viss, protams, ir sviests

Man buutu kauns taadu infu likt savaa blokaa: 3 vs 3 tak bija

Ok, kaut kaa tas, ka nebija koncha ir jaapaskaidro, saprotu

(komentaarus tur nelasiiju)

Bet everything tastes better with no teeth in your mouth? (shake) naaaah
0
blogiem nē, bet tur ir tāda bulletin fiška, ko izsūta visiem draugiem, tur arī tos jaunumus var uzzināt. es kad ieeju savā profilā, tad tur malā parādās jaunājie bulletiņi un lai izlasītu nav jāiet tās grupas profilā iekšā.
man gan tur tikai 64 draugi-tās grupas, kurām pasekoju līdzi. Besī tas, ka regulāri kaut kādas jaunās nepazīstamās grupeles aicina draugos visus pēc kārtas-lai tik vairāk cilvēki. un protams visi tie spami, ķipa profila bilde baigi smukā vecene, a piedāvā kaut kādus sūdus nopirkt. jā un tas arī nervē, ka citiem tie profili pārgruzīti tā, ka pārluks Not responding. (īpaši ar to izceļās Anthrax maispeis). Nu pa retam iečolēju tur.

0
he, vienreiz kaut kāds nēģeris no āfrikas bija atsūtījis vēstuli. Tipa salicis albūmā bildes kur stāv pie krutiem vāģiem (bet var redzēt, ka vienkārši nostājies nofočēties):D un raksta, ka dabūjis baigo mantojumu, tagad viņam ahūnais piķis un gribētu iepirkt īpašumus Latvijā. Tipa lai es viņam palīdzu sameklēt labus īpašumus un man par to 10% no darījuma summas. Loļiks-man tikai viņam jāpalīdz vīzu nokārtot :D, lai viņš no āfrikas varētu iebraukt EU uz biznesa pārrunām ar manīm.:DD ble diez kāds uz šādu fufueli uzķerās ar?
0
Aa jaa shitos staastus par bagaatiem apbizhotiem Mustafaam es veel Web1.0 laikmetaa pat kolekcioneeju. Naaca pa 1-2 dienaa

Uh, vislabaakie bija tie, kur spiests uz emo, protams. Nezinaaju, ka shais laikos veel uzdarbojas (un ka ir cilveeki, uz kuriem tas straadaa)
0
Eh- man tāpat tā grupa riebjas. Gribat lai heresy aizspiež ausis un sāk ņīdēt, uzlieciet skanēt Pain :D
0
Tā, tā... kur tu biji 22. februāra vakarā? M?

:D
0
man arii liekas, ka tur knapi liidz elektro velk, kaads tur industrial pain, metaaliskie elektrogooti tik vien
0
pie tam (emo)
piekauj un tad visiem raada savas bruuces
ar kuraam nav ko lepoties
jo neciiniijaas pat pretii
cik var noprast
0
peectam kad ar viina pudeli ievelk pa bieti...ciinaas veel pretii, ja? :)
0
nu baac, es saakumaa domaaju, ka vinjus bars skinu (vai antifaa kaut vai - tur taadi saaaktivizeejaas baigi ap WGT laiku, cik zinu) atspaardiija. bet, ja tu, nah, krogaa pliitee un gan jau ka kaadam arii nemanot uzkriiti uz nerviem visa taa procesa laikaa, bl, nu vismaz izejot pa durviim jaabuut "vienmeer gatavam". Un ne jau visi dabuuja ar pudeli bietee. PAiN paliek PaiN, griezz vēeennaazssz, cerams, ka vismaz taa kaa vinju - vokaalista - labais nazgulskriims nebuus cietis no taa..
0
klau a jums arii liekas, ka maispeis tagad latiinjamerikaanji nopirkushi? mani peec nokluseejuma dot com suuta uz myspacio latino america, WTF?
0
Cik saprotu, tiem kam reģionālie setingi ir "Latvian visiem" tā ir jau pāris mēnešus. Ja neesi reģistrējies tai Maispīzdā, tad neko nemaz nevar izmainīt. Nesen pameklēju - konstatēju ka daudziem Amīšiem pats no sevis uz Spāņu vai Franču valodu mēdz pārmestie - tad nu šie meklē savos setingos, kur ir valodas nomaiņa ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas