Slipknot
0
Atvainojiet, bet iisti nesaprotu, kas jums Slipknotaa nepatiik. Maskas? Komercija?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
muuzika
0
neklausieties... :)
Aa, un kas iisti ir pokemoni, un kaadeelj MM ir vinju karalis?
0
MM taksh ir kruts ko tu! vins ir pats launums un launam but ir stiligi!
0
Nu kaapeec Tu dirsies? Vinsch nav ljaunums, vinjsch taisa normaalu muzonu, bet vinja imidzhs piesaista tos pusaudzhus, kuriem ir dusma pret paaridariitaajiem, bet kam veel nepatiik metaals. Mans celjsch pie Skyforger, Burzum, Gorgoroth saakaas ar MM.
0
Ak dies, schis jau saak kljuut par chatu. Varbuut patiesi vajadzeetu truemetal.lv chatu?
0
es tak nedirshos, bet visi launie mensonisti doma, ka ir jloti ljauni tapec ka vinji klausas mensonu utt. es saku to ko redzu.
0
visi ne
0
nenu pats pa sevi vienmer ir iznemumu, un es domaju ljaunos pokemonus...
0
KAS VINJI IR?
0
nu man liekas ka slipknotiem nav ne vainas...
0
a man liekas ka vinji smird ar visu buratio priekshgalaa! maksligi radita grupa
0
Juus ziniet, kaapeec es tos sliTknotus vareetu noshaut? TAAPEEC< klasfkljasfjkl ka BLJEGJ tuie KrOPEKSLDDL aifascfafs ....... karohe dzheki meegjinaaja taisiit baigo horroru, viens suudlaizis patt uzdroshinaajaas paargjeerbties par klaunu, un kas tur beigaas sanaaca?! KAKAS, SUUDI, FEKAALIJAS, IZKAARNIIJUMI, ANAALI ATKRITUMI!!!!!!! es vinjus ieniistu kopsh taas dienas, kad vinji paraadiijaas, kroplji. Un veel tie meesli, kas uz skatuves neko nedara, kaa tikai krataas, kameer sareibst galva, kriit, celjaas, atkal krataas. NU BLJIN, taadi muulaapi.... aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!...
0
kads tur ellee horrors?! taadas dusmas uzdzen.....
0
es tikko kostateju ka manas zekjes ari smird... hmm...
0
Galvenais iemesls, kāpēc man viņi nepatīk - viņu albūmi manām ausīm ir vienkārši GARLAICĪGI. Un viss.
Vienīgais, kuru noklausījos ar interesi (vairāk vai mazāk) bija pirmais, jo toreiz tas likās kaut kas jauns.
Bet vispār es arī domāju, ka viņi ir totāli komerciāla, mākslīgi radīta boy-grupa, kuru producenti paredzējuši "alternatīvajai un dumpīgajai" publikas daļai. Tirgū viss ir aprēķināts...
0
Manupraat shii ir TRUE METAL saite, nevis NEW.
0
teemai slipknot tieshaam vieta ir pie Viskas, nevis Muuzika :D
0
Tieshi taapeec shii ir TRUE METAL lapa, lai taadu dranjkji nodirstu
0
un kaadeelj tad aptaujaa pa labi ir mineets arii newmetal?
0
Kas juus esat pilniigi idioti?!!!!!! Taapeec, ka ir cilveeki, kas klausaas, un aptauja noskaidro, cik no lapas apmekleetaajiem ir kaada konkreeta stila cieniitaaji. Ak kungs, lai tachu klausaas. Apsveicami tik tas, ka apmeklee sho lapu, un varbuut aizkjersies arii kas kreftiigaaks. Bjlin, kas tu 1996 esi taads pa caali? Piedod vecais, es nedaudz esmu iestrebis alu un saguris, bet taadu luuzni kaa tevi sen neesmu redzeejis.
0
kaapeec luuznis?
Nu nepatiik man bleks- 4 notis 8 minuutes un viens pusspraadzis, dziivee sevi nerealizeejis impotents kjeerc "naaave naaaave naaaaave". Burzum rullee, tas gan un ar Freezing Moon un Chainsaw no vecaa Mayhema. Jaunais gan ir peedeejais suuds.
0
" Jaunais gan ir peedeejais suuds."
Cik es saprotu tu domā jau no metālu!!! Tad pasaki - Slipknot nav jaunais metāls?
0
toch caalis.
0
Ar taadu nav ne par ko runaat, ne diskuteet, vienkaarshi noplaatiit rokas un pasmieties.
0
nee, es domaaju jauno MayheM. Bet man jau newmetaals ar neko sevisckji neieper.
0
Faun, kas Tev nepatiik? Kaads tad Tu esi metaalista etalons?
0
1996
Tavs black raksturojums tiiri labi piestaav arii Slipknot. (Taas pashas 4 notis, bet uz 3 minuuteem) Tikai "naave" vietaa vareetu ielikt "suuds suuds suuds" vai "fuck fuck fuck".
Paklausies piem. Satyricon, Enslaved, Abigor, Beherit, Lord Belial, Windir, Carpathian Full Moon, Taake... un tad parunaasim par black.
0
Pēc kk:( raksturojuma var spriest ka jauno metaalu var arī dēvēt kā anālu, fekālo vai fēcija mūziku.. hmm interesanti.
0
ko tu neteiksi
0
"Pēc kk:( raksturojuma var spriest ka jauno metaalu var arī dēvēt kā anālu, fekālo vai fēcija mūziku.. hmm interesanti."patiesībā jau kk to teica par Slipknot, jaunajā metālā ir pietiekami daudz labu grupu lai nevarētu vienkārši teikt nūmetāls ir sūds...
0
OK. KK:( (Mutee churaataaj!)
0
Runa tachu bija par Slipknot, vai ne? Un es to teicu par vinjiem. Un jaunais "metaals" biezhi nemaz nav metaals, bet tikai pasmaga, leciiga "alternatiivaa" rokmuuzika, kuru gudri producenti piespeelee tiem, kuri domaa, ka buut par metaala fanu ir "kruti", bet iists metaals vinjiem ir paaraak nesaprotams. imho.

1996
Skaties ka tik tavaa lielajaa (bala)mutee kaads neiechuraa ar. Un black metal liec mieraa, tas nav taadiem kaa tu. Varbuut kaadreiz buus nu-black he he , tad vareesi fanot. :)
0
1996
Acimredzot tev blackaa nepatiik tas, ka taa nav taada izklaideejosha muuzika kaa Slipknot. Vai kaa?
0
azmirsaas jau, ko teici Freezing Moonaa? Jaa, alkohols, alkohols... :)
Vienkaarshi nepatiik bleks. Taapeec jau nedirshu (paaraak)
0
Slipknot - neesu dzirdeejis... nezinu kas tas ir... zinu tikai ka taa ir POPulaara muuzika..
0
Tas nu gan
0
kk:(, man blekaa nepatiik tas, ka tur ir 4 notis 8 minuutes un viens pusspraadzis, dziivee sevi nerealizeejis impotents kjeerc "naaave naaaave naaaaave".
Man bleks liekas STIPRI garlaiciigs, bet katram jau savs (jums schis nu gan ir jaunums, vai ne, braalji latvietiischi?)
0
1996
Ja tu taa domaa, tad jaasecina, ka black NEMAZ nepaziisti.
Un nekas man nav aizmirsies. Zheel ka nepateicu veel vairaak. Man patiik aizskart tavu juutiigo sirsninju, mazuliit. Tu parasti tik spazmaini un smiekliigi reagjee. Taapeec man ir interesanti. :)))))
0
1996
Starp citu, vai neesi iemaaciijies nospeeleet veel kaadu skanjdarbu? Vareetu uzcept kaadu teemu par to, palieliities visai valstij. Nedriikst tachu tureet sveci zem poda vaaka.
0
Zem puura arii nedriikst...
0
Tu kropli 1996 jau pilniigi esi izvedis mani no raamjiem. Atkal miera periods ir garaam un atkal ar visiem saakas striidi, deelj taadiem kaa tu, KURI BOJAA MAN NERVUS AAAAaaa... Un ja arii ir black's kuraa vechi mauc triis notis uz rinjkji (Dark Funeral - "Satans Blood", tad, ja neesi pamaniijis ir arii taads instruments kaa bungas, vokaals, un ir taada lieta, kaa kopeeja atmosfeera, emocionaals paardziivojums u.c., bet tu jau laikam kaadaa koncii buusi no galvas visas smadzenes izkratiijis. Redzi, pie metaala nav tikai jaakrata galva, lai tajaa iebrauktu. Un piever muti par tiem latvieshiem kropli. Vienreiz luuk par tevi panjirgaajaas par to Freezing Moon, he he he, tas tieshaam bija sasodiiti smiekliigi, un nu tu ieniisti latvieshu tautu? Tas jau vien liecina par to lobotomisko glumekli tavaa galvaa. Tev kk:( cilveeciigaa valodaa apskaidroja, ka labaak paturi muti, bet tu uzreiz taadus nesmukus vaardus saac ljurinaat. Ljoti nesmuki, ljoti, PUBLISKS FUJ!!!! un, kas veel....-----cenzeets-----...
0
Faun, vaino kk:( Vinjsch sabeidza manu psihi, un taadeelj es tagad bojaaju taveejo. Beediigi, bet taa nu visch ir.
0
Nee, latvieschu tautu es nicinaaju jau pirms tam, peec taa dirsiena saaku nicinaat latvieschu metaalistus, kurus liidz tam uzskatiiju par normaaliem cilveekiem. Piis nigga!
0
kk:(, Venom esi dzirdeejis? Stulbs jautaajiens, protams jaa. Nedaudz ieper.
0
Eu, es iemācījos nospēlēt Britnijas Spīrsas jauno hitu Toxic, tikai nelielas problēmas ar solo!!!...
Kruti, vai ne!?
0
Blja 1996! Es nezinu kas tev bija par dirsieniem, bet normaals tu neesi. Tu runaa latvieshu valodaa un nicini latvieshus??? Tu esi lohs, vai komerciaals kosmopoliits? Varbuut abi? Ja zhiids tev maaju nopirks, bet nosaus tavu iemiiljoto suni, tad tu zhiidus saaksi cieniit? Kaa tu vispaar kautko taadu atljaujies pateikt par latvieshiem, par to kaads peec idejas tu pats esi!
0
*gribas kaadam iesist*
0
MM tiesam ir karalis slipknotiem.
0
Es neesmu kosmopoliits, un lohs, ceru, arii nee. Kaadreiz es biju kaartiigs naciks, bet tagad tikai taads kaa patriots. Vai varbuut nee? Es lepojos ar to, ko dariija zemgalji un kurschi, un streelnieki un legjionaari. Bet Es nicinu TOS latvieschus, kas ir kosmopoliiti, un kam neko citu dziivee nevajag, kaa pielieties un ieliist Amerikai vai Krievijai dirsaa.
Un Faun,- tu pieraadiiji, ka man ir taisniiba, ka latvietiischi ir stipri, kad vajag apdirst saveejos, bet kad kaadam krievam, kam galvaa paaraak sakaapis, vajag ieraadiit vinja iisto vietu, visi latvietiischi kauniigi staav malinjaa un labaakajaa gadiijumaa pakunkst- "Ej prom, uk, uk, tu man slikts, uk, uk!". Cienu visus, kas lepojas ar to, ka ir latvieschi, nevis Latvijieshi. Diemzheel lielaakaa dalja no jums ir otrie.
0
Un ja kaads kaut ko izdariis manam sunim, es vinju ieniidiischu liidz viens no mums buus beigts.
0
citeeju ----- "Un Faun,- tu pieraadiiji, ka man ir taisniiba, ka latvietiischi ir stipri, kad vajag apdirst saveejos" ------
vat a nekro tit torturing?! Tu ko? Domaa, ja tu buutu krievs, es tev nedirstu virsuu par taadiem vaardiem? Vai ko tu te, saliidzini dirshanos ar vicoshanos? Taa arii nesapratu to tavu secinaajumu.
0
1996: kā tu sevi ellē ratā vari saukt par par patriotu, ja, kā pats teici nīsti latviešus? Tu pats vispār jēdz, ko runā?

Zemgalji un kurši bij tādi paši kašķupoļi kā mūsdienu latvieši. Pēc principa: latviets - latvietim vilks. Latvieši vispār saliedējas tikai tad, kad pauti jau skrūvspīlēs - kā pierādījums tam mūsu strēlnieki. Bet es ar savu izcelsmi lepojos un seņčiem acīs nespļauju ar šādiem vārdiem.
Tu esi lupata, 1996, sakalsti, ka tevi Jupis.
0
slipknot ir pokempnu dievi
0
Juodam
1996 ir visvisvislielaakais patriots. Vinjam ir taadas tiesiibas. he he

1996
njaa, jociigs patriots tu esi... Tu saki, ka cieni latvieshus, kas lepojas ar to, ka ir latvieshi. Bet vai tu pats ar to lepojies?
0
1996 kaads tu patriots? Tu nicini Latvieshus, tu zini ko tas vaards noziimee? Tas noziimee ka tu vinjus uzskati par kaajslaukjiem, uzskati ka vinji nav vairaak kaa suuda veerti! Ja tu visus tos kuri tev nepatiik, tos, kuru filosofija nesakriit ar taveejo, tos kuri redz ka aarzemees dziivo bagaataak un dazhos momentos laimiigaak, ja tu tos visus izsviediisi no Latvijas, vai nu es nezinu ko tu veel ar vinjiem taisies izdariit, tos kurus nicina parasti no tiem tiek valjaa, lai netraucee dziivot! Varbuut kopaa ar krievu dekolonizaaciju vareetu izsuutiit ari shos latvieshus, kurus tu nicini?! tas ir vaajpraac taa runaat, ja tu esi latvietis.
0
patiesiibaa paklausies uz sevi! tu saki ka vinji ir kosmopoliiti? Un ko tu dari? Tu meegini nevis paliidzeet naacijai, valstij un Latvijai, bet tikai dari kaa tev labaak un kas tev patiik. Vai tik tu pats nepiederi pie tiem ko tu nicini?
0
Es gan nezinu vai tu taadaa veidaa to sapratiisi, ka visi tikai tevi apdirsh shinii zinjaa.
Pameegini labaak atrast ko taadu, kas saista latvieshu patriotus ar latvieshu kosmopoliitiem. Un tad padomaa vai taas iipashiibas piemiit krieviem un padomaa ar ko tu pavadiitu laiku labpraataak ar lavieti kursh ir kosmpolitizeejies(bet saglabaa tomeer latviesha cieniigu domaashanu pamataa) vai ar krievu kursh staasta ka vinja dzimtene Rusj(vecaa krievija) esot baigi krutaa, un vinju kultuura "patiesiibaa ir krutaaka par latvijas tradiicijaam, lai gan Latvijaa dziivojot jaaieveero shiis valsts kultuuru". Latvietis ir Latvietis veciit, lai ari kaads vins buutu. kas ir geenos to tik viegli aaraa nedabuusi no latviesha! (lai gan ne par visaam tautaam var teikt to pashu).
0
1996 Citaats no tevis teiktaa: "kk:(, man blekaa nepatiik tas, ka tur ir 4 notis 8 minuutes un viens pusspraadzis, dziivee sevi nerealizeejis impotents kjeerc "naaave naaaave naaaaave".
Man bleks liekas STIPRI garlaiciigs, bet katram jau savs (jums schis nu gan ir jaunums, vai ne, braalji latvietiischi?)
Izsakoties par black metal tu gan laika mpats biji aizmirsis, ka "katram jau savs", braali latvietiiti he he.
0
(nelabaa balsii aurodams, rokas vicinaadams pazuud mezha biezoknii)
0
Kāds tam visam sakars ar Slipknot, A???!!!
0
tam ir sakars ar latvieshiem un 1996!
0
cik patiikami apstiities, kaa latvis latvi grauzh pa kaulinjam vien
0
peec tavaam domaam visiem vajadzeetu sadoties rocinjaas un smaidiit, ko ne? Kas nedriikst padirsties? Nevajag visur saskatiit kautkaadas nacionaalaas probleemas, tas tachu ir pilniigs idiotisms. Ja vinjsh idiots un latvietis, tad man jaasakozh zobi un tas jaapaciesh?
0
skat, skat, kas no mezha ir iznaacis!
0
padirsties, protams, driikst, tomeer - vai esat ieveerojushi to mazo virsrakstinju, kur rakstiic "Slipknot"? Kopsh kura laika slipknotam ir saistiiba ar latvijieshiem???
0
un btw, netici, ka vajag saliedeeties? palasi - www.virieshi.lv/index.php?kat=n&id=...
0
gribi, tici, gribi - ne
0
Teema Slipknot? nu un. Ja viens ieksh teemas Slitknot mani nievaajoshi uzrunaa par latvietiiti, tad es ieksh teemas par Slitknot izdaru prettriecienu. Gribi, sagremo, gribi - ne.
0
to mAD: Tu iesaki saliedēties ar 1996, kurš, pēc visa spriežot latvietis būdams, apgalvo ka nīst latviešus?

0
Slipknoti ir goti?
0
2 mAD
Tēma Slipknot tika ātri izsmelta un mēs pārgājām pie kaut kā svarīgāka :)
0
Eu 1996, tu teici :

"Mans celjsch pie Skyforger, Burzum, Gorgoroth saakaas ar MM."

peec tam seko:

"Nu nepatiik man bleks- 4 notis 8 minuutes un viens pusspraadzis, dziivee sevi nerealizeejis impotents kjeerc..."

Tu kur galvu esi iespiedis? Gorgoroth vispaar dzirdeejis esi? Paklausies albumu "Destroyer", un tur ir taadi spilgti piemeeri kaa "Blodoffer" un "Slottet I Det Fjerne" tam, ko tu runaa par taam 4 notiim. Nedaudz kautko tu te putro. Tu saki, ka jaunais bleks ir suuds, bet vecie reaali iegriezh... Tu esi pilniigs amplis, vai kaa? Cik man zinaams, tad tieshi vecaas skolas black ir tas "ar 4 notiim." Un jaunie censhaas tik ljoti, ka tas vairaak dazhreiz saak vilkt uz kautkaadu Melodical Death. Tu vispaar seko liidzi tam, kas tev no mutes shljurgaajaas?
0
Me personally m0ve iggG +0 /D3v/n4H
0
1996
tu patieshaam esi viens luuznja gabals.tu esi sapisies galiig ar to savu new metaalu.tapeec eij kur seez pokemoni.tu no bleka vispar neko nesajeedzi tapeec labaak nedirs.tev tik vajag mantaaliekaas KALBASU un kaajas liidz griestiem celt gaisaa mantaaliekas kaa tas ir jaadara pie Guano Apes.tad iej un to dari,bet liec citiem mieru ar savu smirdiigo nesaprashanu.
man pasham patiik Slipknot paklausos reizem,bet ne taa ka to vien klausos katrui dienu.
manas domas ir taadas vieniigaa grupa no new metal kas man vi vairaak patiik,bet paareejaa man liekas baigaa draza.kaut gan Slipknot nevar ilgaak paklausiities dienaa pa kaadu stundu tad vinsh arii liekas pretiigs.
tu losi taads ko tu iedomajies vispar no seviim tu vispar nesajeedzi un tev to nesaprast kas ir Blackmetal un par ko tur ir dziesmu teemas.
tev tik vajag LAAAROCAAA.
ja neko nesajeedzi tad labaak citiem liec mieru netracini tautu.
0
Bl1nd jaa Slipknot ir goti, Taapat kaa Devylin, Neolith, Hi-Fi, Mumij Trolj, Ronan Keating utt. Visa pasaule ir gotiem pilna=]
0
Protams ka ar Guano Apes jau te kautkam bija liels sakars...
0
Atnaak uz neta klubu
0
Nopriecaajas par Fauna iejozschanu mezhaa
0
Atklaaj, ka Fauns ir izliidis aaraa
0
Nospriezh, ka Faunam padodas saturiigu tekstu sacereeschana un pievienojas vinjam.
0
Kada sajuuta man nedeelju dirst virsuu un neko pretii nedabuut? Nav taa, it kaa velti dauziitu klavieri un bojaatu kunjgji? :)

Nu taa,
Unicorn- saakumaa tomeer neliels prieks par Tevi. Es tomeer labpraataak runaaju ar krievu, kursch runaa latviski un neko daudz par savu "veljikju rusj" nezhvankst, nekaa ar kaut ko, kas runaa anglju, krievu un latvieschu valodas sajaukumaa, katru sarkano datumu kalendaaraa atziimee pielejoties, par savas dziives meerkji uzskata ieliischanu amerikaanim, un sirdii lolo ceriibu nosisties pie stuures, un ciitiigi to arii censchas realizeet. Piedod, bet tas, ka schaadu latvijieschu ir traki daudz man ir nositis peedeejo patriotismu. Un es nbekad neesmu teicis, ka esmu schiis tautas vai valsts patriots- tikai zemes. Es ar to saprotu arii veesturi, es esmu patiesi lepns par kurschiem, no kuriem baidiijaas visaa Baltijas juuras piekrastee, par zemgaljiem, kas aizgaaja, nevis palika vergot un par visiem tiem, kas ciiniijaas kaa velni. Un man ir baigaa dusma par to, ka tie, kas tad bija mazumaa- siikie, smirdeliigie latvietelji, kas to vien dara kaa kaitee tiem, kam iet labaak, tagad ir, manupraat, procenti vismaz 85 no latvieschiem. Es kaut kaa nespeeju izjust baigo lepnumu par tautu, kuras paarstaavji "principa peec" tiesaajas par 40m2 zemes laukos. Tas ir reaals, ne paaraak sens gadiijums. savus augstos principus visi momenta aizmirst tad, kad vajadzeetu kaadam krievu skinhedam paraadiit, kursch ir schiis zemes saimnieks, un kursch- "aizseedeejies" viesis. Ceru, ka saproti.
Faun- ej mezhaa. Ne jau viss bleks atbilst tam manam jautrajam raksturojumam :) Man tikai tas nepatiik! Varbuut kaads no jums teiks, ka Burzum un Skyforger nav bleks? Un es klausos jauno Gorgoroth- Incipit Satan utt. Un arii ne jau visu. Aa, un tas, kursch man teica, lai paklausos Satyricon- tikko nokachaaju 2 dziesmas, kad aizstiepschu maajaas, paklausiischsos vairaak, bet izklausiijaas cieschams.
Miers, braalji!
12. gadsimtaa muusu senchi dabuuja suukaat tikai taadeelj, ka uzvedaas gluzhi taapat, kaa mees te tagad.

1996
0
Un mana daargaa Dunkelheit- Tu raksti, ka Tev smird zekjes, un tad briinies, ka vechiem patiic nevis Tu, bet chixas?
0
1996
Bez šīs tautas un, negribot jāatzīst - arī bez (mūsdienās izvirtušās) valsts , ko tā dibināja, šo zemes pleķi nesauktu par Latviju un nebūtu Tev nekā, ar ko lepoties. Tā ka ar to "tikai zemes patriotismu" ir kā ir.
Bet taisnība ir par kopā turēšanos. Arī Rīgu senās ciltis toreiz neieņēma tikai tāpēc, ka neieradās pārējie pulki, kā iepriekš bija norunāts. Nodēvēji un šķelšanās var izjaukt visperfektāko plānu un sabojāt visizdevīgāko momentu.
Agrāk Tu man šķiti tāds iedomīgs , padumjš tipiņš, tagad pēc Taviem pēdējiem komentāriem forumā, domas sāk mainīties. Miers!
0
jaek!!;(pretiigie slipknot kaut vinji nospraagtu,cik reizes jau true nau bijusi shitaa teema!!????vairaakums vinjus neatbalsta taatad viss!!beigta balle!!
0
Jaa es ari tevi laikam saaku saprast. Nu veciit zheel, ka kaadreizeejais patriots vairs nav tevii, tieshaam ir lietas, kas sabojaa priekshtatu. Bet tomeer vareetu tachu atcereeties par vaardu "latvieshi", ka lai ari cik komerciaali cilveeki ari nebuutu tomeer lielaakaa dalja staigaa zem vaarda latvieshi un neuzskata sevi par krieviem, amerikaanjiem, tadzhikiem, gruziiniem utt;) Un ja tu biji patriots es noveelu tev, lai shis vaards - latvieshi - tev tomeer paliek sveets. Un kad tu saki, ka tev nepatiik(ari nesmuks vaards "nicini") kaads, tad pameegini to cilveeku grupu defineet savaadaak - pokemoni, taada un taada metaala piekriteeji, kaada kluba apmekleetaaji, vai kaa savaadaak. Lai veicas veciit, turies - nekomerceejies, Stay Heavy!!=] m/
0
paldies, kk:( un Vienradzi! Tieschaam!
Latvieschi ir Latvieschi- es gan vinjus biezhi jaucu ar latvijieschiem, bet gan jau buus skaidrs!
0
OK, ja paarejam pie Slipknot, velti tik neiecietiigi pret vinjiem izturaties. Grupa nekad nav noliegusi, ka ir kopaa savaakta viena meerkja labad, bet tas jau uzreiz nenoziimee, ka vinji ir komercionaali un nekas vairaak. Visi grupas daliibnieki muuziku izpilda ljoti augstaa profesionaalaa liimenii, turklaat veel emocijaam bagaataa sniegumaa. Un ja arii vinjiem ir maskas, tad tas tik ir apsveicami, jo vinji domaa pie sava imidzha un tas ir baigi forshi, jo man, personiigi, jau ir piegriezies skatiities uz latvieshu grupaam, kas ieliidushas melnos dzhinsos un t-kreklos ar citas grupas logo - nekaadas origjinalitaates. Bet nevar jau arii gaidiit, ka kaadam tas patiks vietaa, kur visiem patiik tikai sen paarbaudiitas veertiibas un nekas jauns. Luuk tas ir GARLAICIIGI! Neesmu tiinju vecumaa, bet uzskatu, ka vinju skatuves shovs ir vienreizeejs, vinji visi ir muuzikaa, no skatuves ir energjija, emocijas, ljaunums, ironija un aarpraatiiga piederiibas sajuuta un nav svariigi kam - tikai uz mirkli! Taapeec jau cilveeki iet uz koncertiem, lai redzeetu grupu darbiibaa, sanjemtu emocijas, justos kaut kam piederiigi, nevis blenztu uz grupu, kas staav kaa statujas un ieurbushaas savos gjitaaras grifos meegjina neizmezhgjiit pirkstus vai stundu no vietas krata galvu. Slipknot ir pelniijusi labaako atzinumu kaa koncerta grupa, bet vinju muuzika ir pietiekami origjinaala, lai to veerteejumu atstaatu katra pasha gaumes zinjaa.
0
Corect! Vai varam satikties, poisen, labprāt ar Tevi iepazītos!
0
slipknot are clowns for children of pepsi!
0
Neakcepteeju 1996.
0
To overtredelse
Bullshit!!!
0
Par Slipknot - komerciaalas ir taas vinju emocijas. Safabriceetas. Jaa jaa, vinji ir profesionaali, bet tas arii viss. Man vinjus klausiities ir garlaiciigi. Daudzmaz patika tikai pirmais CD, jo tajaa briidii tas likaas origjinaals.
Par to piederiibas sajuutu taisniiba - piederiibas sajuuta vienalga kam. Ka tikai baraa kopaa paleekaat un nekas cits nav svariigs. he he Stulbi, kas muuzikas industrija pelna naudu gjenereejot piederiibas sajuutu vienalga kam. Kauns.
0
Vai kaads nevareetu man ieteikt kaut ko, kaa muuzikaa buutu kaut kas no Gorgoroth naida, Slipknot saapeem un veel trakas dusmas, kas raduschaas pazemojumu deelj? Buiviigi buutu, ja ieskaneetos arii kaut kas my dying bride skumjaam liidziigs. Dikti gribas kaut ko taadu paklausiit.
FAun, kaa saprast to, ka Tu mani neakceptee? Tu mani neapstiprini? Akcepteet, cik zinu, noziimee apstiprinaat. Tu mani nespeecini?
m/
1996
0
tu vinjam joprojaam nepatiic.
0
kk:)

Nu ko Tu njemies!!! Kaa var emocijas buut komerciaalas? Tu jau iebrauci pilniigaas auzaas. Kaapeec cilveeki, lai arii profesionaalaa grupaa, kas veidota speciaali publikai, nevareetu darbu dariit ar patiesu prieku. Vai visi darbi, par ko maxaa naudu ir riebiigi? Kaapeec lai vinjiem tas nepatiktu un kaapeec lai vinji izliktos? Tu esi vinjus vispaar redzeejis koncertaa, ka tik paarliecinoshi apgalvo, vai arii Tu esi ieguvis augstaako psihologjijas graadu, ka par emocijaam vari pateikt, kuras ir iistas un kuras nav? No Tevis saprotu, ka iet uz koncertiem un aardiities vai citaa veidaa izraadiit prieku par muuziku ir stulbi? Vai ko Tu tur samurgoji?
0
kas jums ellee rataa ir ar to pokemonu padariishanu? sauciet mani sliktos vaardos, bet es vienkaarshi neiebraucu!

P.S. prieks, ka vismaz dazhi (gluuniigi pamet aci uz Fauna pusi) ir sapratushi 1996 domas. Lai Speeks ir ar jums!
0
1996:
oioioi.. katra gadijuma manuprat gaumes ir dazhadas un nau ko dirsties. un man chikses tik un ta nav konkurentes :p
0
1996 "Nee, latvieschu tautu es nicinaaju jau pirms tam, peec taa dirsiena saaku nicinaat latvieschu metaalistus, kurus liidz tam uzskatiiju par normaaliem cilveekiem. Piis nigga!"
Paklau 1996, es visu laiku nevareeju saprast, un tam nepieveersu uzmaniibu jo bija svariigaakas lietas, tas "piis nigga!" bija domaats, kaa prikols, vai tomeer nopietni? Ja tas bija domaats nopietni, tad tie tavi vaardi(blje atkal saakas...ehh) nav ne suuda veerti. Latvietis taa neizteiktos, un atmazivajsja kaa gribi, "...siikie, smirdeliigie latvietelji, kas to vien dara kaa kaitee tiem, kam iet labaak, tagad ir, manupraat, procenti vismaz 85 no latvieschiem...", blja nu tav tachu!
Ir man taada hunja kad esmu apdzeeries tad gadaas ka kautko nogulju kad lasu!
Un nesauc mani par braali! Neesmu es ne neegeris ne ari tavs asinsradinieks, un droshi vien ari vispaar ljoti atshkiramies...

(jaabeiz dzert un jaizguljaas, jaabeiz dzert un jaizguljaas, jaabeiz dzert un jaizguljaas...)
0
aaaaa slipknoti ir numetaals! Tas ir leekajoshais muzons, krutajam muzonam (nu negribas domaat definiiciju un terminu tam, tas ir domaats ieskaitot kredlus, borgirus, mayhemus, c.corpse, nightwish, immortal utt.) ir doma pavisam savaadaaka un veertiibas ir savaadaakas. Nepatiik - neklausies, traucee - aizej izsit sienaa caurumu, kaads tev traucee ar to muzonu, atsit vinju, nosit, izvaro, piesit krustaa, da poh dari ko gribi, bet nu cik var pa tuksho malt??? Vinjiem emocijas ir komerciaalas, nee tomeer nav, nee ira. Zb.
------------
"kk:(, 10. augustā, plkst. 20:09
------------
Tēma Slipknot tika ātri izsmelta un mēs pārgājām pie kaut kā svarīgāka :)"

ja godiigi teema jau tad bija izsmelta....
0
Unicorn - tas "piis nigga" bija pavisam normaals izteiciens, ko 1996 lietoja joka peec (visiem kas nesaprata - lietoja po prikolu). Ja veelies kontakteeties ar 1996, pie taadiem izteicieniem ir jaapierod.
0
Un sliktos vaardos mani varat nesaukt (nu vismaz pagaidaam... labi?), liekot lietaa savas necilaas (ek, optimisms, optimisms) praata speejas, uzraku pokemonu raksturojumu un visu paareejo.
0
jaa, Unicorn, tas piis nigga bija domaats kaa t.s. "prikols". Schim te vajag izdomaat latvisku aizvietotaaju.
0
"piis nigga" ===> prikols!

Uztveeru prikolu >:(
0
mAD, saki jaapierod, ja veelos ar vinju kontakteeties....
0
tad jau laikam vins biezhi taadus prikolus meetaa, nu tad apmeeram rodas iespaids par vinju... Tu jau vinju paziisti labaak...
0
Klau, Runci, tas kursh Renaars, shkjiet buutu interesanti ar tevi ieshaut kaadu alu. Cik skatos, mums ljoti liidziiga domaashana un humors.
0
Unicorn - ne taadus vien cundurus (latviskaa versija!) vinjsh meetaa, bet visumaa ir normaals cilveeks, kuram riebj pastaavoshaa iekaarta, tas arii viss! Un pierast naf gruuti!
0
Un, 1996 un visi, kas uzklausa - nevaidzeetu lietot vaardu "nigga". Origjinaali tas tika domaats kaa sinoniims vaardam "vergs", taa kaa, ja pashi neesat melnaadainie, tad ar shaadiem izteicieniem ir jaauzmanaas.
0
"Un, 1996 un visi, kas uzklausa - nevaidzeetu lietot vaardu "nigga". Origjinaali tas tika domaats kaa sinoniims vaardam "vergs", taa kaa, ja pashi neesat melnaadainie, tad ar shaadiem izteicieniem ir jaauzmanaas." Es tikai gribeeju piebilst, ka šis ir IDEĀLS teksts, ne ko pielikt, ne ko atņemt!
0
2 poisen
Jaa, gudrie, kas ir sapratushi Slipknot iipasho burviibu var runaat krustaam skjeersaam, maacot visus, kas ir kas. Un ja es gribu iebilst, tad man pasaka, lai es beidzu "njemties". Ha! Nu, labi beigshu ar. Stay green and slimy!
0
Kakakakakakakakakakakakaka...
0
Un mAD, vajadzeetu uzmaniities arii ar burta "f" rakstiishanu "v" vietaa, it iipashi, ja tobriid tiek lietots arii kas alkoholisks, jo naakoshajaa riitaa vari pamosties ar svelpjoshu fekaalo caurumu. Dafai?
0
Cik var noveerot, vienmeer pastaavees bezjeedziiga vaardu apmainja par muuziku, tikai nedomaaju ka nonaaks tik taalu... katrs muuziku rada ar sirdi un nejau visas sirdis ir vienaadas, taapat arii muzika. Nerakstu varbuut ar tik ljauniem vaardiem kaa jums pierasts, bet nevar noliegt ka vajadziiga arii kaut kaada melanholija.... eh! ko es te. tam taapat nav nekaadas jeegas, jaaatziist ka neliela urlu domaashana seit sastopama, ka nevarat paarkaapt paari savam "es"......... zzzzzz atsleedzos zzzzzz
0
Ko tu tur purkshkji?
0
No saakuma izdomaa, ko veelies mums paveestiit, un tad laid smaku.
0
Tur jau taa lieta, tu domaa ka tikai tev ir taisniiba, pilniigaakie suudiiii!!!!! un piedod, es nepurksu, liekas ka spried no seviim.
0
Un tev pie visa klaat arii ar vienu reizi nepielec. Fukk!!! Nesmirdi!!!
0
man, skatos, līdziga domašana ar visiem te. pilnīgi prieks. kāds negrib ar mani iešaut grilla aizdedzināmo.?
0
to Demija:
jap, piekrītu Tev. Redz, daži labi jau pēc tava komenta jau sāk nervozēt un nezin ko nu pateikt un parāda savu intelekta līmeni!
0
kas man, katram pirkshkjulim jaaraada augstaakaa intelekta pilotaazha? Ar tekstu - "liekas ka spried no seviim" man liekas, shii burviigaa buutne paraadiija ar ko mums ir dariishan, konkreetaak, man. Un ko noziimee shis super duperiigais teikums "Tur jau taa lieta, tu domaa ka tikai tev ir taisniiba, pilniigaakie suudiiii!!!!!" Es kautkaa nevaru tieshi to suudu dalju sagremot. Vai tieshaam par intelekta liimeni tu spried peec teksta agresivitaates liimenja? Visi, kas ieturees vai nu neitraalu, vai pozitiivu nostaaju buus tie mazie gudrelji, un tie, kam kautkas nepatiik buus idioti? Jaatziist, ka taadaa gadiijumaa tev ir visai banaals domu gaajiens.
0
Iedziļinies tekstos, draugs. Nevienam te nekas nav jāpierāda. Un nebūt nav tā, ka tie, kam ir pozitīva vai neitrāla nostāja pret jautājumu ir gudrie, bet visi negatīvie muļķi. Bet atvaino, ja tu lieto izteicienus "Nesmirdi", tad man par tavu domāšanas līmeni rodas secinājumi! Tu, Faun, pats nostādi sevi šādā situācijā un liec sevi uztvert kā nekorektu un nenobriedušu "pirkščuli" (tevis rakstīts jaunvārds!), kas normāli nemāk diskutēt! un agresīvi teksti nav nekas slikts, ja tam visam apakšā ir pamatojums!
0
pamatojums? luudzu - "neliela urlu domaashana seit sastopama, ka nevarat paarkaapt paari savam "es"........."
taatad, ja man riebjas, jaa man riebjas Slipknot, tas noziimee, ka es nevaru paarkaapt paari kautkaadam savam "es" ? Jau paskaidroju kaapeec man vinji ribjas. Un man riebjas ja viena paargudriite naak te moraali lasiit. Taadai man daudz ko teikt, kaa tikai to, lai nesmirdina gaisu (tiem intelektuaaljiem, kas nespeej uztvert vienkaarshu valodu - "nebojaa nervus"). Un tas, kaadi tev secinaajumi rodas, ir atkariigs tikai no tevis, NEVIS no manis.
P.S. --- Draugs, kaa lai iedziljinaas vinjas mistrojumos par sirdiim, melanholiju, kam galaa piesprausts :" eh! ko es te. tam taapat nav nekaadas jeegas, jaaatziist ka neliela urlu domaashana seit sastopama, ka nevarat paarkaapt paari savam "es"......... zzzzzz atsleedzos zzzzzz"
Nu, sajuusmina mani shitais stulbums. Tas, ka kaadam luuk Slipknot rada melanholisku noskanjojumu, liedz man vinjus nodirst? Atkaartoshu veelreiz: Juus ziniet, kaapeec es tos sliTknotus vareetu noshaut? TAAPEEC< klasfkljasfjkl ka BLJEGJ tuie KrOPEKSLDDL aifascfafs ....... karohe dzheki meegjinaaja taisiit baigo horroru, viens suudlaizis patt uzdroshinaajaas paargjeerbties par klaunu, un kas tur beigaas sanaaca?! KAKAS, SUUDI, FEKAALIJAS, IZKAARNIIJUMI, ANAALI ATKRITUMI!!!!!!! es vinjus ieniistu kopsh taas dienas, kad vinji paraadiijaas, kroplji. Un veel tie meesli, kas uz skatuves neko nedara, kaa tikai krataas, kameer sareibst galva, kriit, celjaas, atkal krataas. NU BLJIN, taadi muulaapi.... aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!....

Shis ir forums, kas ir domaats diskusijaam. Konkreetaa teema ir SLITKNOT!!!! Tad arii cilveeki izsaka savu viedokli. Lai kaads tas arii buutu. Bet uzrodaas viena pusgudra mammiite, kas pazinjo, ka man esot urlu domaashana... Un pie visa taa klaat, ja es vinju pasuutu dirst ar paaris jeeliem izvaarshnjiem, izraadaas, ka es esmu punjkjains nebriedis. Paklausies, kas te pie velna par smadzenju skaloshanu?
0
2 Fauns
Ja Tu nesaproti, ka SLIPKNOT RULLĒĒĒĒĒ, tad Tavām smadzenēm nepieciešama pamatīga klizma, un pēc tam 24 h no vietas jāklausās visi viņu albūmi pēc kārtas. Pēc šīm procedūrām, ja vien Tu esi pietiekoši attīstīts, Tu SAPRATĪSI. Tavs prāts ATVĒRSIES. Bet ja Tu esi neapdāvināts un tizls, tad Tev šī procedūra būs nepieciešama reizes trīs. Atceries, tas ir to vērts, jo, tad kad Tu būsi sapratis, Tu varēsi ieiet augstākajā sabiedrībā un NEVIENS NEKAD Tevi vairs nesauks par atpalikušu. :) ;( Saproti - nav vairs nekādi atpalikušie, trulie astoņdesmitie, kad cilvēkiem prātiņš nesniedzās tālāk par thrash un heavy. Vai aprobežotie deviņdesmitie, kad visi klausījās death doom un black. Tagad ir jaunais gadsimts un mums ir tā laime dzirdēt Slipknot. Open your fukkin mind!!!!!!!!!! People=Shit

Ļoti atvainojos poisen, par to, ka turpinu "ņemties".
0
Faun - ko tu domaaji ar to "f" burtu? Piemeerus, piemeerus!!
0
Paldies Renaaram!
0
Ja kaads cilveeks izsaka domas, tad nevajag uzreiz ar visiem saviem vaardu kraajumiem brukt virsuu!!! tad varbuut piekar sev ziimi, "STOP-citu cilveeku domas nepienjemam!" kaut gan pats rakstīji, ka šeit visi izklaasta katrs savu viedokli, lai kaads tas arī būtu! Tad varbuut vispirms mēģini citu viedokļus pieņemt un tad raksti taadus vaardus.
0
nu bljaa.. kk:( skiet galvu iespiedis ne tur kur parasti to medz iespiest....
0
2 mAD

pAR KO PALDIES =0?
Par to ka es tevi nodirsu =0?
Ā, nu laabi ;), sapratu, you are fucking welcome!!!

2 Dunkelheit

Nujā, tā jau jauki, tikai ir jābūt kautkādam garīgi atpalikushajam lai nesaprastu ka tas bij joks...

2 KK:(

PEOPLE = SHIIIIIT

0
Par dirshanu nevietaa. =)
0
uj nu tas ar ar naidigi ... oi oi oi
0
Stupidity! :)
0
slipknot ir brēcēji un mūzikas
štrumu lauzēji
0
Kas tad nu, teema izsiikst? Kas, jums apnicis dirsties, vai? Nu beidziet, ja?
0
kuudiishana, shkjiet, nav tava stipraa puse.
0
slipknot uzstajas top of the pops....es to neredzeju,bet man pateica..tas visu izskaidro..
0
Slipknot dabūja žurnāla "Kerrang" labākās grupas balvu.
0
Ha ha, tas gan DAUDZ noziimee!!!:)))))
0
Faun, lasiiju, ka Tevi nelaizh speeleet. Ko speelee?
0
to kk:(
Tas tiešām ir pietiekami daudz! Katra nominācija grupai ir nozīmīga! Tā ir gan reklāma tiem, kas vēl nezin šādu grupu, gan grupas kvalitātes rādītājs!
0
"Kerrang!" ir pilniigi tajaa pasha "smagaas" muuzikas kategorijaa, kur top of the POPS. Ir jaabuut LJOTI aprobezhotam izveeles/nominaaciju laukam, lai pasniegtu "labaakaas" balvu SMAGAAS MUUZIKAS kategorijaa Slipknotiem, ja eksistee un aktiivi darbojas taadas grupas kaa Opeth, Dream Theater, Amon Amarth, Hypocrisy, Aeon, Soilwork, Theory in Practice, Behemoth, Power of Omens u.c.

Turklaat Slipknot shajaa "smagaas" muuzikas kategorijaa konkureeja ar The Darkness un HIM. Tas man skjiet arii par kaut ko liecina.

Stupidity =)
0
Katram žurnālam ir savas kategorijas mūzikā, savas grupas un savi nolikumi. Tevis nosauktās grupas atbilst Rock Hard, Metal Wire un citiem šāda tipa "extreme" (tādas ir to kategorijas) mūzikas žurnāliem. Kerrang ir vairāk t.s. new school smagās mūzikas žurnāls un tāpēc arī Slipknot, Him u.t.t. nepin gan šeit iekšā Top of the pops, jo tā ir popmūzika un tai ar Slipknot, Him u.c. nav nekāda sakara. piedod, bet manuprāt aprobežotība ir uzskatīt, ka smagā mūzika ir tikai death/black, heavy u.t.t. Un nomināciju lauks ir milzīgi plašs un šajā gadījumā, katram žurnālam savs!!!
0
Opeth, Power of Omens, Soilwork, Theory in Practice un citi manis nosauktie naw nekaads oldschool. Vinji vienkaarsi ir patieshaam smagi. Underground smagaa muuzika. Tur jau tas aakjis. Un "Kerrang!" jau nu tieshaam nav tas zhurnaals, kuram vajadzeetu maisiities pa smagaas muuzikas pasauli, pasniedzot balvas.
0
Un "Kerrang!" jau nu nav nekaads new school vai progressive (smiekli naak). Vinsh vienkaarshi raksta par visu, kas ir MODEE un uz ko tiinji "paveklaas". Taada britu rokmuuzikas "Laba".
0
Un nezinu kaapeec Tu domaa, ka manaa uztveree "smagā mūzika ir tikai death/black, heavy u.t.t." Bet nezinu arii kaapeec The Darkness un HIM buutu jaapieskaita pie smagajiem. Smagaas gjitaaras veel nenoziimee smago muuziku. Esmu dzirdeejis pat kaa The Rasmus nosauc par smagu grupu. :))))))))))))))
0
Un Slipknot uzstaajaas "Top of the Pops". Tas ir fakts, taa ka ne jau es te kaut ko pinu iekshaa...
0
"pavelkaas" es gribeeju teikt...
0
Un....
Un....
Un.....
Un.......

Ai, nu labi, laiks apklust...
0
ari HIM un Nightwish nevajadzetu pavideet Dark City Zurnaalaa..
0
Smago mūziku takš nenosaka tikai gičas smagums! Un The darkness arī gičas absolūti nav smagas!!!
The Rasmus par smagajiem var saukt tikai sīkie!
Lai takš Slipknot uzstājas kur grib! Tas tikai palieliena grupas piekritēju skaitu!!!
0
A kursh saka, ka smago muuziku nosaka "tikai gičas smagums"???

Un The Rasmus par smagajiem arii sauc tikai "siikie". Un Kerrang ir zhurnaals tieshi taadiem!
0
es gan tam nepiekrītu, Kerrang, kā jau minēju, ir žurnāls ar savu virzienu rokā, un tas ir vairāk tendēts uz nu metal, rock stiliem! Un tas nav sīkajiem, jo arī es mēdzu tajā "pasmelties info!"
0
Uff... nu labi labi...
0
Slipknot ir viss labākais, kas šajā pasaulē ir un tas kurš teiks pretējo sūkās pimpi!!!!
0
Cannibal Corps zajibis mūzika.
0
Slipknot arī!
0
Cory, 9. septembrī, plkst. 20:20
Slipknot ir viss labākais, kas šajā pasaulē ir un tas kurš teiks pretējo sūkās pimpi!!!!

Ja tas bija joks, tad ne pārāk veiksmīgs. Ja nopietni domāts, tad vispār neizteikšos...
0
te atkal glupa kada:)
klau aa jsu sauktu stilu kada spele slipknot???
0
cik ilgi var kult sviestu?!
0
un kaada, man prieks, ka tu atziisti savu glupumu!
0
tikko skatiijos to Londonas slipknot konci ...hehe...pa laimi 15. minuutee nokaaraas
0
bljaa nu tikai pasakiet ka viss kas nav kaukaads black met ir suuds un taataalaak.besii shitaa metaalistu dirshana.esmu metaalists un paareejais suukaa.nekas cits man nedriixt patikt,jo esmu metaalistse.da beidziet tak liekuljot vienreiz.respekc.bet juus tieshaam esiet kretiiniski iedomiigi dumji ietiepiigi ?"metAALISTI"?
0
katrs jau klausaas savu bet atkal sevinu ka kaskjeejas nu nepako kas jums eest nedod ka pleeshaties vai? man arii slipknot sen kaa vais nepatiik bet ja nu gadiijumaa skan tad prom arii nesleedzu nu i ko es personiigi groove coverege un lielmezzu mikjeli arii klausos nu i kas pa to ja kas nepatiik iesuudzi tiesaa
0
fuck you.me tev pilnigi piekrit..es agrak biju tiesam labas domas par metalistiem...domaju ka vinji ir tadi ka ir un respekte ari citus...bet es kludijos...laikam lai dzive mevajadzetu vilties,nevajag neko iepazit tuvak...
0
es tieshaam agraak domaaju ka metaalisti ir normaali people,tjip saveejie,bet nav...
0
labriit jebkuraa subkultuuraa gan metaalistos gan skinos pankos reperos industriaaljos visaas kultuuraas ir kaskji taisoshie indiviidi un metaalisti nav nekaada sveetaa kultuura kuraa nebuutu raspizgaju KAADA par paris indiviidiem veel nevar spriest par visu kultuuru kopumaa
0
SLIPKNOT 4EVER
0
es to jauno alb joka peec noklausiiju bet kaka baigi imitee profus baigos bet suudz vien sanaak
0
SLIPKNOT-komercionāla POKU grupa
0
SLIPKNOT 4EVER sucks un un aiztaisi savu muti! Mees veel te diskuteejam??
0
Nu jums vēl neapnika, tiešām bērnudārzs:(
0
enemy loh
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas