DEATH'N'ROLL MEMBERS
+12

DEATH'N'ROLL MEMBERS

Š.g. 23.novembrī klubā "Melnā piektdiena" notiks "Death’n’Roll members 2012". Šis pasākums ir 2004.gadā dibinata grupas "Sanctimony" tradīcija, kas tiek apvienota ar grupas dzimšanas dienas svinībām. Šogad grupa svinēs savu 18.gadu jubileju.


Pasākumā piedalīsies pašmāju smagās mūzikas apvienības "Burned in Blizzard" un "Sacramental".

"Sanctimony" uzstāsies ar aptuveni 2 stundas garu programmu, kurā atskaņos dziesmas no saviem "death’n’roll" stilā iznākušajiem albumiem, kā arī jaunās dziesmas no topošā albuma.

Kā pasākuma īpašos viesus grupa "Sanctimony " uz skatuves aicinājusi kāpt Dambi (Inokentijs Mārpls), Viesturu Polikarpu (Rūsa), Pēteri Kvetkovski (Skyforger): "Tas būs kā muzikāls pārsteigums visiem mūsu un mūsu draugu grupu faniem." Kā arī uz kluba skatuves atdzims nu jau vairākus gadus ēterā neesošie, bet daudzu iemīļotie "Metinātāju kursi" to pasniedzēja Gustava Terzena vadībā.

http://www.youtube.com/watch?v=55M0dIduixQ

DEATH'N'ROLL MEMBERS

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Tieši Jūs būsiet tie, ko mēs visvairāk gaidīsim mūsu koncertā. Jo Death’n’Roll members 2012 tiks filmēts lai vēlāk to izdotu DVD formātā, kā pirmo oficiālo LIVE video Sanctimony vēsturē.

Bet, ja nu ir gadījies tā, ka Tu esi izbraucis no šīs valsts, esi apslimis vai arī kāds cits gana attaisnojošs iemesls kā dēļ šogad nevarēsi apmeklēt Death’n’Roll members pasākumu, tad šoreiz Tev būs iespēja šo koncertu noskatīties tiešraidē ARTV kanālā. Kurš pāraida draugiem.tv www.draugiem.tv/tv/channel/?22... , kā arī vairākās kabeļtelevīzijās.Vairā... informācijas uzzināsi www.artv.lv/ . — with Jānis Boļšaks and Janis Krivans.
+1
tagad vajag kādu komentu par to, ka "kāpēc maksāt, ja var tiešraidi bez maksas skatīties" haha :)
+4
oi, kuru kleitu nu lai velk, pa televīziju rādīs :O
+9
Jāiet bez kleitas :D
+3
kātad, gaidi ar maisu ... daža laba jau arī savu pupu bildes solīja ievietot, bet kā nav tā nav ...

bet Jānis varētu meičas pamudināt uz ''flash your tits for SATAN!"
+1
skaisti, tieši manā dzimšanas dienā :)
0
Santehniķu jautrā intervija: www.alternative.lv/intervijas/sanctimo...
+4
Bija zajebišč No pirmās, līdz pēdējai minūtei. Visas divas stundas !
+3
Super, pat nav ko vairak piebilst.
+11
Taisnība gan. Veči bija godam pacentušies. Pirmoreiz kopš neatminamiem laikiem klubs bija teju pārbāzts, bet bārā pat alus nebeidzās - gatavojušies laikam bija visi.

Pirmos iesildītājus nokavēju, Sacramental gan redzēju. Bija kāds laiciņš pagājis,kopš biju šos skatījis, tādēļ bija interesanti, vai ir kas mainījies, un ja jā, tad kurā virzienā. Laikam jau nekas daudz mainījies nabija, bet, godīgi sakot, nekādu sajūsmu neizraisīja. Cirks vairāk nekā mūzika, lielākā daļa kompozīciju izklausās kā randomizētu fragmentu apkopojums - tādēļ arī atturos tās par dziesmām saukt; ja arī ik pa brīdim panesas kāds sulīgs rifs, tad tas grūvs jau pēc kādām astoņām taktīm tiek apcirsts pašā saknē. Tās kompozīcajas nekur neved, vai arī ved pārāk daudzos virzienos vienlaicīgi. Ka tik klausītājs nepārpūlas ar galvas vicināšanu. Tā jau ar muzicēšanu viss būtu kārtībā, un ir brīži, kas liecina, ka iekšā ir, bet pārāk daudz ar visādu huiņu piedrazots tas viss.

Pēc tam Sanctimony komanda aiztaisīja skatuvi ciet ar priekškaru un ņēmās tur kaut ko čabināties. pagāja kādas 45 minūtes, kuru laikā neticami daudzskaitlīgā publika lika pasvīst bārmeņiem, kamēr par muzikālo noformējumu rūpējās "metinātāju instruktors" Terzens. Tad ap pusvienpadsmitiem mūzika pieklusa, aiz spilgti izgaismotā priekškara iekaucās ģitāras, sakustējās ēnas, un ar blīkšķi priekškars krita un bija dots starts "Devil and Man" un koncertam kopumā. Te grūti un nav arī vērts izplūst, viss bija labākajās Sanctimony tradīcijās - profesionāli, enerģiski un atraktīvi. Kad pēc kādām pirmām 3 dziesmām Janka iestarpināja garāku uzrunu publikai, apgalvojot, ka par spīti pieklājīgajam vecumam, grupa jūtas tikpat jauna kā pirms 15 gadiem MadMix'ā, Robinsonā vai RVR'ā, jau cerēju, ka sekos arī kāds atbilstošs gabals, bet nekā, paliku ar garu degunu.
Koncertu kulminācijai tuvināja solīto viesu gastroļi - kā pirmais no pieteiktajiem uz skatuves tika aicināts Poļiks no Rūsas, ar kuru kopā tika pa smago nodārdināta "Tava daiļā seja". Vēlāk sekoja Dambis, kurš laikam bija tā aizdambējies, ka savu hītu "Māte terorists" saputroja vairākkārtīgi, šķiet, teksts pilnībā tā arī neizskanēja un uzsvars tika likts uz piedziedājumu - totāls pankroks, vienvārdsakot :D Ugāra augstāko pakāpi ievadīja Skaju Pētera iznāciens un kolektīvā Ūsiņa jāšana, kuras laikā skatītāju pūlis locījās kā birztala vētrā. Pēc tam Jankam nenācās viegli nokušināt iekarsušos prātus, kas skandēja "Skyforger, Skyforger", taču pēc brīža tas izdevās, tikai lai ar dubultu sparu pa dibeniem sadotu "God of Victory", kas laikam bija vienīgā detuhas dziesma visā koncertā. Sekojošā prižimalka "Sounds" gan nebūt nelika atdzist, un smagnējumā nemaz diži neatpalika, arī tauta dziedāja līdzi, ka nemetas. Šo trīs gabalu sekvence tad arī laikam bija vakara kulminācija; pēc tam jau arī uz bis iznāca un vēl uzrukāja, Zepeļu kavers bija, kas tur vēl, un finišējot ar "Heading Mexico".
Kopumā tātad koncis bija vairāk nekā izdevies, lieliska atdeve gan no grupas, gan publikas puses, un jādomā, ka ierakstam vajadzētu izdoties spēcīgam, jo koncis tāds nudien bija.
+2
+100

Man ar kādu veco gabalu vēl prasījās, ņemot vērā, ka pagājšgad gan ''Christ Church'', gan ''Sonata of the Moon'' (ja nejaucu), tika spēlēta un filmējamais koncis tomēr. Bet filmētājus īsti nemanīju (īpaši jau neskatījos). Bet Sanctimony nepieredzētu slāpi uzdzina - 3,5 ali pa šo laiku izdzērās.
+1
sacramental uz MP skatuves noteikti skan labāk, kā uz maza formāta steidža. vismaz nebija tā riktīgā sajūta, ka nav otra giča, kuru dažkārt nemāk citas grupas nomākt, kas man šausmīgi kaitina viņos. bija ļoti ok.

saņķiki jau zajebis, gribēju vairāk detuhas gabalus, ko arī vienā brīdī aktīvu sāku piesaukt, bet nu neko. ar gods of victory arī bija normāli. žēl, ka kažu neuzaicināja kādu gabsi nospēlēt, nevar saprast, kas tur - naids viņiem tagad vai kā, bet būtu jau forši pāris vecos dalībniekus nevis kaut kādus peķas un viesturus no malas aicināt, jo tieša sakara jau ar bandu viņiem nav, man šķiet, tikai tik cik kopā spēlējuši uz vienas skatuves. nu jā, dabūju viņa autogrāfu arī uz džempera, pārējiem gan ne, jo marķieris kaut kur pazuda.

pēc konča līdz diviem, man šķiet, ar kudaru tusējām MP. tas ar bija zaibis, ka nedzina jurčiks ārā.
0
jā, starp citu, lai gan publikas bija daudz, nevar galīgi salīdzināt tomēr ar to spiešanos, kas bija kabatas laikos, salamandrā utt (laikam jau vēl, bet es nezinu, jo esmu pārāk jauns, lai varētu kaut kādus atmiņu stāstus vēl stāstīt) - līdz priekšējai rindai ar pilnu alu bez izliešanas varēja tikt.
+2
Salamandras laikos (2004-2007) bija kādi 10 palieli konči pa gadu, cilvēki mazāk bija redzējuši, mazāk kur braukuši un Salamandrā arī uzstājās Vader, Behemoth, Sodom, Hypocrist, Exodus ...
+1
Hypocrist :D pareizāk laikam būtu, ka tais laikos vispār bija 10 konči pa gadu, ieskaitot mazus.
+1
jā, jā un toreiz deviņdesmitajos jau pieminētajā robinsonā, kad bija viena "melnā piektdiena" pa gadu, tad gan bija spiešanās pie ieejas lai vispar iekšā tiktu :D jebkura gadījumā man likās ļoti apmeklēts koncerts priekš šiem laikiem. un bija jau arī to vērts
0
koncertkultūras līmenis jau arī audzis pa šiem gadiem (ar dažiem izņēmumiem): gribi tuvāk pielīst - paspraucies smuki garām. Negribi tuvu stāvēt - palaid garām tos, kuri grib
0
vienkārši agrāk visi gribēja tuvāk pielīst
+8
Tās 2 stundas pirmajā rindā pagāja nemanot, tikai kadri apkārt mainijās no visādiem čaļiem, skuķiem lopā, spalvainiem večiem un atkal skuķiem lopā :D Dziesmiņas kā krellītes bira viena pēc otras neļaujot sevišķi atslābt + vecie krāni (Polikarps, Dambis un Pēteris) ar saviem popsīgākajiem hītiem. Ko lai vairāk saka, sen tāds ugārs nebija baudīts :)
0
Heavy eighteen of Sanctimony www.rocknphotos.com/2012/11/29/heavy-ei...
+6
šodien svinam 817.dienu kopš šīs top ziņas ievietošanas trvemetal.lv
0
Kur Bļūrejs ? Un šķiet, ka pēdējais notikušais D'n'RM pasākums ?
0
817 nah nav apaļa jubileja!
0
Labs i, ta dzers uz 820.
0
alternativrolls ar Sanctimony:

Alternative.lv Gada balvu pasniegšanas ceremonija notiks piektdien, 6. februārī klubā Nabaklab.
Par vakara muzikālo noformējumu gādās viena no Latvijas metāla ilgdzīvotājiem “Sanctimony”, nesen atdzimušie F[ei]K, jaunie Liepājnieki “ILLa”, kā arī grupa “Zaķis”. Pasākumu vadīs vadīs romantiskais duets “Čipsis un Dullais”.
www.facebook.com/events/156531205704...
+2
^ ar savu aktuālo informāciju izbojāji visu prikolu ar vecas tēmas augšāmcelšanu!
0
Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (what)
Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (come on)
Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (yeah)
Keep rollin' rollin' rollin' rollin'
+2
04.11.16
DEATH"N"ROLL MEMBERS | SANCTIMONY +++
www.melnapiektdiena.lv/events/04112016...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Sonnenmensch
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas