mp3...
0
Es taa nedroshi uzdroshinaajos uzsaakt sho teemu, par mp3, jo itkaa jau vajadzeetu atbalstiit muuzikjus peerkot originaalos albumus, tachu par nav man taadu iespeeju, finansu, lai pirktu orginaalos albumus pa 12Ls:(((((
Lieta taada ka visu laiku esmu mekleejis internetaa, Behemoth un tagad ari Impaled Nazarene garadarbus. Labaakajaa gadiijumaa var atrast kaadas 1-2... ImpNaz esmu atradis tikai 1 un to pashu ljoti sliktaa kvalitaatee, bet tas poh. Vareetu car DC++ bet nets tomeer nav zveers un ari probleemas ar tiem entajiem gigabaitiem ko saarot vajag lielajos hubos. Un pat ja viss sanak tad ari nav garantijas ka atradiisi. Es neceru ka visi to atbalstiis vai ari shis topiks vareetu tikt ari izdzeests. Bet man kaa es gribu iedziljinaaties vinjos, un no dazhaam dziesmaam visu nevar saprast:( Varbuut kaads zin, kur var shiis grupas, vinju dziesmas vai albumus dabuut netaa? Kaadaa maajas lapaa, piem. uz roadrunner.com recors staav par briivu dazhas dziesmas no maaklinieku jaunajiem albumiem. Varbuut pastaav liidziigas vietas, vai iespeejas kur mekleet?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Eh, tovarishc. Ir protams vietas arii internetaa, bet tur jau noteikti ir variants, kas nu ir ar to arii jaadziivo. Bat nu DC jau var atrast pashu velnu, kur nu veel taadas grupas kaa Impaled un Behemoth, taas jau pat omegaa man ir domaat atradiisi. Nav shaares... nu sorry, var noripot kaadu disku, ir arii taada liet kaa draugi. Tas ka vietaam ir taadas shaares ka dzelzis nav tik ietilpiigs, bet tas ir cits staasts. Vienvaard sakot, nav ko raudaat, dabuut var visko, gan peec maka, gan peec sirdsapzinjas iespeejaam.
0
Man pasham ir 7 Behemoth un zinu, kur var dabuut visus vinja albuumus. Impaled Nazarene man nav, bet arii zinu, kur tos dabuut.
Atraxti uz manu meilu kaadu zinju un tad jau kaut kaa sarunaasim.
0
Ar ceenjuka shaari pilnigi pietiek, lai 'izvarotu' lielaako dalju habu. Un lielie hubi ar 2000< ieksaa sedoshajiem nemaz nav tie labaakie. Pietiek ar 150 personaam, kam shaaree = paarswaraa atieciigaa huba tematikas materiaals. Ja nets nevelk, kompostree smadzenes adminam(kreisie sleegumi vienmeer ir nestabili).Labi komuniceejot ar cilveekiem, var kko arii panaakt. Un beidzot muuzikas cd var arii pasuutiit i-netaa. Pa leetaaku naudu, nekaa tie 12Ls. Arii totaalas pagriides, pie kuras augshmineetaas grupas nu toch nepieder.
0
Veel pastaav taada lieta kaa IMESH.no tas programnas ari avr viskaukto vilkt aaraa.es savaa laikaa vilku The Gathering nju es domaaju ka Behemoth un Ipaled Nzarene ar vares izvilkt.un veel ir KAZAA.tas ir liidzigs DC++.nju pameegtini shitos palaiast dopmaaju ka vareetu izdoties.veelu veiksmi
0
hmm, njaa, par muuziku galiigi nezinu, bet ja nav vietas prieks share, tad iesaku pameeginaat Torentu, jo filmas tur paraadaas pat pirms DC++ un DvD vai DvD Rip formaataa.. par AAtrumu suudzeeties arii nevar
0
Hadess

Vai koncertus tur arii var novilkt????
0
Mr. Nutz vari pateikt tos hubus, kur shaare nav paari 2gb un tematikaa ir iistaa?

Hadess kaa lai dabuu to Torentu...? Meeginaashu visur:P
0
Nu bilns.. ir taads hublist.org. Vareetu buut neslikt saakums mekleejumiem. Ir ljoti maz hubu kuru tai listee nav.
Runaajot par DC... neviens nezin kaadu linux DC klientu?
0
Bittorent ir normāla lieta, šāres nevaig - saklūpat jūs ar baru ļautiņu uz vienu fili (vai fiļu kolekciju), un velkot dalāties megabaitos pa ceļam.
Vienīgi - ja ļautiņu maz, ātrums var būt necils, īpaši tiem, kas pieraduši atraut filmu pa 12 minūtēm.
pameklē gūglē par bittorent, un tad - suprnova.org ir tas saits, kur linkus sagrābt.
0
Rumpy

Es nekad neesmu mekleejis koncertus, bet buus jaapaskataas, kaa vinu dabuut es meeginaasu uzrakstiit vakaraa, jo tagad nav iisti laika.
0
Underground tur noteikti nav.
0
jaa tagad public hubs straadaa. Kaadas dienas 4-5 hublist.org nestraadaaja... down bija, tagad tieshaam var atrast visaadus, tikai jaasavaac pareizie hubi. Zheel ka kaads dc++ speciaalists nevar pateikt kuros hubos vairaak to visu, metaala un undergrounda visvairaak. Man cietnis velk kautkur uz 3gb, ja baigi vaig tad maksimaajais 4. Kad salaboshu otru kompi tad buus vairaak^^:) Tas zveeriigaaks.
0
Tikai nesanaak salabot... jau kautkur meenesi, un nez vai tik driiz buus...
0
Jā pasakat hubu adreses, lūdzu!!! ;)
0
Taksh vienaa topikaa jau bija adreses diezgan daudz. Negribu tik mekleet kuraa.
0
Ibio-Sesku! Nofiltree hublistu uz vaardu metal. Pilniigi pietiek. Un tad browso. Blj, L4m3.
0
Mr.Nutz

Kur var pasuutiiit tos cd un saki ka veel leetaak pa 12 ls vispaar smuk.pasaki luudzu adresi vai no kurienes var pasutiit.
0
nu ir tachu latvian black/pagan hub stormbringer(hellstrike.no... tikai tur min shaare ir 10gb...
0
www.mp3spy.ru agrāk bija tāds neslikts, nezinu vai tagad ir, slinkums skatīties, bet tur varēja daudz dabūt, es zinu ka Behemoth albūmus visus varēja iegūt/nolādēt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas