Grindsex IV
+3
11. aprīlī Vecrīgas klubā "Depo" notiks jau ceturtais "Grindsex Party". Skatuves dēļus bradās kanibāliskie meksikāņu viesi "Visceral Grinder", kas Latviju šķērsos Eiropas tūres ietvaros. Grupa pārsteidz ar patiesi gaļīgu, nežēlīgu skaņu un nepieradinātām ausīm kopumā vērtējama kā neomulīgu sajūtu radoša darbnīca.

Uzstāsies arī nevīstošie vietējie malēji – organizatori, vietējās metāla skatuves huligāni "trauma moralis", lēni smacējošie "Dehydrated Goat" un trulie "Goreslut".

Savukārt deju zālē ļaudis dancinās jaunuzlecošie vietējie cybergrind censoņi "FaceFuck", nihilistiskā avangarda apvienība "1/2H 1/2W" kopā ar Latvijas noise pionieri "Error", kā arī mežonīgais shitcore entuziasts no Austrijas "Helmut Bernecker Noise/Gore Experience", kurš savā daiļradē apvieno noise un gabber muzikālās struktūras, agrīno spēļu konsoļu un primitīvas deju mūzikas samplus, kā arī, protams, grindcore vokālus. "Helmut Bernecker Noise/Gore Experience" iziet uz kvantitāti nevis kvalitāti – viņa iecere ir uzstāties visā pasaulē. Līdz šim ieplānotas uzstāšanās Grieķijā, Dienvidamerikā un pat Āfrikā.

Grindsex koncertu sērija aizsākās 2007. gada augustā. Līdz šim iekš Grindsex spēlējušas gan vietējās grupas, gan apvienības no Zviedrijas ("Facial Abuse") un Meksikas ("Prohibitory").

Ieeja 4 Ls/ 5 Ls pēc 22.00

Visceral Grinder (Mexico)
www.myspace.com/visceralgrindermx...
Trauma moralis
www.myspace.com/traumamoralis...
Dehydrated Goat
www.myspace.com/dehidratedgoat...
Goreslut
www.myspace.com/goreslut69...
+ deju zālē
The Helmut Bernecker Noise/gore Experience
www.myspace.com/goreslut69...
1/2H 1/2W + Error
1/2h 1/2W - www.myspace.com/pusehpusew...
Error - www.myspace.com/errotron
Facefuck
www.myspace.com/facexfuck

01.04.2009. 23:01:48 sagatavoja "Trauma Moralis"
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Vēl visai labā atmiņā trešās kārtas nummura pasākums oktobrī ar citiem meksikāņiem Prohibitory, ja veselība pārtrauks ieilgušo streiku, noteikti garām nelaižams arī šis.
Nav jau gan man nekas pret sastāvu, tik šķiet praktiski tāds pats kā iepriekšējā reizē, gan bez Anal Punishment un ar citiem meksikāņiem. Baigais vakuums iekš to latvju graindotājiem un muzikālās cūkošanās lietpratējiem.
+2
Kurā žanrā tad ir diži vairāk?
0
Dačortviņzin, tas takš tikai pārspriedums, ka atkal tie paši urkšķētāji.
Kaut gan piestaigājot te uz tiem pašiem Freš Blad, šķiet to desotāju(vairāk kā desmetāla klasiskajā izpausmē) varētu būt meķenīt pārsvarā gan, nepievēršoties kvalitatīvajām vērtībām. Bet nujā, aptuveni jau vienlīdzīgi maz to muzicētāju katrā metālapakšžanrā, vismaz tādu ko plašākām masām atrādīt.
+4
Šoreiz mani neizmetīs un kas pats galvenais es visu acerēšos.
0
Redz kā izrādās, ka Goreslut solās nemaz tik truli nebūt jaunajā sastāvā :)
+8
Kāda atšķirība, kurā novirzienā vairāk jauno bandu, ja 90% ir atstojs. Sūdīga blekuha, vai sūdīga detuha, pilnīgi neko nemaina.
+1
Kviii mmhehehe ... kazu kari labaakie :D
+3
CŪKU PISĒJI, BĻA...
+2
Jāāāā... smagi sapisos. Goreslut vēl arvien ir izcili truli.
0
Cik sapratu meksikāņu var braukt vien pats uz Meksiku klausīties. Lai arī varbūt šādas tematikas pasākuma raksturojums "pilnīgā pakaļā" pat varētu uztvert kā komplimentu, bet šoreiz ne gluži tā, ja atmet Dehydrated Goat un Trauma Moralis, kas labi daudz jau redzēti, vis pārējais bij tik tiešām priekš cūkām. Tad daudz labāk bij klausīties un vērot to, kas notiek otrajā zālē.
0
Neko īpašu jau negaidīju no šī pasākuma un arī nesagaidīju.
Tā pirmā grupa, vienkārši bezpriģels. Tie Goreslut paši par sevi ir besīgi.
Vārdu sakot Dehydrated Goat un Trauma Moralis vismaz k-cik uzlaboja garīgo. Vienmēr prieks viņus dzirdēt.
A par tiem Mexikāno es tik uzzināju tad, kad viņiem vajadzēja uztāties. Piepisa mani.
+4
Mexikaanjus uzmeta Polijas koncha organizatori, kas pazuda koncha viduu atstaajot shameejos uz ielas, bez naudas un paikas. taa nu shie nobijaas braukt taalaak. vismaz taa staasta vinju menedzhers, kas pats seezh Mexikaa

"this guy let them without any money. they were very upset, and they were afraid of coming to latvia even i
was asking."
0
Ak vai; vakar sanāca nodevīgi sēdēt un baudīt katarsi Grebnščikova un grupas pavadījumā. ^^
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas