1349-2009
0
Nu re kā.. 1349 ir izdevuši jaunu albumu - Revelations of the Black Flame. Jāsaka, ka pārsteigums diezgan liels, jo nerimstošos blastbeatus un riffošanu ir aizstājuši vidēja un lēna tempa ritmi un ambientas daļas. Bet galarezultātā čaļi ir panākuši dziļu un tumšu atmosfēru, ko īpaši piesaistošu padara Frosta radošā pieeja bungošanai. Nedaudz atgādina Celtic Frost - Monotheist, ne muzikāli, bet drīzāk sajūtu ziņā. Un kā nu ne... albuma tapšanā savu roku pielicis arī Tom Fischer. Noteikti iesaku jebkuram metālmūzikas cienītājam.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ups, nedaudz kļūdījos - izdots vēl nav, bet internetā pieejams gan.
0
kur var dabūt?
0
0
Nez, vienreiz noklausījos, metāla daļām izrakstīju diagnozi - satyri...tfu, garlaicīgi. Ambientākos gabaliņus noklausīju vēl reizīti, bet pat man kā dark ambient fetišistam tie šķita ellīgi vienmuļi. Bet žēl, bļa. Bija tak tik labi.
0
Nedaudz ironiski šķiet tas, ka grupa, kas pirms tam varēja lepoties ar sintezatoru un kā tik vēl nelietošanu, priekšroku dodot brutālai, vienkāršai un tāpēc lieliskai mūzikai, ir izdevuši ko tik plastisku un sintētisku.
0
Nu tiem, kuri gaidīja jauno albumu iepriekšējo stilā un skanējumā būs varen liela sāpe, un es piederos pie tiem. Nu nepatīk man šitais ambientais skanējums un iepriekšējā aizlaišana nebūtībā. Turklāt tās retās blekmetālskaņās ieturētās dziesmas tik tiešām Satyricon un Carpathian Forest stilā, a vis pārējais garlaiko.
0
Es gan esmu tīri apmierināts ar šito.
0
Tā kā tādu bandu, kas spēlē agrāko 1349 tradīcijās, ir pietiekoši, un tās nekad arī man nav patikušas, tad šī ir negaidīti patīkama pārmaiņa. Bez visiem tiem ambientiem jau nu gan varēja iztikt, tas tiesa, taču citādi ir ok. Tās bezjēdzīgās un primitīvās dauzīšanās vietā, kas bij agrāk, nu nākusi kaut cik apzināta un baudāma ideju forma.
0
Izskatās, ka vai pilnīgi būs vērts iečekot. Kaut kā tā viņu ūberakā bēršana likās pārāk nogurdinoša.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas