Apģērbs
0
Kāds varētu pateikt kur lai Rīgā nopērk grupu t-kreklus, negribas no ārzemēm sūtīt, bet nu ja nav tad kādu e-bodi iesakiet!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Randoms?
0
Randoms ir dārgs pēc velna.
Vari mēģināt arī tirgū pastaigāt, jo tur ir dažas būdas, kurās var šo to atrast.
0
Randomā ļoti maza izvēle.
0
velnsparaavis, nekur jau diži lielāka nav.
0
Un kur tas Randoms atrodas? Nesmu no Rīgas tāpec nezinu...
0
koncertu laika, atiecigas bandas maicinjas par tiri normalu ceinjiku.
0
Centrāltirgū + Stacijā ir kaut kāds kiosks.
0
Kuram normālam cilvēkam vispār mūsdienās patīk ģērbties centraļņikā pirktā cannibal corpse vai cradle of filth maikā, kas pēc vienas mazgāšans reizes paliek pelēka un izstaipās?!
0
www.aghastrec.lv/
un arī var tak atrast bildi netā un t-bodē uzdrukāt.
0
tasturneko, ja Randomā un tirgū pirktam kreklam ir vienāda veida apdruka, tad neredzu iemeslu apgalvot to, ka tirgū šim būs sliktāka kvalitāte. Bet lētāks būs noteikti, jo Randoma cenas ir baismīgas.
Tāpat ne jau viņi to visu apdrukā, bet ieved...un starpība ir tur, no kā viņi iegādā. Vieni varbūt no Krievijas, citi no UK vai velns viņu zin no kurienes.
Headbanger, Randomu atrast ir vienkārši, brien pa Kaļķu ielu (Vecrīgā) uz Daugavas pusi un kreisajā pusē būs.

Mazliet novirze no tēmas - vai kādam nav ziņu par to, kur varētu normāli apdrukāt kreklu? Negribu kautkādas debilas plēves, kuras pēc 1 mazgāšanas būtu jākasa nost, bet gan izmantot to tehnoloģiju, kas parasti ir visiem krekliem. Šķiet, to sauca sietspiede...
0
marle, t-bodi u.c. plēvju iestādes neiesaku izmantot. Nu nekam tas viss neder...Uz tava krekla būs liels neglīts kvadrāts.
Lai viņi man nepūš pīles, ka "fonu nevar redzēt un visu var labi apstradāt". Bullshits! Izskatās smieklīgi un tizli.
Iekš CSDD ēkas Bauskas ielā ir iestādījums (laikam saucas Latsign), kur arī ir kautkāds sakars ar apdruku. Man pazīstamais tur uzblieza kreklu, taču tā tehnoloģija ir tīri jēdzīga. Tā kā plēve, taču fonu nogrieza un arī materiāls staipīgāks (pastaipot kreklu plēve staipās). Un pēc 2x mazgāšanas arī vēl nav nokritusi.
0
Labāka varianta par aghastrec.lv tiešām nav. Cenas ļoti cilvēcīgas, serviss - ārpus konkurences.
Vēl, ja nevari atrast, ko vajag, var mēģināt:
www.heavymetalonline.co.uk/
Vai:
www.plastichead.com/
Bet tur atkal jārēķinās ar nežēlīgu PVN + piegādes izmaksām...
0
Var jau vēl elementārāk :) savā laikā uztaisiju grupas Death maiciņu...
Ņēmu balinātāju un smalku otiņu :)
0
NewYorker var nopirkt t-kreklus
+1
Vislabākais variants - aizmauc uz kādu fest ... WOA krekli pa Ls9-11 bija. Čehijā lētāk, bet viduvējas kvalitātes. Polijā kvalitāte OK, bet ārzemju bandu kreklu cenas ~Ls15 ...

Man ir čupa centrāltirgū pirktu kreklu (pa Ls2-3), pusei ir jau caurumi, pārējai nav. Bilde nevienam nelobās nost. Daži firmas krekli gan jau pēc vienas vasaras paspēja virs pleciem pabalēt un gaišiem punktiem noklāties. No lietus moška. Made in Marocco, bļaģ. Fruit of the Loom, jebaķ v sorķire, nahuj :(
0
Man bija pāris targašā pirktie, it kā nav ne vaines, tikai, ja gadās uzvilkt uz copi, pārgājienu, konci, festu kur vislaik esi normāli iesvīdis, tad jamie pie padusēm izdilst un kā jau B_O_D rakstija - paliek ar gaišiem pleķīšiem...
0
A kāda vaina pasūtīt i-netā? Pirmkārt, sanāk lētāk, otrkārt, izvelies ko gribi, nevis paņem no tā, kas ir. Izskatījās, ka Earache i-bode ir visai jauka, un redz te viens vīrietis paņēma maiku, un viss čikiniekā.
0
Paldies par atbildēm!
0
Paldies par atbildēm!
0
oj, NewYorker nevar nopirkt grupu t-kreklus
sorry
0
Faun, slikti jau nav, tikai problēma ir tur, ka klātienē pirktu kreklu var apskatīt, bet netā pirktais atsūtīts var izskatīties mazlietiņ savādāks, nekā gaidīji.
Bet ja tas nav tik svarīgi - aidā uz priekšu!
0
Vari mēģināt T-PRINT.LV, var šamiem aizmeilot jebkuru bildi vai logo, un uzliks uz krekla vai somas. kaut vai vecmāti pižikā :)
0
Vari mēģināt T-PRINT. LV, var šamiem aizmeilot jebkuru bildi vai logo, un uzliks uz krekla vai somas. kaut vai vecmāti pižikā :)
0
^^^^ tikai jautājums, tas ir siets vai plēve?
0
Izkatas jau ka siets.
0
Samērā labi taisa arī vienā būdā tunelī pie stacijas. Tas sanāk tālākais tunelis, ejot no Sakmana uz autoostas pusi. Nezinu kā ar bildēm, bet uzrakstu uztaisīja ļoti labi.
0
cokckmana lol
0
www.corpseclothing.com cenas cilvēcīgas, ar piegādi nav problēmu.
0
riigaa pretii beernu pasaulei, agraak tur tirgoja lietotas aadenes, tagat veikals nedaudz pakaapies augshaa un tirgo jaunas aadenes, t-kreklus, kjeedes un veel sho to
0
Tur tikai priekš sievišķīem piedāvājums praktiski nekāds :D jāstaigā ar cauru pakaļu
-1
nja baikeriem nacistiem tur liela izvele :D
0
Ā, vot par spiešanu, mums bij ideja nopirkt melnu kapušonu un uzspiest Q3 loguci. Man pat stāv jau sagatavots vektoru fails. Tikai jautājums, kur to varētu realizēt... Jo man nekad tie lohatroni nespēj atbildēt kā tad īsti viņi spiež. Prasu pa telefonu vai bildītei apkārt arī būs melns kvadrāts uzlīmēts vai kā, bet viņi klusē un neatbild, vai arī savieno mani ar kaut kādiem maketetājiem, kuri paši nezin, vai strādā Korelī, Ilustrātorā, Peintā, vai vienkārši masturbē. Pie tā arī palikām. Ā, un pie melna, neapdrukāta kapušona iegādes arī palikām. Hvz kur lai tādu rauj.
0
Faun vienreiz vajag uzspiest to logo
mes tak te taisijam seborejai kreklus un vopss pa pieciti ar visu kreklu ... a pa kapuccniekiem nezinu ...
kaut kur te pat uz ccakenes ielas centra galaa ir laba spiestuve ..
0
Paprasiet Hopkinsam.

A vienkāršus melnus hūdijus te pat Kubusā pārdeva pa ceineri, vai padsmit latiem.
0
Faun, vari pamēģināt griezties iestādījumā, kas atrodas Rīgas CSDD kantora ēkā, šķiet, sauc to pasākumu par Latsign.
Man pa draugu būšanai vienu sataisīja - jāatzīst, bij tīri ok. Nebija fonā nekādu pleķu un tā plēve arī diezgan staipīga.
Protams, viss laikam atkarīgs no tā, ko bliezīsi uz krekla. Ja kāds vienkāršs logo, tad varētu būs neslikti.

Neiesaku iet uz visādām T-bodēm un (augstais kungs debesīs, sargā jel) uz minoltu - tur sataisīs tādu sūdu, ka...[cenzēts].
+1
Omg hax, skatos, ka es to pašu esmu rakstījis jau jūlijā. īsa atmiņa...
Jel, tauta, piedodiet.
0
Es sev tiko uztaisīju KREKLU APDRUKU netā.
Sanāca super! Īstenībā labāk nekā nekā tie parastie krekli ar plēvi priekšā. veči arī tur tādi atsaucīgi visu ko var sarunāt. Nu lai palabo zīmējumu, un tā. Nu vispār fanīgi.
Nu ja tas vispār kādam vēl aktuāli iečekojiet www.krekluapdruka.lv
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas