jaunais Rammstein - Mein Tein
0
Juusu komentaari un viedokli par Jauno Rammstein singlu Mein Tein 2004
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tagad jau Juus kjeraties Rammstein klaat, nepietiek, ka Mensonu jau noliidzinaajaat liidz ar zemi... Tuuliit saaksies - naaks gudrie kastaas un stilos iedaliitaaji un teiks savu "iisteniibaa ir taa" un "taisniiba ir tam un shitam"...
0
man pofig, ko saka citi, bet man jau ļoti patīk. Kārtējo reizi Rammstein dod iekšās!!!
0
Man arī patika. Drusk jau bija bail, vai tik nebūs nomaigojušies un tml, bet nē - masē pieklājīgi. Jācer, ka disks nebūs sliktāks...
0
vispaar taa dziesma veel dod vairaak iekshaa nekaa no paareejiem albuumiem.daudz stripraaks part citaam dziesmaam.
0
Man gan biki shkjiet ka jamie sevi ir izsmeelushi un neko jaunu negatavojas mums paveestiit...klips gan laaga shai te dziesmai...
0
Neesmu klipu redzējis diemžēl, bet klipi Rammsteiniem gan ir man šķiet vieni no labākajiem pasaulē...
0
poisen, vakar, plkst. 01:42
Tagad jau Juus kjeraties Rammstein klaat, nepietiek, ka Mensonu jau noliidzinaajaat liidz ar zemi... Tuuliit saaksies - naaks gudrie kastaas un stilos iedaliitaaji un teiks savu "iisteniibaa ir taa" un "taisniiba ir tam un shitam"...

Hahahahahahahahahahahahaha... hahahahahahahahahahaha ^&*(*^#@#%^#$$%^&*%#$^&*!!...
0
Vai tad Tev nemaz nav savu uzskatu, par to, kā ir "īstenībā" un kam ir "taisnība". Kas tur slikts? Jeb Tu domā ka vislabāk ir paklusēt, pat ja ir ko teikt? Var jau būt...
0
kk:(

nesaprpotu ko tu ar to gribi teikt.kaadas tev ir pretnezijas pret Rammstein??
Mensonu ir ciat runa vinshy ir palic komercijaals ar to savu muuziak un vipaar pedeejie 3 albuumi taa ir iistaa draza,bet Rammsteini vismaz turaas uz savaam sliedeem kaa to ir dariijsuhi jau agraak.
0
Tu tiešām nesaprati, ko es ar to gribēju teikt. Tas ir redzams. :)
0
kk:(

Nu tad pasaki ta lai es saprastu.
0
rumpy

Man nav nekas pret Rammstein.

Gribēju tam džekam/meitenei pateikt, ka ir normāli, ja cilvēki izskās, pauž savu viedokli. Viņš tāds aizskarts, uztraukts. Lai gan vēl nekas nav noticis, sāk jau kārpīties, protestēt, saukt visādos vārdos tos, kam nepatīk Mensons. Neviens vēl neko "rupju" nav pateicis, bet šis jau sāk savu "aizstāvības runu". Citi lūk "ķeras klāt" nabaga Ramšteiniem!!! Tūlīt viņi nākšot un teikšot kā ir ĪSTENĪBĀ. Vai vaivaivaivai!!!! Smieklīgi!
0
to kk:(
īstenībā šis viss ir sviests. Manuprāt šī mode baigi kritizēt/un vai apspriest citus ir iegājusi šeit pārāk dziļi. Mēs tik ņemam un baigos gudros tēlojam, tas ir slikts (par tavu uzrakstīto par Mensonu - pilnīgi nepiekrītu!!!)un tas ir "pops", bet kādu mēs paši (domāju lielākā daļa jauno Latvijas metal grupu) taisām. Būsim reāli - tā ir ļoti tālu no patiesi vēlamā. baigi aplikt var Rammstein, MM, arī Cradle of Filth un citus, bet, velns, viņu mūziku pērk un viņi daudz koncertē, cilvēki simtiem, tūkstošiem nāk uz viņu koncertiem. Un taču tos pašus Morbid Angel un CC arī pērk un viņiem ir tādas pašas saistības ar mūzikas topiem, industriju(u.tt.), kā pirmajiem minētajiem, tikai mazākās dozās, bet tomēr ir. Menedžments - tiem pašiem Dimmu Borgir, arī Darkthrone, Mayhem, Deicide u.c. ir menedžments, kas notur viņu tēlu mūzikas aprindās, promotion, kas veicina visu grupu noietu tirgū. Un tas ir tirgus un bez viņa neviens mūziku nesacerētu, jo savādāk visi sēdētu mājās un ņemtos paši ar sevi!!! Un ja godīgi, lielākā daļa latviešu jauno grupu arī turās šadā principā - spēlē sev, jo tiešām šādā līmenī izpildītu mūziku neviens nepirks, būsim godīgi pret sevi. daudziem liekas, ka visa vaina ir tajā, ka pārāk maz instrumentu pārvaldīšanas tehnikas u.t.t. Bet, manuprāt, viss sākas ar attieksmi un konceptu - ko un kāpēc mēs to darām un ko mēs ar to vēlamies pateikt! bez tā nekas nenotiek nekur un, manuprāt, tāpēc arī pie mums nekas nenotiek. Viss ir ATTIEKSMĒ, nevis cik mēs ātri un reizēm tiešām bezjēdzīgi daudz un sarežģīti varam nospēlēt. Daudziem vajag galvas pabāzt ārā ārā no savas iedomas par kaut ko, un izveidot pamatjēgu savai darbībai! Un kāpēc arī lai tie nebūtu paši Rammstein, vai arī daudzi citi, kurus šait noliek, it kā baigās komercijas dēļ. Bullšits, taču arī CC , Morbidi, Malevolenti, Meihemieši un daudzi citi arī tikpat saistīti ar komerciju, kā visi citi, tikai daudzums un skatuves atšķiras, pārējais ir tāds pats. Ar ko atšķiras Malevolent Creation komercija no MM komercijas. Tikai ar to, ka Malevolenti nepelna TIK daudz naudas un nespēlē lielos stadionos, bet viss pārējais - arī Malevolentiem u.c. tiek pārdoti albumi, notiek koncerttūres, dziesmas tiek topos u.t.t. Mēs pārāk esam iemācījušies mētāt baigos vissziņus kas "ir" un kas "nav", bet pašu līmenis ir zem kritizēto tupelēm! Mums trūkst ATTIEKSMES pret sevi un sevis radīto mūziku.
Think about that!!!
0
Uhh...ko tad es tādu par Mensonu pateicu?
Un par to, kāda IR atšīrība [imho un ne tikai imho :))) ] starp populārāko death metal grupu komerciju un piem. Mensona komerciju es Tev jau esmu stāstījis un, ja gribi, varu pastāstīt vēlreiz, kad satiksimies.
Un es nebūt nestāvu pirmajā rindā, kad jāsāk nodirst nabaga Mensons vai Ramšteini, bet tomēr atļaušos uzskatīt, ka zinu un apmēram saprotu, PAR KO citi viņus nodirš, un bieži viņiem arī daļēji piekrītu. Es viņus dažreiz saprotu.
Ne jau visi Latvijā, kas izsakās par mūziku, paši kaut ko spēlē. Un es domāju, ka viņiem taču ir tiesības vērtēt mūziku. Nebūt neuzskatu, ka tie, kuri paši nekad nav spēlējuši, neprot VĒRTĒT mūziku. Varbūt pat ir otrādi. Un ir ļoti nekorekti salīdzināt Latvijas jauno grupiņu "līmeni" (tas vispār ir tāds diezgan abstraksts vārds) ar piem. Slipknot. Viņi ir profesionāli mūziķi, kas var atļauties katru dienu spēlēt, mēģināt un slīpēt savu šovu. Aiz viņiem stāv vesela industrija, un viņi ir tikai sejas, kam ļauj paārdīties pa skatuvvi un pelnīt menedžeriem naudu. Savukārt mūsu jaunās grupas ir tikai 4-5 jauni, nepieredzējuši džekiņi, kas no sirds dara to, ko uzskata par pareizu. Viņi blakus tam visam ir spiesti arī strādāt, mācīties. Par to es viņus cienu vairāk nekā tos, kam ir "līmenis". Līmeni var sasniegt, uzpumpēt ar laiku. Saproti taču, ka tas, kur atrodas ekstrēmā metāla skatuve, ir pamatīgs underground un tur valda citi likumi un vērtības. Izpildījuma līmenis vien vēl neko nenozīmē.

Starp citu - underground, pēc manām domām, nav tas, kas maz pārdodas vai ir nepopulārs. Pēc pārdošanas un popularitātes datiem piem. Morbid Angel varētu arī atskaitīt no underground, bet muzikāli viņi ir tur iekšā ar visām četrām. Nav tā, ka underground ir apakšā un mainstream augšā. Tiem abiem ir sava augša un apakša. Grupa, kas atrodas underground galvgalī, var būt daudz populārāka un pārdotāka par viduvēju roka /popa mainstream grupu. Viss, kas ir svarīgs, ir mūzika. Underground mūzikas fani tajā meklē arī kādu dozu absolūti nekomerciāla godīguma. Un par laimi viņu vidu vēl arvien ir ne mazums tādu, kas to saprot. (Un te es uzreiz nedomāju tos, kuri nelaiž garām nevienu iespēju nodirst Mensonu vai Slipknot. Bet arī uz to taču viņiem ir tiesības. To es arī ar saviem pirmajiem komentiem šajā sadaļā vēlējos pateikt.)
0
Starp citu, tie, kam patīk Mensons un Ramšteini, varētu vienkārši stingri turēties pie savas pārliecības, klusēt un nepievērst uzmanību visiem tādiem ānusgalvām, kas viņu mīluļus nodirš. ;))))) Tikai nesaki, ka viņi cenšas tos "muļķus" pamācīt iecelt gudrības saulītē. ;) Tā ir tāda pati vienkārša diršanās, uzbraucieni kā viss pārējais. imho
0
Man pret Mernsonu nevienu reiz nav bijushas nekaadas pretenzijas man vinsh liekas normaals dzekinsh,bet par vinju muuziku ne pedeejiem albuumiem es neesmu nekaadaa sajusmaa par pedeejiem 3 albuumiem,bet nejau deel taa vinsh ir stulbs vai Pokemonu karalsi.manu praat tie Pokemonu pashi neko nesajeedz galvenais ka tas ir MM un vis.un par Rammstein un par Slipkont manar nmav nekaadas pretnezijas,bet lai es par shiim 3 grupaam buutu kauktaads fanaats vai ka tas butu mans labaakais top3 nee jo pamataa klausos Blecku.shiis grupas es varetu pielikt pie saviem Hitiem.
0
Taadi idioti kaa juus,aizejat dirst

P.S ES AR AIZIESSU KOMPAANIJAS PEEC :)
0
Rammstein priekš manis jau ir vakardiena. Jā, veči dod vaļā labi, jā, viņu konči ir vienreizēji. Jā, viņi man ir apnikuši.. Esmu aizklīdis kur tālāk un nopietnāk tumšajos labirintos.
0
Latvieti Imant, es nupat izmežģīju smadzenes cenšoties saskatīt Tava komentāra dziļo jēgu.... Varbūt paskaidrosi tuvāk?
0
Ok, bet es ar savu sakāmo vēlējos pateikt tikai vienu - jaunajām latviešu grupām trūkst attieksmes - precīzāk - mūzika ir ļoti nepārdomāta, tur jau tas līmenis. Var mēģināt arī tā kā Slipknot, bet tāpat tāda rezultāta var nebūt, neatkarīgi no tā, cik liela menedžeru saime stāv aiz grupas. Un arī latviešu jaunās grupas var slīpēt šovu - tas nevienam nav aizliegts, bet, manuprāt, tas netiek darīts, bieži vien mēs uzskatam, ka pietiek tikai ātri un maksimāli daudz un sarežģīti nospēlēt savus instrumentus!!! Ar to vien ir stipri par maz!!!
Par kritizēšanu - man nekas nav pretī, ja cilvēks vērtē mūziku, bet ļoti kaitina tas, ka bieži tiek liets sviests par kaut kādiem nodevējiem, "popu" un tā tālāk sviestu, nesakarīgi un nepamatoti izteikumi. Tas ir saviests! Atvainojos, bet ja kāda var uzrakstīt, ka Cradle Of Filth ir sūdi un popsa, tad es atļaušos šadu pieeju maksimāli kritizēt. Tas viss ir tik absolūti nepamatoti!!!
Jā un vēl - es neuzskatu, ka ir nekorekti salīdzināt mūsu jaunās grupas ar ārvalstīs esošajām. Es arī nekad netaisos salīdzināt Slipknot ar kādu no mūsējiem. Bet kāpēc gan es nevaru salīdzināt piem., Darkthrone, ar kādu no mūsējiem "true". Un te ir tā atšķirība - Norvēģos es mūziku klausoties jūtu to attieksmi, pārliecību un to, ko viņi vēlas pateikt, bet nevienā no mūsu true grupām es neko tādu nesastopu. Un šeit, kā jau minēju, viss slēpjas attieksmē - pārdomāta, patiesa mūzika!!!
0
2kk:(

Man šķiet, ka šim cilvēkam vienkārši sagribējās dirst un viņš to lieliski iekļāva sajā jauko komentāru saimē!!! UN tagad ejat visi dirst, man tiktiešām jāiet, kompānijas pēc!!!
0
to runcis...
Lūk par tādiem kā tu es arī rakstu!!!
0
kk:)

Visu cienju - Tu esi saacis lietot taadus teicienus kaa "peec manaam domaam" un "manupraat" TAISNIIBAS vietaa, nu jau var saakt runaat par objektiivismu, jo, bez shaubaam, visiem ir tiesiibas izteikt savas domas, nevis sludinaat absoluuto patiesiibu.
Beldegir:
prieks redzeet sheit vismaz vienu praatiigu cilveeku, kas apjaush menedzhmenta funkcijas (uzmaniibu - es neraxtu jeegu!). Bljaaviens!!!! Muuzikji nav darba zirgi menedzhmenta aparaatam, kas tikai gaida lielo pikji, bet gan sadarbiibas partneri. Menedzheri nodroshina visus apstaakljus, lai peec iespeejas kvalitatiivaak muuzika nonaaktu pie cilveekiem, lai grupai par to nebuutu jaauztraucas, lai taa vareetu domaat tikai par muuziku. Nevajaga jaukt divas lietas - menedzherus, kas straadaa ar grupas liigumiem utt., un producentus, kas var iejaukties grupas jaunrades procesaa! Neviens menedzheris nevar grupai noteikt kaadu stilu speeleet un taisiit vinjus par kaut ko citu, taadas funkcijas ir tikai producentiem un arii tikai ar grupas piekrishanu. Menedzherim ir daudz citu funkciju, kuru realizaacija prasa milziigu darbu, sakarus un talantu, kas pashiem muuzikjiem var nebuut un labs menedzheris ir pelniijis labu atalgojumu. Ne grupa, ne menedzheris nevar pasteeveet viens bez otra, ja grupa grib muuziku kaa savu iztikas peljnju - abi ir sadarbiibas partneri, nevis vergs un vergturis. Ja gribat ar mani striideeties par sho teemu - droshi, lai nu ko, sho laicinju es labi zinu! Liels prieks, ka shaada teema guvusi aktualitaates statusu, jo buutiibaa taa nav tikai popa vai roka probleema.
0
Tieši tā, poisen, pilnīgi piekrītu un uzskatu, ka mūsu metālmūzikā šada pieeja ir nepieciešama kā skābeklis!!!
0
"to runcis...
Lūk par tādiem kā tu es arī rakstu!!"

Keep up the good work, man!!!
0
Don't wory, I will!!!
0
"Don't wory, I will!!!" To gan debīlie angļi raksta ar diviem r, bet kāda šķirba...
0
Es rakstu ar vienu:), OK...
0
Beldegir
To jau RuncisRenaars neteica par Tevi. Tas bija par LatvietiImantu un vinja izcilo komentaaru.
0
neesmu maniijis, ka kaadam kjeezhnesim buutu baigie iebildumi pret Rammstein...
0
2 poisen
"Visu cienju - Tu esi saacis lietot taadus teicienus kaa "peec manaam domaam" un "manupraat" TAISNIIBAS vietaa, nu jau var saakt runaat par objektiivismu, jo, bez shaubaam, visiem ir tiesiibas izteikt savas domas, nevis sludinaat absoluuto patiesiibu."

Palasi manus komentaarus forumaa un tad secini vai es esmu saacis tos iespraudumus (es uzskatu, peec manaam domaam) lietot vai ari jau sen lietoju. Starp citu ir apniciigi visu laiku rakstiit "pec manaam domaam" "peec manaam domaam" "peec manaam domaam" es uzskatu" es uzskatu" "peec manaam domaam". Skaidrs, ka viss, ko saku ir peec manaam domaam! Es nevaru runaat peec citu domaam. Taa ka par "objektiivismu" vispaar nav nekaadas runas.
Es arii nedomaaju, ka grupa ir menedzheru un producentu vergi. Tik krasi tas nebija domaats. Bet dazhreiz ir tuvu tam. (PEEC MANAAM DOMAAM :) )
0
Ok, sorry, RunciRenār!
0
Beidzot man arī pieleca tava komentāra jēga!!! :)
0
to kk:(
Nu nav, nav tā, nava takš nekādi, pat tuvu, vergi - ir mūziķi un grupas, kas ir speciāli izbīdīti producentu un menedžeru projekti, spēlē un dzied producentu speciāli veidotas dziesmas, bet tā nav pat tuvu vergošana - tev ir līgums, kuru tu pats esi izvēlējies parakstīt. Kā ir, protams, grupas, kuras veido pašas savu mūziku, tikai producents virza to tādā vai svādākā skanējumā un gultnē (kas, manuprāt, arī ir viena no latvijas nelaimēm- nav producentu!) Producentu takš arī nevienam neuzspiež un tātad grupas uzticas šiem profesionāļiem. Notiek taču sadarbība starp abām pusēm un ja kāda puse nav apmierināta ar darbu vai rezultātu visu var mainīt un nomainīt!!!
0
visi tik gudri... un pats galvenais visiem ir tas ka es neesmu pokemons un tur tie visi citi ir pokemoni. Ja es tagad paklausiishos Mensonu tad es ari buushu pokemons, bet to tachu es nedriixtu atljauties...
Tie pokemoni ir taa kaa kristieshiem velna piesaukshana...tfu, tfu, tfu - peec vaarda pokemons jaapaarspljauj paar plecu;)
0
nee nu interesanti protams...:)
0
Unicorns

Tu ssi jocigs vai tev nav vienalga ko vinii domaa galvenais ka pasham patiik un vis pareij pei kaajas nesaktioes uz citiem ja patiik tad vis taa ir tava darishana.un nedris nemsu nekads Pokemons!!!!!!!!!!
0
*gaida jauno albumu*
0
Rammstein...
0
Tiko uzinaju par jauno albuumu iznaaks vinsh 2 novembrii un albuuma nosaukums buushot Reise,Reise.
Un par jauno dziemsu Mein Teil itkaa ir kautkaads pretenziajs preei jo dziesma ir par Kanibaalismu.sho visu informaciju lasiju tvnetaa shodien.Nu tad gaidam jauno albuumu.
0




Piedalоties diskusijв par рo rakstu (1)





Vвcu grupas Rammstein dziesma "Mein Teil" ("Daпa no manis") iespзjams kпыs par vienu no gada skandalozвkajiem ierakstiem Vвcijв.










Reklвma














Dziesmв Rammstein apdzied bзdоgi slavenв kanibвla Armоna Meivesa un viтa labprвtоg&#107... upura attiecоbas. "Рodien es satikрos ar kвdu kungu, kas vзlas mani apзst. Зdienkartз iekпauti gan mоkstumi, gan cietumi. Tu - tas, ko tu зd, un tu zini, kas tas ir. Tв ir daпa no manis," dzied grupas solists Tils Lindemans. Arо dziesmas videoversija atbilst skaтdarba saturam.
«Mein Teil» vвcu presз ir radоjis diskusijas par dziesmas зtisko pusi - cik pamatota ir skaтdarba demonstrзрana televоzijв, kad to var redzзt arо bзrni. Ierakstu izdevniecоbas "Polydor" pвrsвvis apgalvo, ka nesaskata dziesmas klipв neko nelikumоgu.


Armin Meiwes
Skaтdarbs ir pirmais singls no Rammstein jaunв studijas albuma, un tas uzkвpis jau lоdz Vвcijas pвrdotвko ierakstu topa otrajai vietai.
Рobrоd grupa filmз jaunв singla "Amerika" videoklipu - abi minзtie skaтdarbi tiks iekпauti mвkslinieku jaunajв albumв «Reise Reise», ko plвnots izdot 2. novembrо.



0
Atkal jau te kaads nodirs RAMMSTEIN tikai deel viniem es tagad esmu seit, jo tiesi kopaa ar viniem es pieveersos metaalam
un Mein Teil ir normaala dziesma taapat kaa visas paareejaas, lai gan es vislabaak klausos Black RAMMSTEINAM vienmeer paliks vieta manaa Topaa!!!
0
Es gan neredzeju to vietu kur kaads nodirstu Rammstein, bet nu ja jau tu saki, tad jau varbuut!
0
Rammstein jauns klips, rāda Viva 2, saucas "America". Dziesma un klips kā naglai uz galvas, super, iesaku visiem!!!
0
runmpy neesmu teicis ka tu esi pokemons. Vienk., paarspiilee te dazhs labs. Man IR pofig ko par mani domaa, visaadi urljaki. Vai ari pareizaak es iedomaajos ko vinji par mani domaa, bet tanii pashaa laikaa ar ironiju vien nosmeju par loshiem kas uzskata mani par kaukaadu traku metaalistu kursh kaa idiots purina galvu un klausaas kaa viens reec zem trokshnja(ko mees saucam par smgajaam gitaaraam), un protams urljaki nesaprot, ko vinji dzied. Viss ko vinji redz ir stulba bezjeedziiba. nu un ko man tagad dariit meeginaat pieskanjoties vinjiem? Taa lai vinji par mani nedomaa slikti? Tak pashlji vinji nahuj!
0
Iisteniibaa es biju labi zinju ielicis shiten par jauno to singlu Mein Teil,bet nju tur kautkas redz ka nav sanacis kautkaadi keburi un burti.pameeeginashu velzrezi.
0
Vвcu grupas Rammstein dziesma "Mein Teil" ("Daпa no manis") iespзjams kпыs par vienu no gada skandalozвkajiem ierakstiem Vвcijв.


Dziesmв Rammstein apdzied bзdоgi slavenв kanibвla Armоna Meivesa un viтa labprвtоg&#107... upura attiecоbas. "Рodien es satikрos ar kвdu kungu, kas vзlas mani apзst. Зdienkartз iekпauti gan mоkstumi, gan cietumi. Tu - tas, ko tu зd, un tu zini, kas tas ir. Tв ir daпa no manis," dzied grupas solists Tils Lindemans. Arо dziesmas videoversija atbilst skaтdarba
saturam.

«Mein Teil» vвcu presз ir radоjis diskusijas par dziesmas зtisko pusi - cik pamatota ir skaтdarba demonstrзрana televоzijв, kad to var redzзt arо bзrni. Ierakstu izdevniecоbas "Polydor" pвrsвvis apgalvo, ka nesaskata dziesmas klipв neko nelikumоgu.
Skaтdarbs ir pirmais singls no Rammstein jaunв studijas albuma, un tas uzkвpis jau lоdz Vвcijas pвrdotвko ierakstu topa otrajai vietai.
Рobrоd grupa filmз jaunв singla "Amerika" videoklipu - abi minзtie skaтdarbi tiks iekпauti mвkslinieku jaunajв albumв «Reise Reise», ko plвnots izdot 2. novembrо
0
"Amerika" ir labs - popsīgāks gabals, tāds Mutterīgs, teiksim. Un klipa mesidžs ir nepārprotams. piedevām piedziedājums ir tāds:
"We're all living in America. America, the wunderbar.
Un pēdējie divi vārdi dažreiz tiek mainīti, piemēram, uz "Coca-cola, sometimes war" :D
OK, protams, ir samērā bērnišķīgi un panaivi, bet es nez, man nezkāpēc patika samērā :)
0
rammstein labie veel labaaki ir tikai iron maiden judas priest un helloween un nightwish
0
MEIN TEIL tieshaam laba dziesma!
0
Ja kaadam ir dziesmas "Amerika" vaardi vaacu valodaa, luudzu atsuutiet tos uz manu e-pastu. Galeeja nepiecieshamiiba!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas