BLACK MAGIC TOUR II: Oculus Infame
+13

1.maijā (sestdiena), Klubā „Melnā Piektdiena” BLACK MAGIC TOUR II : Oculus Infame

BLACK MAGIC TOUR II: Oculus Infame

Black Magic Tour ir koncertu sērija, lai popularizētu Baltijas valstu mūziku plašākai publikai, tās iniciatīva pieder igauņu grupai WRATH IS EVERGREEN.


Pirmajā Black Magic Tour, kas norisinājās kā četri koncerti dažādās Igaunijas pilsētās, piedalījās galvenokārt Latvijas grupas - Dark Domination, Ocularis Infernum un Grondh.

Black Magic Tour otrā daļa paredzēta kā divu igauņu grupu - Sõjaruun un Wrath Is Evergreen Eiropas tūre ar pieturu arī Rīgā.

SÕJARUUN (Igaunija) – pagan black metal, kurus salīdzina ar grupu Satyricon un Ulver agrīno daiļradi. Grupa izveidota 2007. gadā un grupas diskogrāfijā jau ir divi EP un viens pilnais albums, to skaitā, 2010. gada EP – „Talv” , kas izdots arī ierobežota daudzuma platē. Tekstos grupa izmanto arī autentisko igauņu folkloru, kas viņu skanējumam piešķir oriģinalitāti. Grupas dalībnieki iepriekš spēlējuši arī igauņu grupā Urt, kas ieguvusi lielu cieņu Igaunijas underground klausītāju lokā.
www.myspace.com/sojaruun

WRATH IS EVERGREEN (Igaunija) – radās 2006. gadā, kā viena cilvēka projekts, kas lēnām pārtapa par grupu. Grupa koncertējusi Rīgā jau vairākas reizes un allaž klausītāju domas par grupas spēlēšanas stilu dalās. Eksperimentāls, ārpus robežām un standartiem plūstošs, neierasts doom/black metal, lieki piebilst, ka rūcošos vokālus izpilda sieviete.

Šī gada sākumā grupā notikušas sastāva izmaiņas – jauns basists un klāt nākusi vijolniece, kas grupas skanējumu padarīs vēl savdabīgāku. Grupas kontā – divi demo albumi un viens EP - „Ex Nihilo Nihil Fit” .
www.myspace.com/wrathisevergreen
www.wrathisevergreen.mortestudio.eu

GRONDH (Latvija)
Grupa savu darbību sāka 2008. gada sākumā. Vēloties spēlēt smagnēju un ļauni skanošu black metal, grupa uzreiz ķērās klāt pie sava muzikālā materiāla rakstīšanas. Piedzīvojot tikai nelielas izmaiņas, grupas pamatsastāvs ir palicis nemainīgs, lai ar maksimālu atdevi reprezentētu black metal dzīvesveidu un filozofiju, noliedzot jebkādu reliģiozitāti.

Grupas radītās mūzikas pamats rodams tradicionālā black metal izpildījuma manierē, papildinot to ar pašu mūziķu oriģinālo interpretāciju par šo žanru.
Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvā, grupa saņēma nomināciju – „Gada labākā jaunā grupa 2009”. Viena no grupām, kas koncertos baudāma gan muzikāli, gan vizuāli.
www.last.fm/music/Grondh

MALDUGUNS (Latvija)
Jauns vārds Latvijas smagās mūzikas skatuvē, ar sevi jau labi pierādījušiem mūziķiem – Malējs (ex-Tabestic Enteron), Motors (ex-Skyforger), Lauris (Frailty), Andris (Fauns) (ex-Tabestic Enteron, nesen arī Nekroterror (www.myspace.com/nekroterrorband)

Stilistiski – lirisks, vairāk uz pozitīvu lādiņu tendēts, progresīvs, tehnisks vecās skolas death metal, ar mīlestību pret Floridas death metal un krāšņiem, liktenīgiem solo.

Grupa strādā pie debijas ieraksta, materiāls pilnam albumam ar 8-9 skaņdarbiem esot jau gatavs. Mēģinājumu telpās ar materiālu ir pavadīti gandrīz 3 gadi, forma tiek uzturēta godam.

Vairāk informācijas sekos!

Durvis: 19:00
Skatuve:
20:00
Ieeja:
3 Ls

Sagatavoja: P3LICAN (p3licanmosh@gmail.com, www.myspace.com/p3licanmosh)

BLACK MAGIC TOUR II: Oculus Infame: afiša

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Obla! Malduguns ! Teksti tiks mūsmēlē bīdīti ?
+2
forši! laikam jāaizčāpo!
+6
Tikai un vienīgi latviski >:)
+4
Tad beidzot ir nobrieduši arī publikai atrādīties :) To nu nevar laist garām.
+6
Bitīt matos - šitais te zaļais www.myspace.com/nekroterrorband... ir dikti labs. Kā tāds gumijas kaksis, kas veiksmīgi pārdzīvojis skarbo ziemu, nesaminams spītīgi figurē uz atkusušā trotuāra starp saviem brūnajiem un plakanajiem brāļiem.
+1
^^^ beidzot kāds ir ievērojis :)
0
^^^ iečeko vēl 3 trekus, pleierim updeits bija :)
0
Ehh, trakais Lauris cik grupās tad var spēlēt:) Brīvā laika vispār vairs nav malugunis kad tik nav jau kāda 6 aktīvi koncertējoša grupa :D Bet pasāciens laikam interesants varētu būt..!
+2
Ievērots Nekroterror jau bija kādu pusotru mēnesi vismaz atpakaļ :) Dodos čekot jaunos gabalus.
+2
P.S. kā teica pancīgais un visādi citādi iznesīgais Kalvis grupas "Pie Velna" uzstāšanās laikā: "Par latvisku Latviju!!"
0
Hmmm...
0
Cik gadījies Malduguni caur mēģu telpas sienām dzirdēt, jāsaka, ka ir nu ahūna kreftīgs un kvalitatīvs desinieks.
0
a tas nekroterror ir takaa velviens projekts,vai vairs nepastaav?..bet izklausas loti loti garshiigi :)
0
Nekroterror ir sameeraa nesen radies un pastaav ljoti aktiivi.
+1
Kā teic LĪVI: ''Par latvisku un neatkarīgu Latviju!".
+2
Tas viss ir nosacīti jauns un aktuāls. Biš jau tāda kā informācijas noplūde sanāca, jo tas Nekroterrors jau vairāk bija domāts tieši Pelikānam, kamēr vēl pirksti melni ar "artworku".. Mēs jau te, kolēģi, tā īpaši nekur neskrienam; galnais jau garšīga manta, nevis steiga kaut kur līst, kā te tagad pieņemts tiem, kam tās balsis kaut kādos mistiskos "konkursos" svarīgas.
+9
ā, un kamēr esmu visīti sadzēries, varu arī palaist muti, ka otru ģitāru misters kk:( visā savā godpilnajā kautrībā parakstījās nomočīt. Tas tā, meitenēm...
0
^ žēl, ka es neesmu meitene, iekšējā būtība nepielaiž pieiet no muguriņas, kur nu vēl kādu citu pielaist klāt :(
0
Viss jau būtu dikti jauki, bet nu, cik redzēti un dzirdēti, tie Wrath Is Evergreen, tad jāteic, ka tur kaut kas īsti nav kārtībā:D
+1
^ Tu tak zini, ka Megā neviens neklausās un Pīters labprāt visādīgi ar savu radījumu izrīkojās (nāāā)
0
Bet menedžments šiem labi strādā, jo informācija viņu myspace'ā rāda, ka šīs tūres ietvaros viņi uzstāsies arī Berlīnē un Prāgā.
0
pazinots jau ir, tik pasi nezin kur vel isti speles :D
0
Jā, par menedžementu jāpiekrīt, jo citādāk grūti saprast kā šie izkārto tos koncertus dazādās vietās. Nav jau gan nekāds brīnums, ka paši varbūt par saviem līdzekļiem braukā apkārt un ir priecīgi, ka viņus kaut kur rietumos neatšuj, pat tad, ja tas pamatīgi sit pa kabatu...
p.s. kā tad nu neklausās, Tavs skatīšanās stāžs noteikti ir pietiekošs, lai būtu sapratis, ka patiesībā esmu pats būtiskākais tēls tajā mīlīgajā filmiņā:D
+2
nefiga, Stjūijs :)
+2
Beidzot pieleca, par ko jūs vispār bazarējat.
+2
Nu tādā gadījumā Stjūijs saka, ka visiem, kas kaut nelielā mērā pieļauj iespēju ierasties šajā pasākumā, obligāti ir jāklausās jaunākais Sadist veikums - Season In Silence!!!
Vismaz vienu, bet katru dienu:D
+1
Un Stjūijam ir pilnīga taisnība >:)
+1
Klau, bet kas tur īsti ir ar to Malduguni, kāds viņus ir dzirdējis vai redzējis (neskaitot Hellgar), atklāti sakot, man tā grūti iedomāties kā tas viss izklausās un kāda tam projektam/grupai pievienotā vērtība, jo spriežot pēc tā apraksta onkuļi ir savākušies no dikti dažādām blicēm un domājams, ka arī muzikāli ir ļoti dažādi domājoši ļaudis.
Varbūt ir kādas baumas, nostāsti? :D
+1
Lauris jau spēlē dikti dažādās bandās, bez Frailty vēl Apēdājā un kautkādos postkokistos, Fauna un malēja topa bandas var atrast šajā megatēmā - /forum/36800/ Gan jau arī Motoram oldskūlās lietas nav svešas.
+5
teiksim tā, ka onkuļi ir novākušies vienkārši nesoši, viņu satikšana var izraisīt Hadrona paātrinātājam līdzīgu efektu vai vienkārši sākt histēriski pumpuroties...
0
uh, tās atbildes gan te operatīvi uzbliezāt - par to arī paldies!
Katrā ziņā, šis pasākums mani intriģē, ļoti ceru, ka tas būs daudz maz normāli apmeklēts un izdevies - uz šo obligāti jāiet!
+1
Malduguns: par skaistām iekšām:
/forum/122391/
0
Gribēju vaicāt pašiem mūziķiem - ko nozīmē tā sakrālā frāze: "grupa strādā pie debijas ieraksta"?
Kaut kas jau ir ierakstīts vai pagaidām tikai ir doma par to un ja, jā, tad kad apmēram varētu dabūt kaut ko paklausīties un paskatīties taustāmā formātā?
0
Ak, jā - aizmirsu piebilst, ka tas jautājums bija par Malduguni:D
0
+Dj Deathperado - black/viking/pagan/folk/
0
viking,pagan,folk...gandri... viens un tas pats:D
0
*gandríz
0
Nav gan. Galīgi nav. Sēdies, divi.
0
viking = pagan , bet pārējie jau pietiekami atšķirīgi.
0
^^ no 19:00 dīdžejosi ?
0
nu nez...
0
black nu jaa:D
Bet kkaads viking un pagan tas toch viens un tas pats:D
Folk...hmmm...protams tiirais ar nav tas pats kas viking un pagan:D
+2
+Dj Deathperado - deathperado metal
0
0
Ir taads muskatieru metaals:D
+1
Noklausījos tikko Nekroterror maispeisā un nu esmu iestrēdzis pie "He Who Walks Behind the Rows" Vienkārši lielisks klucis.
Laikam būs jānotrauš putekļi un jāpārskata Stīvena Kinga DVD čupiņa :)
0
Nu man domāt, ka šis vienreiz ir pasākumus uz kuru ir jāiet (padomā tik - priekšā veselas 3 brīvas dienas), turklāt šāds kolorīts grupu sastāvs ar Latvijas vienīgo jēdzīgo blaku, igauņiem, kas ir nu, teiksim - interesanti un, protams, Malduguni, kas spriežot pēc atsauksmēm un grupas dalībniekiem varētu būt, pat tāda kā pēdējā laika lielākā sensācija, kuru es pavisam noteikti nelaidīšu garām.
Un ja vēl būs tas solītais musketieru metāls:D
+2
Desper, tev jāuzliek Dezperadoz ar Onkel Tom :D
0
Black koncī western-metal? Mani nesapratīs :D
0
Onkel Tom tak ir viens no Black pamatlicējiem !
0
^ fakts, hahaha :D
0
Western-Metal...blaaaa bomba:D
0
Paklausies Dezperadoz, sapratīsi, kāpēc tāds termins radies :D
0
^^ a kas tur ko brīnīties? Ir tak Southern Metal ...
0
Northen metal jau arī :D
0
:D
0
Man jau personīgi Angelrippera balss baigi patīk , bet nu tas Desperados ir kaut kas... Koncis ar šamajiem arī varētu būt diezgan interesants. Pats šovs , steidža prikids utt.
0
Prikids kā prikids - čalīši piešotos zābīšos un kovbojcepurēs. "sovs - čalīša mauc muzonu un viss, kā kārtīgai bandai pienākas. Tāpat ugārs labs.
+1
Nu a kur tad paliek Laso mešana ? :D
+1
Un koltu virpināšana? Ok, burbonu vēl var pie bāra ieraut.
+2
update:
Grondh now on myspace:
www.myspace.com/grondh

ausij: pagaidām viena dziesma "Codex", rītdien nāks klāt vēl viena.

acij:
www.youtube.com/watch?v=pT-aZnTltY8...
www.youtube.com/watch?v=BiXm_C0bBu4...

0
^^ ka tik pavirpināt ...
+1
Kāds zinošs cilvēks nevarētu pateikt plānoto uzstāšanās secību? Iespējams nesanāks tikt uz pirmo blici un būtu stulbi neredzēt to, kā dēļ es vispār uz šo pasākumu ripināšos. :)
+5
19:00 Dj Deathperado
20:00 Wrath Is Evergreen
21:00 Malduguns
22:00 Sõjaruun
23:00 Grondh
+ Dj Deathperado
+3
Ahā, tātad Malduguns sāks ap desmitiem... skaidra bilde.
0
Hellgar - paldies.
0
^^ es gan neriskēšu. Forši, ka mājās ar sabiedrisko pārmaiņas pēc varēs tikt.
0
GRONDH publisko divas dziesmas

Mizantropiskā un anti-reliģiski noskaņotā Rīgas black metal grupa Grondh publiskojusi divas dziesmas savā jaunradītajā myspace profilā.

Dziesmas ierakstītas skaņu ierakstu studijā „Phoenix” Ginta Lundberga virsvadībā.

"Codex" - Nosaukums runā pats par sevi - tradicionālu principu, normu kopums filozofiskā skatījumā, kas izpausts straujā, agresīvā, bet brīžiem arī ļoti mainīgā plūsmā. Dziesma ir veidota kā karotāja dzīvesstasts - cīņas, pārdomu brīži, uzvaras un apziņa par neizbēgamo - savu nāvi, jo agrāk vai velāk viņa vietā nāks kāds cits, stiprāks un nežēlīgāks. Dzīvē uzvar stiprākais

"The First Comandment" - pirmais bībeles bauslis - "Es esmu Dievs, tavs Kungs, tev nebūs citus dievus turēt manā priekšā". Dziema ir veidota kā vardarbīgs noliegums šim viss svarīgākajam ticības likumam. Apgaismojošā pacilātībā pasludināta paša cilvēka dievišķība! Šo būtību sevī ietver tie, kuri spēj iznīcināt un pats galvenais - radīt! Ticīgie vergo saviem dieviem, bet kurš ir pats sev dievs, tam ir spēks dzīvot sev un radīt pasaulei!"

Grondh – grupa radusies 2008. gadā un šīgada Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvas pasākumā saņēma nomināciju - „Gada labākā jaunā grupa 2009”

www.myspace.com/grondh
+7
Tā, kamēr iespaidi svaigi, kaut kas jāiepļekā par šo visu pasākumu.

Beigu beigās tomēr izdevās savākt vēl divus desmetāla cienītājus un vienu džeku, kuram vienkārši nebija ko darīt, un aizšaut uz konci. Principā jau braucām skatīties Malduguni, uz ko tika liktas lielas cerības, bet sākšu no sākuma.

Pirmie laikam bija Wrath is Evergreen. Nezinu gan, kāpēc te augšā šitais veidojums ir raksturots kā "Eksperimentāls, ārpus robežām un standartiem plūstošs, neierasts [..]", jo tas, ko saklausīju es, skanēja pēc pliekanas, vienveidīgas herņas. Ārpus saprašanas robežām varēja būt vienīgi dziesmu temps, kas visas uzstāšanās garumā palika nemainīgs. Saprotams, ka mūsu tieksme visu kaut kā izskaidrot noveda pie zināmas teorijas - džeki veikalā pirka metronomu un pārdevējs pienācīgi neierādīja, kā var nomainīt tempu. Turklāt metronoms laikam ir bijis no lētā gala un ar neparedzamām nobīdēm un paātrinājumiem, jo šad tad mūziķiem radās domstarpības par skaņdarba ritma zīmējumu. Katrā gadījumā par šo te grupu panesās interesants stāsts, un bullšita dzīšana turpinājās visas uzstāšanās laikā, tāpēc pat nebija tik garlaicīgi un bēdīgi, cik varēja būt.

Balstoties uz šeit iepostēto grupu uzstāšanās secību, sarosījos, jo domāju, ka nu spēlēs Malduguns, bet nemaz nebiju tik škrobīgs, ka redzēju uz skatuves krāmējamies Sõjaruun. Zin kā - kamēr vēl nav besis, var jau arī pagaidīt un pavilcināt patīkamo gaidīšanas momentu, uzdzīt tam visam vēl nedaudz lielāku vērtību. Tiesa gan, kolīdz Sõjaruun sāka spēlēt, pēc 3 minūtēm es jau biju palicis ļoti škrobīgs, jo šitiem pat nevarēja nekur pieķerties un ierēkt. Vienkārši absolūti garlaicīgi, skan kā ziljons tādu pašu grupu. Kā izteicās Raimis - šitādu ansambli varbūt varētu skatīties tad, ja būtu deviņdesmito gadu vidus, moš tad neliktos tik liels sūds.

Parasti ir tā - kad uz kaut ko baigi saceras, tad jo lielāks prieks, ja cerības attaisnojas, un jo lielāks aplauziens, ja nepiepildās. Runājot par Malduguni, jāsaka, ka par visiem 100% bija vērts kratīties uz Rīgu, lai redzētu, kā pa riktīgam jābliež interesants desinieks. Īpaši jāuzteic bijušā TE trio ālēšanās, kas bija ļoti patīkama pārmaiņa pēc bēdīgajiem un kokainajiem igauņiem. Pašā sākumā varēja būtbišk labāka skaņa, bet pēc kāda otrā gabala jau viss skanēja tīri forši. Bet nu džeki ir pastrādājuši godam, visu cieņu. Kas to būtu domājis, ka latviešu valoda tik labi skan pa virsu kreftīgam desiniekam. Ar katru gabalu arvien vairāk paķēra un arvien vairāk prasījās pašam paplosīties, bet nolādētās ceļgala traumas dēļ nācās bez šīs izklaides iztikt. Katrā gadījumā ļoti gaidu albumu (un konci Cēsīs, ko Apinīc jau it kā esot pieprasījis :)

Grondh personīgi man ierindojās otrajā vietā šajā pasākumā. Kaut gan man ne visai pavilka, jāatzīst, ka to, ko džeki dara, viņi dara gana kvalitatīvi, pārējais jau ir gaumes jautājums. Kamēr viens no cēsniekiem, kas šoreiz uz konci brauca ne-ar-mums, ne acis neatrāva no skatuves, tikmēr Raimis un Emīls bija paspējuši ieslīgt veselīgā snaudienā, turklāt pilnīgi skaidrā prātā. Snaudiens bija diezgan ciešs, jo pēc divkārtējas pamodināšanas Raimim nebija problēmu iemigt arī trešo reizi :)

+6
Tā kā iespaidi plus/mīnus nogulsnējušies un iekšas tiek dzesētas tukšojot aukstu kefīrglāzi pēc pārdienu alus baudīšanas, par vakardienas pasākumu.

Par igauņiem nummur viens, Wrath Is Evergreen var teikt tikai, ka šamos (ne)dzirdēt no pīpētavas bij daudz labāk, nekā tos dzirdēt kādu gadu(?) atpakaļ tepat MP, pat pēc alus negribējās no pīpētavas laukā vilkties. Tiešām nav ko pat par šo grupu pateikt, jo tas vis ir viens liels nekas, nav palīdzējis arī vokālistes notievēšana kopš iepriekšējā pasākuma.

Ar Sojaruun jau bij pazīstmas no melnmetāla pasākuma decembrī(?), un godam nozāģēja arī šoreiz savu iespēto pagānbleku. Turklāt, lai ar grupa tik 3 cilvēku komplektā, skanējums smuki bagātīgs un biezs, ar pāris melodiskām vietām. Noteikti, ka ne orģinālākā grupa, pat ne tuvu, bet toties ar savu ķērienu, uz ko vismaz es uzķēros, jau atkārtoti.

Malduguns priekšnesumu, paironizējot par ģitārista segvārdu šai forumā, varētu rkasturot aa:) - Atdeve un Attieksme, ar vienkārši sasodīti pozitīvām emocijām. Te ne ko pielikt, neko atņemt. Bij man, protams, arī savs funktieris pirms koncerta, kā tas vis izklausīsies, bet nu bij vis x10 labāk kā likts, vismaz no manis gaidītajo "cieņas atdošanu" RBR leibla materiālam, tik vietumis varēj saklausīt, atskaitot Blood Freak krekliņu. Par analoģijām ar zināmākām grupām ar ļoti smagi, ir sajūta, ka būs gan uz štatu desu vairāk nekā uz skandināviem, bet šodien tā pārklausoties šo un to, vienīgais Brutality varētu būt tuvs. Bet sūds ar analoģijām, Malduguns izklausījās vienkārši svaigi un pēc sevis, lirika latvju mēlē nenoliedzami ar varens pluss. Un par Fauna "frontmena" spējām un prasmēm domāju šaubu vairs pēc šā koncerta nebūs itin nevienam.

Grondh, lai ar kvalitatīvi un spēcīgi, tomēr pārāk daudz emociju publika bij atstājusi pie iepriekšējiem, Malduguns, lai pilnīgi izbaudītu un atbalstītu šamos. Vizuālā tēla un arī skatuves nofomējuma ziņā, šķiet līdzvērtīgu Latvija pašlaik nav, kas patiesībā ar tomēr šķiet ļoti būtiski.

Kefīrs kā reiz dadzerts, laiks alum.
+5
Wrath Is Evergreen jau no iepriekšējās reizes bija palicis atmiņā kā totāls sviests, tāpēc šoreiz apzināti visu viņu uzstāšanās laiku pavadīju pīpētavā, turklā šī bij viena no tām reizēm, kad prasījās pēc labākas skaņas izolācijas, jo tas sūds tāpat bišķi dzirdams bija.

Sõjaruun bija diezgan labs, grūti pateikt, vai tas bija uz iepriekšējo fona vai kā, bet vispār patikās. Varētu vilkt paralēles ar Tharaphita. Kārtējo reizi nācās secināt, ka igauņu valoda tomēr skan sasodīti līdzīgi mūsējai.

Malduguns, kas tika gaidīti ar lielām cerībām, tās ne tikai attaisnoja, bet pat pārspēja. Nenormāli labs. Izrādās, ka vēl aizvien ir iespējams uztaisīt oriģinālu detuhu, kas tā konkrēti ne pēc viena neizklausās, tomēr stingri stāv death metal lauciņā. Un vispār, albumu davai fiksi šurp, jo gabali bija pārāk niansēm bagāti, lai tā uzreiz varētu dzīvajā visu uztvert. Jumtu gan nonesa tāpat.

Pēc tam notinos, jo mana kondīcija jau sāka kļūt stipri lopiska.
+3
Lielos vilcienos piekritu ieprieks drukatajam-igauni bij no serijas sedi uz divana un loc alinu, par pirmo grupu man radas raizes, ka pedejos gabalos vini tulit vispar izlaidis garu.Otrie man paslideja garam jau mazliet atrak.Malduguns tie individi uz ko personigi es vispar galvenokart nacu nospeleja godam ari es gan lai labak ievertetu loti gaidu ierakstu.Grondh vislabakais bij uznaciens :D-par viniem gari nevavulosu,jo blackmetal nav mana stihija, man likas ok, nospeleja labi.
+2
Iespaidi līdzīgi kā iepriekšējiem rakstītājiem
Uz konci gāju dēļ Malduguns un šamie nelika vilties. No sākuma gan likās nedaudz stīvi un skaņa kaut kāda ne tāda, bet pēc tam aizgāja un nokurināja pa riktīgo. Uzstāšanās pagāja vienā elpas vilcienā, gribējās lai šamie uzpēlētu vēl kādu dziesmu.
Grondh pie imidža piestrādājuši kārtīgi un arī nospēlēja labi, nebija jātrinas cerot, ka tūlīt beigs spēlēt.
Pirmos igauņus nedzirdēju, otrie likās nekas īpašs.
+3
Tāks, pirmais šīsdienas (līdz 5:00 turpinājās vakardiena, kuru pie šodienas neskaitu) als izlaks un var beidzot Maldugini nolamāt. Spēlēja viņi briesmīgi ... labi. Kā jau ļauži minēja, konkrēti ar kādu bandu nevar salīdzināt, bet vairāk uz Floridniekiem velk, kautgan daži panciskie piesitieni atsauc atmiņā Benediction. Pat vairāk nekā mūzika, patika čaļu atdeva - varēja labi redzēt, ka viņiem ļoti patīk šo mūziku spēlēt un tas deva papildus enerģijas lādiņi. Atsauca atmiņā Overkill konci.

WIE pirms gada spēlēja kautko visai sviestainu, tāpēc arī ir tas Experimental. Tagad bija švaki nospēlēts Doom ar Gōtiski piesitienu. Vairāk pļāpāju ar Pogu par to, ka pirms gada vokāliste bija smagi resnāka un kā viņa atļāva tādu smuku vijolnieci paņemt grupā, jo uz tās fona vēlar vien liekas resna utt. utjp. Naķamie igaiņi uz WIE fona likās OK. Mācēja spēlēt vismaz. Bet bija garlaicīgi, kas blekam ir ļoti raksturīgi. To pašu varu teikt par Grondh.

Abi āži garšoja sūdīgi. Čurplēša Dzintara pat bija labāks. Bet Budweiser Dark bija ļoto labs.

RnR jau otro nedēļu ielēja Brāli, kurš buija silts un atšālējies. Laikam atkal dzesētāju nebija ieslēguši.
0
BOD,a tu taj vijolniecei zobus redzeeji?:D:D
+2
eemm... man nešķita, ka Wrath is Evergreen klāt nākusī vijolniece, kam grupas skanējumu vajadzēja padarīt vēl savdabīgāku, kaut ko šo cilvēku daiļradē ir mainījusi uz labo pusi. Izskatījās, ka viņai ir ne tikai grūti stāvēt, bet arī ar mokām izdodas nolasīt no pārlieku zemu nolaistās pults tās 3 notis, kas katrā dziesmā vienkārši mainīja secību un dažās vietās VARBŪT arī garumu. Kas tas par sviestu??
-
Sojaruun manu dzirdi netraumēja.
-
Malduguns nonesa jumtus. bija prieks skatīties, kā cilvēki pavilkās. un, manuprāt, vienīgais panciskais, ko viņu uzstāšanās laikā manīju, bija gaisotne uz skatuves. (un kā vakara gaitā atklājās -dažiem grupas dalībniekiem panku lietas patiešām nav svešas) :)
-
Grondh mani sajūsmināja vairāk ne ar savu uzstāšanos, bet ar pēcuzstāšanās histēriju un dusmu izvirdumiem. :)
-
p.s. mani ārkārtīgi apbēdināja tas, ka vakar MP nevarēja dabūt tēju..
0
^^ Despers ar kautko par zobiem minēja. Uz skatuves ar gudru ziņu muti neplātīja ... bet notis gan burtoja, laikam nesen grupā spēlē.
+2
+5
Par spīti nobīdēm uzstāšanās laikos, ierasties izdevās ideāli laikus - līdz ar pirmās igauņu grupas pēdējo vaimanu apsīkšanu un izgaišanu nebūtībā. Par nākamajiem igauņiem nav nekā īpaša, ko teikt - klausāma, brīžiem tīri interesanta (kad bija melodiskākas iespēlītes vai kad viņiem tur dažbrīd gluži laba kačka nāca ārā..) mūzika, kas bija labi piemērota baudīšanai sēdus veidā..

Kā jau daudzi šeit, primārā kārtā ierados novērtēt Malduguns sniegumu.. Par Tabestic Enteron palicis daudz patīkamu atmiņu kā par oriģinālu un ļoti ekspresīvu grupu, tā ka par Malduguni jau bija izstrādājušies visādi iepriekšpieņēmumi, kas arī tika apstiprināti ar krietnu uzviju.. Pēc kādām pāris dziesmām uzķēru pareizo enerģijas plūsmu un tad pilnīgi caur kauliem gāja, ku labs.. Uz beigām jau bija pilnīgs kosmoss, atbrīvojās mana iekšējā ritmika un miesas jau pašas šūpojās līdzi advancētajiem, bet tomēr sasodīti kačīgajiem ritmiem, kas pārmaiņas pēc neoda pēc lētas, mūsdienīgas dročīšanās.. Sen nejusta, pozitīva pacilātība bija spēkā arī krietnu brīdi pēc grupas uzstāšanās, kas bija patiesi atsvaidzinoša, nesamākslota un godīga.. Bija tiešām prieks redzēt, kā čaļi izgaršo katru noti, ko viņi spēlē, katru vārdu, ko izrūc mikrofonā un kā pat grimases un žesti jēgpilni papildina kopējo iespaidu.. Bija daudz tūlītēji ieinteresējošu momentu, kas runā par labu dziesmu kvalitātei, bet bija arī noprotams, ka ir vesels lērums nianšu, kuras būtu tālāk atklājamas tikai caurklausot ierakstu, tā ka gaidām..!
Paldies, vīri, tas bija tieši tas, ko man vajadzēja attiecīgajā vakarā..!

Grondh redzēju pirmoreiz, un viņu uzstāšanās man šķita kā ievērojams emocionāls atslābums pēc nupat pieredzētās intensitātes, bet vīlies nebiju.. Vokālam bija uzkrauts pamatīgs daudzums reverb, kas manuprāt nostrādāja ļoti forši - tā samērā ar mūziku lēnā vokalizēšana izklausījās pēc negantiem pērkona grāvieniem..

Jāpiebilst, ka pasākumu baudīju, skaidrā prātā būdams, jo uzskatīju par vajadzīgu atpūsties no iepriekšējā - grind vakarā notikušajām pārmērībām..

Ā, un kad no publikas izskanēja nu jau ierastie aicinājumi parādīt pupus, Fauna atbilde bija fascinējoša - PUPUS NODZĒRĀM! Hahaha, that made my evening, oh yeah..!
0
Šito frāzi kautkā neatceros ... EPIC !
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas