PHP forumu, por favor
0
Shitaa lapa ir visaadaa zinjaa perfekta. Bet forums... : C'mon, sheit tach ir daudz juuzeru, daudz apmekleetaaju, tach uztaisat pieklaajiigaaku forumu ar vairaak iespeejaam ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ideja, protams, lieliska. Tik vien tāds mīnuss, ka brīvā laika nemaz ar tik daudz nav un tad, kad ir, nebūt ne vienmēr ir arī luste kodēt.
0
Nu cik tad nu tur taas kodeeshanas, php foruma pamatus tach var jau gatavus no invision dabuut un paareejo jau laika gaitaa var uzkodeet, taa jau naf probleema ;)
0
Implementēt svešu kodu jau gatavā izstrādnē, vismaz manuprāt nebūtu forši, tas ir viens. Otrkārt, ja jau tā nav problēma - uzkodē.
0
Nu man jau bij savs forums uz invision baazes, tik jamo stulbie invision admini izdzeesa par to, ka tika lietota latv val (peec rules, atljauta ir tikai anglju val, par paareejo lietoshanu jaamaxaa)... Un uz gatavas izstraadnes uzkodeet paareejo vajadziigo tieshaam naf probleema...
0
Manuprāt, tādas lietas ir vienkārši jāpaņem un jāizdara, Ziemassvētkos, piemēram, ar domu, ka ir jāsaņemas vienā mirklī, kad ir laiks!
0
par cik nekaa nemaaku kodeet man shitas pac forums gana labs man vairaak saap ka maz recenziju (es 5 uzrakstiiju bet neviens neliek iexaa) un kaukaadas literatuuras pamaz sheit dereetu veel kaadas noraades uz kaadiem starptautiskiem metaliskajiem medijiem utml bet prieks ka forums zem registraacijas tagad pakljuvis vismaz mazaak visaadu floodotaaju utml degenaraatu
0
Bleakness , nepljeksti puika , bet labak pieraadi floodotaajam ka vinjsh dara nesakariigi un traucee citiem izteikt savas domas. Nu i kas liedz 'registreetu floodoshanu'? Jo vairak ierobezhojumu/nosacijumu - jo mazaak tautas - driiz varesiet ar to pashu veco labo maillisti iztikt.
0
bet vai tad tu domaa ka tauta te peec reg ievieshanas nav palikusi sakariigaaka?
un taadam kas floodo var paliidzeet praatu rast tikai bans ar parastu staastiishanu tur galaa nevar tikt
0
bet atziisties ... tu pats nekad muuzhaa neesi floodojis? Flooderim ari ir viedoklis , maybe shis savadak izteikties nemaak... :)
0
ja godiigi tad sheit censhod nefloodot paskaties manus komentus citur vabuut pashaa saakumaa es runaju bez sakara dazreiz nu bet katram savs viedoklis jau vienlaga buus par to kas ir vai nav flood
0
Manuprāt šī diskusija ir aigājusi nedadz greizi - kāds fluud'am sakars ar PHP?
Vispār, es pats varētu piepalīdzēt ar to PHP, ja ir nepieciešamība.
0
Tu labi izskaties, Bleakness! (* @ *)
0
a tev ir vajadziigs te baigais bars ar cilveekiem? sava kopiena laika gaitaa jau izveidojusies, ja driikst to taa saukt. Pienaak kaads klaat, patiikami, bet nu kautkaadus vaajpraatiigos barus...nu nezinu, nafig.
0
piemeeram, katraa teemaa lasiit shaadu tekstu - MARDUK!!!! ULTRA BLACK METAL FOREVER!!!! ir visai apniciigi.
0
Esmu nostaļģisks pēc vecās metallistes :(( Neviens vairs tur nerunā.. ehhhhh

par php runājot.. nekāda lielā php māka tur nav vajadzīga. www.phpbb.com -> open source projekts,
varat apskatīties sample forumu (tiesa mazliet izmainītu) @ piparmetra.net
0
Un kas shajaa forumaa pietruukst? Man vinsh liekas labs, ja neskaita, ka nav mekleetaaja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas