bobij?
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bet pēc ģīmja nepateiktu :D
0
Ir, ir tas pats.
Ja palasīsi viņa dienasgrāmatu, tad redzēsi, ka rakstīšanas stils arī ir tieši tāds pats - mazuliet nesakarīgs un gramatiski uzlabojams :D
0
šitas links, man liekas, jau vienbrīd te bij uzpeldējis. :D
+1
Par mani:
Geimeris. = Man nav dzīves
Filozofs. = Man nav vidējās izglītības
Prātnieks. = Mans prāts ir nieks.
Ironijas ražotājs. = Pie tam vairumā, citu, uz sevi vērstas
Vīziju mednieks. = Narkomāns?
Emocionāls maksimālists. = Tas gan tiesa

Skola(~as), kur mācās vai mācījās:
Kā man bļe, "patīk" šitā "dzīves skola" - laikam populārākā skola Latvijā. Tā jau it kā viss čiki un pareizi, bet tomēr - banalitātes virsotne... "mūžu dzīvo, mūžu mācies", tātad vienmēr paliec skolā. Sanāk, ka absolventi ir tie, kurus aprok.

Darba vieta:
atziņu kalējs,
LOL

Intereses:
Klausos : Rammstein , Queen , Therion , Within Temptation , guns'N'roses , AC/DC , Rahowa , Landser , WOW sound effect , Vilki , Skyforger , Blind Guardian , Nazareth , Diktatura , Dzelzs Vilks , Military German
SS marshes , Pienvedēja piedzīvojumi , Rotting Christ, Kiss.

Mm, diezgan eklektiski, bet es teiktu, ka pietrūkst integritātes. Un kā var būt, ka intereses aprobežojas tikai ar pārdesmit grupām un vācu (acīmredzot ir bijuši arī nevācu) SS militārajiem purviem? Zūd ticamības moments...

Citiem iesaku:
Speriet soli uz priekšu.

Par to jau ir runāts, bet, paldies, nē, ja es speršu soli uz priekšu, ietriekšos datorgaldiņā un noteikti būs sūdi, labāk tomēr atpakaļ

Un par velti viņš nedodot :D
0
Intereses: WOW sound effect :D
0
ja godīgi, tad es domāju, ka bobijam vēl ir kādas izredzes šajā dzīvē, salīdzinot ar tādu neglābjamu lūzeru, kā es.
0
tas nebija sarkasms. Diemžēl.

:*
0
Nja.
bet tā anotācija laba. :D
0
heh, nemaz neprasiet, kaa vinjsh iekrita man aciis :D
0
Heh, kā viņš iekrita tev acīs?
0
vinsh man iekrita aciis ar:
Vieta, kur dziivo/atpuushas - `Starp idejaam un graamataam`
(bet vinja graamatas tachu ir par neo nacismu, LOL)

un vispaar vinja muzona liste ir patiesi niikuliiga. Nedod dies vinsh sevi veel par metaalistu uzskata. Smagaakaa grupa `Rotting Christ` :)))
0
jūs ko, pirmo reizi bobiju atradāt? :>
0
da itkaa nebija nemaz ieprieksh mekleets ;)
shis vnk gribeeja ar manu meiteni iepaziities, taa arii ieraudziiju shamo =]
0
Jā jā, bobijs draugos baigais sievišķā dzimuma draugs. Kroplis, bļeģ. Tādu pat netā sev un savai ģimenei tuvumā nelaist.
0
Tad, kad viņu tur pasūta dirst, tad čiepst un žēlojās, ka ar ielu kaušļiem viņš nerunāšot un ja kāds viņu aiztikšot, tad bobijs parūpēšoties par to lai šie cilvēki valsts maizi vairs točna neēstu.
0
bobijs par to parūpēsies? hmmm...
valsts maize... hmmm...
0
Starp grāmatām un idejām viņš strādā, jo grāmatveikalā. Bet to, ka arī tur dzīvo, nezināju. Viņš mani 2x tai socportālā uzaicināja, uz 5 minūtēm apstiprināju, lai redzētu, kurus d-grāmatas ierakstus tad viņš rāda "Tikai draugiem", un nekā tur nebija - pieejams toties tapa fotoalbūms ar geimojošu Bobiju dažādos rakursos. Un vēl tur kaut kas, nebūt ne sevi cienoša spamotāja uzmanības vērts, manu feiko viņš arī noraidīja :)
0
Bobijs, protams, ir interesants visādos aspektos, bet man jau daudz vairāk patīk ankh.id.lv iatollaha sporta sadaļa, kur viņš mēģina gudri dirst par fitnesu, it īpaši tāpēc, ka par to diezgan maz zina.
0
info ir diezgan paveca tagad no ta ko klausos hmz klat vel var piemest metallica manowar frailty type o negative overkill korpiklani huskvarn primordial kamelot strops rosewater sanctimony nightwish trendkill method menson
0
Nu pizdets ir, tagad viņām ir bobijlistes zīmogs uz mūžu hehe
Bļa, Frailty, Overkill un Primordial šito nebija pelnijuši :D :D :D
0
Lai nu kā, bet maz Latvijā TIK slavenu tipāžu kā Bobijs. Protams, varbūt ne pašā labākajā nozīmē (ok, ok, pat ne labā nozīmē), bet - kas kam.
Bobij, tu gadījumā neesi mazohists? Tad pašcieņas trūkumam u.tml. lietām būtu gluži vienkārša atbilde.
0
klaviatūra jesķ, umā ņenādo!
0
bobij, tu desu vispār neatzīsti?

bļeģ, un kas tu par neo nacistu, kas klausās pārsvarā heavy/power/folk/gothic ??! lohs, bļa! tevi skini ieraudzītu, pirmo atpizģītu :))))
0
Frailty, Type o Negative un Merilins Mensons (vismaz vecajā versijā) to čist nebija pelnījuši.

Bet vispār labi, ka atgādināji, Antichrist Superstar sen nav dzirdēts.
0
Zini, pēc tizlās stumdīšanās ar dzērušiem resnuļiem pie Iron Maiden varu pateikt, ka man vienalga, ka kāds tirliņš klausās to pat, ko es- gaume nemaina to, kāda personība esi. Tikpat labi personības rādītāji būtu apģērbs. Vai "steel" zābaciņi maina personību vai kļūst sliktāki, ja tos valkā pozeri?
0
my personality sux.

i aRE lame.

bobijsxxx, marry me.
0
Paskat, viņš te kādu laiku nebij rādījies un tomēr ir cilvēki kuri nevar iztikt bez viņa. Kautvai tik vien tapēc, lai uzdirstu viņam uz galvas mēģinot savu pašcieņu pacelt or vienkārši novērst no sava trauslā prāta uzmanību.

A viņam tas plakāts istabā ar tām pīlēm, Donalda familiju, labs. Man ar tāds agrāk bija.
0
Tur jau tā viņa harizma- tie paši ankh.id viņu izbanoja neskaitāmas reizes, bet turpina pieminēt ik vārda galā.
0
Man tas plakāts Rīgā tualetē pie sienas karājies kopš neatminamiem laikiem, ja tas ir tas, bet gan jau, ka ir (ja tur ir tā mistiskā pīle ar ? zīmi galvas vietā)
0
"Vai "steel" zābaciņi maina personību vai kļūst sliktāki, ja tos valkā pozeri?"

Nedomāju, ka viņi vispār var kļūt vēl sliktāki.
0
bobij, kāpēc tu neklausies cradle of filth? baigi labais projekts, ja kas, iesaku (nopietni)
0
Intar- var pastrīdēties. Daži labi paziņas bez jebkādām sūdzībām valkā gadiem ilgi. Piemēram, tas pāris, ko Xena atstāj Vakenes misenē kopā ar mūsu pudelēm, viņai nokalpoja gandrīz 3 gadus.
0
Nez, es savējos pavalkāju pāris mēnešus un kopš tā laika vairs kājās neesmu vilcis. Kazi, varbūt atnāks rudens, nāksies uzvilkt, bet šaubos. Starp citu, vai pirms 3 gadiem šis zīmols jau bija parādījies mūsu pusē? Man likās, ka salīdzinoši nesen; agrāk bija Break Free (un veel agrāk - Wojas), kas principā bija tas pats, tomēr kvalitāte krītas ar katru nākamo nosaukuma metamorfozi.
0
nefolk, tu laikam palaidi garām to momentu, kad bobijs reiz rakstīja: `nu ja dziesma nedzied bet ruc tad neuzskatu to par dziesmu`
0
jā, laikam palaidu gan :(
bet frailty tak arī rūc
0
Hmm- Intar, cik zinu, jā- kā nekā mans meitēns viņus iegādājās tepat Rīgā.

Taisnība gan laikam ir- viss visiem neder.
0
nostaigaaju 4 gadus free breakos un ideāli, vēl tagad lietojami..>!
0
bobijs tagan klausas ari mussiku kura ruc jo frailty ari ruc un tagad bnobij saprata metala smaku un ir metal;hhead bet ne tuik lotui jpo labak ir ar melodiju

"Paskat, viņš te kādu laiku nebij rādījies un tomēr ir cilvēki kuri nevar iztikt bez viņa. Kautvai tik vien tapēc, lai uzdirstu viņam uz galvas mēģinot savu pašcieņu pacelt or vienkārši novērst no sava trauslā prāta uzmanību."

Man viņš nav neepieciešams, bet, ja jau viņš posto, es tak arī drīkstu izklaidēties, ne? Tā jau man te darba kompī pēdējā laikā bieži intereneta nav.
0
tb nepieciešams un ineterneta, labi, laikam jāpārtrauc bobijraksts
0
ziņa no bobija.

piedodiet metalisti bet man nav laika jums visiem sodien esmu aiznjemts mes tagad bidam nacistu kustibu un vacam kopa visus skinus bet ankh id man ir bans un es nevaru ielogoties tapec meginu ieklut ar citiem nikiem mani tapat nelaiz ieksa. bet es nekur nepazudisu man vel visa dzive prieksa kad klusu bagats utt
0
varbut izbeidziet muldet ?
ar skiniem es gribu pec iespejas mazaku kontaktu to jau esmu pateicis neka personiga tomer dazi individi noveda ta ka negribu neko par viniem dzirdet un uzturet kontaktus.
neonacisms ari ir pagajusi opera tas sen mani vairs nesaista.
riebjas hitlera fanatisms
nemuldiet ja neko nezinat par mani ta tiesi
0
haha
0
bobij, kontaktus var uzturet ari pa internetu jo pa internetu nevar dabut pa muti un pa internetu var nosist vienu negeri diena un vienmer jau ir variants ar hipijiem jo tie ir daudz miermiligaki par skiniem un ja hipijiem nepatik tava adas krasa tad viss ko vini izdaris bus mazs pasmins un nekadas propogandas
tas sobrid viss
0
ja tu gribi ta darit ludzu bet mani tur ieksa nejauc tas nav man staiga savu celu
0
man bija 4reizes jāizlasa Bobja teksts, lai sāktu uztvert domu... :D
0
bobij, tu smirdīgais maukasbērns, tu vienreiz vai nu aizpisīsies no šejienes, vai arī iemācīsies rakstīt un domāt!
0
starp citu, man tev ir pārsteigums...
0
Zini, tas vairs nav pat stulbi,
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas