Distant Light jaunie gabali
0
www.draugiem.lv/music2/artist/?id=3...

Divi pirmie gabali ir jaunie, un, IMHO, ārkārtīgi sakarīgi. Dabūts ir normāls vokāls, kam vienīgi nelielas problēmas ar slāvu akcentu.
Šobrīd muzons atgādina kaut ko no Evergrey un Symphony X (BEZ malmstīniskajiem soliņiem, tikai ar rifiem), tāds melanholisks prog/power ar dažām klasiski prog-rokiskām iespēlēm.

IMHO, labākais Latvijā tapušais muzons, ko esmu dzirdējis kopš Year Zero demo.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Hmm, vēl gluži nesen runāju ar iepriekšējo(?) vokālistu Sašu, unno viņa teiktā nopratu, ka DL esot praktiski pajukuši...?
0
praktika un patiesā īstenība => atšķiras
+1
nav ne vainas gabaliem, tik baigi gari, mazliet pat nogurdinoši gari
+2
Man no visiem viņu ierakstiem kaut kā šķiet, ka viņi pa daudz cenšas čotka visu iespēlēt un apstrādā visu tā, ka aizmirst par dzīvīgumu. Bet tā zašibis.
0
Nu nezinu, tā jau par koncertniekiem var teikt, vai ar specefektiem pārbāztu studijnieku. Neies tak ar lažām speciāli rakstīt.
0
Baigi atsit veco Evergrey...
0
Lai arī visai jūtam līdzība ar Symphony X un arī to pašu Evergrey, bet manuprāt šo grupu ietekme vairāk vai mazāk bij jūtama arī agrākajos veikumos, tomēr šie jaunie gabali skan varen labi un melodijas fiski ieķeras atmiņā. Patīk.
0
Nu izšpļauts Symphony X. Man tas liekas nedaudz traucējoši, jo uzreiz ataust atmiņā entie šīs grupas gabali, kuri ir labāki par DL veikumu. Tomēr progress jūtams. Mūzika laba, arī vokāls vietām labi pavelkt, kautgan pie tā vēl jāpiestrādā.
0
Kā esot teicis Marks Tvens: "ziņas par manu nāvi izrādījušās nedaudz pārspīlētas" :)

Njā, WT jua visu pateica (par to labāko Latvijā tapušo muzonu gan diez vai var tik viennozīmīgi apgalvot, bet no prog fana puses, protams, loģiski :))

Ir labi, būtu tā kā laiks sasparoties albumam beidzot.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas