Black Metal Satanica
0


Black Metal Satanica
Directed by: Mats Lundberg

Synopsis:

Church burning, grave desecration, Satanism and murder.

This documentary film is about how the modern Vikings of Scandinavia took the music genre "Black Metal" to its darkest abyss in the mid 90's, and turned words into action and declared war against Christianity. But it all started a thousand years ago, when the Vikings ruled the North.

Ir kāds redzējis? Man šķita baigi normāli...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
+1
Beidzot nolūrēju. Filma interesanta ar to, ka reiz tiek paintervētas arī drusku mazāk pazīstamas grupas. Bet citādi tas viss jau ir malts un pārmalts neskaitāmas reizes. (Sk. pie reizes arī "Eight black metal documentaries" torrentu iekš Pirate Bay)
Sākums ar atkāpi ziemeļnieku vēsturē un Svartahrid muzīkas fragmentiem priecējošs. Reāli sajūtama zemes elpa zem kājām un mūžības žūžošana piesnigušu egļu galotnēs, pat dzesējoties istabā pie vaļēja vēdlodziņa - uh, kā skandināvi šito māk...
Bet reāli nožāvājos otro filmas daļu, kad runāja visas tās sātanistu grupas. Garlaicīgi kā pašu Watain un Ondskapt līdzīgo gabali. Nē, nu ir jau reāli kults, bet tīri no muzikālās puses nekad nav sacēlusies ne spalviņa, kad šie tos akordus pa grifu pārbīda. Aizvien dekadentiskāk ar katru gadu, bet muzikāli - Eironīms kapā, domājams, grozās.
Toties laikam reiz vajadzēs iepazīt kaut ko no Shining nedarbiem. Lai gan visai smieklīga tā viņa nostāja ar riebumu pret sabiedrību komfortablajā Zviedrijā, tomēr šim, šķiet, tas viss kaut cik muzikāli konstruktīvi izpaužas, atšķirībā no tiem pārējiem. Baigi aizķēra tie daži filmā dzirdamie rifi...
0
Kas tur bļe normāls?!
0
tas Shining vokālis izklausās tāds diezgan nepieskaitāms
+1
Neuztraucies, vinjam ir visi papiiri nokaartoti.
0
Koncī gan radās iespaids, ka viņam tā nepieskaitāmība tāds PR triks vien ir. Tip tāds imidžs. Lai nu kā, bet muzīka jau nu ņevjebenna laba tur nāk ārā.
0
NU Shining pēdējais albūms tāds tīri neko, godīgi sakot, bet intervijā man šķita, ka viņš bišku pārspīlē un grib lai viņu uzskata par nepieskaitāmu...
0
Kaut kāds Merilina Jansona un Džima Morisona krustojums ar maniakālām nosliecēm, idritvai āzīt. Bet citādi - ja tai grupai iedotu kādu veselīgāku frontmeni, būtu tiešām ievērojama apvienība.
0
Ja grupai iedotu "veselīgāku" frontmeni, tad varbūt neviens no mums par tādu Shining pat dzirdējis nebūtu. Ņemot vērā to, ka šamējais skaitās viņu garīgais līderis, tad jāatzīst, ka viņa nomaiņa nez vai ko labu grupai dotu.
+2
'Toties laikam reiz vajadzēs iepazīt kaut ko no Shining nedarbiem. Lai gan visai smieklīga tā viņa nostāja ar riebumu pret sabiedrību komfortablajā Zviedrijā'

viņu vajag atsūtīt uz šejieni
+2
^^^neizturētu. nogrieztu sev galvu :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas