Huskvarn
0
Centrālā vieta JRF programmā šoreiz ierādīta atskatam vēsturē, kas nozīmēs iespēju dzirdēt grupas «Dzeltenie pastnieki», «Zig Zag» un «Huskvarn», kolektīvus, kas radušies astoņdesmito gadu pagrīdes mūzikas kustībā, bet laika gaitā būtiski ietekmējuši visu Latvijas mūsdienu roka un populārās mūzikas apriti.
Sestdien, 21. augustā, pulksten 22 Pasta salā Jelgavā notiks Jaunās rokmūzikas festivāls (JRF), kura uzdevumi ir informēt par tā saucamā nekomerciālā, neatkarīgā jeb pagrīdes roka aktualitātēm un popularizēt tā ieguldījumu Latvijas roka un populārās mūzikas kopainā.

Programma
22:00 - 22:20 1/2 Way

22:30 - 23:00 A State of Feeling that has no End

23:10 - 23:40 Klient

23:50 - 00:35 Dzeltenie Pastnieki

00:45 - 01:30 Zig Zag

01:40 - 02:25 Zlo

02:35 - 03:25 Huskvarn

03:35 - 04:05 Benson Brothers
Juusu komentaari par Huskvarn.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vecie - OK, bet tā "jaunā" diesma kas viņiem bija pirms pāris gadiem (ar tel.sarunu pa vidu) - veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
POPSA.
0
būtiski ietekmējuši visu Latvijas mūsdienu roka un populārās mūzikas apriti

whaaaa ko darīt smieties vai raudāt. jā leģendas /ietekmētāji. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
0
Kad gāju devītajā klasē, mēs ar klasesbiedru abi sametām Ls 2.60 un "Bērnu pasaulē" nopirkām "Bomb Brain Melodies". Toreiz tas bija labākais, kas Latvijas metālā bija ierakstīts. Abi klausījāmies un bijām "starā". Tagad gan sen neesmu klausījies, bet atmiņā palicis labi. Grupai nebija ne vainas, tikai vokālists ar pamatīgu akcentu.
0
Ja godigi, tad Husqvarn bija vieni no retajiem Latvian true metalheads, jo nu puse metal bandas kas ir sobrid uz Latvijas skatuves...nu sorry. Husqvarn limenis bija pamatigs, vinni speleja pamatigi profesionaali. Toties tagad, iemacies viileet 2 akordus uz smaga fuuzza un aiziet- vari kapt uz skatuves aurot, kas mes par metalloriem esam. `"Bomb Brain Melodies" pagaidam ir joprojam labakais metalieraxts, ko jebkad musejie ir uzrazzojussi. OK, Sanctimony ar "Eternal Suffering" ari protams, bet tas nu ir viss, varbut vel Barbarossa vecie demo, bet albumu taa ssie ari neizdeva.
0
tie kas nebija uz huskvarnu un vispar uz to pasakumu tie galigi nerulle un pasi vien vainigi
0
Hellhammer - Skyforger, ljoti labi ieraksti un muuzika.
0
Huskvarn pēc info blacmetal.ru.lv spriežot uzstāsies 10.oktobrī pie Cannibal Corpse. Būs interesanti!
0
Jaa, tieshaam. Tas ir jaredz!
0
Oooo tas ir kautkas labs Huskvarna saak atdziivoties.
0
Oooo tas ir kautkas labs Huskvarna saak atdziivoties.
0
ja kungi buus satrenneejushies, jo Jelgavaa bija baigi shvaki.... , bet gan jau buus.
...ON THE ROOOAAAAD:D
0
A kas tur shobriid vispaar speelee?
0
kk:(, apskaties metal archivos!
0
to kk:(
Huskvarn šōbrīd esot:
Urbix- vokāls
Edgars Ķauķis jeb Melnais- ģitāra
Uģis Jaunslavietis- basģitāra Ģirts Jansons- ģitāra,
Pauls Ozols (Mary Jane)- bungas.
Melnais gan esot citos projektos daudz aizņemts, tāpēc nezinu, vai viņš spēlēs 10. oktobrī!
0
To Unicorns

Jaa, nevar noliegt. Bet es domaaju taadu vairaak iistu metaalu. Un ssobriid Skyforger driizaak speelee taadu baigi smekkiigu un pasmagu folk roku ar Venom - Resurrection zaaggi.
Jebkuraa gadiijuma par Huskvarn ir mezzoniigs priex. Beidzot buus atkal kaada tiessaam true metal banda, jo jaunajiem ir lloti daudz jaatreneejas un galvenais jaasaprot kaa panaakt smagumu un profesionaalu speeli vienlaiciigi. Es tiessaam negribu saukt dazzas bandas vaardos, bet kaa mans draugs teica, ka smaguma un speeles zinnaa- Slipknot ieliek vai pusei musu kkipa metalbandu, jo ar baisu imidzzu un paaris akordu viileessanu un ccerkstossa fuuzza taalu nevar tikt.

0
Jā, ja vēl tas imidžš būtu pārliecinošs un papildinātu mūziku, bet vienīgais normālais imidžš no jaunajām mūsu grupām ir Preternatural - pārliecība un arī pārdomāta mūzika (vienīgi man ir pretenzijas par pārlieku Dimmu Borgir - ismu viņu mūzikā), to jau manuprāt arī var redzēt, jo Preternatural būs vienīgā no jaunajām grupām, kas spēlēs koncertā pie Cannibal Corpse.
0
Paga paga.... muzons ir tiessaam OK un riktiigi profesionaals. Nu faks, ka mums ir savi Dimmiissi arii ir, bet nnemot veeraa, ka ssie tik driiz nebuus, tad nemaznav slikti, ka mums passu maajaas ir taada banda, kuras izpildiijums gandriiz tikpat augsts - 100% varu galvot. Origginalitaate ir cita lieta:) Ja ne Neglected Fields tad Dimmu Borgir:) Lai gan es personiigi nekaadu liidziibu ar NF neredzeeju, kaut arii lielaakaa dalla apgalvo preteejo. Manupraat "Presence"bija viena no origginaalaakajaam demo ieraxtiem iekss Lv.
Preternatural normaals imidzzss????????? Tu laikam tagad nnirgaajies. Paaraak parasts. Bet viens gan ir, taa ir viena no taam retajaam bandaam kuras muuzika aizeeno visu imidzzu un irpriekssplaanaa. Vareeja vieniigi Overkill koveri nemest no repertuaara aaraa, jo taa Sepultura man pie duusas neiet.
0
Es nemaz neņirgājos, imidžs jau nenozīmē tikai corpsepaint u.tml. Preternatural gadījumā, manuprāt, imidžs ir tā pārliecinātība par sevi, kontakts ar publiku, tas nav nekas parasts, tas ir ideāls sākums turpmākajai izaugsmei. Parasts nu dien ir apvainojums šai bandai, jo uz skatuves šie tiešām piesaista uzmanību, atšķirtībā no daudziem citiem!
0
Vinni ar skannu piesaista un zilajaam gaismaam:)

0
Un pārliecību par savu mūziku! par tām zilajām gaismām - nezinu, neesmu tādas manījis!
0
Piedaloties offtopikaa - diez vai Preternatural var uzskatiit par sevishkji jaunu bandu, ja nu vieniigi daliibnieku vecuma zinjaa, bet speelee vinji jau pasen, taa ka nav ko briiniities par visai augsto liimeni. Un par kvalitatiiviem ierakstiem runaajot - Brute Chant albums "Killer Each of You" manupraat arii taads ir. Kaut arii kaadam varbuut pagruuti iebraukt tai saliidzinoshi shiziigajaa muuzikaa :)
0
Piekrītu, Bruye Chant man patika, viņiem bija, manuprāt, interesantākais uz brutal tendētais death metal Latvijā!
0
Sorry, Brute Chant!
0
Jaaa, es zini kamdeell Tev vinni patiik - tas albums ir 100% sitaads variants, ka ja Korn saak speeleet death metal, tad rezultaats buutu Brute Chant. Slikti jau nebija, bet nu...
0
trakaak ir sanctimony stila mainja
0
Vienaa zinnaa jaa, jo vinni bija labaakie kaa klasiskaa death metal izpildiitaajiem un es domaaju, ka vinnu deatuham buutu biju liela naakotne, bet kaapeec neaardos par vinniem tik lloti? Jo bassggitaarists man paskaidroja kaapeec un es cienu vinnu izveeli, kaut arii man pie duusaas vecie labaak gaaja, bet zini jaunais stils savaa kategorijaa nav nemazaaku kvalitaati zemaaks kaa old. Vistrakaakaa bija savaa laikaa Huskvarn stila mainaa uz to suuda pop industrial.
0
nu vismaz tas gabals kur pa telefonu ar veceni vinjsh muld nezeeliig atgaadina taadu kjiiseli kaa dzelzs vilks droshvien shamie sadomaaja kapee dzelzs vilks var naud pelniit a mees nee
0
Apmeeram taa arii bija ....
0
Apmeeram taa arii bija ....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas