Naktsputni dejo ar APx2 rīt!
0
21. jūn 20:00
norises vieta: E. Smiļģa iela 37/39
apraksts: AP jaunās plastmasplates "1 000 000 nevienam nevajadzīgu līdzjūtību" atklāšana E. Smiļģa muzejā, vasaras saulgriežu naktī... Ieeja - 5 Ls

Naktsputni dejo Saulgriežos

Koncertā piedalās grupas: Amorālā Psihoze un Apziņas Parazīti, kas prezentēs savu jauno albumu.

Unikālajā Smiļģa muzeja gaisotnē notiks saulgriežu sagaidīšanas pasākums, kopā ar koncertu, kas notiks muzeja zālē. Būs iespēja izbaudīt romantisko muzeja dārza gaisotni, starp lāpām klausoties čellu koncertu, iedzert kādu glāzi „Istabas” sagādātu dzērienu un uzpīpēt kādu ūdenspīpi skatoties video projekcijas. Pēc koncerta dejas spēlēs dj Ruta, kā arī iespējami citi priekšnesumi.

_Amorālā Psihoze_

Nav skaidri zināms, kad pirmo reizi Dambis šo it kā Andra Černova (Tat Twam) ieteikto nosaukumu sāka izmantot savām blakus-Inokentijs-Mārpls muzikālajām aktivitātēm, bet visdrīzāk tie bija vēl 80-tie. Amorālā Psihoze vienmēr bijis šķidrs un plūstošs projekts, kas katrreiz pieņēmis tādu veidolu, kāda veidojusies no tās mainīgā sastāva dalībnieku atšķirīgajām kombinācijām. Torņa kontekstā mums visspilgtāk palicis atmiņā tas Amorālās Psihozes 1992. gada modelis, kad bieži ar viņiem kopā dziedāja Lota (klausies, piemēram, togad Tornī ieskaņotos "Negribētājus", kas rotē NABĀ). Cik man zināms, šobrīd grupa vairāk peldinās improvizācijas un brīvā rok-džeza straumē.

_Apziņas Parazīti_

Apziņas Parazīti - eksperimentālā smadzeņu darbības izpētes grupa ir pabeigusi darbu pie jauna albumu, kurš tapis pēc vairāku gadu klusuma perioda. Albumam dots nosaukums - "1 000000 nevienam nevajadzīgu līdzjūtību" - 9 ceļojumi, 9 simptomi, 9 solījumi, 9 līdzjūtības, 9 ciniskas receptes. Daļēji albums ierakstīts privātā, eksperimentālā psihiatriskajā slimnīcā un miksēts ar dažādu laika posmu koncertu ierakstiem - "Skaņu Mežs" un "Depo" koncerts, kur ģitārskaņas iekodējis Lauris no grupas Soundarcade.

Grupas iepriekšējie ieraksti - "Dievs ir miris" (2001) un "Sajauktās Dimensijas" (2003) ir eksperimentāli, nomācoši elektronikas un ģitārmūzikas sajaukumi, ar suicidāliem un depresīviem tekstiem. Pēdējo gadu laikā, grupai turpinājusi meklēt savu skanējumu, atsakoties no rokam raksturīgajām ģitārām, vairāk pievēršoties ambient un experimental galējai robežai, papildinot to ar čella skaņām.

www.myspace.com/ggapzinasparaziti...
www.draugiem.lv/events/event.php?ei...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kh kh, ļoti labi skan jaunais AP.
būs ūber pasāciens.
0
Safočē tur visu labi manā vietā, ja?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas