Heaven And Hell - Bible Black
+4
Black Sabbath 2 jebšu Heaven And Hell pirmais laidiens tautās no gaidāmā debijas albuma The Devil You Know. Teksta blāķis un pati dziesma Bible Black šiten:

www.noisecreep.com/2009/03/24/heaven-a...

Attiecībā pret pašu dziesmu, būtu ļoti liels pārsteigums, ja tā skanētu savādāk, ņemot vērā grupas komplektāciju un iepriekš iespēto. Kopumā atmetot to iemidzinošo akustisko sākumu, ir pat visai labs.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
gut, gut.
0
smuks gabals, jā. vakar noklausījos. Ir cerība!
0
ja to vērtē kā doom'u, tad būs labāks par jauno Candlemass 100%.
0
Khe khe, Angry Machines again and again :D

Psc, nu kopija!
0
Tāds normāls Dio gabals. Galu galā 3 no pieciem (ieskaitot taustiņnieku) ir spēlējuši DIO ...
+5
Bet četri no pieciem ir spēlējuši kopā iekš BS ;)
+4
Neizteikšos pārgudri. Patīk.
0
Baigā kūla! Ugunsbīstama!
+2
Zogam:
rapidshare.com/files/219701469/Hea...

no hevīša neko nesaprotu, tas ir, klausos visai reti, tāpēc teikšu tikai, ka man jau tīri labi patīk.
+1
Klau, bet es tā isti nekad neesmu sapratis, kā albi var dabūt pirms oficālā izdošanas laika? Kādi tuvi stāvoši studijas cilvēki vnk nosper materiālu un palaiž netā?
+1
izsūta promo materiālus žurnāliem, lai raksta recenzijas, a šie paņem un palaiž tīmeklī to albi
0
Albums klausāms, bet gaidīju ko vairāk. Pārmarinēts ...
0
imao, ka tā ir ar visiemm kurus ilgi dzemdē
0
Ja atmet pirms albuma izlaisto singlu Bible Black, kas noteikti ir albuma labākā, un visai roķīgo Eating The Cannibals, tad vis pārējais ir ļoti pelēcīgs un neizteiksmīgs, lai ar vietām jau Iommi rifi un Dio vokāls skan visai klausāmi, piemēram, Double The Pain piedziedājums. Šķiet ir jābūt kaut kādam Black Sabbath Dio ēras piekritējam, lai šo albumu sauktu par labu esam, jo ar katru klausīšanos reizi The Devil You Know šķiet kļūst ar vien nebaudāmāks.
Turklāt tā pat Black Sabbath bij labāks ar Oziju 70-tajos.
0
Ņihuja, ar Dio un Mārtinu bija labāks. Bet šitas laikam sūdīgākais ar Dio pie mikrofona. Kautgan nebūt ne sliktākais BS albums (Technical Exstasy, Never Say Die un Forbidden ir vienkāŗši slikti, šis klausāms).

P.S. Vēlreiz tagad klausoties tīri labi iepatikās '' Double the Pain''
0
man gan tīri labi patika. Nav jau, protams, nekas diži izcils, bet uz vispārējā fona nav zemē metami.
0
Žiru besiķes! Šiks albums. Iommi ar vecumu paliek aizvien doomīgāks :)
0
^Isķinu glagoļiš. Šitas ieliek, piemēram, pēdējiem diviem Candlemass albumiem diezgan vēsi. Mana favorītdziesma pagaidām laikam ir Follow the Tears.
+1
Starp citu, par to leaking būšanu - nu jau diezgan plaši tiek izmantota promo failu iezīmēšana ar t.s. watermarks, kas ļauj izsekot konkrēti kurš maitas gabals ir palaidis to albumu netā. Arī šajā gadījumā esot bijuši ar ūdenszīmēm.

Protams, es nebrīnītos, ka kāds būtu piestrādājis, lai tās pēdas nojauktu.
0
Tu domā, ka katram diskam ieraksta kautkādu ar ausi nedzirdamu unikālu kodu kuru Lame saglabā neskartu ? Īsti gan nestādos priekšā kā to panākt, jo diskus jau spiež ar presforu, kura ir kopīga visai disku sērija (pēc noteikta skaita gan nodilst un to nomaina).
0
Nē, tas ir digitālajā versijā. metal-rules.com/bb/viewtopic.php?t=...
0
Ā, sapratu. Leibli sāk promo materiālus digitāli izplatīt recenzentiem ... Loģiski. Kautgan īsti necērtu, kāpēc tā uztraucas ka zog promo materiālu - tāpat iznākot diskam tas tiks noripots. Kāda šķirba, ārtāk vai vēlāk. Baidās, ka tie kas parasti pirmajā dienā nopērk CD būs jau dzirdējuši promo un nosprieduši, ka tāds sūds nav vajadzīgs ?

P.S. Viskretīniskākie voiceover'i ko esmu dzirdējis ir jaunajam Lacrimosa promo - vāvuļo katras 30s !?!? Salīdzinājumā, Alestorm pat labāk promo versiju atstāšu - katras dziesmas sākumā smuki iegārdz tās nosaukumu, nav jāskatās pleijera displejā :D
0
Attiecībā uz voiceover'iem, viens no lielākajiem kretīnismiem, ko esmu manījis ir tas, ka kāds irāņu depressive black/funeral doom kekss, kas zem dažādiem nsoaukumiem esot saražojis materiālu veselai čupai albumu, bet neko taustāmā veidā nav izdevis (nav atradis nevienu, kas to gribētu darīt :D), ir salicis gabaliem voiceoverus pa virsu. It kā kādam būtu vēl kāda cita iespēja tos dzirdēt, kā novelkot :D
Muzons gan savam žanram pat tīri normāls. www.myspace.com/emerna
0
Intar, man ir bijusi tā laime (?) dzirdēt. Faktiski tas ir bijis vienīgais gadījums, kad ir gadījies dzirdēt ko tik unikālu. Vai tiešām nevar sakarīgāk ierakstīt?
0
citi nodarbojas ar vēl lielākām perversībām, piemēram "My Dying Bride-For Lies I Sire" promo bija sadalīts 99 dziesmās ^^
0
Īsti gan necērtu, kāpēc. Es ar Apollo klauoties atstarpes starp dziesmām nejūtu. Daži ripperi tās dziesmas paši samiksē pēctam kopā. Arī pīkstienus nomaskē.
0
Bible Black oficiālais video pieejams grupas maispeisā www.myspace.com/heavenandhellmusic... (vaig paskrollēt nedaudz uz leju).

Ar video saistītais raksts: www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Attiecībā pret video, korektāk būs neteikt neko, bet ir visai pabriesmīgs un truls, vairāk atbilstu pamatskolas "ko tu proti ar MS Paint" pārbaudījumam, dziesma gan vēljoprājām spēcīgākā no albuma.
0
video ir baigais lētucis un sviests, albūma noformējums gan trve balckkk. LOL
0
Ahahaha, ritīgs "Superbook" :D
0
Liekas kautkur redzēts, tik nevaru atcerēties. To ļi Rotting Christ a moš Vital Remains vai kādam citam
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas