Graamatas
0
Sveiki, graamatu draugi!

Vai kaads zina kaadu labu graamatu par zemgaljiem un citaam seno latvieschu ciltiim (un kaujaam pret krustu)?
Pura tetralogjiju laikam visi lasiijuschi, Kurschu vikingi arii ir cienjaa, un nesen atklaaju Jaanja Lejinja "Ziimogu sarkanaa vaskaa". dikti gribas lasiit... Iesakiet, luudzu, kaads kaut ko. Un varbuut schoreiz iztiksim bez apvainojumiem?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
varu tev tikai ieteikt graamatas par baltu valodaam un veesturi...
0
Labas grāmatas ir sarakstījis Aleksandrs Grīns, piemēram, nameja gredzens, bet tās jau Tu noteikti pats labi zini.Daži labi romāni par tiem laikiem ir arī Rutku Tēvam- "Klibā skrodera iela" uc.
0
1996
šeit jau ie minēts A.Grīns un Nameja gredzens,ir vēl Zemes atjaunotaaji,un viņam vēl ir izlases kuras ir pilnas par latvju ciltiim un bataalijaam.
0
veel ir taadi veci seejumi kaa "staasti par veesturi''daljas ''Degoshais pilskalns'' un ''Krusts virs pilskalna'',man skjiet labas,veel graamata ''Saules kauja'',aa tad veel''Krustneshu guustekne''utt.bet tie ir tikai romaani ja gribi uzzinaat faktus utt tad jau jaameklee citur!!
0
nameja Gredzens man taa ne iisti. Bet paldies par paareejaam, paskatiischos
0
Bljaaa, Ko juus tur. Vaarnu ielas republika - jee. Tur taa graizaas, riktiigs karinjsh - divas ciltis. Nu riktiigi taa, ar stikliem pljenckaas, lai pretiniekiem asinjotu kaajas. Skarbi.
0
bekon krievu multene par vinniju puuku arii nav peljama tas nekas ka nav graamata
0
Ir taada laba gramata ko sarakstijis J.Maulinsh -"TAALAVA" Tur diezgan labi ir aprakstiita senlatviesu dziive 11.-12.gs.
0
Mauliņa "Aizvēstures traģēdija" ir izcila.
0
man labaak f.Niiche - antikrists
0
nu Niiche vispaar no comments, klasika kaa nekaa.
0
taa ir peedeejaa graamata ko es pa iisto tas i liidz galam esmu izlasiijis un tas bija pirms 4 gadiem mans vispaar slinks uz lasiishanu un laik ar nav
0
mjaaa laika truukums mani no graamattaarpa par vienkaarshu cieniitaaju paarveertis :(
+2
Paldies AKKA/LAA un Zvaigznei par "cīņu" pret "pirātismu"

gramataselektroniski.wordpress.com/pazinojumi/17-12-20...
0
Aizvēsturiska tēma. Nevienu praktiski nepazīstu :P
0
Nu i mironītis izcelts... :)
0
Creative, kas ta nu? Nīči nepazīsti? ;)
0
Šogad esmu izlasījis tikai 2-as grāmatas:
Майкл Ньютон.Путеше
0
???
0
Personīgi pazīstu Irēnu, sen gan nav redzēta, kopš tā gada(2004). Zinu, kas ir Amorphis, bet kas tas tāds - Nīče???(joks).
0
Nesen izlasīju: Hape Kerkelings ''Kādu laiku būšu prom''. Sākumā likās, ka būs garām, taču pēc brīža bija iespaids, ka Džeralds Darels piedalījies rakstīšanā. Ierēkt ir par ko. Tā uzrakstīt par svētceļojumu ir jāmāk.
+1
Pēc tam, kad latviski iztulkotā Gibsona «Neuromancer» (latviskais virsraksts — «Neiromants) bija atzīta par izcilu esam, bija skaidrs, ka jāsapērkas pārējās Gibsona grāmatas no Amazon. Tagad pamazām ņemu cauri citu pēc citas. Daļa ir nākotnes ainavas, daļa notiek mūsdienās. Rekomendēju palasīt «Spook Country», ja gadījumā sanāk. Autors ir ieracies mūsdienu kolektīvajā bezapziņā kā neviens cits!
+2
Bez jau minētā Mauliņa un Pura varu minēt:

Alberts Gulbis ''Pirms 1000 gadiem'' (par Kuršiem) / ''Tas notika Lībiešu zemē''
Richards Ērglis ''Sēļi''
Jurēvitcu Jēkabs ''Zemgaļi''
Arturs Goba ''Ceļš uz Bitarīnu'' (Latgaļi)
Jānis Niedre ''Un vēji triec nodegu pelnus'' (Jersika, Latgale)

Šobrīd lasu bestselleru ''Meitene ar puņķa tetovējumu'' - ir OK, bet to ažiotāžu īsti necērtu. Nekā tāda ūber un rakstības stils, kautgan nav garlaicīgs, bet ir nu tāds - reizēm kaitinošs un ne diži literārs. Tās pašas ''Bada spēles'', kuras nav nekas oriģināls, bija uzrakstītas daudz aizraujošāk un labāk. Vecais āzis Poters ar ;)

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas