F.O.T.L.
0
Cik pati zinu un esmu dzirdeejusi patiesi Sakariiga new-metal grupa!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Eu Dzuukstenieki sarauj! Dzukstei -respekt un vokaalista balss ir tik jauka,ka ne nopriecaaties.Satur-vot grupa,ko priex klausities un pats galvenais,ka muuseejie!
0
Te,nu es arii varu piekrist,gan iztixiet,gan rocky.Pati biju uz konci kur speeleeja muuseejie Tukumnieki-gan pank rock,gan metaalu...Jaatziist,ka F.O.T.L. bija taa viena no labaakajaam.Ja,nu vieniigi veel The SOUR songs LIRIKA
0
Nu,pats neesmu bijis uz vinju konci,tik ja nemaldos vinji pagaajushajaa gadaa radio "eetara laikaa" ieguva otro vietu! Nu grupa patiesi laba-taa tik turpinaat un gan jau vinji izcelsies ar laiku.Protams vinjiem iespeejams buutu vieglaak,ja buutu Riidzinieki vai kaa tuvaak. Paga vinji bija no Dzuuxtes pagasta nu tad skaidrs Tukuma raj. No turienes jau ar ir iespeeja izsisties.Kaut vai paskat,ka pag.gadaa Tukumaa bija tas fests"Uz Tukuma Peec Smukuma" .Pats biju uz pirmo dienu,bet kaut kadu sajegu no taa festa un pilseetas vispaar guvu.Nu,ko veel piebilst LABA grupa un tik gribeetos dzirdeet veel kaadas dziesmas ,lai tas iespaid rodas lielaaks par vinjiem.
0
Come on! Atkal iela ar savu bandu ticis pie i-neta? :) Šeit nav īstā vieta, kur reklamēt šādas grupas.
0
Fotl,ir nu-metal smiekļi naak,iz klausaas peec grandža vairaak nekaa metaala
0
to aaa-> nuu maybe ir saskare ar grunge,tomeer vairaak tiek likts uz new metal un taadu muuziku arii veelamies mochiit!!!
0
ja kas,tad arii atradu,ka vinjiem ir maajas lapa,kur ir iespeeja dabuut dziesmas un vienu pavisam jauno songu -> www.fotl.eclub.lv
lai jums veicaas!!!
0
ja kas,tad vinjiem tagad ir jauns vokaals kas agraak divus gadus ir darbojies death metal blicee,so ir daudz smagaaki palikushies!!!
0
pilnīgs sviests. Pirmo 4 postu drukāšanas laiks un saturs liek domāt ka to rakstījis viens cilvis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
vainamoinen (20 gadi)
mythago (17 gadi)
Viskas