www.mfactory.lv
-4
Vai kāds zina šīs mēģinājumu telpas - www.mfactory.lv ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jā >:)
+8
vai būs vel kādi jautājumi ? vai šis bija tas galvenais ? >:)
0
labs darba laiks tai telpai
+2
Interesē kā tur ar skaņu un visu pārēju?
0
aparatūra ir okeij, tik jāsakruķī, lai labi skan. Ģuitārām, basam galvas, tik ģitāru galvām nav iekšā draivu, tā kā jāņem līdzi pedālio vai procesorio. Bungas ir okeij, ja nav šķīvji, var tur izīrēt pa 1 latu stundā vai par visu mēģi. Džeki tur feini, pirms mēģa atnāk mikrofonu uzstellē, ja vēlme arī kopējo skaņu sakruķī >:)
Man patīk, pat teikšu tā, viena no labākajām skaņām kāda Rīgā ir manīta
-3
Sveiks visiem no mFactory music studio

Šodien! Speciāla cena mēģinājumam no 19:00 līdz 21:00
2 Ls/st.!

Ja vēlies saņemt informāciju par to, kad var mēģināt par īpašu cenu, tad atsūti savu tālruņa numuru vai e-pastu uz info@mfactory.lv
-2
Telpas jau ir okey, tikai, ja kāds vairāk rūpētos par aparatūru, jo nu galvas un kabineti jau paliek arvien bēdīgāki, bet nu kā kurš.
Nez...vislabāk ir purčikā pie Marka no DFE, jo nu čalis pats muzicē, tadējādi arī viss ir noskaņots, atliek tikai pieslēgties un visu var perfekti dzirdēt - manā uzskatā labākā telpa Rīgā !
+1
Jap, pievienojos Marka studijas ieteicējiem. Kad es tur viesojos, tad varēja močīt ar Mesa un Orange galvām, kas skanēja super. Vienīgais pašauri tur ir, bet var pieciest.
+1
laiciņš ir pagājis un iepriekš minētais par mFactory tiešām kretinē, aparatūra nolietojas baisos tempos un šī telpa tiek izmantota, ja nekur citur nav laiku. Galvas jau sen var izmest miskastē. Cerams telpas īpašnieki par to kaut kad padomās...

Markam akal baisi maza telpa :(

Kur vēl kāds mēģina, kur ir OK ?
0
Turpat ielas otrā pusē pie Pāvela nepatika?
0
A kas tas par kantori pirms MP uz stūra ?
0
Man domāt, ka Malējs jauc mfactory un ftstudio, jo otrajā ir problēma ar tām ģitāru galvām, savukārt, bungas tur ir dikti labas - 3007 sērijas Sonor, bet mfactory ar ģitārām viss ir daudz maz ok, bet bungas gan tur dikti bēdīgā stāvoklī.
+1
lai apvienojas :)
0
ir vēl uz Ādmiņu ielas. Neatceros kā saucās tā studija. Tur ir divas mēģu telpas, vienā vismaz esmu mēģinājis, diezgan plaša, skaņa ar laba :) pirmajā stāvā laikam 9horizon un vēl kautkam ir sava privātā telpa.
0
Uz Ādmiņu ielas biju vienreiz daudz gadus atpakaļ ar Toļiku, toreiz tur bij šausmīgs ūķis — viss piekrauts ar veciem ledusskapjiem, čupām vecas mēbeles utt. Tagad jau droši vien ka ir labāk, ja jau tur 9Horizon mēģina. Pēc manas pieredzes, normāla aparatūra ir tajās mēģu telpās, kas ieperinājušās bijušā VEFa teritorijā — tur ir vismaz 3, un visas normālas.
0
Ādmiņu ielā 4, 2. (vai 3.) stāvā ir VG Studio. Cik nu esmu tur bijis, varu teikt tikai to labāko - draudzīgs personāls, nesajātas bungas, var izīrēt šķīvjus (tiek regulāri mainīti, kas vispār ir retums - parasti, ja ņem kādas mēģu telpas vietejos, jāiztiek ar caurumainiem / saplēstiem / sajātiem), laba skaņa, mājīga vieta.
-1
Jūsu taisnība! Aparatūra dilst ātrāk, nekā rodas iespēja samainīt to uz jaunu. Paklusām risinām un risināsim šo jautājumu.

Pagaidām piedāvājam:
Šodien! Speciāla cena mēģinājumam no 16:00 līdz 19:00 un no 19:00 līdz 21:00
2 Ls/st.!

Ja vēlies saņemt informāciju par to, kad var mēģināt par īpašu cenu, tad atsūti savu tālruņa numuru vai e-pastu uz info@mfactory.lv
0
Klausies, Factory! Cikos tas jūsu ūķis no rīta veras vaļā un cik maksā priekšpusdienā? (Cilvēki, kam darbs ir vakara maiņā, gadās izdevīgāk savākties priekšpusdienā.)
0
Muzicēt ir iespējams 00-24.
Cenas šeit: www.mfactory.lv/lv/repetitsionnye-p...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas