Urfaust
+2
Ieminējos un sapratu, ka šeit neko par šiem neesmu dzirdējis. Nu lūk, Urfaust ir divu(kādreiz bija trīs) ģeniālu Nīderlandes dzērāju projekts, kurā apvienots raw black metal, šlāgerdziedājums vācu mēlē, ar vvz kādu maģisko sintiņu ražots orķestrambients, kkas varbūt no drone(it īpaši pēdējā EP) un nereāla šiza. Vienvārdsakot, mans mindfuck of choice.

viņu myspace:
profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...

un šeit var nozagt diskogrāfiju(cik nu viņiem tur viņas ir):
renunciation-of-life.nnm.ru/urfaust_discography...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Mambo Kurt meets Burzum meets Onkel Tom meets Darkthrone and gets drunk as a fuck ?
0
Pipec ku' garšīgi izklausās! :D Es jau velku.
0
Neiesaku nevienam. Kā jau tai citā tēmā minēju, viens no lielākajiem sūdiem, ko nācies dzirdēt.
0
Gaumes jau ir tāds subjektīvs pasākums. Es gan iesaku Urfaust jebkuram, kas ciena dark ambient, drone un kurš nebīstās no raw bleķa gala. Viss atmosfēras vārdā. Tiesa, ja patīk visai tīrs un nepiemaisīts metāls, tad no šiem laikam ir jāturas pa gabalu.
+2
Jā, Urfaust nosaukumu biju daudz kur redzējis figurējam, un, kad beidzot paklausījos, secināju, ka slavināšana ir pamatota. Tiešām viena no oriģinālākajām un svaigākajām eksperimentālās mūzikas grupām pēdējo gadu laikā.. Tie dziedājumi vispār ir unikāli. Dziesma "Geist ist Teufel" ir pilnīgi pārpasaulīga.. kaut ko tādu derētu atskaņot kādā katedrālē maksimāla efekta labad..
Nu, jā, ar šito mūziku ir tikai 2 iespējas - "hit or miss".
0
Nē, pie velna - drīzāk te jāpiekrīt Intaram. Ātrāk uzmest "Transilvanian Hunger" un aizmirst par šiem. Turpmāk no "experimental" un "black" vārdu savienojuma bēgšu kā no mēra.
0
Acīmredzot Karkass saka pareizi - vidusceļa nav :D
0
Prieks, ka vismaz kādam patīk :)

tēmā par wolok biju iemetis linku uz Gauhaert. ja urfaust, it īpaši dziesma drudenfus ir pa prātam, tad šitie arī ies uz urrā. nav tik šizīgi, bet jautri'n'raw-īgi gan bez gala.
www.megaupload.com/?d=UOKI2XYI...
0
piekrītu Intaram - sūds.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas