mati :(
+2
Es esmu sācis zaudēt matus 21 gada vecumā, kas ir pats smagākais trieciens, ko esmu saņēmis. principā tas sākās pirms mēneša un šajā laikā esmu zaudējis diezgan daudz matu priekšā, un man pat bail iedomāties, kāds es izskatīšos pēc pusgada.

Vēlējos pajautāt vai kāds no šī foruma lietotājiem ir saskāries ar šo problēmu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
vērsies pēc palīdzības pie ārsta, varbūt ir kādas zāles, vitamīni? līdzjūtība, btw...
+5
Priekšā lejā ?
+4
tas it kā esot risināms... viņus tur var iestādīt kaut kā.
vai arī parūka :)
+1
Ir jau visādi līdzekļi. Ja laicīgi sāk ar to cīnīties, varbūt ir kādas izredzes to apturēt. Vari mēģināt pierakstīties pie šīs ārstes: www.apollo.lv/portal/life/article...
+1
Biju jau pie kosmetaloģes un dabuju no viņas kaut kādu chainīz tējiņu, kuru tadgad regulāri dzeru, viņa arī man apsolija kaut kādus vitaminus gadijumā, ja tēja neko nedos, bet tā informācija, ko internetā esmu izlasijis par viriešu plikgalvību, nedod īpaši lielas cerības.

sencītis bija zaudējis visus matus sasniedzot 30 gadu vecumu. skumji, jo cerēju, ka vismaz līdz kadiem 25 gadiem mani mati izdzīvos, bet rādās ka nē.
+1
Varbūt pie vainas stresiņš, bet to jau tagad visām nelaimēm pēc kārtas sāk piedēvēt.
0
es biju sapircies kaudzi ar tējām pret galvassāpēm. nu riktīgās kaudzes. to vien darīju, kā dzēru viņas. nepalīdzēja.

tējas var kaut ko pozitīvi ietekmēt, bet nedomāju, ka chainīz tējas tev matus atgriezīs.
0
Ironiskā kārtā pirms apmēram 5 mēnešiem domāju cik labi, ka man mati vēl nekrīt ārā un te pēkšņi. Gribēju ataudzēt, paeksperimentēt, kamēr vēl sūdīgie sencīša gēni nav sākuši darboties, bet hui tev! dzīve ir kuce :(
0
ai nu ne vienmēr jau tie gēni ir, lolo
nu es kā reiz arī pirms kāda laika nenormāli priecājos - cik kruta, ka man nav brilles jānēsā - es viņas visur atstātu, aizmirstu, traucētu sportot, filmēt, fotografēt, blah, tagad izrādās, ka iespējams būs jānēsā briļļuki, ke he he, dzīve ir pilnīgākā kuce.
+7
einuhi (kastrēti virieši) nekad nezaudē matus, jo viņu ķermenis neražo testosteronu,kas ir atbildīgs par matu izkrišanu.
Kastrācija pagaidām ir vienīgais lidzeklis pret šo lāstu.
+4
Nulle mati - nulle problēmas (tas no Tele2 reklāmas).

+1
dzen nafig nost! vasara tak klāt, lai galva elpo! un nekādas tējiņas tur nelīzdēs, arī brīnumlīdzekļi izgudroti tikai lai apčakarētu naivos lohus.
+2
pagaidām vēl nav tik slikti, lai prasītos pēc dzīšanas nost.
Turklāt es izskatos pēc pusaudža,bez matiem noteikti izskatītos pēc klauna.
+1
Pa teļuku starp sulas spiedēm un Dormeo matračiem redzēju k-kādu brīnumlīdzekli matiem. Mati augot kā sēnes pēc lietus.

Moš vienkārši tu k-kādu kraiso šampūnu lieto.
+3
tak aizej pie daktera, lai apskatās. moš esi dabūjis kaut kādu herņīgu infekciju vai sēnīti, ir dzirdēts, ka no šitādiem sūdiem arī mati var krist ārā.
un tā kosmetoloģe, kura tev iedeva tēju un teica, ka dos vitamīnus, ja tēja nelīdzēs, pēc vitamīniem noteikti tev piedāvās arī termoefekta galvas zeķi, mēslojumu galvas ādai utt. utjp.
tā kā aizej vien pie ādas vai matu daktera
+3
nu ko es varu pateikt..... Daba, paliek daba. Ja tev ģenētiski "ieprogrammēts" jau sākt zaudēt matus, respektīvi, iestaties plikpaurībai, tad neko tu tur vairs nepadarīsi. Nekādi brīnumlīdzekļi... tie varbūt to procesu paildzinās, bet ne apturēs.
Kāds 25 g.v. staigā ar kailu galvasvidu, a kādam sirmā vecumā joprojām kupla savējā pačka. Tas viss ir iedzimta lieta. Samierinies.
+3
papildināšu:
- varētu būt vitamīnu/vielu trūkums,
- Ja būtu ādas slimība, tad noteikti tas būtu redzams.

Par to testosterōnu: treniņiem lietoju testosterona pastiprinātājus, bet plesis vēl nav :D
Mati lūzt/krīt bez izmaiņām.
0
Matu izkrišina ir kosmētiska problēma, to izraisa no vecākiem mantoti defektīvi gēni (šampūni, sēnītes un dievs vien zin kas tur nav pie vainas) un kurš gan par to vairāk zināt, ja ne kosmetalogs/dermatelogs. nedomāju, ka ir jēga vērsties pie kāda cita ārsta. Man nebija lielas vēlēšanās iet pie kosmetaloga, jo būtība es apzinājos, ka visi tie brīnumlīdzekļi man, visdrīzākais ,neko nedos, bet mani pierunāja.

šeit uzsāku tēmu, jo gribējās uzzināt vai vēl kāds no truemetal publikas ir saskāries ar šo problēmu, bet rādās, ka esmu vienīgais.
+8
Izklausās pēc iedzimtības? Dzen nost, uzaudzē masu un tusnī pa rajōnu - nekas cits Tev neatliek :P
+1
shizzz: ja nēsi, no vecākiem mantojis plikpaurības gēnu, tad testosterons taviem matiem neko nenodarīs, bet tiem džekiem, kuriem ir šis gēns, mati ir īpaši jūtīgi pret to.
+1
masu diez vai, ka sākšu audzēt. nekad nesmu sevi iedomājis kā plikpaurainu bodybuilderu, ja es zaudēšu visus savus matus, nemēģināšu tos tādā veidā kompensēt, tas vienkārši nav priekš manis.
+8
Moš veceņu hormonus pašpricē ? Gan jau pupi tik fiksi neizaugs ...
+3
Varētu pārcelties uz dzīvi uz budistu klosteri, tur nevienam nav matu, neviens par mani neņirgātos, ar pirkstiem nerādītu.
+3
paskatoties uz tēvu un vectēvu, mana nākotne arī rožaina neizskatās. nekas, nodzīšu lisaku, notetovēšu pauri un tusnīšu pa rajonu! ;)
+3
RectalBleeding, šodien, plkst. 15:23
shizzz: ja nēsi, no vecākiem mantojis plikpaurības gēnu, tad testosterons taviem matiem neko nenodarīs, bet tiem džekiem, kuriem ir šis gēns, mati ir īpaši jūtīgi pret to.

Danke. Būsim zināt. Kautgan nezinu kā man tur ar tiem gēniem un izkrišanu, bet mati jau no laika gala pamatīgi atkāpušies sānos + tādi baisi smalki, bet itkā biezi. Sūdīgi, ka matus nevar uzkačāt kā puskuļus - lielus un resnus :D
Bet nu bodybuilderiem augshanas hormonu ietekme = galvenokārt mati aug + pārējais apmatojums. Žēl tik ka normāls augšanas hormonu kurss ~1000Ls :)
0
Manuprāt, risinājums varētu būt cepures valkāšana (vasarā kepons, ziemā t.s. "pidorka")... Vismaz, tad nebūs iemesla apsmiet par ārējo izskatu.
0
Keponi man baisi nepatīk.

cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/5f/8/A...

šāda tipa cepures man diezgan iet pie sirds, vienīgais vasarā ar tādu diez kas nav.

runa nav pat par to, ka kāds varētu pasmieties,tas man pārāk neuztrauc. vienkārši apziņa, ka es nekad mūžā vairs nevarēšu būt tāds, kāds gribu, ir smacējoša.
+1
Ja jau pasākums gēnos, tad būs vien jāsamierinās ar to. Metalhedi jau arī bez matiem ir pietiekami kuplā skaitā :)

Būs jau labi!
+1
Galvenais, ja sievietēm vēl patīc arī pašreizējā izskatā... Pārējais tad būs maznozīmīgs (nu tāds, ar ko var sadzīvot)...
0
Minēšu, tu ikdiena staigā ar armijas tipa zābakiem?????
0
ikdienā es staigāju ar skeiteru tupelēm, ja tas jautājums bija domāts man.
+6
Vot, tāpēc arī mati krīt ārā !
+3
Audzē bārdu! Tad neizskatīsies pēc noskūta klauna :)
+9
Neaug man bārda :( toties man ir spalvainas kājas.
+2
A ja bārda neaug? Stulbā sieviete, jebaķ. :D (no offence)
+2
Ja arī tava fātera opim tik pat agri izkrita mati, tad vairāk kā skaidrs, ka pie vainas ir mantotie gēni. Gēnus neapmānīsi!

Man pašam bišku jau ir zb pačka :) Briestu uz nocirpšanu.
+4
Ja es noskūtu spalvas no kājām un pielīmētu uz sejas, sanāktu neslikta bārda. vai arī varētu darināt sev parūku no tām spalvām
+1
Fātera opis nomira pirms manas dzimšanas, bet, cik esmu redzējis fotogrāfijās, viņam bija lieliski mati, tāpat arī muterītes sencim. i don't know why im so unlucky :(
+4
relax, nemaz tik traki neizskatīsies
www.last.fm/music/Devin+Townsen...
0
Pag, Tev bārda vispār neaug vai vēl neaug? kkā dīvaini liekas, ka māti jau sāk izkrist, bet bārda vēl neaug... :-/
+1
Ir jau dažiem tā, ka vispār neaug.
0
nu bet tak parasti uz vecumu paliek biezāka, vai tad visu mūžu ar pūkām jādzīvo?
0
Aug tādas pašķidras ūsas un daži sari uz zoda, bet par bārdu to grūti būtu nosaukt.
+1
paskuj biežāk, vajadzētu izaugt kam nopietnākam ;]
0
bet tas ne vienmēr dod rezultātu. kam ir tas bārdas gēns, tam ir, kam nav, tam nav.
+9
Vecīt, tu neesi viens, man tās pašas problēmas. Pa tēva līniju vieni "Ļeņini"! Pašam mati sāka pamatīgi izretoties kādu 22 gadu vecumā. Dažus gadus čakarējos ar visādiem kosmētiskajiem līdzekļiem, aizgāju pie dermatologa - šis man pieteica dzert tabletes vīrišķo hormonu izstrādes samazināšanai, plus minerālvielas... Receptes ielidināju miskastē.
Vienīgais līdzeklis, kā nekļūt līdzīgam Devinam Taunsendam, ko man, britos viesojoties, ieteica kāds itāļu friziervečuks - uz pāris gadiem, varbūt pat vairāk, lai stresu, vecuma un gadalaiku mijas hormonālo pārmaiņu dēļ mati neaizietu galīgi pa pieskari - nogriezt tos pēc iespējas īsākus, un regulāri, reizi 3 nedēļās, piestaigāt pie friziera, lai uzturētu tos allaž vienādā garumā.
Un, tici vai ne, kopš tā izdarīju, par matu izkrišanu jāuztraucas ar katru mēnesi aizvien mazāk. Ja pats jau nebūtu pieradis, ka pārvietojoties ausis līdz stabilizēt gaitu, kā buras tverot vēju - kas zin, vēl pēc pāris gadiem varētu sākt domāt par kādu frizūru.
Tā ka - šķēres rokā, un pie lietas! Ja vēl atradīsi pacietību ik pa laikam samasēt galvas ādu asinsrites uzlabošanai, kas zin, kādā pansionātā veciem un jukušiem kādreiz varbūt varēsim viens otram pīt biželes un siet bantītes.
0
infestus, es nudien nezinu - nošņāpt visus matus cerībā, ka vecumdienās varēšu tos ataudzēt - neliekas pārāk vilinošs variants. Jo galu galā, kad būšu vecs, vai man rūpēs? vai tas tev ir būtiski palīdzējis un kādā stāvoklī tavi mati atrodas šobrīd, cik tālu tie ir atkāpušies?

domāju pagaidīt vēl kādu laiku un , ja situācija kļūs sliktāka, tad nogriezīšu.

+4
Viens profesors viltīgi pārķemmē matus pāri lisītim, uztaisījis gandrīz vai priekšā čolku no aizmugurējiem matiem. Tā jau normāli izskatās, vienīgi, kad uzpūš vējš...
+1
^tas gan ir pilnīgs fail. ja ir plika pļeška, tad jādzen nafig nost. to tak var ļoti redzēt, ja kāds cenšas šādi izlīdzēties un tas izskatās vienkārši skumji.
0
ne jau visus apmierina "nafig nost" variants. dažiem cilvēkiem var vienkārši lisīts nepiestāvēt. un ko tad?! gribas tak būt smukam arī.
+2
pāri galvai saķemmēti mati, kur apakšā poļubomu rēgojas plikais pauris - tas tipa ir smuki?
0
Nu, bet tas tomēr ir kaut kas.
+7
R.B., mati man tagad atrodas tieši tādā stāvoklī, kā kad tos nodzinu. Pat biezāki kļuvuši - jāsaka, žēl, ka neizdarīju to agrāk. Katrā ziņā, ja nebūtu tā rīkojies, tad tagad, iespējams, būtu vēl viens ļeņineklis ģimenē, a tā - tik normāls urļiks :D
Un nav jau līdz ādai jādzen obligāti. Centimetru atstāj, uzaudzē baķenes - un būsi smuks oldskūlais skinheds, "The sprirt of 69" :D Skuķi skries pakaļ palēkdamies.
+4
Starp citu, LNT šovā "Sapņu līgava" arī starp ~ 10 izredzētajiem bija vismaz kādi 3-4 ar skūtām pļeškām...

Tas, ka cilvēkam nav matu, vēl uzreiz nenozīmē, ka viņš pēkšņi palicis par urlu vai atsaldētu skinhedu...

P.S. Gari mati vairāk kopjami, pie īsiem matiem ietaupīsies šampūns, matu laka vai matu balzams u.c. matu kopšanas līdzekļi.
0
infestus, varbūt tev matu izkrišanas process vienkārši apstājas, neatkarīgi no griezuma.

jo paskaties kaut vai uz Billiju Korganu - 90 gadu vidū viņam sāka atkāpties mati, drīz pēc tam viņš parādijās atklātībā ar skūtu galvu un viņš aizvien skuj matus nost, bet, ja apskatās uz jebkuru nesenu viņa bildi, kļūst pilnīgi skaidrs, ka viņam uz galvas mati nemaz vairs neaug, tikai sānos. Tātad skūšana viņam nav palīdzējusi tos salabāt.
+2
Kaut kā biju palaidis garām, ka arsenālā vajag arī matu laku :D
0
rezumē: liela brēka, maza vilna
+2
Nu, manuprāt, ikviena frizūra, kura neprasa ķemmes ikdienišķo pielietojumu, stipri ietaupa laiku un padara dzīvi vieglāku :))
+3
jū! tik forši tikt vaļā no gadiem nēsātās pačkas. izmazgā, sabužini un viss štokos. nekādas ķemmēšanas, nekādas pazudušas matu gumijas un citu figņu :)
0
Man kā plānu matu īpašniekam īss matu griezums dod arī garantiju, ka frizūra paliks nemainīga arī lietus un vēja laikā.
0
RectalBleeding, var jau būt, ka Korganam tas dzīvesveids vienkārši nav diezko veselīgs. Par smēķēšanu un alkoholu labāk aizmirst, ja gribi saglābt savu apspalvojumu. Rezultātu, protams, nekad nevar iepriekš paredzēt, bet nu organismam jebkurā gadījumā vieglāk uzturēt to vilnu īsāku, nevis barot garās matu trubas hormonālo pārmaiņu procesu laikā. Turklāt, pieci mati bizītē - tas izskatās pretīgi. Ta jau labāk "tusnīt pa rajonu" :D
+7
un runā vēl, ka bābas ir ārišķīgas:D tak kāda starpība tev dzīvē tam būs vai tev īsi mati, vai skinheads paliksi? galvenais taču, ka cilvēks labs :)
+4
jā, tik žēl, ka izskatīsies pieskaitāms pie vairākuma ^^
bildites.lv/images/hj4kqtw567op...
0
^^ a ko sliktam cilvēkam darīt ?
+3
Tipa - tas nekas, ka dzērājs, narkomāns, kauslis, zaglis, melis un sliņķis - galvenais, ka labs cilvēks.
+4
zem tāda komplekta nevar būt labs cilvēks :)
+4
toties ir par ko parunāt
>-+
0
^ vecīt, are you down and limpin with the bizkit?
cause i can already feel something wet in my paaants...
0
pohuj tie mati ... vienmer jau var nopirkt 7tinas kepkas... katrai dienai savu kepku... :)

ccist bus lisina i pie dirsas kas vainas lisinai ... tas kaa massinam tjūnings tieši - izskatīsies agresīvāks ļaunāks... meičām jau ar patik riktīgi bad boys - sk8šūzos...
0
sk8šūzi vispār ir labākais, kas var būt. tik ērti un labi.
a bet dredus moš tu vēl vari paspēt uztaisīt?!!!
0
es tak tikai nesen biju sācis audzēt - mati apmēram 15 cm gari so nekādi dredi nesanāks.

viss vairs nevaru izturēt, jāiet nodzīt īsus.
bet ne uz liso - vienreiz biju tā izdarijis, pēc tam gandrīz raudāt gribejās un nēsāt cepuri visu laiku lolzorz muahahha
+1
Klau, bieži dzirdēts, ka varot kkur pārdot matus un esot, kas viņus pērk. Vnk atradu atvilknē pirms pāris gadiem nogriezto asti un atcerējos tādas runas. Vai kāds nav mēģinājis savējos tirgot vai varbūt zin kur un kā to izdarīt, un kādas ir cenas?
+1
Zinu, ka visādi mazie lēkātāji, kas grib taisīt dredus, meklē nekrāsotus matus. Par cenām man nav ne jausmas. Pirms gada tieši biju izmetusi no deniņiem nodzīto kārtu, kas to varēja zināt, ka draudzenes sīkais brālis tieši tad no visiem lasīja matus :D
+1
Par LV nezinu , bet kaut kad caur gugli uzķēros uz ārzemju saitiem, kas par diezgan pieticīgām cenām uzpirka, bet tas bija sen. Ja kaut ko atrod , tad pado ziņu , jo interesanti , cik varētu par 1m gariem,bieziem matiem saņemt. :D
0
Varbūt ka maksātu labi, bet kad atcerēsies, cik ilgi audzēji un kādas neērtības tamdēļ piedzīvoji, droši vien naudaskāre pāries :D
+5
A plānus un sašķēlušos matus ar kāds uzpērk?
+5
Pēc frizētavas apmeklējuma - jūs man tos apgrieztos matus nemetiet ārā, bet saberiet turzā!
+1
Ja neesi galīgi naudas kāres dzīts, tad varbūt šis varētu ieinteresēt. www.locksoflove.org/

0
Es savu pačku, kad griezu nost, savai frizierei noziedoju, šamā dikti priecīga bij'. :)
0
kad es 1. reizi griezu nost pačku, manējos matus friziere ar kārtīgi lika uz galda.
+2
a nieri kāds negrib pārdot?
0
A Tev vajag?
0
Es sev labprāt jaunu aknu ie*istu. :)
+4
Labākais, ko es ar matiem izdariju bija, kad uztaisiju dūmu bumbu un tur iekšā iemaisiju ļoti daudz savus matus un palaidu dūmu mākoni pie "Labās vēsts" kristīgā centra, bet par nelaimi vējš aiznesa to mākoni uz benzīntanku, cilvēki mainija savu iešanas virzienu un iznākot no telpām tikpat ātri tajās atgriezās.
-1
u, 2009. gada 12. maijā, plkst. 21:16
''un runā vēl, ka bābas ir ārišķīgas:D tak kāda starpība tev dzīvē tam būs vai tev īsi mati, vai skinheads paliksi? galvenais taču, ka cilvēks labs :) ''

un kā tev liekas kāpēc džeki baidās kļūt par plikpauriem? tieši tāpēc ka vecenes ir tik seklas un ārišķīgas.

un atšķirība ir milzīga, kas attiecas uz to kā cilvēki pret tevi izturas.
0
muļķības - baidās tāpēc, ka nezina vai jēdzīgi izskatīsies

dāmas no tā daudz vairāk baidās
-1
1 no 100 varbūt arī jēdzīgi izskatās, pārējie 99......

the bottom line - viņi baidās, jo zin, ka sievietēm nepatīk plikpauraini veči, jo viņas ir tik ļoti tendētas uz ārišķo.

+1
^

aha, vecenēm nepatīk plikpauraini veči, bet visām patīk plikpaurainais Brūss Villis...
0
Brūsam Vilisam ir slavenības statuss, that's all there is to it. ja viņš būtu parasts vecis....
+2

cik veceņu, tik gaumju...vienai patīk, ka vecim ir gara pačka, citai otrādāk......Manuprāt aktuālāka problēma par matiem ir liekais svars un alusvēderiņi...
0
''vienai patīk, ka vecim ir gara pačka, citai otrādāk''

bez šaubām noteikti ir daudzas, kuras nevēlētos, lai viņu vecim būtu gari mati, dodot priekšroku īsiem jo tā ir pieņemts.

bet īsi mati nav tas pats, kas plikpaurība, kad mati aug tikai sānos.

www.welovemetal.com/devintownsend.jpg...

0
^
viņš veiksmīgi ar šo problēmu ir ticis galā un neņemās tik daudz:)
www.metalinsider.net/site/wp-content/upl...
0
ko tas maina? vai tā ir ''tikšana galā'' vai arī sakāves atzīšana variantu trūkuma dēļ?

un cilvēku negatīvā attieksme pret to nemazinās, ja kas, skūta galva to tikai pastiprina.
+1
^ Kāpēc vispār jāuztraucās par to, ko domā citi?

Šito es nudien nesaprotu - Tu mēģini izpatikt sabiedrībai kopumā, vai Tu runā konkrēti par pretējo dzimumu?
-4
Pēc tā ko esmu dzirdējis/lasijis, sekas neaprobežojas tikai ar to ko viņi domā, sabiedrība ienīst plikpaurus un nekautrējas viņiem likt to manīt. man piemēram ir svarīgi lai man liek mieru, nevēlos būt ņirgāšanās upuris.

+3
It kā tos pašus metālistus sabiedrība diži "liek mierā"...
OK, nesalīdzināšu attieksmi padomijas norietā ar mūsdienām, taču ikdienā joprojām nākas saskarties ar losenēm un lohiem, kas dzīvo savā kastītē un nespēj pieņemt to, ka kādam varbūt ir citi dzīves, morāles un vēl visādi citi uzskati.
Arī pret tetovētiem cilvēkiem sabiedrība nav diži starā - un, ko, netetovēties, ja es vēlos?!? Atvainojos par izteicienu - lai viņi visi iet dirst! Esmu pavērojusi, kā uz mani, gan uz manu puisi skatās - kā uz noziedzniekiem, narikiem, īsumā - sabiedrības pabirām. Un plus vēl melnā staigā, metālisti! Bet es uz to visu uzspļauju, un zini, nemaz tik slikti nejūtos, jo es zinu pašu galveno - ka man apkārt ir cilvēki, kuriem vairāk vai mazāk aizspriedumu nav!
Tu teiksi - tas ir savādāk, bet es tomēr sava veida vienādības zīmi šeit atļaušos ielikt. Padoms - uzspļauj apkārtējiem un audzini raksturu. ;)
0
P.S. Par apkārtējiem cilvēkiem bija domāts draugu/ paziņu loks.
0
Es principā varu tev piekrist, cilvēki ienīst viens otru vismazāko iemeslu dēļ, jebkas, vismazākā lieta var kalpot par ieganstu.

atšķirība starp tavu un manu situāciju ir -

tu izvēlies būt metāliste, tev tas patīk un tu nospļaujies par viņu reakcijām

es neizvēlos būt plikpaurains, es to nevēlos bet man netiek dota izvēle.
tātad viņu attieksme manu jau tā nepatīkamo situāciju padara vēl sliktāku.

bet laikam tas ir krusts, kas man jānes.
0
Mī un žē! Sorry, bet tas pēdējais teikums - tas ir gāzējs!!! :D:D:D Tāda sajūta, ka otrā galā sēž viena man studiju laikos Ventspilī pazīstama meitene, kas to tik vien zināja, kā žēloties. Tāpēc arī tika pie iesaukas Caciņa...
0
Neko tur nevar darīt. Mans ieteikums - izbaudi, kamēr vēl ir pačka. Kaut tur, kur mati ir, tie man baigi biezi, jau tagad zinu, ka ap 30 gadiem draud senča liktenis - mati deniņu rajonā strauji atkāpjas, veidojas divi līči un mols uz galvas :D

Pirms pāris gadiem nocirpu savu gandrīz metrīgo pačku uz īso, tagad izdomāju - kamēr vēl nav izbiruši visi, vēl vienu reizīti aste jāpanēsā. Kamēr vēl var. Pēc tam laikam Brūsa Vilisa un Devina Townsenda liktenis. :)
+1
Vai Tu nemani, ka te viens troļļo? :)
+3
Pieļāvu tādu iespēju, Rectāls jau izsenis tik to vien dara šeit. Bet mans ieteikums jau nav viņam vērsts, bet universāls. Jo ir veči, kas tiešām satraucas par strauji zūdošo matu rotu. :)

Man visjautrāk tagad, kad esmu nolēmis atlaist pačku, ir doties uz Zemessardzes mācībām. Katra gada sākumā lasa priekšā jaunumus likumos, reglamenta zināšanas atsvaidzina. Sadaļā par formas tērpa nēsāšanu skaļi tika nolasīts teksts "nēsājot formu - īss, kopts matu griezums un bārda/ūsas". Zālē 2 sekunžu klusums, visi paskatās uz mani un tad zāli pāršalc smieklu jūra. Todien man ne vien pačka kā putnubiedēklim - ne īsti gara, ne īsa -, bet arī mēnešniece bārda līdz acīm uzaugusi :D
0
xena, kas vainas pēdējam teikumam? tas drīzāk liecina par samierināšanos ar to kas ir lemts, nevis kaut ko citu. man liekas tu nepareizi interpretēji to.

0
Man vnk par visu i nedaudz savādāka uztvere. ;)
0
jā es arī gribētu būt tik nejūtīgs. lol

jebkurā gadijumā šī nav īstā vieta kur to apspriest, ir arī speciāli forumi priekš tādiem kā es, kur apkārtējie saprot šo agoniju, vienkārši tāpēc, ka paši iet tai cauri.

piemēram mēdzu apmeklēt:

www.hairlosstalk.com/interact/viewforum....
0
Es jau teicu - audzini raksturu, tas mēdz noderēt! ;)
0
www.youtube.com/watch?v=V_77cqu86BU...

It would appear that male pattern
baldness has set in
his hair, at an alarming pace
running away from his face
he's losing his virility
and now his masculinity
has been compromised
and his libido down-sized

Not for me, not for me, not for me, uh-uh
not for me, not for me, heaven forbid
it's not for me you understand

Bald, slap headed and hairless
bald he is destined to be
bald, well tonight thank God it's him instead of me.

From what I have been reading
his scalp needs kneading
to stimulate each follicle
and reverse this diabolical
condition that's afflicted he
for years and has cruelly
repulsed each potential mate
and left him with a balding pate

Not for me, not for me, not for me, uh-uh
not for me, not for me, heaven forbid
it's not for me you understand

Bald, slap headed and hairless
bald he is destined to be
bald, well tonight thank God it's him instead of me.

Sock it to me baby, yeah!

Not for me, not for me, not for me, uh-uh
not for me, not for me, heaven forbid
it's not for me you understand

Not for me, not for me, not for me, uh-uh
not for me, not for me, heaven forbid
it's not for me you understand

Bald, slap headed and hairless
bald he is destined to be
bald, well tonight thank God it's him instead of me.
Thank God!

Bald, slap headed and hairless
bald he is destined to be
bald, well tonight thank God it's him instead of me.
How?

0
Džeks visu pasaka kā ir^

:*
+3
nu ka mati krīt ārā, tā vēl pusbēda.
Galvenais, lai zobi turās un pipele stāv.
-4
jā, bet daži saka ka bez matiem pipele paliks bez darba, ja tu saproti ko es ar to domāju.

-2
masturbēt jau var, protams.
+9
^
pipele bezdarbniece.
+3
pipele dodas atvaļinājumā.............. mūžu.

pipele: ''ardievu, maksts. sveicināta, roka."
+4
^ nu redz, problēma atrisināta.
+2
Šito tēmu vajadzētu pārsaukt par «Dirsā mati»…
0
Pļāķ, es nupat tieši to pašu taisījos rakstīt, labi ka izlasīju :D
+1
matus no dirsas ?
-2
mana humora izjūta laikam nav pietiekami advancēta, jo es nesapratu to sūro dirsas matu joku. :(
+1
Reizē ar matiem izkrīt arī smadzeņu šūnas?
0
Nē, varbūt tas vienkārši nebija smieklīgi, esi to apsvēris?
0
^ Tak nevēlam ļaunu ne taviem matiem, ne smadzeņu šūnām! :D Šā vai tā visi turpat nonāksim…
+3
Bokam ieliktu plusiņu triecienbalsojumu, ja te nebūtu limits.
un par seklajām vecenēm, kurām tikai spožs akots liekas gana pievilcīgs sugas turpināšanai piebildīšu, ka tā jau dabā ir iekārtots. dzīvnieki arī riesta laikā izrāda savus ārējos, fiziskos dotumus, kas liecina par īpatņa veselīgumu un piemērotību ievilkšanai midzenī. un tam, kam kažoks "ļiņait" arī ir izredzes dabūt tikai to mātīti, kas jau tāda paplukusi:)
bet tev ir paveicies, cilvēki ir izdomājuši, ka svarīgi ir varēt aprunāties, laba humora izjūta utml. tā kā, ja galva strādā, tev vel striķis nav jāziepē, bet spriežot pie tā, cik ļoti izmisis esi, cik visi slikti (sevišķi ārišķīgās sievietes) īpaša harizma tev nepiemīt, kas ir augstāk pieminētajam brūsam vilisam.
ar saviem trūkumiem ir jāmāk sadzīvot, izcelt savus plusus, piesaistīt ar savu personību. tas ir tāpat, kā kaulainās meitenes sēdētu un raudātu, ka večiem patīk tikai pupi un dupši, kuru viņām nav... viss pzdts. ko darīt?
+2
^ Silikons.
+2
^ jā variants , bet tas ir diezgan , diezgan padārgs prieks
un LV nemaz tā nevar atļauties.
Nu , vidusmēra sievišķis.

un, kāda jēga no milzīgajiem pupiem, ja IQ=0 , tāds baļķis ar pupiem vien beigās sanāks.

nu re, atkal nonācām līdz pupiem . ^^

+2
Cik vispār Latvijā maksā silikons?

Toties sieviešiem ir varianti - ja ir stulba kā durvis, var vismaz pupus ielikt, un tad jau uzmanības netrūks. A ko čalim darīt? No pakaļas mati uz pieri jāpārstāda un māla zobi jāieliek :D
+4
^
nu LV , tas gan 2-3 gadi atpakaļ bija, bet nedomāju, ka kas kardināli mainījies.
1500 - 2000 ls , nu operācija + silikons + pārbaudes + visādas citādas lietas .
tāāā kāāā , cena diezgan pasālīta .

nu un arī vecis var pārstādīt matus , matu pārstādīšana ar maksā ap 1500 - 2000 ls
tā kā , kas silikons, kas mati , cena +/- vienāda .

ja par matiem tad,
tad labāk , nodzīt pārpalikumus uz galvas un atlaist bārdu . 95% izskatās labi.
un pa tiem 2000 ls nopirkt MOCI ... tas ar labs variants .
-4
ieliku plusu runcim renāram
-2
baigi normāls džeks man liekas, varētu kādu alu iedzert, runča!?!?!?
+1
Kāds nu gan ir baigi interesējies par un ap silikonu. :D
0
Nu, pārējiem apstākļiem paliekot nemainīgiem, labāk baļķis ar pupiem nekā divas pogas uz gludināmā dēļa :D
+2
nez, ko var ņemties par kautkāda apmatojuma (spalvu kušķa) daudzuma samazināšanos, tad jau labāk sūkstīties, ka smadzenes nedavelk, lai izdomātu kā nopelnīt ļimonu.
0
redziet, beigās sanāk, ka jums večiem tomēr dzīve ir vieglāka- ja mati nekādi un nav 2 štukas, jūs viņus variet nodžīt pavisam, bet ja pupi nekādi un nav divas štukas... ko tad? :(
+4
^Nu, līdzīgi kā plikpaurainie un plikvaigainie var mēģināt izlīdzēties ar pakaļas vai kāju matiem, varbūt arī pupus var kompensēt ar pupu izstrādājumu, piemēram, ja ir liela riepa, var mēģināt to savilkt uz augšu un pēc tam attiecīgās vietās nosiet, lai panāktu pupu efektu - līdzīgi kā ķemmējot galvas sānu matus uz plikā pakauša pusi un nostiprinot ar želeju. Ātri un lēti! :)
0
^ kaut kas tamlīdzīgs (riepa -> pupi) kaut kur internetos ir manīts, laikam kā humorīga reklāma vai kaut kā tā.

Abet par tēmu... nu hvz. Man ar tā stipri maz paliekas tur galvvirsā, sajūsmu tas, protams, neraisa, bet taisīšanās tos ševeļūras pārpalikumus likvidēt ar ievilkusies. Izskatīties pēc Kerry King... nē nu paskatam tādam nav ne vainas imho, bet negribas ar tādu tipu, kā minētais, asociēties. A tā sejas kūšvilla ir uz palikšanu.
-5
Daudziem cilvēkiem nav harizmas, bet ja tu izskaties normāli tā arī nav nepieciešama.

salīdzināt meiteni ar maziem pupiem ar plikpaurību, pizdc.

ja viņa ir glīta, viņai nebūs lielas problēmas, imho.

btw es arī esmu ļoti kaulains
(kas ir daudz sliktāk nekā būt kaulainai sievietei, jo tipa džekam jābūt massivam un spēcigam, tāds ir valdošais uzskats), man ir Kurta Kobeina miesasbūve, bet nav viņa lielisko matu. varbūt viņam arī tie sāka izkrist, tāpēc izlēma sev smadzenes izbliezt, jo nav jēgas dzīvot kā kārnam plikpaurim. lol

un pirms kāds saka - ej uz kačalku

fug.dat.shit.

es labāk aiziešu uz vannu ar savu tosteri.

+9
emo-peģiks
+1
Ek, RB būtu jāuzdod jautājums: Ты лох или да?
+3
^^^ ''ja viņa ir glīta, viņai nebūs lielas problēmas, imho.''

analoģiski, ja viņš ir glīts, viņam nebūs lielu problēmu ...
+3
RectalBleeding

neēsi domājis pieņemt jūdaismu ? man liekas kā radīts tev.
tādā gadijumā, Še , tev ideāls variants
www.baltimoresun.com/media/photo/2010-09...
tur tak mati tev aug ? ko?
+ Tu mums izrādās vel kaulains esi.
un tu vel lauzies?
Tak žīdu veceņu aprindās būsi pirmais veci,, Viņas tieš uz kaulainajiem kāras ..
un kas zin moš ar savu čīkstēšanu pat kādu konpensāciju izspiedīs ar ....
par ko vēlāk uztaisīt kādu operāciju , ja jau tādos kompleksos iedzīts.
-3
''analoģiski, ja viņš ir glīts, viņam nebūs lielu problēmu ...''

nevaru piekrist, plikpaurība padara neglītu pat glītškos, paskaties kaut vai uz Džoniju Depu filmā Fear and Loathing in las vegas, momentos, kad viņs redzams bez cepures, nekas no viņa nav palicis pāri.

un jūs varat atpisties ar saviem apvainojumiem, ļaudis.
-3
un jūs vispār zināt no kurienes cēlies vārds лох ?

to, kas to izdomājuši, acīs jūs visi esat lohi.

think before you speak.
+5
^kādu laiku uzjautrināja, bet nu sāk jau piebesīt.
Nemācies te virsū vairs ar savu sāpi. Šis ir vairāk vai mazāk skarbo vīru un nikno meiteņu forums. Emo melanholiķi un suicīda pārņemtie te atbalstu nerod galu galā..tas jau pierādīts.
Domājams, citos forumos tu atradīsi dzirdīgas ausis.
Vai arī pārstāj gvelzt sviestu.
Miers ar tevi.
p.s. komentē repliku īsi un kodolīgi, ne vairāk, kā trīs teikumos. Verbālas caurejas palags netiks akceptēts.
0
''kādu laiku uzjautrināja, bet nu sāk jau piebesīt.
Nemācies te virsū vairs ar savu sāpi. Šis ir vairāk vai mazāk skarbo vīru un nikno meiteņu forums''

ok
0
Nu, pēc maniem avotiem, vārds "lohs" nāk no kādas senas zvejnieku sacerētas pasakas par kādu lasi, kurš pirmais izdomāja pamest sādūdeni un doties atklātā jūrā dzīvoties. Tā kā zivtelei bij diezgan grūti vienā mirklī adoptēties sālsūdenī, sanāca neliels abloms, no turienes arī tāds vārdiņš, lai gan mūsdienās nozīmē pavisam ko citu. Man, ja kas, vectēvs šito bija izstāstījis, kad apmēram 5 gadu vecumā viņam uzprasīju, ko tas vārds nozīmē, un tādu, lūk skaidrojumu dabūju atpakaļ.

Bet tā "lohs" ir viegli ap pirkstu apvedams cilvēks, muļķadesa. Krieviski vnk sulīgāk skan.

Vari piedāvāt citu skaidrojumu?

P.S. Es, personīgi, tomēr domāju, un tad runāju, tāpat kā lielākā daļa šā foruma lietotāju. Tu laikam neesi to starpā...
0
''Bet tā "lohs" ir viegli ap pirkstu apvedams cilvēks, muļķadesa. Krieviski vnk sulīgāk skan.''

un kas sāka regulāri lietot šo vārdu savā leksikā? krievu gopi.

un kas jūs esat viņu skatijumā?

nē, jūs jau varat lietot ko un kā vēlaties, tikai sanāk ar nedaudz ironisku piesitienu.
+1
Feņas vārdnīcā stāv, ka «lohi» = «ļuģi, obmanuti huļiganom». Tātad ļautiņi, kurus spēj apmānīt pat huligāni.
+2
"Daudziem cilvēkiem nav harizmas, bet ja tu izskaties normāli tā arī nav nepieciešama."

Kak raz otrādāt - vari būt neglīts, bet, ja harizmas nav, tad kaut mietu pakaļā bāz, nevienam nepatiksi. Meitieši jā - ar stulbu smaidu un smuku ģīmi (lieliem pupiem) var visu mūžu nodzīvot tā arī neko prātīgu nepasakot.

Man šķiet, ka problēmas ar meitenēm (kuras, šķiet, RB ir ļoti aktuālas), nepopularitāte sabiedrībā un citi sirdi plosoši bēdu stāsti nav noveļami uz matiem vai matu trūkumu. Vienkārši... grow some balls.
0
''Feņas vārdnīcā stāv, ka «lohi» = «ļuģi, obmanuti huļiganom». Tātad ļautiņi, kurus spēj apmānīt pat huligāni.''

tipa, kad viņi draud kādam ielauzt jebalu, gadijumā ja ši persona neatdos viņiem naudu, viņi tikai mānās?
ja vien es to būtu zinājis pusaudža gados.

0
''Man šķiet, ka problēmas ar meitenēm (kuras, šķiet, RB ir ļoti aktuālas), nepopularitāte sabiedrībā un citi sirdi plosoši bēdu stāsti nav noveļami uz matiem vai matu trūkumu.''

ar to netiek domāta attieksme no pazīstamu cilvēku puses, bet drīzāk no svešiniekiem, kurus tu esi spiests sastapt ikdienā, uz ielas, publiskās vietās.

es patreiz vēl nejūtos apdraudēts, jo nēsmu vēl pagaidam liss, prosta mati jau pamatīgi atkāpušies priekšā.
+2
Vai tikai man vienam jau ZB šitā tēma? :@
+3
Varbūt vajag ķeksīti, lai apnikusī tēma nerēgojas labās puses izvēlnē?
+1
Pieņemu, ka keksīša izveidošana prasītu vairāk laika kā vienkārši ņemt un izdzēst tēmu.
0
problēma jau sen būtu pati no sevis atrisinājusies,
ja vien visi spētu atturēties no ierakstu izdarīšanas.

www.youtube.com/watch?v=9nVvojfQVBY...
0
^T.i., ja cilvēki pārstātu ierakstīt jaunus albumus? Diez vai - cik tad var klausīties tos pašus "Reign in Blood" un "Kings of Metal"? :D (Lai gan pēdējie varbūt pat varētu veicināt matu augšanu, un ne tikai uz galvas, haha)
+4
Bet hei, neņem ļaunā, pasmejies par to visu kopā ar pārējiem, un būs viss kulē! Es, piemēram, gribētu sev pienācīgu bārdu nevis tikai tādu "bārdas izstrādājumu", kā esmu to nodēvējis, bet kādēļ gan lai tas būtu pamats vaimanām, bailēm un gaudenumam? Tāpat reiz tas viss kļūs par atrakciju parku tārpiem, mušām un kāpuriem.. :D Derīgāk mācīties būt mierā ar to, kas ir dots, un nedot sūdu par pārējo..!
+1
Lūk, kas vēl mūs gaida vecumā: science.compulenta.ru/682590/
0
^ respektīvi, vecumā mūs gaida nāve? Jāsāk satraukties.
+1
Tikko atradu vienu interesantu metodi, kas varētu palīdzēt draudošai plikpaurībai.
Avots - žurnāls "Māja" 2010.g 1. -7. jūnijs:

"Infrasarkanā un ultraskaņas starojuma procedūra.
Būtība un solījumi - Procedūras nesniegs kādu tūlītēju, neticamu efektu, tomēr tās spēj būtiski uzlabot matu stāvokli, kas ar laiku būs arī labi novērojams vizuāli. Ultraskaņa iedabojas uz matu visā tā garumā (..) Tikmēr infrasarkanā procedūra vairāk iedarbojas uz matu saknēm. Abas procedūras apvienojumā spēj lieliski atjaunot matu bojāto struktūru un stimulē asins pieplūdumu matu sīpolam. (..) Interesanti, ka infrasarkanais starojums spēj palīdzēt arī pret plikpaurību gadījumos, kad mati vēl nav pilnībā izkrituši, taču sākuši jūtami vājināties. Runājot neprofestionāļu valodā, infrasarkano staru procedūras laikā matu sakņu šūnās tiek izstrādāts kalcijs, kas rada šūnai papildu stresu. Tieši šis stress šūnām, kas jau gatavojušās atmiršanas procesam, ļauj saņemt spēkus un atjaunot normālu funkcionēšanu.
Brīdinājums- Infrasarkanā prcedūra diemžēl nepalīdzes tiem, kurus jau piemeklējusi plikpaurība, jo tā spēj vienīgi uzmundrināt vāji strādājošas matu saknes, nevis radīs jaunas izkritušo vietā."

Par cenām gan nekas nav minēts, bet varbūt ir tā vērts.
0
Pardon, šīgada žurnāls - 2012
+1
Pret matu izkrišanu lieliski palīdz matu dzenamā mašīnīte.
+3
pret trūkumiem palīdz māka ar tiem sadzīvot!
+3
Gustavo kaut kādā dziesmā bija teksts "Nodzenu es galvu lisu, visu pārējo es pisu". Laba devīze >:)
0
Varbūt sabiedrībā tas nav pamanāms, bet vai arī kūsa atkāpjas uz vecumu?
0
jāapskata
+5
^ iemesls apciemot vectētiņu?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas