Emo origin
-1
Jus mani varetu apgaismot kas ir emo..Jo esmu nezinja, katra valstii aciimredzot emo uztver savadak..United kingdom emo skaitas tadi kuri lv tiktu uzskatiiti par satanic
black metallerts..Viss kas ir metalcore un hardcore UK ir emo shit, gan muuzikas zinjaa gan apgerba zinjaa...Dzeki bliezh rittigu grindcore bet skatuves teels ir buutiba emo, ar shaurajam , apspiiletajaam kaajam, kedinjam, chiibinjam, nost kritoshajam bikseem..jociighajiem matiem un tuneljiem ausiiis..Latvijaa neesmu bijis jau 2 gadus, gribeetu zinaat kas tur notiek, jo dazhi saka ka viss ir parverties par emo planet. Sheit emo nesaa aborted , hate eternal t-shirts un apmekle dying fetus koncertus..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"Sheit emo nesaa aborted , hate eternal t-shirts un apmekle dying fetus koncertus.."

nu emo noteikti nav tas :D
vecīt, šitā nerunā, es nesen biju Dying Fetusā.
LV tie ir idiņi, pārsvarā 10 - 16 gadu vecumā, ģērbšanas stils rozā melns, iespīlēts, sirsniņas un skeletiņi, krutās frizūras, My Chemical Romance, Tokio hotel, Fall out boy, utt.
0
EU KĀPĒC ES NEVARU NOMAINĪT PROFILA BILDI? :((((
0
Tev tas izdevās, mincīt!!!
0
0
Nu bet vinji taa izskataas, melni apspiileeti dzinsi, ruutainas chiibinjas kaajaas..mati uzaciim pieres, ar krasotu skipsnu/aam un stulbas maikas..Un klausas metalcore, deathcore///emo paliek brutaalaaki:-)Un taadi tipinji apmeklee dying fetus kochus UK..pretiigi bija tur atrasties, ka nevienam nav garaaki mati ka liidz usiim tikai un stav ka mieti un briinas.Un bljuaj hardcore at its best..fuuu
Izshaut vinjus visus..Mani vairaakas reizes nosauca par emo..biju tik ljoti paarsteigts par vinju ignoranci..
0
www.yourscenesucks.com/
tur ir tadi kadus apraksti, tie laikam saucas brootal kid :D
0
Un šitādi ķēmi pie mums arī drīz būs...
0
Būs, būs. Pazīstu vienu mākslas akadēmijas studentu, kurš reiz nēsāja garas pinkas, bija liels Skyforger un visāda folk/black metal fans, dēvēja sevi par pagānu vai pat dievturi; bet nu - ir nogriezis matus un spēlē emo/screamo. Kad reiz tikāmies, un iedevu šim savu telefona numuru, piebilstot gan, ka labāk sūtīt sms, jo parasti pa dienu esmu nevaļīgs, šis tā palūkojas manī aizvainotu skatienu, un novilka: "āā-a, re, kā..."
0
Latviju sasniedz viss, tur neko nepadarīt.
0
Emo vienkārši ir slimība, sabiedrības daļa, kurai pēc Darvina teorijas būtu jāizmirst.
0
infestus, cik tad ilgi var klausīties to sūda skyforger noriebjas taču tie visi melnie sūdi un pērājais sviests, kas nāk tam līdzi.
0
no Dying Fetus līdz kaut kādam tur All Shall Perish ir tikai viens solis...
0
No Anthrah līdz Repmetālam arī :D
0
No Annihilator liidz popam arii...!:(
0
man būtu jāzin, kas ir all shall perish?
0
protams tas ir jazit katram sevis cienosam metalistam!
:D:D:D
0
es neesmu metālists.
0
anyway, Dying Fetus lieciet mierā.
0
par to ka jazin visiem metalistiem, bija salti meli, es meloju, es meloju. :(
+1
nu a ko tur cepties.Gandrīz visi metal/death-kōristi sirdī ir emo, kas liek viņiem ģerbties un frizēties tā, kā to apraksīja corpse. nu un ja viņiem patīk deathkors (tas pats All Shall Perish vai kāds cits), tad tas jau nav nekāds brīnums, ka tiem emo atīk arī Dying Fetus vai Cannibal Corpse. tak deathkors no brutal death metal muzikāli ir ļoti līdzīgi. un tad vēl Cryptopsy. jaunā paaudze, kas izskatās pēc sešdesimto gadu šahistiem un peģikiem, un klausās deathcore un brutal death metal. vai, lab ka ar oldskūl detuhu viss kārtībā
0
bļe all shall perish ieper daudz vairāk nekā kaut kāds sūda oldskūlais death.
0
^^^es gan tā nedomāju..
0
vispār tīri nedaudz uzmetot ausi tiem All Shall Perih, man arī liekas tīri ok. man patīk arī odlskūl detuha. ko man tagad darīt? kā man tagad būt?
0
nu tā kā uz pieprasījumu, noskatījos vienu klipu
All Shall Perish tiek tiešām ir jauki, imho.

www.youtube.com/watch?v=TFx85CfMvWI...
0
un kas ir deathkors?
man tak pofig.
ar ko viņi slikāki par tā teikt tīro detuhu? ar to, ka tur ir kombinēts imho grind, death un nedaudz pat sladžīgs piesitiens?
0
ja tu Chaos, zini vairāk tādas sūdīgās ne īpaši zināmas blices, līdzīgas Fetusiem, Cryptopsy, Aborted, utt, utjp, utttjp, tad droši met iekšā, tā teikt lai būtu sliktie vārdi teikti.

(ik pa laikam uzbliezīšu fonā normālu Grave, lai saprastu, kas ir normāla detuha)

PS : es nezinu cik tie Grave ir trve, man te Monsters of Death DVD iet fonā, Grave - Soulless tāds atmosfērisks klipiņš (protams, pastulbs) (IM SOULLLLEESSS, IM 666)

un jā, vispār death metāls ar labiem klipiem laikam neaizraujas. diezgan daudz imho totālas bezgaumības. vislabāk no tā visa man patika six feet under klips - america, the brutal; bet tas nav trve, tas jau neskaitās. dredains vokālists haha

labi, nav laika :((((((
0
vismaz labs klips par amerikāņiem

www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE...

americans for teh winteth
0
eu nē nopietni, Chaos, uzraksti kādas ir tavuprāt labākās oldschool death metāla grupas!
0
Sveicieni!

Latgales popularaka grupa "Borowa MC" izsludinajusi fotokonkursu: www.studentnet.lv/foto/article.php?id... Aicinam piedalities!

Kosu vasaru!
0
* "Diska grāmatiņa ir būtiska albuma sastāvdaļa!" pārliecināts grupas ģitārists Ingars Gusāns. Grupa aicina visus, kas vasaras labākos mirkļus iemūžina fotogrāfijās, piedalīties konkursā un iesūtīt savas — ui, lobas! — bildes.
* "Katram — ui, lobs! — ir kas cits — vienam tas ir saulriets, citam — kaķēns, vēl kādam — alus kauss," stāsta grupas solists Aigars Runčis. "Būsim priecīgi ieraudzīt, kas citiem šajā vasarā ir tas labākais! Mums tie ir vasaras koncerti un jaunā albuma tapšanas process!"
0
pēc corpse teiktā sanāk, ka ja tev patīk All Shall Perish, tad tev nekādā gadījumā nedrīkst patikt Dying Fetus.

p.s. Grave principā man patīk tikaI albis Soulless. a tā no oldskūlā klasiskās vērtības-Unleashed, Dismember, Entombed, Hypocrisy, Bolt Thrower.

un Six Feet Under arī ir zaibiss, ar visiem drediem
0
vērtības jau zinu.
principā mani arī vairāk interesēja mazāk zināma oldskūl detuha
0
uj Bolth Thrower jihā.
tāds kapājiens
0
p.s. ja es kādu aizvainoju ar tiem peģikiem, tad sorry, nothing personal..

a ja kas, tad te jau bija plaša tēma par oldskūlo detuhu
/forum/36800/?hl=detuha#comment91646

man kad uznāk luste, tad parasti klausos šos klasiskos, jaunus talantus nemeklēju, jo pietiek pāri pārēm. vēl uz sitiena Massacre, Massacra (kas vairāk uz death/thrash vilka), franči Loudblast (nezinu ko viņi tagad spēlē, bet bij viens baigi labais albums 90 sākumā/vidū), Morgoth visi albumi līdz Odium.
0
oldskulais, vot ta ir manta,
0
"p.s. ja es kādu aizvainoju ar tiem peģikiem, tad sorry, nothing personal.."

es vienkārši pirmo reizi dzirdu par īmo un šahistiem, kas klausās brutal death. varbūt es vienkārši nezinu, kā viņi slēpjas, bet Somijā uz Dying Fetus bija smuka mataino kompānija, neviens pa malām šahu nespēlēja.

un vismaz normāli alko varēja ienest iekšā plastmasas pudelēs, kādu viņiem tur dafiga. stay kvlt Blome
0
Nu Somijā, bet re ku corpse saka, ka UK Fetus koncertus apmeklē emo. un tie, kas spēlē deathcore pārsvarā jau arī izskatās vai nu pēc emo, vai kā tie Embrace The End - stipri dīvaini

čalis no Bring Me The Horizon(deathcore)
icons.iconator.com/394/ICONATOR_a5c552...

Embrace The End(deathcore)
www2.centurymedia.com/eteam/Online/embrac...

0
es nezinu, ko nozīmē dīvaini, bet pēc emo Embrace the End noteikti neizskatās. šauras džinsu bikses un uz vienu pusi pārķemmēti mati vēl nav gluži rādītājs.

kaut gan es jau nezinu visas ultra-stila emo apakškategorijas. es runāju par plaši pazīstamo - bila frizūra, melni rozā drēbes un aksesuāri, pīrsingi, miroņgalviņas ar sirsniņām utt
0
nu bring me the horizon gan izskatās pēc šamiem, tas tiesa
0
Nu diez ko pēc Pīkas neizskatās... kas tur ir, ko?
0
Es laikam neesmu lietas kursā, atliek secināt... VARI NEATBILDĒT

Vsp mirstoši embriji ir diezgan emocionāla padarīšana. Tāpat kā slīkstoši kucēni, kaķēni, cilvēki... Kamēr kāds skatās. Tu esi skatījies? Man vienreiz nācās slīcināt kaķēnus, bļe. Bet tad es sevi padarīju nejūtīgu
0
nu es šausmīgi atgādinu to džeku no pirmās bildes, bet vienalga klausos kok and bāl torčer.

got a problem wit that?
-1
man liekas, ka te daži vnk nevar samierināties, ka mazie tievkājainie īmiķi uzkruķī labāku muzōnu nekā lielie bārdainie mataiņi. :)
0
SFU sūkā līko.

Par Oldschool Death bija laikam atsevišķa tēma. Bez Chaos nosauktajām popbandām uz sitiena nāk prātā Gorefest, Edge of Sanity, Bloodbath, Atrocity, Benediction. No mazāk zināmajām: Desultory, Seance, Cancer, Mordicus, Resurrection, Morgoth (pirmais albums), Demonoid.

Wakenieši ļoti slavē arī Death atbiras Massacre.
0
Morgoth un Gorefest atceros... pačotīgi bija, jā
0
YOUARE WHAT-YOU-EAT
APIGYOUARE (rock)
-9
Es zināju ,ka tas kā tu izskaties nosaka -cik liels metāls tu esi!!! :D
+4
Nu nafig veca tēma bij jācel augšā........!!!!! To, cik liels metālists tu esi, nosakot p\ec apģērba, spējīgs izdomāt ir tikai Bobijs, pārējiem ir smagi pajāt, kādā apģērbā tu staigā, vai ko ēd, vai dirs....... ...... .......
+2
Ja tu nedirs maijpuķītes, tad tu nēsi kārtīgs metālists ....
+1
neesi
+2
o, kā vispār metālbaškas vasarā pucējas?
man, piemēram, iet džinsi/puķaini šorti ar T-kreklu (bez grupu logo) un skeitšūzi. Ja eju viens, tad karājās vēl austiņu vads, kura pārraidītā mūzika liek olām griezties pa kuli! :))
0
Nē, ir jau ir interesanti paskatīties 10 - 15 g vecas bildes un salīdzināt kādi metalheadi bija TAD un kādi TAGAD. Tas stiliņš ir mainījies līdz nepazīšanai.
0
nu tad jau klasiski trešeri vien bija :D
0
Vismaz pēdējos 5 gados savu stilu neesmu mainījis - džinsi / šorti, botas / zandales, T-krekls / jaciņa ar blices simboliku.
0
klasika - apspīlētas melnas džinsu bikses, botas, džinsu jaka ar uzšuvēm un T krekls ar metāla grupas simboliku!
+4
Varu vien apskaust to metālistu gribasspēku, kas 30 grādos izbauda saulīti ar melniem zābakiem (vismaz līdz ceļiem), melnām un apspīlētām biksēm, melnu džemperi un melnu mēteli.
-1
šorti/džinsas, kurpes/vecās kerzas, kurām purns ir vaļā, forša ventilācija, tkrekli/uzvalka krekli. ivsjo. ziemā tas pats, tikai bez šortiem un ar ādas jaku pa virsu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas