Nu stāstiet!
0
Kā gāja blomē? Daniju apmētāja ar tomātiem un The Exploited solistu piekāva? Esvienā bildē redzēju ka Dannijam mati īsi. Man taču nenogļūcīja, es ceru...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bija ok. Denijs nodziedāja tikai 11 dziesmas. Manuprāt, nepagāja pat stunda kā viņi notinās no skatuves. Laikam dēļ tā ka metaļurgas nebija visai atsaucīgi. Skanēja viņiem ciešami, tikai dažreiz tā Denija spiegšana plēsa ausis. :D Ak jā, Denijs točna bija ar īsiem matiem. Kaut kā neierasti.

Exploiteds nav manā gaumē, tapēc noskatījos tikai dažas dziesmas un aizgājām uz telti :D Katrā ziņā pie viņiem bija savācies diezgan liels bars skatītāju un liela daļa ārdījās līdzi. Viņi laikam spēlēja visilgāk no visām grupām. Ap 1,5 stundu. Izturīgi maitas :D :D

Iespārdīja Pain un Tyr!!!! Pain dzīvajā izklausās daudzreiz smagāki nekā ierakstos.
0
Viss kā parasti. Pirmā diena sākās ar pilnīgāko huiņu,- nu, tur visādiem Enhetiem, Lesijām, Invasion un vēl visādiem lētiem metalkoriem un roķiem ar brīvajām emo tēmām. Kāda jēga kopēt Killswitch Engage, Chimairā, Devil Driver un visādus lētus klaunus? Tad jau labāk tendēties uz When Man Meets His Meeker pusi. Pirmā grupa no tām, kas patīkami pārsteidza bija In Mourning. Bija manāms dzīvīgums, savādāk visa tā iesildāmā atmosfēra atgādināja vecpuišu saiešanu. Tad sekoja Skyforger, ja nemaldos, noklausījos divas dziesmas un sapratu, ka izlaidīšu šito dražu. Redzēju pirms 4 gadiem, šogad diezko savādāk nebija. Gadu no gada tas pats. Preternatural bija labāk kā jebkad, progress un pašpārliecinātība uz skatuves ir manāma. Pie mūzikas arī ir daudz strādāts, un manai ausij izklausījās dzīvi. Samael - Rain kavers skanēja daudz labāk, nekā Rosewell 47 vai Mourning Palace.
Pēcāk uz lielās skatuves skanēja Agnostic Front. Nekad agrāk nebiju dzirdējis, nebija ne jausmas, kas tas vispār ir, bet džeki spārdīja ne pa jokam!!! Nāvīgi laba live grupa, publikas kurinātāji. Katrā ziņā - spēcīgi!
Cradle of Filth necik neievilka vispār, kad bērnībā klausījos ierakstus, tas bija daudz labāk, nekā visu to dzirdēt ātrākā tempā lažaini dzīvajā. Galīgi kaut kas neskanēja. Vienīgais, par ko varēja tīksmināties bija Denija sievišķīgais vokāls.

Otrās dienas sākumu palaidu garām, tāpēc neko nevaru pateikt. Viss sākās, kad es ar labiem nodomiem gribēju kaut ko interesantu paklausīties, un še tev - Nycticorax. Tā huiņa mani aizbiedēja tā prom, ka es ilgi atpakaļ negribēju nākt. Pirmo reizi dzirdēju un cerams, ka pēdējo. Bet nu, saņēmos un atnācu paskātīties uz Blackout. Priekš roķa - teicami! Interesanti skatīties/klausīties labi rifi, labs ritms, ir zemu, ir šovs, ir oriģinalitāte. Tā tik uz priekšu. Nihilistikrypt un Relicseed izlaidu, jo devāmies uz Smilteni paēst pusdienas un tad vēl tas lietus... sorry!
ANJ. Visi šo grupu nāca skatīties (vai arī neskatīties) jau ar negatīvu attieksmi, pateicoties tam, kas ir jūtūbā. Taču grupai bija laba saspēle, parādījās soliņi, mūzika gadu laikā ir kļuvusi niknāka un interesantāka, lai arī tas paliek ņūmetāl veidīgs pops, bet nu. Vokāls nepatika, diezgan neorģinālas liriskās tēmas , simtiem reižu jau dzirdētas pasaules komerciālajā mūzikas tirgū(jācer, ka viņi uz to nepretendē). Diezgan neslikti, ja salīdzina to progresu, kopš laika, kad viņi māla pilnīgu sviestu.
Dead Shape Figure - diemžēl šie mani ne ar ko neiepriecināja, lai gan skanēja diezgan labi, bet viņiem visās dziesmās bija viens bungu ritms, kas man ir pietiekams ielesls aiziet pēc dzēriena. Besij šāda veida dezņiki/trešņik. Var taču oriģinālāk. Cilvēkiem jau patika, bet nu...
Sinister - tas pats, kas DSF, tikai vēl nedzīvāk. Varbūt es esmu ļoti vienpusīgs un nesaku to, ka man nebija īpašas vēlmes iegremot jaunu,nedzirdētu mūziku, jo daudziem patika. Bet tas viens rimts, kas nokāš visu iespaidu... desa taču pēc būtības nav vienveidīga.
Trenkill Method. Man tas bija labākais no visa, kas tur bija. Atsevišķi tie štrumi vēl vidēji skan, bet kopā, tas ir vāks, cik meistarīgi uzcepts. Visi, kas neredzēja, paši vainīgi, nekas smukāk neskanēja visā festā. Visu uzstāšanās laiku nevarēju atiet nost no priekšas, jo interese bija nevaldāma, un skaņa bija perfekta arī pašā priekšā. Dziesma `Control` tomēr neskan bez soliņiem, bet savādāk 10 balles!
Frailty ir ierakstos atklausīts tik ļoti, ka tās pirmās 4 dziesmas vairs nebija interesanti vērot. Kaut kas sākumā nebija ar skaņu, bet vēlāk viss izskaidrojās. Tā pēdējā dziesma bija smuka! Vai kāds nezina nosaukumu?
Tyr - Džeki dzied smuki un mēģināja atvest pie mums savu vikingu kultūru. Atmosfēra bija jūtama arī futbola laukumā.
Pain - industriālais brīnums, kas visiem tik ļoti patika. Tā skaņa bija laba, kā jau kāds iepriekš minēja - niknāk nekā ierakstos.
Exploited - gaidīju, ka būs vairāk panku, kas ārdīsies. Bija diezgan jautri tik un tā. Konkurss uz kurš izdomās vairāk dziesmiņu ar noskaukiem "fuck `kaut ko`". Lētie soliņi skanēja diezgan labi, un vispār no visa panka, tas ir visoriģinālākais, kas ir dzirdēts. Kāds viņiem vairākas reizes mēģināja nogriezt elektrību, sanāca jau arī un viņu vokāls (brits!), ja nemaldos,tad viņš vairākas reizes teica:`abloms!`
Viss.
0
Vairāk gramatisko kļūdu kā jebkad. Tā ir, kad maz raksta latviski un vēl šitā klaviatūru. Es atvainojos par kļūdām!
0
kaut satans tevi nepanemtu sava cele par sim kludam!.
0
vobļa, Pain laikam arī ir vienīgais, par ko man tomēr ir bišku žēl. un vēl tik labas atsauksmes, kaut gan es domāju, ka man jau viņi tāpat būtu patikuši. bet nu nekas - ir jau vēl dzīvi.
0
Bet ka vertejiet pasakumu, bija brauksanas verts?
0
Ja nebūtu visas tās huiņas sākumos, tad es būtu pilnīgā ekstāzē. Bet 30ls(uz vietas pērkot) ir vairāk nekā `par brīvu` šitādam pasācienam. Ir stulbi jautāt vai Latvijas lielākais metalfests bija braukšanas vērts :D
0
NU vsp. Jāsā jau ar to, ka šogad bija piecreiz vairāk cilvēku neka pagājušajos gados. CoF un Exploited sūkāja dirsu. Kas patīkami pārsteidza bija agnostiķi un sinister. Tāpat sagaidīju ļoti patīkamus mirkļus no Nihilistikrypt un Tyr. Pie Tyr atmosfēra bija vienkārši ideāla. Skyforger kā jau skyforger vienmēr labi, šoreiz viņi pat bija samārā labi noskaņojušies. vienīgais žēl, ka nebija ne dūdu un kokles, kas tomēr piedod zināmu specifiskumu atmosfērai. Pain tiešām izklausījās smagāki nekā ierasti, bet tik un tā mani nesaistīja. Frailty abas jaunās dziesmas vnk ideālas. Preternatural bija labi, bet... kaut kas nebija tā kā parasti. Patika ekrāni ar kaut kādu video. iederējās. In Mourning pilnīgi nesaprotami visas ģitāras spēlēja vienu un to pašu visās dziesmās- nekāda daudzveidība. Protams, no nemūzikas eventiem pasākumā labs bija Jagermeister konkurs.
0
To mazais2 - ja nemaldos, Frailty pēdējā dziesma saucās A hand of winter. Kaut kas bija saistīts ar winter :D

Nezinu cik reizes vairāk cilvēku bija nekā pagājušogad, bet mašīnu točnā 6reiz vairāk noteikti!!! Katrā stūrī un ceļa malā bija iedzīts pa vāģim.

Šogad organizatori nebija apčakarējuši ar busu līdz Smiltenei pēc pasākuma? Tā tīri interesanti uzzināt, jo pagājušgad tādi autobusi vispār nebija :D
0
btw,tiem kas maajaas brauca shoriit uz Riigu-nav piekliidis melns 80gb ipods?
Atradeejam paraadaa nepalikshu:)
0
Skyforger bija sliktākā skaņa festā. Pain iepaunoja visus. COF normāli. Frailty bija tieši laikā un tieši īstajā ātrumā. Tyr arī sportiski. Vēl patika Agnostic Front no malas tā klausoties. Panku leģendām uzliku mīksto. Bet viennozīmīgi visvairāk iesūkāja Ocularis Infernum (pateicoties savam kriptiskajam uzstāšanās laikam, pateicoties kuram es viņus nemaz neredzēju)
0
+ Heaven Grey patīkami bija. Sinister tieši pretēji - nespēju klausīties, bija jāmūk no teritorijas. Vēl redzēju Enhet (pajāt) un kaut kādu vēl spamu (tāpat), Thundertale žēl, bet palaidu garām. Bvet hjā, Vēlreiz jāuzteic Frailty EMOcionālā performance.
0
tu gadījumā nebiji tas džeks ar pārnēsājamo krēslu?
0
Ocularis Infernum :D :D :D :D Kā atceros, tā rēcu :D :D

Tjipa pēc plāna viņiem vajadzēja uzstātie sākumā, bet paziņoja, ka tehnisku iemeslu dēļ viņi nevar uzstāties. Pēc pāris minūtēm gāju laukā un redzēju viņu taustiņnieku Magnusu guļam rāmi zālītē. Tā vien šķiet, ka tas arī bija tehniskies iemesls :D :D
0
tobish to pashu taustinjnieku kurs jau vairaak kaa pusgadu nav grupas sastaavaa?:D
0
"Bet viennozīmīgi visvairāk iesūkāja Ocularis Infernum (pateicoties savam kriptiskajam uzstāšanās laikam, pateicoties kuram es viņus nemaz neredzēju)"

omg, es šitos vienkārši ienīstu. pagājušo gadu viņi uzstājās kaut kādos piecos no rīta un neļāva man, tikko galā tikušam ar skaļajiem krieviem, gulēt. daunisms.
0
nē nu mūzika jau varbūt arī nav slikta, bet nu, kmon, piecos no rīta spēlēt... nu kmon...
0
Piecos, tas vēl būtu paciešams, bet pēc Cradle of Filth kā tādiem hedlaineriem, kad vidēji aritmētiski "domājošajam" pasākuma apmeklētājam vajadzētu ieslēgties mājupvirzienam pēc ārā atstātā alkahola, man nešķiet tas prātīgākais tehnisko problēmu risinājums, tā arī neredzēju/nedzirdēju to izdaudzināto rudmati (emo)
0
a varbūt kāds taisa āfterpārtiju???
0
No Cradle Of Filth sgaidīju vairāk nekā biju gaidījis, super! Īsti nesapratu kas Skyforgeriem ar to skaņu, katrā ziņā tur kur es stāvēju bija galīgā dirsā. Heaven Grey bij okey, tik sūda būšana ka nenospēlēja Upi ;( Cik viens no viņiem teicās tad šamos dzina jau nost no skatuves, maitas. Ba tā gribēju Okulārus dzirdēt, dž nah. Tāks, baigais pārstēgums bij Nicticorax, labi dod vaļā krāsotie vīreļi no tumšajiem mežiem. Vispār īpaši neko vairāk arī nedzirdēju. Ā tos The Exploited ilgāk par divām dziesmām nespēju izturēt.
Kaku būšana ka k-kā palaidu garām Sinister un Pain, galu galā es tak nebiju piedzēries.

Nebūtu slikti ja visi tie krutie fotogrāfi ar tiem lielajiem stroķiem samestu bildes.
0
Piekritīšu iepriekšminētajam, ka Tyr bija lieliski! Faktiski vienīgā grupa, kas mani šajā festivālā vienaldzīgu neatstāja!
COF un Sinister diez ko nepiesaistīja...Lai gan PAIN stila mūziku neklausos,tomēr jāatzīst, ka savā stilā grupa nospēlēja labi un arī skaņa bija lieliska! Lai arī Exploited piemeklēja dažādas likstas, grupa kolosāli uzkurināja publiku!
0
"krutie fotogrāfi ar tiem lielajiem stroķiem"

omfg
0
1. TYR
2. Pain
3. Skyforger
4. Sinister

Par TYR un PAIN tiešām liels prieks, TYR nospēlēja izcili, PAIN arī ļoti iecepīja — patīkama popsa pēc visādām detuhām. Greitest superstāri nepatika — nedz Cradle of Filth, nedz Exploited nespēja mani "apmierināt". Skumjš fakts, ka otrajā dienā nelaikā sāka līst lietus, dēļ tā nenoskatījos igauņus un leišus... Pārējās bandas nospēlēja +/- labi, slinkums rakstīt.

Kopumā pasākums bija jauks, kaut arī ir daži skumji fakti, dēļ kā man pasākums aiziet mīnusos.
0
baigais slinkums daudz rakstīt, bet tā kā Tyr agrāk nebij redzēti, tad ļoti, ļoti patika. arī skyforger, frailty un pain bija super. pain īstenībā var teikt bija ideāli. paldies organizētājiem! :)
0
Super pasākums, man patika.
0
Bļed nahuj stulbie koncerti neļāva normāli (pisa prātu) pie teltīm padzert. I nahuj patiesībā nekādus CoF'us un Exploited'us nemaz neredzēju.
0
Jā, dažreiz basi, kas nāca no lielās skatuves, telšu pilsētā neļāva iedzert normāli :D
0
Kā vispār kreisie un vietējie lauķi radīja problēmas???
0
"Bļed nahuj stulbie koncerti neļāva normāli (pisa prātu) pie teltīm padzert. I nahuj patiesībā nekādus CoF'us un Exploited'us nemaz neredzēju."

nu re, tu tik tiešām arvien vairāk neesi Menuo Juodaragis auditorija :))
0
Pain, manuprāt, bija labākie! Tāds šows, ļoti pozitīvi! :)
0
NU pilniigi PO, kas tur cik kruta speeleeja, taa pat visi kas tur uzstaajaas ir/bij totaala HuiŅ, kaa ar vieteejiem, pagājušo gadu bij OK fight
0
Tāds tādu atrod, bļe
0
No hedlaineriem neviens iisti nepatika jau pirms doshanaas. Pastiijos, ievilku kjeksiishus un viss. Tad veel kaarteejo reizi sapratu, ka +/- pain ir lielaakais suuds ko esmu dzirdeejis. Baisi apbeedina tas, ka smerdelis peeteris nav neko no bloodbath laikiem maaciijies :/

Vislabaak atminjaa plaikushi - In Mourning, Blackout, Relicseed, protams Frailty un arii Sinister.

Tie folciskie iisti nav pa manu liiniju.

P.S.Oculaarus riikotaaji tipa piechakaraaja, ja tajos 17os CoF laikam izdomaaja soundchekoties vai kautkaa taa. katraa zinjaa zhetos par to, ka jamie savaacaas arii veelaa naktii nospeeleet.
0
au, a kādas bildes kaut kur parādīsies??
0
A slabo, bļa, iečekot Metalshow veltīto tēmu ?

P.S. darkfirelv gan izcēlās :D
0
netalshow.lv noteikt buus peec kaada laika.
0
Atklaati man visvairaak Agnostic front patika, iepeera jau rikttiiigi,bija toc labie....!
0
Nevaru atturēties pateikt ka blice uz kuru maksāju šo ieejas biļeti mani apmierinaja par visiem 110% vel tagad jūtos lieliski (nihilisticrypt) tie arī bija vienīgie kas manai ausij bija vis pieņemāmākie, lai gan publika bija baigi šķidra pie viņiem
0
Ja kāds gadijumā ir atradis mugursomu (sarkana ar melnu), tad atrakstiet uz skaos@inbox.lv vai tel. 28801211. Iekšā bija max ar doķiem un fočiks. Parādā toč nepalikšu!
0
Šogad ultra laps fests. Paika ideāla - pa 4trīti tādu vistas sašliku es sen nav ēdis pat krogos, a te viss uz vietas un silts. Mmm. Apsargi tak šoreiz ar normāli - kāds arī bi lecīgāks, taču nejau tik gejiski kā toreiz, kad vandījās pa teltīm. Par sākuma kavēšanos - tā tie *hēdlainēri* piš visus festus un citas grupas.
0
Vēl labāk ir tas, ka pat savelkot kopā komentus, kuros raksta, ka fests ir bijis ultra laps, tāpat izklausās, ka kopumā tur ir bijis totālākais bulšits - grupas kavējas, sūdaini hedlaineri, kuri vēl piedevām kavējas, lietus grupu laikā, dzērāju vairāk nekā skaidro, daži no tiem vemj, trakošanas un dzeršanas telšu pilsētiņā (droši vien cilvēki nekad šeit nesasniegs tādu apskaidrību, ka telšu pilsētiņa naktī patiesībā ir domāta, lai atpūstos un gulētu / kaut vai drāztos, pēc tam jau tāpat miegs uznāk, NEVIS lai sadzertos un pēc pāli skaļi dziedot vai runājot visādus daunismus un klīstot apkārt, traucētu visiem pārējiem, to var darīt pie skatuves), labi uzdarbojušies ir telšu tīrītāji (pats zinu divus cilvēkus, kuriem vienkārši no teltīm bija nosperti visi alkohola krājumi), bet nu ir jau arī entās zagtās somas, kurās, protams, dokumenti, mobīlie, nauda. Pazaudēt ģitāru - tāds rofl. Viss jau ir iespējams, bet nu, tieši PAZAUDĒT ģitāru, tas ir gan rofl. Tad vēl kaut kādi cilvēki, kas visiem uzmākušies pēc kārtas. Kopumā - nu pozitīvi, pozitīvi :)))

(šitais lōģiski ir sagrozīts, jo rakstīts biš pavelkot kopā citu rakstīto)
0
Man jau liekas, ka vietējie urlas varētu mierīgi uz nākamo festu nopirkt melnas drēbes un samaksāt par ieejas biļeti, tēlot savējos. Gan jau pēc pirmajām piecām aptīrītajām teltīm visi izdevumi jau sen būtu atmaksājušies :D
0
Runci, es varu mēģināt Tevi aizsūtīt uz kādu kristīgo nometni, kur nebūs ne sūdīgu hedlaineru, ne metāla vispār. Publika arī būs mierīga, varēsiet vakarā klusiņām sasesties ap ugunskuru un jautri pačalot savā starpā dzeot suliņas un ēdot līdzpaņemtās pastētmaizes.
0
Atradies te emo. Principā viss, ko tu tur aprakstīji, izņemot zagšanu, ir šāda tipa festivālam ļoti raksturīga padarīšana. Laikam pareizi darīji, ka nebrauci.

Nu jā, giču pazaudēt gan ir samērā oriģināls gājiens :D
0
Jesus Camp ftw :D
0
Manuprāt fests bija labi organizēts, muzikāli pa bišķim no visa.
Laiku pavadiju tiešām ļoti labi un viss bija tā kā tam bija jābūt normālā mataino festivālā.

Neapmierinātajiem ir viens novēlējums - Nepatīk!!! Nebrauciet!!!
0
Intar, paldies par cīgām un ielāpiem no rīta :)
0
RuncisRenars <- mormonis :)) :*
0
rofl, tas ieraksts nebija nopietns, laikam nepietiek ar :))), vajag visās malās bāzt :D :D :D, lofatronaizer

jokus, kas balstīti uz realitāti, jau laikam nav vēlmes saprast.
patiesībā es vienkārši mēģināju izvilkt sūdīgāko no festivāla aprakstiem, ko var izvilkt, lai tipa attaisnotu to, ka es pats nebiju.

Nevis pareizi darīju, bet es nemaz NEVARĒJU braukt, es labprāt būtu bijis tur rolling on the floors laughing my ass off @ KRADDL OF FILTH
0
^ tikai nupat sapratu, ka šito nevajadzēja rakstīt, man jau patīk, ka mani apdirš :* :* :*
0
`jokus, kas balstīti uz realitāti, jau laikam nav vēlmes saprast`

Bet tu jau pats demonstrē joku nesapratni, kas pat NAV balstīti uz realitāti. Balsts uz realitāti... negribētos šādi balstītus mājas pamatus >:))
0
Runci, protams, ka gribēji braukt....
Pie COF drošvien būtu ielīdis krūmos, nosmērējies ar asinīm un būtu Denijam upurējis kaimiņos nosperto kaķi :D

0
"Runci, es varu mēģināt Tevi aizsūtīt uz kādu kristīgo nometni, kur nebūs ne sūdīgu hedlaineru, ne metāla vispār. Publika arī būs mierīga, varēsiet vakarā klusiņām sasesties ap ugunskuru un jautri pačalot savā starpā dzeot suliņas un ēdot līdzpaņemtās pastētmaizes."

OMG. Publika mierīga? Tu laikam nezini, kas slēpjas zem 'Kristīgā nometne' vārda. Šņabis uz vienu cilvēku - vismaz 3 litri, vakara galvenā izprieca -> kamēr džeks melnā (Kredl of FilTh kreklā lol) paltrakā lasa kaut ko no Bibļuškas, nometnieki ap ugunskuru ņem priekšā viens otra sievas visās iespējamās vietās. Kad tas beidzas, tad, ierāvuši nedaudz absinta, viņi metas izsūdzēt grēkus vecākajam priesterim izvirtulim. Biseksuālais priesteris apgalvo, ka grēkots ir pārāk smagi, un vienīgais veids, kā atpestīties, ir ienākot priestera kabīnē, metoties ceļos, attaisot vaļā viņa siksnu, utt utjp...

TĀ TAS NOTIEK.
0
"Bet tu jau pats demonstrē joku nesapratni, kas pat NAV balstīti uz realitāti. Balsts uz realitāti... negribētos šādi balstītus mājas pamatus >:))"

heh, tipa tur tas viss notikušais arī nav nopietni? nu nezinu, bet whatever, galvenais ir NEGATĪVA INFORMĀCIJA, BLAKK FUKKING METAL
0
Runci, es ar kolēģiem šobrīd strādājam pie bioloģijas grāmatas pamatskolām...
Mums tieši vajag bildes ar vienšūņiem, piekrīti fotogrāfēties?
:D
0
Tātad ziņu aģentūra LETA ziņo - šogad Blomē smagā metāla pārstāvju grupa Cradle of Filth (Pretīguma Šūpulis) uzstāšanās laikā tika upurēti 10 mierīgie lauku iedzīvotāji, iedurot tiem sirdī nazi, skanot grupas saucieniem - BLACK METAL IST KRIEG! (Melnais metāls ir Karš!. Miermīlīgos zemniekus un savas valsts patriotus - Jāni, Jāni, Pēteri, Jāni, Antonu, Vitautu, Sašu, Ivanu, Pēteri, Aļošu - nogalināja grupas vokālists Denijs, kurš speciāli šim nolūkam bija nogriezis matus, lai vieglāk iefiltrētos zemnieku sabiedrībā, tos piedzirdītu un nolaupītu - vakara šovam.

'Mēs nevēlamies kaut ko tādu piedzīvot vēlreiz - Blomes darbavīru nāves, kuras izraisījuši smagā metāla vājprātīgie, garmatainie meline briesmoņi. Tādēļ pieprasu AIZLIEGT šāda festivāla Blomē rīkošanu turpmāk, visas nācijas labā' - stāsta kāda no mirušajiem Jāņiem sieva - Antoņina.

Ziņu aģentūra LETA, kā arī Šlesers un Zatlers, kurš morāli cietis, dzirdot smagā metāla grupas Huskvarn ierakstu no pagājušā gada Blomes, piekrīt Antoņinai un pieņem lēmumu aizliegt Blomi, kā arī nogalināt visus cilvēkus, kas pēc izskatas varētu atbilst smagā vai melnā metālista tēlam (melnas šauras bikses, kerzi, melni gari mati) Latvijā, kā arī 5 km Lietuvā un Igaunijā no Latvijas robežas.

(Informāciju sagatavoja LETA pārstāvis Jānis Bērziņš)

0
Aģentūra LETA ziņo - pēc tikko notikušas intervijas ar smagā metāla varoni - Deniju Pretīgumu - neliels citāts no intervijas.

'Ai, bļē, veči, čista piedodiet par kavēšanos, bet mēs tiešām nedaudz par vēlu sākām gatavoties vakara šovam, es jau teicu visiem - vajadzēja jau sākt gatavoties vakar, bet buņģieris tikai lēja glāzē absintu teikdams pārmīšus - "Everything's fine", un savelkot naidpilnu seju "BLAKK METAL IST KRIEG!"

Pārējo intervijas daļu gan smagā metāla kareivjiem būs iespēja lasīt vienā no populārākajiem Latvijas jaunatnes žurnāliem "SĪRUPS". Numurs gan maksā 10 Ls, bet tas ir tā vērts - komplektā nāk grupas Manowar locekļu lietotas apakšbiksītes, ar Warriors of the World simboliku.
0
he he, ja kaadu vajag novaakt tad taas ir vecenes, kas paardeva biletes, jo taadu idiotismu es veel nebiju pieredzeejis, ka vajag maksaat par aaraa doshanos no festa pirmajaa dienaa un peec tam otrajaa dienaa, lai gan taas baabas teicaas ka stulbaa aproce pa latu buus deriiga abas dienas. Lab, pohuj pa naudu, bet ko dariit ja cilveekam tiesaam nav vairaak naudas liidzi, lai samaksaatu mistisko latu par atkal iekluusanu teritorijaa......? tas bija galvenais besis man shogad blomee, a un varbuut paaris padauziigas gotes, kas saaka sieties klaat...!
0
nu tad esmu Siirupa fans...!
0
"Runci, es ar kolēģiem šobrīd strādājam pie bioloģijas grāmatas pamatskolām...
Mums tieši vajag bildes ar vienšūņiem, piekrīti fotogrāfēties?
:D"

O labi, ka atgādināji, es arī pateicu, ka tad, kad beigs līt, braukšu ar riteni uz darbu. Bet... vēl līst.

Un runcis nav vienšūnis, pašai vajadzēja normālāk bioloģiju mācīties. Turklāt ir jau dafiga grāmatu bioloģijā pamatskolai, tā kā, ja joprojām uzskati runčus par vienšūņiem, labāk laicīgi sāc gatavoties nākamajai Blomei.

Runcis Renārs ir mājas kaķis, m0thas.

Kaķis
Felis silvestris catus
Kaķis
Klasifikācija
Valsts Dzīvnieki (Animalia)
Tips Hordaiņi (Chordata)
Klase Zīdītāji (Mammalia)
Kārta Plēsēji (Carnivora)
Dzimta Kaķu dzimta (Felidae)
Ģints Kaķi (Felis)
Suga Savaļas kaķis (F. silvestris)
Pasuga Mājas kaķis (F. s. catus)

_m/_
0
Bieži ir maldīgs priekšstats, ka kaķi nagus ievelk, kad viņam tie nav vajadzīgi, bet īstenībā ir otrādi. Kaķi nagus tieši izlaiž, kad viņam tos vajag, bet kad vairs tos nevajag, tie automatiski atkal ielaižas ķepā. Kad kaķi izlaiž nagus, saraujas cīpslas, kuri iztaisno vairākus kauliņus.

Nagi kaķim kalpo gan medībām, gan cīņām, gan priekšmetu satveršanai. Pirms medījuma nogalināšanas, kaķi parasti tieši ar nagiem to notur, lai tas neaizmuktu. Nagi kalpo arī, lai cieši noturētos, piemēram, pie koka. Visiem šiem nolūkiem kaķa nagiem ir jābūt asiem.

Citiem dzīvniekiem protams arī ir nagi, bet tie nav tik ļoti nepieciešami, lai izdzīvotu, kā tas ir kaķiem.

Daudzi saimnieki saviem kaķiem izvēlas nagus izoperēt vai, humānāk, nogriezt, lai tie neskrāpētu tapetes un mēbeles. Tādēļ šiem kaķiem ir grūti pielāgoties apkārtējai videi, ja tie nokļūst uz ielas.
0
Tātad - kāpēc man nepatīk netīrā Blome :
(jo es jau neesmu LOLa kaķis, lol)

Kaķi ir pazīstami, kā ļoti kopti un tīrīgi dzīvnieki. Kaķi, lai savestu kārtībā savu ķermeni, izmanto ķepas un mēles palīdzību. Vietas, kuras kaķis var aizsniegt ar mēli, tiek sakoptas bez ķepu palīdzības, bet piemēram, lai sakoptu savas ausis. Kaķis vispirms samitrina savu ķepu ar mēli un tad berzē pret tīrāmo vietu.

Ūdens kaķiem nepatīk, jo tas saistās ar ķermeņa atdzišanu. Kaķa kažoks ir diezgan sauss, tāpēc tas ātri samirkst un zaudē siltumizolējošās īpāšības.Lola kaķis dzīvo siltā klimatā, tad tā nav liela problēma, bet tiklīdz klimats kļūst vēsāks, kaķis vairs nevar atļauties tādā veidā zaudēt siltumu. Bet ne visas kaķu šķirnes baidās no ūdens. Turcijas Vana kaķis, kurš dzīvo pie Vana ezera Turcijas austrumos, ar prieku peldas ezerā.

lolcatz
0
rolf
Norvēģijas meža kaķis

wapedia.mobi/lv/Norv%C4%93%C4%A3...
0
BLAKK METAL

Norvēģijas meža kaķis

norvegijas meza.jpgPar šīs šķirnes izcelsmi felinologu vidū nav vienota viedokļa. Norvēģijā šie kaķi ir zināmi jau sen. Daļa speciālistu uzskata, ka aptuveni 16. gadsimtā Angoras kaķi ar kuģiem ievesti Norvēģijā no Itālijas. Tā kā valstī ir pietiekami skarbs klimats, dzīvnieki adaptējušies atbilstoši vietējiem apstākļiem. Kaķu vilna kļuva biezāka, barību ieguves nolūkos kāpelējot pa klintīm un kokiem īpaši attīstījās kaķu nagi.

Otra daļa felinologu, īpaši norvēģu vidū, uzskata, ka Norvēģijas meža kaķi ir sen jau mituši šajā zemē, par ko liecina to selekcija jau kopš 1930. gada, kad Trisilas tuvumā (apdzīvota vieta netālu no Zviedrijas robežas) tika atlasīti 200 dzīvnieki, kuri izveidoja sākotnējo šķirnes genofondu. Kaķus izstādīja jau pirms Otrā pasaules kara organizētajās izstādēs, bet šķirnes standarts tika apstiprināts 1977. gadā, pie tam par šķirnes kaķi uzskatāms tikai tāds, kuru senči reģistrēti Norvēģijas kaķu audzētāju ciltsgrāmatā.

Trešais viedoklis, kuru atbalsta Lielbritānijas kaķu audzētāji par šķirnes izcelsmi, balstās uz pieņēmumu, ka šķirne veidojusies, krustojoties Angoras kaķiem ar savvaļas kaķi Felis silvestris grampia, kurš vēl šodien brīvā dabā mīt Skotijā un kuru Norvēģijā ieveduši vikingi. Pieņēmums tiek pamatots arī ar to, ka senās gravīrās dieviete Freija bieži attēlota ratos, kurus velk kaķi, kas pēc ārējā veidola atgādina Norvēģijas meža kaķus.

Norvēģijas meža kaķi ir spēcīgi, muskuļoti kaķi ar pagarinātu ķermeni un vidēji garām, spēcīgām kājām, turklāt pakaļkājas ir nedaudz garākas par priekškājām. Galva trijstūrveidīga ķīļa formas ar spēcīgu zodu un taisnu, pagarinātu degunu bez izteiktas pārejas no pieres - tā saucamais "grieķu deguns". Ausis garas, augstu novietotas, un, ja no to ārējās malas velk līniju, tad tā ar vaigu kauliem veido taisnu līniju. Ausu galiņos obligāti vilnas pušķīši. Aste gara, labi apspalvota. Vilnu veido it kā divas kārtas - bieza, mīksta pavilna un cieti, spīdīgi, ūdeni atgrūdoši akotmati, kuri gan pēc izskata, gan taustes ir taukaini. Šāda vilna veidojusies ziemeļu klimata ietekmē un raksturīga tikai minētajai šķirnei. Vilnai ir sezonas raksturs - vasarās tā kļūst plānāka, neveido apkakli ap kaklu un krūtīm. Acu krāsa jebkura, tāpat jebkurš vilnas krāsojums, bet šīm abām krāsām jāharmonē savā starpā.

Norvēģu felinologi ir stingri patentējuši savu šķirni un Norvēģijas meža kaķiem izstādē netiek pieļauta Novicu klase (šai klasē tiek izstādīti tie dzīvnieki, kas pēc fenotipa atbilst šķirnei, bet ne pēc ciltsrakstiem), taču jaunu asiņu ieplūdināšanas nolūkā reizēm atļauj izmantot kaķus, kuriem nav ciltsrakstu un kurus atlasa speciāla komisija.

Norvēģijas meža kaķi ir mīlīgi dzīvnieki, taču dažreiz viņu vidū ir izteikti individuālisti, kuri slikti sadzīvo ne tikai ar citu šķirņu, bet pat savas šķirnes kaķiem.
0
Runcis reāli sublimē
0
"Norvēģijas meža kaķi ir mīlīgi dzīvnieki"

Arī blekmetālistiņi ir mīlīgi :*
0
Denijs ir individuālists :(
0
Nu paskat, tagad šis būs 69. koments, nu gan runīgi cilvēki, ar to es arī eju strādāt un BEIDZU, fui Denij, tu dēļ sava neķītrā pretīguma individuālisma radi nepareizu priekšstatu par Norvēģijas meža kaķiem blekmetaļoriem, kas patiesībā ir MĪLĪGI, vo tā!

Un nesakiet, ka Cradli ir no Anglijas nevis no Norvēģijas, ES JUMS TĀPAT NEVIENAM NETICU, PRETĪGIE INDIVIDUĀLISTI!
0
0
looks like punks really not dead..
0
Žēl dzirdēt, ka šogad arī zagušies. Iepriekšējos gados bija tā, ka neviens neko neņem un sargi nosargāja no pāķu sirotājiem.

Man čoms Blomes festivālā pirms diviem gadiem pazaudēja maku. Viņam pilnīgi sveši cilvēki vēl pirms viņš pats pamanija maka prombūtni atnesa to maku ar 100% visa satura atpakaļ- pēc dokumentiem noskaidroja vārdu un sameklēja prasot visiem pēc kārtas.

Vēl arī mums togad gadijās, ka mūsu šoferis aizmirsa mašīnas atslēgas durvīs. Mums ne vien visi apkārt esošie palīdzēja meklēt atslēgas, bet arī, kad atnācām pie mašīnas, neviens nebija aizticis ne atslēgu, ne auto, kaut arī mums tajā atradās ļoti labi redzami šmigas krājumi.

Nejūtos zaudētāja, ka šogad nebiju. Laiks tāpat bija draņķīgs.
0
bļeģ, kā jūs man visi piebesījāt ar saviem tizlajiem off-topikiem :)
0
"tizlajiem off-topikiem :)"

vecīt, vismaz izlasīji? :D
0
Lai arī nebiju es Blomē šogad utt, bet pilnībā piekrītu Runča teiktajam par:

"trakošanas un dzeršanas telšu pilsētiņā (droši vien cilvēki nekad šeit nesasniegs tādu apskaidrību, ka telšu pilsētiņa naktī patiesībā ir domāta, lai atpūstos un gulētu / kaut vai drāztos, pēc tam jau tāpat miegs uznāk, NEVIS lai sadzertos un pēc pāli skaļi dziedot vai runājot visādus daunismus un klīstot apkārt, traucētu visiem pārējiem, to var darīt pie skatuves)"

Nav tas normāli! Nav!
Ne visi sadzeras tā, ka pēc tam vienalga kur un kā aizmigt/ nolūzt.
Ir cilvēki, kas ir arī skaidrā vai ļoti vieglā reibonī, un kuriem tādā troksnī ir faktiski neiespējami gulēt!!
Pretīgi!
+ nevar zināt, kurā brīdī kāds uzvelsies uz telts.
0
Runci, jā, lasīju un secināju, ka ir stulbi pēc pasākuma forumā rakstīt par pašām triviālākajām festa huiņām. Tātad, interesantākie offtopiki:
(*)Piemēslotība apkārt teltīm
(*)Pārmērīga dzeršana
(*)Norvēģijas meža kaķi???
(*)Apzināšanās un bezgalīgas sarunas par Cradle un to, cik slikti viņi nospēlēja un ka kādam aizkavēja uzstāšanos.

So??? Ja mani viss tas mocītu, tad es jau sen nošautos. Nu takš cilvēki uz festu nāk mūziku baudīt, un tas, ka kaut kas piedirš toaletes vai tas, ka telšu pilsētiņa bija piemētāta ar h-zin ko vispār... tas mani mazāk uztrauca, atzīšos, tas nav nekas pozitīvs. Bet vai tas ir apspriešanas vērts??! Kāds gaidīja kaut ko citu? Vai kādreiz ir bijis tīrs?

Varbūt kāds vēl varētu uzrakstīt normālu recenziju, nevis ieiet diskusijās par latviešu tautas(nu labi, tur vēl viskautkas bija, bet pārsvarā jau tomēr tie bijām `mēs`) kultūras līmeni?
0
LOL, uzraksti tak pats tu to recenziju, citādi paliec tik pat mells, cik mālē. Un, ko tad tu lasīji, ja ne ar acīm pārskrēji? Runcis nemaz tai orku festā nebija, jo bija angažēts dzīsmu svētku īmūžināšanā
0
Ā, tu jau uzrakstīji, sry, palasīju, diezgan tizla, ja godīgi
0
Haha, mani neinteresē normālas diskusijas, un es nebiju Blomē, toties es esmu redzējis daudz ko tādu, ko blomenieki neredzēja, nu kaut vai to šovu ar desmit nolaupītajiem zemniekiem, bijāt jau sen atlūzuši uz to laiku, neredzējāt ayyye?

Un pats jaukākais jau tas, ka es šito visu rakstu iesmejot, bet es jau arī nenoliedzu, ka tur daudzas ir arī reālas problēmas, kas mani arī atbaida no šāda tipa festiem. Pat Menuo Juodaragis, kur cilvēki gan jau ka nedzer mazāk, viss bij daudz daudz kulturālāk nekā pagājušā gada Blomē, pat piemēslot tur bija minimāli.
0
Par to Samael koveru, man nebija ne jausmas, kas spēlē tobrīd, bet iegrieza, ka kādas 2-3 minūtes pirms tam notika saruna par to viņu 5-reizējo rifa atspēli dziesmā Into the Pentagram, un rau - sinhronitāte, kāds jau klonē
Bet tā bieži gadās...
0
cloning hypertechtoniks
0
Rekur ir daži video:
www.youtube.com/user/garjanis2...
0
tas Skyforger dzīvais galīgi nespārda, daļēji arī tādēļ, ka Auļi ir Dziesmu Svētkos (bučas jums visiem vēlreiz) - bez tautiskajiem instrumentiem tur pazūd visa garša. Pēc low-video spriežot, Frailty bija laba uzstāšanās, vismaz vienreiz var dzirdēt Ugas balsi, un Cradle dziesma, kur viņus sauc atpakaļ ir ok. Sinisters izskatās pēc Dying Fetusa, bet izklausās nekā.
0
Cradle man patīk tieši dēļ spiedzošajām vietām un sievietes
0
0
mazais2-
kas Tu tāds, lai noteiktu, par cilvēkiem būs runāt pēc festa? Jā un pagājušogad telšu zonā bija tīrs un varēja arī izgulēties.
0
Un kā tu zini, ka šogad tā nebija?
0
Runci, tev vajadzētu laikrakstos rakstīt feļetonus. It īpaši jaunajā žurnālā "Ātrāk, skaļāk, smagāk" vai kaut kā tā. :))
Runājot par telšu vietām, telts nav obligāti jāceļ karstākajā punktā, kur visi ārdās. Tālāk pie šķūna bija ok. Vienīgi no rīta miegu pabojāja Latvijas radio 2 repertuārs.
Denijs pamatīgi uzjautrināja ar savu lēkāšanu un odu ķeršanu uz skatuves. :D
0
ODI - NO BLAKK METTAL

BLAKK DEATHH 2 ALL ODI = BLAKK METTAL KUN GET STRTD
0
To, ka tiek piemēslots - tas nav un nedrīkst tikts uzskatīts par normu!
Cilvēki - attopaties taču!

Tas, ka esi nopircis biļeti uz festu, nenozīmē, ka automātiski drīksti teritorijā mest drazu, kur pagadās - "pajāt" uz visu un aidā.
Jā - protams, kāds jau to visu beigās saslaucīs - bet - kāpēc citiem taj mēslu čupā LĪDZ tam jāsēž?? Un pašam sēdēt arī patīk, ja? Vai arī pats atkal pamuks kur brīvāks, un mēslos tur.. un tā visu laiku.

Un nevajag te stāstīt - ka metālisti - jau pēc "dabas" ir cūku kultūra, nevajag!
Tas ir tikai attaisnoijums bez seguma.
Cūka ir katrs indivīds atsevišķi - cik nu ģimenē iemācīts.
Ar to nevajag lepoties - tikai kaunēties.
0
Emo?
0
screamo
0
Odu bija ļoti maz. (vismaz man)
Bet viņi jau pārstāv gōtisko kultūru, tu neesi lietas kursā, RR, ja kas
Black metal = dunduri
0
Un Deniss tur tvarstīja naktstauriņus, vismaz viens bija reāli milzīgs
0
tsktsktsk, Danijs - entomologs :D Uzburu ainiņu, kā jamais pa skatuvi ar tauriņu ķeramo tīkliņu spriņģo un spiedz :D

Kas attiecas uz mēslošanu - vienmēr ir tīrīgāki ļaudis un ir netīrīgāki. Es par citiem nevaru atbildēt, bet vismaz aiz sevis drazu kalnu neatstāju. Starp citu, pagājšgad nācās vairāk vākt mēslus, ko CITI bija sametuši manas telts priekšā, nekā šogad.
0
Vismaz kāds paprasīja Denijam no kuras entomologu savienības viņš ir?

'Dudes, Im really soory about the little accident on stage, but, if you didn't know yet - music is the second best thing for me in this world (britu akcents))' LETA

Tomorrow on LETA - 'Cradle of Filth main reasons for coming to Latvia - the bloody show in Blome or the after-Blome sex-tourism in Riga?'
0
...or the rare moth species in Latvia?
0
...
Where scorn is fed in the blackest fucking soul!
GUYS! EVERYBODY! CATCH THE MOTHERFUCKING NIGHTFLY, THE NIGHTFLY I SAID!!! THIS ONES FUCKING RARE!!!

(un man jau tieši šitās spiedzošās vietiņas patīk)
0
Elizabethe, Blomee biji....?
0
Klau, beidziet irgāties, nagvālisma kontekstā naktstaurs ir kaut kas vairāk par kukaini, nu bļ.., tas ir vismaz maģiski. Naktstaurs ir sargs. Naktstaurs ir ziņnesis. Un viņš nāk ar troksni. Un jāuztver metafōriski (bet ne tikai). Ja ievērojāt, Deniss visu laiku no pūļa pieprasīja vairāk trokšņa. Un tad parādījās naktstauri. Un ne jau nospiest viņš gribēja, vienreiz rādīja vnk ar pirkstu (tas bija tas milzīgais), otrreiz tāpat vien ar roku uz to pusi gaisā pagrābstīja. Vnvsk, palasiet vairāk:

cosmicmoth.com/
0
Abet vispār er tā paklausījos to Cundurcāļa jeb Pērkoņpasakas albumu mašīnā - patiesībā diezgan spārda; ja nebūtu sabāzuši pus albumu balādes, būtu pa pirmo.
0
kredliem nebija nevainas + normālus gabalus spēlēja. agrāk jau tika daudz klausīti
0
mati gan šamam bija gejiski īsi
0
Žēl dzirdēt par apzagšanas gadījumiem (man pazīstamajiem gan paveicās). Dokumentus, naudu un kameras nevienā festā / braucienā / sporta spēlēs nevajag atstāt. Vienmēr kāds daunis gadās. Sapirktos diskus drošības labad gan uz mašīnu biju aizstiepis.

Vairāk kā mēslošana (organizatori gan varēja nedaudz vairrāk miskastes vietu uztaisīt) iebesīja pudeļu dauzīšana (ar to gan esti poisi īpaši izcēlās).
0
P.S. Tas laiks jau tā bija ar govju pļeckām nosēts, t.i. konkrēti piemēslots :D
0
Graver - šajā un pagājušajā nē
Pirms tam biju
0
o, atradu festivāla naglas iemūdzinājumu (priekš manis vsmsz)

www.youtube.com/watch?v=SqQT8DX9adY...
0
Es te padzirdēju, ka dažu mašīnu stereosistēmu ducinātāju braucamie nākamajā dienā neesot vairs pat ar piepīpēšanu iedarbināmi bijuši :D gygygygy
0
Padzirdēji? Tak ar acīm arī varēja samanīt, ne? Vismaz ap kādām 2 pa ceļam uz centru vien ar ragiem snaikstījās. Btw, es atradu torīt (!), man bija Sarkano Buļļu abstinence, kuras rezultātā nevarēju aizmigt, tāpēc nācās piekrist kautkādai 2 mazgadīgu un skaļu meiteņu piedāvātai ~0.4l 32% Alc.vol ļergai vārdā Herkules, tur arī iepazinu fenomenu vārdā nēģeris :D
0
Nebiju īpaši vērīgs :D Grūti koncentrēties, kad smadzenes peld viskija/alus maisījumā...
0
0
Tekkno, tekkno, tekkno :D :D :D
0
666
0
03:39
0
lol, trūmetāla pulkstenis iepaliek :(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas