Jaunās EU pases
0
Man tāds jautājums -man ir janomaina pase, esmu ārpus Latvijas..gribētu zināt vai kāds no jums ir jau ir nomainījis, cik ilgā laikā to var izdarīt un ja piemaksā kādu summu, tad vai var to pa dažām dienām uztaisīt.Man jārēķinās ar noteiktu laiku jo jāiekļaujas divu nedēļu robežās..Please enlighten me!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ja ir jaatiek uz LV,ej uz veestnieciibu,iedos tev vienreizeejo robezhas skjeersoshanas atljauju,peec tam jau LV vareesi krukjiities,a ja savaadaak-piedod,nav ne jausmas..:)
0
Man vēl pase ir derīga līdz jūlijam. Es gribu nomainīt LV kamēr vēl varu pats abraukt, lai nevajag ņemties ar vēstniecībām un liekiem papīriem.
0
Man jāzin cik ilgā laikā tas ir paveicams, var pa 3 dienām jaunu uztaisīt?
0
Pfffff,peedeejoreiz kad taisiiju bija 2as nedeeljas,mosh mazaak...
0
pa kurieni njemies,ja nav nosleepums?:)
0
var pa divām dienām uztaisīt.
www.pmlp.gov.lv/lv/pakalpojumi/cenr...

tiesa gan sakarā ar to, ka tagad visi steidzas mainīt pases, ir vērts ar viņiem sazināties un uzprasīt, vai patreiz tas ir reāli.
0
A kas ir ar tām pasēm ? Vai tad tagad būs derīgas tikai tās kurām svītrkods un skanētā bilde ? Es sapratu, ka pase der kamēr viņai nav termiņš beidzies ...
0
ir daļa pasu, kas no jūlija nebūs derīgas ceļošanai. neatceros precīzi cik vecas.
0
Uh, manējā ir 2003.03.03.

Latvijas pilsoņa pase, kas izdota laika posmā no 1992.gada 1.jūlija līdz 2002.gada 30.jūnijam, sākot ar 2008.gada 1.jūliju nav derīga ceļošanai.

LR Iekšlietu Ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde informē, ka saskaņā ar 2007.gada 13.novembra Ministru kabineta noteikumu Nr.775 „Pasu noteikumi” 51.punktu Latvijas pilsoņa pase, kas izdota laika posmā no 1992.gada 1.jūlija līdz 2002.gada 30.jūnijam, sākot ar 2008.gada 1.jūliju nav derīga ceļošanai. Pēc šī datuma minētās pases būs izmantojamas līdz derīguma termiņa beigām tikai kā personu apliecinošs dokuments Latvijas teritorijā. Savukārt, pilsoņu pases, kas izsniegtas no 2002.gada 1.jūlija, kā arī visas nepilsoņu pases ir derīgas līdz to derīguma termiņa beigām gan ceļošanai, gan dzīvošanai Latvijā.

Gadījumā, ja personas pases derīguma termiņš tuvojas beigām, jāsazinās ar apmeklējamās valsts un tranzītvalstu vēstniecībām vai konsulārajām pārstāvniecībām un jānoskaidro attiecīgo valstu prasības attiecībā uz pases derīguma termiņu.

Detalizētāku informāciju par Latvijā izsniedzamajām pasēm lasiet mājas lapā www.pmlp.gov.lv vai uzziniet pa tālruni 8007657.

www.pmlp.gov.lv/lv/pakalpojumi/pass...
0
EU ir nefolk pases?
Es grib, eu!
p.s. ixtlan-industries.eu
0
Savējo dabūju pēc mēneša, kopš pasūtīšanas brīža, taču reāli tās tiek taisītas ātrāk. Maksā 15 Ls. Par papildus samaksu it kā taisa ātrāk.
0
taam kuraam bilde ir liimeetaa, nebuus deriigas celjoshanai...
0
Man arī uztaisīja 2 dienu laikā, tricārs laikam bija jāmaksā. tur tai PMLP lapā preiskurants ir.
0
Tagad ir čakars ar rindām. Itkā par 25 latiem sataisa 2 vai 4 dienu laikā, taču izstāvēt tās rindas dažu labu reizi ir nereāli.
Iesaku iet agri no rīta, pirms darbalaika sākuma.
0
Ū, tās ar līmētajām bildēm bij labas. Kad sametās bail, ka nelaidīs pāri robežai ar tādu, gāju mainīt. Konstatēju, ka lamināts ir atlīmējies, tad nu paņēmu līmzīmuli un pielīmēju atpakaļ. Izskatījās gandrīz kā jauna.

Tagad gan turēšos pie savas Latvijas pases līdz pēdējam brīdim, nevajag man to Eirošitpasi.
0
Tās jaunās pases kkādas dīvainas, visi dati un bilde sagrūzti uz tāda kā plastmasas kluča, kas ir vienas lapas vietā.
Es vēl prasīju vai var dabūt veco pasi atpakaļ, lai var vecumdienās atcerēties kā es sīņa gados izskatījos, bet tagad sisķema tāda, ka vecās pases savāc. Manā acu priekšā tai pat caurumus neizdūra, vienk nolika kaudzītē...
0
Nu pag, ir takš risinājums. Pirms jaunās pases izņemšanas ej uzraksti policijā iesniegumu, ka tev ir nozagta pase.
0
Varēja palūgt izgriezt fočeni ...
0
a vaitad sods nav jaamaxaa tad ja nozog pasi?
o man maika taada pati :DD
0
Tā tad būs nevērīga attieksme pret "valsts īpašumu".
Starp citu, draudzenes krustēvs kādu laiku izmantoja pasi, kur viņa sīcis bija viņam piezīmējis klāt brilles
0
:D
0
Jaunā pase iesūkā gan. Bet nu es biju spiests izņemt, jo man vecajai bija beidzies termiņš.
Un vēl tante nobolījās, jo es redz biju kādu mēnesi dzīvojis "bez pases" (respektīvi, termiņš beidzies pirms mēneša). Bet pie tādām rindām normāli uz ko tikt tak bezcers.
Un pasi tiešām atpakaļ nedod. Savulaik sīča gados taisīto pasi atdeva atpakaļ ar izdurtiem caurumiņiem. Tagad - HUJ.
0
Sencis ar nederīgu pasi jau pāris gadus dzīvo un po. Ja uz ārzemēm nebrauc, ta nafig saspringt ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas