Shops
+1
Vajag kādu sakarīgu šopu aspus lv kur plashaa izveelee buutu pieejami visādi grupu merch tkrekli hoodie woodie utt ir un galvenais lai par piegaadi nav jaamaksaa pusi no pasutijuma vertibas. varbut var ko parbauditu ieteikt?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Hmmm.... kā ar šo te:
www.aghastrec.lv/?a=shop&l=2&PHPSESS...
+2
Ir tīri normāla izvēle. Rēķinies, ka no ārzemēm vienmēr būs vairāk vai mazāk sulīgi transporta izdevumi.
+1
Ne pa tēmu, bet nevēlējos taisīt jaunu topiku: Kur Rīgā var nopirkt ādas mēteli par sakarīgu cenu?
+1
da kas jūs no Latgales esat.. ? paypal kontu atveram .. un maucam pa myspace vai grupu majas lapam un skatamies vinu merchu un pasutam ... viss easy ... nav jadomaa par kaut kadiem tur shopiem

un Detektivam par adas meteliti - ieej kaut vai ebay un paskaties tos sasoditos prakkissus .. varu deret kadu atradisi par labu cenu ...

ir divi ebay - ebay.com
ebay.co.uk

veiksmi!
+1
Varbūt no Latgales var atļauties maksāt par katru merch maiku half no price katrā lapā

www.tshirtsville.com ir baigi sakarīgs pēc ship izmaksām, bet tur atkal hoodie nav daudz. You know-ziema nāk un tā :D
0
Nu, nu, nemuld nu niekus. Pusi cenas maksāt? Varbūt par kvalitāti ir vērts tomēr samaksāt, teiksim, piečuku pa virsu? Pats kādu nedēļu apakaļ ieņēmu arī pēc ninjas metodes, pa taisno no bandas mālapas. Nu vai zin.. bij, jā, www.guttershock.com hūdiji pa 25 doļiki, bet pievērs uzmanību tam, ka tev pasūtot, viņi paši tur uzreiz uzspiež to loguci vai bildi. Moš ar gludekli.. :] A pa 35 eiriki ar visiem ceļa izdevumiem paņēmu normālu, oriģinālu, pie tam vēl, zipper hūdiju. Man tas nešķiet daudz par kārtīgu mantu, kuru es varēšu i divi gadi nēsāt. Un par Aghast ir trīs jaukas lietas, kāpēc roka neceļās kaut ko ņemt... Pirmkārt, paņemsi kaut ko, kas vēl 10 citiem būs mugurā, kaut kādi standarķiki. Ģimkas Burgeri un Kaņibal Korpusi, un otrkārt, uzticību man viņu izcelsme nevieš, vai arī tepat kaut kur nav drukātas.. Nu var jau būt, ka nē, bet nu zinam šitos viltniekus. Pēc tam iemet veļas mašīnā un lasi drupačas. Un cena??? Kamon! 26Ls par Burgeru, vai arī 35 eiriki par normālu bandu ir puse cenas??? Nu nemaz arī tādā čuhņā nedzīvojam, ka nevarētu paypal iedarbināt un uz pastu pēc paciņas aizčāpot. Mosties, tauta!
0
www.ebay.com

ieliekam serčerī ko vajag un atķeksējam "worldwide"
0
Piekrītu Faunam.
2002. gadā no Vacijas pasutīju par 30 eur "hoodiķi ar rāvējslēdzēju" - nēsāju vēl šobrīd, kvalitāte "ūber".
0
Jā, par kvalitāti un official merch nebiju aizdomājies.
Īstenībā par to ļepīšanu ar gludekli tāda pati T-bode vien sanāk, so laikam jāskatās caur to pašu ebay.
0
kaut gan par aghast rec neko sliktu neesmu dzirdējis. Valkā čaļi normāli itkā, bet nu vells viņ zin
0
T kreklu jā, bet ādas mēteli man liekās nedaudz riskanti pasūtīt caur netu. Tur taču izmēri un so on. Varbūt pēc dotajiem izmēriem derēs, bet atnāks un čiks. Ebay izmantoju regulāri, bet mēteli gribētos pielaikot veikalā. Droši vien Rīgā nekas jēdzīgs nav. :(
0
Par to mēteli iesaku aiziet uz Cartini
0
Tā kā jau pilns skapis ar visādu stafu pa festiem sapirkts, tad īpaši aktuāli tas nav, vienīgais LS pērku, jo tomēr piemērotāki mūsu klimatam (izvēle gan mazāka). Vēl koncertos šo to paņemu, pofig, ka daudzi citi to nopēk - patīk banda un kreliņš - pērc, bļa, nav ko pozeri tēlot un šausmināties, ka citā koncī vēl kautkādiem diviek kropļiem tavs mīļotais krekliņš ;).

Bet oriģinālu stafu labāk kādā normālā festā pameklēt - izvēle liela, var pielaikot (ir man daži L kas vairāk uz M vai uz XL velk, arī biezums atšķiras) un arī dzīvē tas krekls bieži izskatās pavisam citādi, nekā e-bay bildītē.
0
Nesnes pasūtīju no k-kādas tur lapeles ziper hūdu un tī širtu... ba čaļiem tur tie hūdi bij beigušies un galu galā atnāca pēc pusotra mēneša... no Kanādas. Pasta izdevumi k-kādi 12Ls. Paši agrigāti kopā sanāca bik zem 30ls. Un cik sapratu tad uz vietas paši štancēja.
Maitas sajauca tī-šortu, tā teikt neīsto atsūtīja, negāju tur čakarēties, nēsāšu to pašu laimīgs. Par kvalitāti, matriāls itkā neslikts, bet tie zīmējumi rada aizdomas, tad manīs kas notiks pēc mazgāšanas vai nu nobirs vai arī visu mūžu turēs.

Un vēl k-kad no k-kādas Francijas ko sūtīju tur gan ātri viss notikās, pēc ned. bij klāt. Kā arī viss tas diezgan lēti sanāca par divām maikām + pasts zem 25ls, tik tā kvalitāte ar tāda aizdomu pilna, laiks rādīs.
0
T-krekls jau ~ Ls11 maksā. Ir čupa C-tirgī pirktu Poļu / Krievu pirātražojumi - pusei nav ne vainas, pārejie ir izstaipījušies, caurumi jau parādījušies ... Ir savukārt divi 100% oriģinālie krekti kuriem no lietus vai / un saules pleci brīngangaiši palikuši - abi kakainais ''Froot of the Loom" (Made in Marocco, bļa) ražojums.

Čehijā pagājšgad tie krekli baigi aizdomīgie izskatījās (nevis grupu oficiālais merčs, bet pērējie) - plāni, bezmaz puscaurspīdīgi, bilde ar šķidrām krāsām, kā aiz stūra ar gludekli uzspiesta ... Šogad itkā labāk, bet īpaši nepētīju.
0
Uz Aghast lūdzu nedirst.
Vēl pasakiet, ka šie arī tos diskus paši štancē :)
Šovasar no Ašiem man vismaz 10 krekli atnākuši - gan parastie, gan longsleeves, gan arī hoodies. Prece, šķiet, tā pati, kas www.plastichead.com/ ; Metallica krekliņš, teiksim, bij oriģinālajā plastikāta iepakojumā. Par kvalitāti nesūdzos.
Cenas labas, un atkrīt absurdie PVN un shipping - šeit jebkuru daudzumu preču atsūta par papildus 1 Ls pasta izdevumu, 2 dienu laikā.
+3
Man no Aghast josta nāca kādu nedēļu.... un vispār tur neviena prātīga grupa uz tām maikām nav.
0
Reku labi veikali tik neesmu pārbaudījis, tiesa doma ir:
www.neonarcis.com vai everydayhate.ovh.org/index01.html...
0
"Ir savukārt divi 100% oriģinālie krekti kuriem no lietus vai / un saules pleci brīngangaiši palikuši - abi kakainais ''Froot of the Loom" (Made in Marocco, bļa) ražojums."

Daudz saulē uzturoties, izbalēs jebkurš krekls.
0
Bet tā dīvaini - turklāt ar tiem nemaz tik daudz nav tusēts saulē. Ar citiem vairāk, bet tiem po ...
0
man ar pārīs originālie ir palikuši dīvain-pretīg brūni no saules , a ir pāris tirgū pirktie kam jau 4-5 gadi bet saglabājusies diezgan labi
+ bet ir viens originālais kreķis kam jau pāri pa 12-13 gadi un ko nēsāju diezgan bieži, bet vel aizvien izskatās kā jauns.
0
Vanish ?
0
a kādas ir tās Sanctimony maikas, kuras var pasūtīt no viņu mājaslapas, nu tās deathnroll members? kāds ir tādu iegādājies?
0
Eu Marle - no taa Neonarcis uzmanies - biagi ne ipassi kvalitativas drebes viniem... sogad cehijaa cekoju .. baigi galimaa bildes spiede bija .. neko pie viniem nenopirku ...

ja Tu gribi kvalitativu un tiesi no grind skatuves
tad iesaku skatities Obscene.cz saitaa .. tur ir kvalitaate .. a parejie .. ir taa ka labak uz vietas skatiities ko njem .. jo saitaa tocc var ieberzties ... kautvai pasteis vini nevis kreklus liek ieksaa kaa reklamu, bet vienkarsi kaut kadu krekla firmu un bildi kreklam virsuu - nevis passu kreklu nofocetu .. takaa tas liek aizdomaaties arii par ssis bodes kvalitaati ...

Vienigi vel Bizzare lepros productions .. tiem sakariga kvalitaate uz krekliem un hoodijiem ...
0
Aghast records besī ka nav izpildītāji alfabētiskā secīb'. Neērti caurskatīt.
0
Sanctimony ir ok, bračka nēsā jau kādu gadu un kā jauns.
0
Tieši tiem Neonarcis beigušās tās maikas kuru gribēju, takā nemaz nesanāks pasūtīt. Un vispār tādu kā gribēju tik viņiem atradu, izmeklējos visā gūglē.
0
Kāds nezin kur var iepirkt Saturnus t-širtu?
0
BladeOfDarkness, kā nav alfabētiskā secībā? Ja ieiet "šopā", vai tā atsevišķā interesējošā sadaļā, un uzspiež uz izvēlnes lodziņa pie "show bands"... ?
+1
Aha, un tā spaidi kā losis vislaik ... turklāt dažām bandām nekas neparādās.
0
Piekritīšu Dainītim, ka maikas labāk festos pirkt — i apskatīt var, i uzmērīt, turklāt dažreiz kreklus var nopirkt par smiekla cenu (piem. W:O:A festā pēdējā dienā gandrīz pa kapeikām visu ko var dabūt)...
0
Eu, Marle, sorrī par mīnusu - gribēju tikai izmēģināt visas iespējas; nekā personiska :D
Bļļāā; nu BigUgga dod - tādu cirku Trūmetālā uzmunsturēt :D Vēl tikai tizlus smaidiņus vajag, lai nekas īsti komentārā nav jāraksta :D
0
Un kustīgu avatāru, nah - tauta grib publiski pašapmierināties ne tikai verbālā veidā!
0
Help!!!
Kur Rīgā varētu iegādāties kādu izturīgāku mugursomu; nu pamēram šitādu te?
cgi.ebay.de/Rucksack-Army-Armee...
Vai vismaz plecu somu?
cgi.ebay.de/NEU-BW-Army-US-Gros...
Kaut kā baisi negribas tos 15-20 eiro par piegādi maksāt, pērkot Ebay'ā somu, kuras cena ir 2x mazāka...
+1
Šitā izskatas k-kas līdzīgs: www.patrioti.lv/home/product/Mugurs...

A kāds nezin kur LV var dabūt kerzus kuri nav izgatavoti no ādas?
0
Vecīt; lielais paldies!
0
pasreizejie kerzi var teikt plist nost secinajums ilgak par gadu neizvelk :/
labi nopirku jau vinus ar 50% atlaidi pa 29 ar kapeikam domina bet nu vienalga tad nu gribetos jaunus kerzus cena lidz 50ls
pameginaju meklet ebay bet isti nesaprotu kadi atslegu vardi jalieto
ka saprotu kerzi tiek saprasti ar tikai ar vardu boots ?
vai tur ir jarakska kadi popularakie kerzu brendi lai atrastu vai ka ?
un 43 izmeram kadi bija us un europas standarti ?
0
cgi.ebay.de/UNDERCOVER-RANGER-B...
Es līdz šim pērku te. Tik, skatos, dārgāki, maitas, kļuvuši - agrāk pāris sanāca 45.08 Ls ar visu piegādi :/
0
www.zannysbox.de/
Te katalogi.
+2
Šeit ir laps veikals - www.asmc.de/en/Clothing?XTCsid=... biju no turienes pasūtijusi - kvalitāte laba. Vēl tur var labas somas dabūt un vēl visu ko.. =)
0
āāā ba kur LV var nopirkt kerzus kas nav no ādas???

Pasaki man jaunais cilvēk!
0
Teo, tu tak esi zelta cilvēks! :)
Marle, mākslīgā āda aukstumā plaisā, ņem vērā :(
+1
Priekš kam pirkt kerzus, kas nav no ādas?..
lai kājas smird?
tad jau labāk kedus...

=)
0
Ietīt kājas rimi maisiņos...
+4
Maxxximas labāk - Centis garantē ...
0
Vot negribu ādu!
Kājas smird ja tās nemazgā un nemaina zeķes. Dāāā!
+1
Dāāāā - plastmas kerzas. Ei tu nost... Veģetārieši nebeidz pārsteigt.
+3
kerzi kas nav no aadas = gumijnieki
0
pec gumijniekiem aidā uz makšķernieku veikalu!
0
Duno!
+1
ha ha ha, jūs visi esat tik humoristiski!!! rakstiet vēl@
0
Kāds nezin, netā kādu labu vietni, kur var kerzas nopirkt? Un kā angliski sauc kerzas- zābīšus ko valkā matainie?
+4
Poser boots
0
Nav nekā nekur, mēģini vēlreiz :p
+2
Matainie jau reizēm arī gumijniekus uzvelk... Bet nu var mēģināt meklēt pēc army boots, combat boots, ranger boots utml.
+2
ziemā zandales - vasarā kerzas!
0
O jā. Nu jau var kaut ko sameklēt :) Paldies Intaram.
0
es, vot, baigi gribētu kaut kur iegādāt smuku, resnu sweatshirtu ar sev tīkamu grupu. Tieši pēdējais apstāklis neļaun ņemt visu, kas pagadās pa rokai vietējie. Aghastā jau gadu gaitā esmu pagrābis, kas man patika.
Končos neesmu neko redzējis, tur parasti ir t-krekli vai cd. Uz Vāciju vai Zviedriju nebraucu.
+3
Tīkliņkreklu ar Manowar m/
+1
Ta jau labāk izdzīt krūtežas villā logo, nekā mēģināt tīkliņkreklu apdrukāt :D (nu kam nav - tam nav)
0
Varbūt kādam ir zināms kāds internetveikals kurā būtu pieejams kāds Satyricon hoodie XL izmērā? (bez miroņgalvas uz muguras)
+1
Internetveikalu nākotne ir klāt? Mastodon sāk ņemt pretī Bitcoin. Cerams, ka pēc tam paziņos arī par kādiem secinājumiem! www.blabbermouth.net/news/mastodon-becom...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas