jautaajums par vecumu
0
kur man atziimeeties, ja ir 20 gadi? kas taa par lietu, bitiit matos!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
/reecu
0
A kur tu gribi atzīmēties?
0
he he he peec 40 gadiem vairs nav svariigi cik iisti cilveeks vecs :)) laikam peec jautajuma izveidotaja domaam tas jau ir ljooti vecs un siikumi vairs nav svarigi. 40 vai 60 - kada starpiiba
0
nu tak tajaa saucamajaa aptaujaa! mans vecums ir...
es ljoti gribu atziimeeties vienaa vcuma grupaa nevis 2!!!
0
diezgan nepaardomaati varianti izveeleeti...
labaak buutu

...-12
13-15
16-21
22-28
29-35
36-45
46-55
56-...

nu apmeeram taa...

vispaar man jau vienalga, tas tik ieteikums :)
0
nu bet kaada tad bija mana ideja? vai tad es taapat vien rakstiiju?
0
IMHO tas ir vienkārši, ja vecums iekrīt intervālā piem.: 20 >= mans vecums < 25, tad tā ir atbilstošā vecuma grupa ...

0
Zemes meita: pie viskasiem ir Fauna veidots temats - vecums, tur var atzīmēties, cik ilgi jau esi izdzīvojusi.
0
Starp citu, nav pareizi, piemēram 30 - 35, pareizi ir 30—35, ar domuzīmi un neatdalot ciparus no tās. Tā ir visos gadījumos no līdz. Defisi (mīnuszīmi) nekad neatdala un viņu lieto tikai vai nu pie vārdu dalījumiem, pastaindeksiem, vai dubultā vārda (piem. Vaira Vīķe-Freiberga)!
0
Pagāns, (tfu, gandrīz par Faunu nosaucu) uz ko attiecas šie noteikumi, un no kurienes, no kāda konteksta izrauti?
0
He he uz tāda vecuma piedāvājuma listes var izbraukt ļoti viegli cauri un neko konkrēti neuzināt!!!:)Un pie velna,kam šī apdauja domāta?
0
Juods, tas ir pieņemts poligrāfijā, un ja maketētājs, ko tādu pieļauj, kādā grāmatā, vizitkārtē, vai vel uz kāda apdrukatas lapas, tad nopietnā tipografijā/redakcija būtu sūdi... Tas ir vispārpieņemts standarts, tiesa visi šo standartu nezin...
0
Juods - (tfu, gandrīz par Faunu nosaucu) - tu jau sāc te liet sviestu...
0
Un šis saits Tavuprāt ir grāmata, vizītkarte vai kāda apdrukāta lapa? Sanāk lai uztaisītu kādu štrunta aptauju web'ā, cilvēkam ir jāpārzin visi "vispārpieņemtie" standarti, jo nedod dies' ieraudzīs kāds nopietns maketētājs.
0
nee nu pareiziibas zinjaa pagaanam taisniiba, tachu sieties klaat interneta saitiem par to ir mulkjiigi, maketeetaajiem pieejamas dazhaada garuma "defisas un domuziimes" un principaa to nosaka izdevuma stils kaadu lietot, bet inetaa taksh var katram teikumam sieties, nav nemaz jeegas pielietot noteikumus te, galvenais ka visiem viss skaidrs.
0
Defišu un domuzīmju garums ir atkarīgs no burtu garnitūras kādas pielieto.
Juods, es rakstīju kā ir pareizi, pilns internets, grāmatas vizītkartes, bukleti, reklāmas ir pilns ar tehniskajām un rakstiskajām kļūdām, es gribēji tikai kā ir labāk, bet tu man te sāc kasīties virsū. Es vai tad biju rakstījis, ka tā ir arprāta kļūda, kura ir tādā mērogā, ka var šo saitu likvidēt? Tu nedaudz nepārspīlē? Tagad jau tiešām tu sāc liet sviestu! Varbūt Bigugam vai therteve noderēs šis padoms.
0
Pagaans, ja tu saaktu staastiit par to cik taa ir shausmiiga kluuda vai ka shii lapa ir jaaver ciet, tu radiitu apsoluuti slima cilveeka priekshstatu (kas starp citu jau tagad nav izcils, lai gan ar laiku esi nedaudz labojies). Poloigraafijas biznesaa cilveekiem maksaa algas (cik zinu ne taas mazaakaas) un no vinjiem arii prasa kvalitaati. Shinii lapaa visiem (iznjemot tevi) uz taadiem siikumiem ir nospljauties.
0
Blje... sorry par offtopic... atkal.
0
Black DATA, izlasi nedaudz rūpīgāk tekstu, es biju rakstījis - ...es vai tad biju raksītis, ka tā ir ārprāta kļūda...? Profesionalitāte ir pievēršanās sīkumiem, rakšanās dziļāk, pētot... Un ja ese rakstu tādus sīkumus, un ja jums par tādiem sīkumiem nospļauties, tad kāpēc nespļauj, bet drukā iebildumu?
0
Ja šis ir sīkums, tad sīkums bij arī uzrakstīt thrash vietā trash, pret kuru cēla arī viens pretnezijas, neatminos kurš, tā tad mēs (sīkie pretenziozi) esam vairāk nekā viens he he
0
Pagāns, Normālās izdevniecībās un reklāmas aģentūrās ir tā sauktā korektūra. Bet tu protams varētu ierosināt foruma turētājiem, lai vismaz ievieš, blakus rakstīšanas lodziņam, pogu "Check spelling". :)
0
visaas, atvainojos par izteicienu, garnituuraas, ir 3 izmeeru standarta defis-domuziimes...
0
Ja šis būtu angļu forums tad Check spelling, varētu he he, latviešu forumam vajag podziņu korektūra, bet ja to nopietni ņemtos darīt, tad noteikti te daži tā aizsviltos, ka aizsvilinātu manu māju he he
0
heh: Un kā var mainīt to garumus?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas