Paradise Lost jaunais albūms
+1

PARADISE LOST – reveal title of upcoming new album!

British gothic metal pioneers PARADISE LOST have named their upcoming new album “Faith Divides Us Death Unites Us”. Vocalist Nick Holmes comments:
"The thoughts behind the title “Faith Divides Us Death Unites Us” are very much self explanatory, there is so much division in the world caused by obstructing religious belief. We are all made of the same flesh and bone, what makes one religions better than the other, and would any true god allow his creation to destroy itself? The vast number of different so called faiths around the globe, just helps to strengthen my complete denial of any god, and force the belief that religion is nothing more than a man made cash induced fabrication to exploit a human beings natural fear of death."
“Faith Divides Us Death Unites Us”, the highly anticipated follow-up to 2007’s “In Requiem” will be released on Century Media Records in September 2009! Expect the band’s darkest and heaviest effort to date!
In May 2009, PARADISE LOST also released their demos “Paradise Lost” (1988) and “Frozen Illusion” (1989) accompanied by six live tracks from the “Plains Of Desolation“ bootleg officially on CD for the very first time. Featuring extensive liner notes by vocalist Nick Holmes and a stunning vinyl replica packaging, the strictly limited “Drown In Darkness – The Early Demos” is a must-have for every PARADISE LOST fan!
You can now watch a personal introduction into the earliest days of the band at the following link, enjoy! www.youtube.com/watch?v=nMyT1elEDUA...

www.myspace.com/paradiselostuk...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
atkal jauns ? es vel uz iepriekšējā neesmu uzkāpis, bļa
+3
tad tik kāp virsū! ir baigi labs.
0
LOL
0
Labs nosaukums. Cerams, ka albuums buus tikpat labs.
Ieprieksheejaa bija tikai viena patieshaam shvaka dziesma, taa kas izklausiijaas peec tipiska somu goth hard rock ar visaam klavieriiteem utt., nosaukumu neatceros.
+2
ahujenna laba dziesma, vienīgi klips gan ir totāls emo
www.youtube.com/watch?v=yDXJVd1Z-Bg...
0
imho, klips atsit SAW filmu, vismaz pēc noskaņas. man jau patīk.
-3
Kā vienmēr. Nekad, nekad kopš pašiem 90tajiem neiru spējis daklausīties iepriekšējo albumu, kā jau jauns pie gorizonta smird :) Nu kamōōōōn čaļi. Nahuj man albums ja katrā pa 1, nu maksimums 3 tiešām mozgās paliekošām dziesmām. Nu nevajag man ripu ar gabalu un tuftas garnējumu. Jā, nenoliedzami ir Paradise Lost savā laukā celmlauži. Cieņa un respekts. Visu esmu dzirdējis, pircis, kačājis un skatijies. Pat uz viņu sūdaināko koncert fakinajā Ķīpsalas hallē iekš ietvara kautkādu hujevu salātu ēdāju festivāla biju. Labi, ka tur toreiz vēl pīpēt varēja un noslēgumā Olimpija bodē apsargi papisa mozgas kopā ar mentiem par jautrību ( bet tas stāsts melno aņuku sadaļā nākotnei ) Kamōōn - Holmes tai iepostētā klipā ne tik kā matu blondo burvību nomelnējis, da vēl dzimumu naher nomainijis. :D:D:D Ai - sūds ar jums britu urodiem. Tā pat jau kačāšu, klausīšos, pirkšu ja krīze nonogalinās un došu citiem. Kā saka - v semje ņe bez uroda :P
0
Dziesma nekas īpašs.

Īsti nesaprotu, ko var gaudot par pārāk biežu albumu izdošanu - reizi divos gados albumu izdot ir baigi normāli (gadu pa tūrēm braukāt un tad 1 dziesmu mēnesī sacerēt :). Pirmos ik pa gadam izlaida un bija vēl labāki.
+2
^moš, varēji šito sūdu straumi aiztaupīt, ja jau iesi kačāt un prikt?
+1
(nettiecas uz BoD komentu)
-2
Kāds smagi aplējās ar to manu "sūdu" straumi un konstatēja, ka pārvaldnieks silto ūdesniņu norubijis ? :D:D:D Tak nekam un neko diži sliktu pateikt negribēju un arī uzskatu, ka to neizdariju. Tāka popkorna ēdāji kuššššššš ....................
0
"ahujenna laba dziesma, vienīgi klips gan ir totāls emo"

Klips ir ļoti efektīgs. Grūti acis atraut. Mūzikas klipā tik ilgi rādīt vienu un to pašu kadru mūsdienās jau ir kaut kas stipri oriģināls. Visā tajā parastajā saraustīto, trakojošo bildīšu straumē, kas nez kāpēc skaitās stila standarts.

"Dziesma nekas īpašs."

Jo vairāk es runāju ar cilvēkiem, jo nelietojamāks paliek jēdziens "īpašs".

+2
"Pirmos ik pa gadam izlaida un bija vēl labāki."

Tur jau tā lieta. Ja ir iekšā, izdod kaut divus gadā, bet, ja ir Jāņa minētais variants, tad jau tik tāda klaušu atstrādāšana vien ir - līgumā prasīts, tad nu kaut kas jācep.

Nez, iepriekšējais PL patika, šitas gabals tā, nasing spešal.
0
Lai gan, protams, ir jau arī mazliet rēcīgi jau reizi 48-to atkal klipā ieraudzīt ierastās ķēdes, kas beztēmā kaut kur karājas no griestiem.
Varētu jau arī vairāk taisīt klipus ar ne tik ļoti sejā lecošu, grūtāk atkodējamu simboliku. Jeb publika nav tam gatava...?
Bet dziesma jau galvā iekritusi.
-3
Intaram jautājums.
Bazars Tavs kaut kāds zīstams pazīstams. Tu zini ko nozīmē RCK ?
-2
Truemetal lietotāji.

Atgādiniet Lūdzu Intaram par manu jautājumu ( un pie reizes nomieriniet - alus Intaram no manis taču ) Zin vai ne. Jo Čuvaks pazuda i es ceru viņam pazudu. Tā arī mēģī neko nesadarijām grādu sakarā :)

j.u.
+1
A bildi profilā slabo apskatīt ?
+1
Bet ja tiešām ir kautkāds kontrakts uz 5 albumiem pa 10 gadiem, tad tiešām skumji ... Bandas, kuras līdzīgu slēgušas un sadirsušās ar leiblu gan nosaukumu mainījušas (kā Morgana Lefay), gan mazvajadzīgus live un compilation CD laidušas ...
0
Viss albūms online!!!! manuprāt, otrs Icon! doom!
0
tas ir pzc, dziesmā Leaving with Scars ir pat daži detuhai raksturīgi izgājieni...
-1
pagaidīs, kad varēs novilkt!
+1
es gan pasūtīs CD netā ;)
0
nau naudiņ :D
0
0
^^^webrips?
0
Pagaidām visur tikai webrip.
0
nja, pie tam vēl diezgan sūdīgs. skan tāpat, kā senāk kasešniekam galviņa nebija noregulēta.
0
Vismaz taustāms ;)
+1
labākais viņu albums pēdējo 14 gadu laikā! visu laiku tirpas skrien kad klausos un kad dzirdu veco labo Holmsa vokāli.
0
Living with Scars m/
0
Vēl īsti neesmu noklausījies visu, bet, manuprāt, šis albis ir daudz smagāks / drūmāks, tajā pašā laikā nezaudējot PL raksturīgo skaņu. Man pašam bik pietrūkst tās elektronikas kā Host laikos, bet kopumā ļoti garšīgs. PL Faith Divides Us - Death Unites Us un Katatonia's Night Is The New Day noteikti radīs īsto rudens noskaņu.
0
par Katatoniu neesmu tik drošs - cik klausījos vienu jauno gabalu - tik pat neizteiksmīgs kā Great Cold Distance. lai arī Katatonia ir viena no manām mīļākajām grupām TGCD tā arī neesmu spējis sagremot. Viva Emptiness gan izdevās.
0
Nez, man TGCD labi iet iekšā, viens no mīļakajiem albumiem ever. Bet, ja godīgi, tad NITND labumu / sliktumu redzēsim tikai tad, kad iznāks pilnais albis, jo, kā saka, nevajag sapriecāties par ātru :>
0
vai saskumt par ātru..
+1
Uhh, salieciet man mīnusus un dzīvē sasitie pa seju, taču albūms man šķiet nenormāli garlaicīgs, tb. drūms, lēns un par maz elektronikas. Sorry, taču neesmu oldschoolais fans, sāku klausīties aptuveni no tā laika, kad biju uz šamējo konci Rīgā.
0
Oh, ja drūms, lēns un bez kakainās elektronikas (īsti tik ''Host'' albumā tā bija manāma), tad jau viss štokos.
0
^jā, ir drūms un lēns, un, imho, smagākais viņu albūms ever. no gothic metal tur nav ne smakas, es sadzirdēju tikai doom.
+1
Noklausījos normālu ripu (3x) - albums labs, apmēram tikpat labs cik iepriekšējais (vienīgi tāda reāla hīta pietrūkst). Līdz TOP10 tālāk nekā Immortal veikumam. Aptuveni var ar Icon un Draconian Times salīdzināt, t.i. Doom ar piedēkli Gothic vien ir. Smagākais noteikti nav.
0
nu, ja mēģinātu apgalvot ka Lost Paradsie vai Gothic bija smagāki, tad ieteiktu bišķi pamatīgāk salīdzināt tomēr. jaunais ir tematiski, muzikāli, atmosfēriski un izpildījuma ziņā daudz pārāks par jebko, ko PL ir uztaisījuši. Protams, izņemot Lost Paradise, kas ir kaka, man patīk visi viņu albūmi, taču šis jaunais CD iemieso PL esenci labāk nekā jebkas cits. ok, tas ir tikai mans viedoklis.
0
Smagākais ir -Shades of God-. Es gan pie kakām pieskaitu arī starp 1997 un 2007 saražoto.
0
Kā, vai ta 4. dziesma nav hits kaut vai nosaukuma dēļ vien? :D
0
Albums labs, un attiecīgi visai izteikts hits jau pirmsalbuma vēstnesis - tituldziesma(atmetot gan to visai pabriesmīgo video, kas tam tika piefilmēts). Smags vai nesmags, bet kopumā pēc pāris reizēm, baigi patīk tā pati nolāpītā tituldziesma, un albums klausāms atkārtoti vēl, kaut iepriekšējais In Requiem patika čota biš vairāk, bij tāds pilnāks ar aizķerošiem gabaliem.
0
Oh, tiešām, aizmirsu par jauko nosaukumu papriecāties.
0
nosaukums ir pāru pārēm trve m/
+1
Vispār ļoti zolīds, kā liekas pēc 3x noklausīšanās. Padaigām pat liekas, ka varētu labāks par iepriekšējo, galvenokārt jau minētā hītu trūkuma dēļ - lielākoties albums tāds drūmāks, nopietnāks liekas.
0
Par "hitiem" vareetu nosaukt divas dziesmas - titulgabalu un "Last Regret".
Kopumaa albuums tieshaam ljoti labs. Taads nopietns, mieriigs, necenshas klausiitaaju uzreiz savaldzinaat ar lipiigaam melodijaam. Njem uz druumumu un pamatiigumu. Smags gan peec skanjas gan izjuutas.
+2
"Taads nopietns, mieriigs, necenshas klausiitaaju uzreiz savaldzinaat ar lipiigaam melodijaam."

Tas jau ir taisni tas, ko es saku. Hitus lai spēlē Within Temptation un Nightwish.
0
Jūs te tā runā, ka až būs jāņem un un jāsaņemās un jāzog...
0
Ir jau Ltd. 2CD Ed. nosperans ar divām orķestra versijām bonusā.
+2
tās orķestra versijas gan varēja būt labākas.
0
^ Āha...
0
Dīvaini , bet man albis liekas diezgan garlaicīgs..Icon un Draconian times tomēr patīk daudz vairāk. Bet prieks, ka PL sāk atgriezties vecajā aranžējumā.
0
Visticamāk večiem vairs nesanāk mūziku radīt bez piepūles un tāpēc nākas ar mokām spiest kaut ko ārā, un kā zināms, tādi gadījumi parasti ar izcilu rezultātu neizceļas. Tipisks PL albums - 3-5 riktīgi labi gabali, bet pārējie vietas aizpildītāji.
0
^hmmm, pagaidām pieejamās recenzijas gan runā par pretējo. un, kaut kā neizskatās, ka šitas albūms būtu kaut kā smagi nācis viņiem. viss skan dabiski, nepispiesti un diezgan aizķeroši. šito es nesaku tāpēc, ka man viņi patīk, bet gan aiz tā, ka pa šiem gadiem daudz kas ir dzirdēts no visdažādākajām grupām, un apmēram 90% gadījumu grupas ar laiku ir sākušas sevi atgremot un stagnēties, ar lielām mokām radot ko labu un jaunu. šajā ziņā PL ir izņēmums, jo viņiem nav 2 vienādu albūmu. Tas, ko viņi dara šobrīd, ir tikai un vienīgi likumsakarīga atgriešanās pie tā, ko viņi spēj izdarīt vislabāk, saglabājot savu stilu, skanējumu un oriģinalitāti.
0
"Muuziku radiit bez piepuules" jau nav nekaads radoshais ideaals. Dazhs labs ir vai praataa jucis aiz piepuules kameer sadzirdeejis savaa galvaa un sasniedzis veelamo.
Jaunaajaa PL taa lieta ir taada, ka tieshaam nav nekaa taada, kas baigi aizkjer uzreiz, bet zem virsmas ir daudz labumu.
0
BĻĻĻĻĻĻĻ......... pie visiem velniem. Jūtos, kā amputētu galvu atguvis, iztīrītu no sūdiem. NU LABS tas jaunais PL elbums ! Labs ! Iespaidā pat iepriekšējo noklausijos, nav slikts. Bet jaunais ir apdirsties ku labs, ļoti labs. Bija mani skepse parāvusi pret PL dēļ dažiem citiem PL iepriekšējiem albumiem, bet nhu britu opapi nākuši pie prāta. Laikam tomēr matos ir prāts, jo garāki paaugušies, jo labākas mantas laukā nāk. Labs !

p.s. bet klipi gan PL neskatāmi. Labāk neskatīties, iespaids viss labais zūd :)
0
Man gan ''Embers Fire'' liekas pizģec ku labs. Kukaiņi un plombes spārda m/

www.youtube.com/watch?v=VcW494uaL-4...
0
Forever Failure bija kārtīgs fail, momentā kad ķipa mironis Holmss tiek apbērts ar zemīti. Neberiet miroņiem acīs smiltis, sāks vēl kustēties :D
0
beidz, Forever Failure ir zaibiss klipiņš.
0
vot tas klips Mouth gan bij totāls mēsls. nedaudz Bjorkas video atsita :D

nu un vecais labais As I Die - amatierisks pēc vella, bet baisi labais.
bet vislabākais viņiem manuprāt bij Pity The Sadness - normāls ugārs
0
Es rēcu par to jauno klipu. Kur pusmelna vecena ar Holmes balsi dzied :P
Bet galu galā tā ir mūzika ne kino. Svarīgākais par viģiku ir tas, kas pašam galvā klausoties vai kāsi velkot saveidojās :) Nu koncertu vidaki ar ir kas cits. Un arī ne jau visi ir Slipknot aktierveiodīgi vai Kirkorovi šovmeņi. Galvenais muzons.
0
Aizmirsu pašu galveno pasacīt. Pavilkos tā, ka Amorphis jaunais pat iepatikās. Un nu jau Katatonia jauno novembra sākumā gaidu kā grūtniece dzemdības :) Ai forši, ka reizēm kas forš gadās. Galvenais uz skaidru galvu :)
0
jaunais klips Rise Of Denial. salīdzinot ar iepriekšējo klipu, šis tāds tīri skatāms sanācis.
www.youtube.com/watch?v=SHXOWwqwPDo...
+3
Liekas, ka Holmss būs ietekmējies no Bloodbath. Lūk, kas PL sakāms par viņu jauno albumu:

"We began recording sessions for our new album this week with Jamie Gomez Arellano of Orgone Studios in London (Ghost BC Ulver, Cathedral, Angel Witch) - www.orgonestudios.com
Our approach on this album is quite different and embraces the band’s VERY early days, with the last few years. We have written a very dark, yet melodic album – but this time many songs definitely have a death metal edge, which is something we haven’t done for a long, long time in Paradise Lost…
The album is set to be released via Century Media Records in late April 2015."
0
mnjā, tagad tāda jokaina sajūta pārņem noklausoties popsaino PL albumu "Host". Toreiz, kad iznāca šis viņu albums, man šķita, ka "metāliskais"" PL ir pazudis uz neatgriešanos...
+2
Faith Divides Us Death Unites Us `2009, nenoliedzami, ir labs ripulis, bet manuprāt Tragic Idol `2012 ir labāks.. tāds kkāds vairāk trve, vairāk atpakaļ pie saknēm. Vispār brīnos, ka te praktiski palicis nemanīts (daži tik pieminējuši pie gada labākajiem albumiem), nekādu viedokļu nav bijis. Mūzikas pārprodukcija, ko lai saka.
Manuprāt viens no spēcīgakajiem gabaliem no šī albuma.
www.youtube.com/watch?v=vfMHS7W9GvY...
+1
a ko tur lai saka? par ''one Second'' vai ''Shades of God'' es varu pastāstīt, par pēdējiem trim PL albumiem īpaši nav ko teikt - baigie sūdi nav, ir pat pa kādam labam gabalam, bet nekas atmiņā paliekošs - ja uzmet Paradise Lost albumu mapei, tad vienīgais iemesls pēdējos noklausīt ir ''pag, nafig man viņi saglabāti ? tur tiešām kas jēdzīgs bija ?''
0
^protams, ka man sentimentāli sirdij arī tuvāks periods no Gotic līdz Draconian Times, un lai kādus opusus PL radītu šodien, vairs tie mani nepārsteigs. Patiesībā nekas vairs nepārsteidz. Un vispārinot gandrīz vai labprātāk tiek klausītas vecās labās, laiku izturējušas dziesmas un albumi. Dinozauru jauni veikumi tiek uztverti ar skepsi vai vispār- tiek palaisti garām.
Jebkurā gadījumā PL joprojām spara pilni un Icon garā ieturētie pēdējo gadu veikumi turpina turēt mani par uzticamu grupas fanu>)
+2
Man vairāk liekas, ka tā skepse uz jaunajiem albumiem ir tāpēc, ka par maz tiek klausīti. Noklausās vienu, maksimums divas reizes, secina, ka it kā ok, bet nekas īpašs un aizmirst, vai ņem priekšā kārtējo jaunumu. Varbūt vajag pamēģināt pēc sentēvu metodes - jauno albumu klausīties ilgāku laiku un tad atklāsies nianses, kuras nepamana pēc vienreizējas vai divreizējas noklausīšanās.
+1
Pagājušajā gadā tieši izmēģināju šo «sentēvu metodi». Konkrēti: sentēvam uz 71. jubileju uzdāvināju Gorerotted plati (picture disk edition, 500 eksemplāri). Sentēvs par šo dāvanu vēl pēc pusgada sodījās.
+3
Nubet bildītes ta vismaz interesantas?

Taču 2econd_Skin teiktajam varu piekrist. Ja tagad nebūtu tāda pārbagātība ar muzonu, un katrs tomēr to savu jauniegūto ierakstu drillētu līdz apnikumam, tad viedokļi būtu pavisam citi. Esmu arī pārliecināts, ka tie daži albumi grupu diskogrāfijā, kas nav gluži "magnum opus", tomēr tiek atzīti par visai cienījamiem - kā, piemēram, South of Heaven vai Draconian Times - šādu statusu neizpelnītos, iznākot mūslaikos. Īstenā klasika jā, īlenu maisā (ilgi) nenoslēpsi, bet darbi, kuru smukums nav "na ļicō" uzreiz, iegūst no daudzkārtīgas klausīšanās. Nevis "e, jau ceturtā dziesma, bet kaut kā necepī, jādzēš laukā nah".
+1
Ir jau taisnība, bet es jau tā pārāk daudz klausos viduvējos albumus, jo ir tā problēma, ka labu un sliktu albumu gadījumā ir vieglāk pēc 1-2x nonākt pie secinājuma - dzēst ārā vai atstāt. Viduvēju noklausies 2-3 reizes - īsti skaidrībā netiec, tad noklausies vēl pāris reizes ...

Bet nafig tas vajadzīgs, ja ir pietiekami daudz ripuļu, kas uzreiz paķer.

''Draconian Times'' kopā ar ''Shades of God'' ir mani mīļākie PL albumi, tā ka Intara domu gājiens man nav skaidrs ;)
+3
Bieži pierādās tas, ka albumi, kuri ātri paņem pēc 1-2x noklausīšanās, tikpat ātri arī apnīk. Bet tie, kurus `jāizkož` 3...4 un vairāk reizes, iesēžas tā gruntīgāk. Cita lieta- vai pietiek pacietība un vēlēšanās drillēt kādas konkrētas bandas veikumu, lai `liktu` sev fanot par to. Kādreiz tas bija vienkārši, mūzikas pieejamība bija ierobežota, tāpēc tie mīļākie albumi ir no senākiem laikiem, jo izkosti līdz mielēm. Tagad tam vnk nepietiek vaļas.
Nu lai tad iet klasika. Gabals ar ko reiz sāku fanot par PL .
www.youtube.com/watch?v=5kahDlK8DO0...
+1
Runājot par pēdējiem PL, Tragic Idol ne ar ko atmiņā nebija palicis. Vakar vēlreiz noklausījos, šodien atkal neko no tā neatceros. Bija kaut kur viens tāds death garā ieturēts dziesmas saķums laikam, tas arī viss, ko atceros. Neteikšu, ka no iepriekšējiem 2 atceros daudz vairāk, tomēr vismaz pāris dziesmas aizķēra (Ash & Debris, As Horizons End, FDUDUU titulgabals).

Man kaut kā ir pie kājas cik "tr00" un smagi albums skan, vairāk tomēr aizķerošām kompozīcijām ir nozīme (tā, piemēram, no Amorphis man vislabāk patīk Tuonela un Am Universum, savukārt viens no Moonspell mīļākajiem albumiem ir Sin/Pecado).
0
Absolūti newbie jautājums -> vai PL ir kas interesantāks par "Icon"?
0
Draconian Times man noteikti patīk vislabāk.
Gothic ir īpašs, jo kaut ko tādu tajā laikā ne iedomāties nevarēja - kaut kādu soprānu pielikt klāt.

Pēdējie albumi nav slikti, bet pārāk maz paliek atmiņā...
+1
Whatever. Es šodien Host klausījos. Labs.
0
^^^ ko katrs saprot ar interesantu. Dažkārt vārdu "interesants" lieto kā eifēmismu "kaut kāds nesaprotams sūds" vietā....
0
Intars izliekās ka nav tēmā. Un ko domā Bleids?
0
Es īsti nezinu, kurš man patīk visvairāk - Icon vai Draconian Times.

Bet to, ka tas, kas tev paķer ar pirmo reizi, tik pat ātri apnīk, es uzskatu par mītu. Jo es ļoti labi atceros, ka mani ar pirmo reizi paķēra Sentenced Nepenthe un viss Amok albums, tāpat arī ar MDB Turn loose the swans, Moonspell Wolfheart - bet arī šobaltdien šie man skaitās top albumi. Un tādi bija vesela čupa.
0
Ir arī tādi, bet ne mazāk (droši vien vairāk) ir tādu, kas apnīk. Kā piemēru es te varētu nosaukt lielāko daļu no melodeath.
0
Man melodeath neapnīk. Ja albūms nepatīk pēc 2-3 dziesmām metu miskastē, ja patīk klausos neregulāri, bet regulāri daru sev prieku :-)
+1
Faith Divides Us ir lielisks albums braucieniem naktī - pietiekami laba noskaņa un neuzdzen miegu. No Tragic Idol gan tikai Fear of Impending Hell palika atmiņā, pārējais tāds nu... nekāds.
Draconian Times šķiet varētu top10 visklausītākajos albumos, noderīgs gandrīz jebkurā situācijā.
+1
man atkal kā reiz "Host"un "Icon" liekas labākie Paradies Lost albūmi.

atšķirīgi stilos, bet tomēr bezgala organiski iet klausoties - kā atskan pirmās dziesmas akordi, tā aizplūst viss līdz albūma beigām.

citiem albūmiem, agrāk vai vēlāk, tomēr iestājās tipa - šito nespēlējam, te aizlecam atkal uz šito dziesmu, te varam pārtaukt klausīties.

tam pašam daudzu pieminētajam "Draconian times", lai nonāktu līdz vienam no favorītiem "Shadowkings", pa ceļam nu nenormāli, piemēram, griež ausīs tas "Once solemn" savādāk visnotaļ organiskā blokā. Icon un Host šādu pārsitienu nav.
0
treks no gaidāmā nu jau pēc skaita 14. albuma ,kas iznāks 01.06.2015. Te vāciņš assets.blabbermouth.net.s3.amazonaws.com/media/paradiselostp...
www.youtube.com/watch?v=F7O1z-Vw9Vc...
0
Savā labajā noskaņojumā es nupat iedomājos, ka ir ļoti dīvaini, ka nav Paradise Lost antigrupas - Hell Found. Vismaz ne metālarhīvos.
+1
Nu tas Paradise Lost gabals diezgan cerīgs izklausās...
0
pārskrienot pārējiem gabaliem (netā pieejams)- labs jau, protams, arī šis būs. Niks Holms rupjāku vokālu izmanto, iespējams, Bloodbath ietekmē.
```We have written a very dark, yet melodic album, but this time many songs definitely have a death metal edge, which is something we haven’t done for a long long time in Paradise Lost...```
+1
nu nezin, cik pamatojams ir teikšans, ka PL no Bloodbath ietekmējas; man drīzāk rādās, ka Holmsam ir uznaķusi luste atkal parūkt bišķi, un tāpēc viņš arī vispār tajā asinbaļļā parādījās. Protams, Bloodbath kodols ir Katatonia džeki, tā ka ābols no ābeles tālu nekrīt.

Gabals tīkams, bet nav jau tā, ka būtu kas diži atšķirīgs no pāris pēdējiem albumiem, tik vien ka iekrekšķ.
+3
Starp citu, bija slinkums jūtūbes darīšanās iejaukties, un tā pēc divu svaigo PL gabalu noklausīšanās, esmu tagad noklausījies Draconian Times, Tragic Idol, Faith divides us [...], tagad iet Gothic. Jāsaka, ka es neesmu pārmēru pārsteigts, bet varbūt kādam tas liksies jocīgi: no šiem četriem es visaugstāk vērtēju Faith[bla bla]. Man viņš visnotaļ patika, kad tbija svaigi iznācis, bet tagad pēc ilgāka pārtraukuma klausoties, liekas, ka pizģec ku labs, nevis vienkārši labs.
+1
padzer vēl ...
0
bez jokiem. FDUDUU ir ļoti kvalitatīvs albums visās tā izpausmēs.
0
nu katram jau tie kvalitātes kritēriji vienmēr būs savi, tā ka tā ir gaumes lieta.
+2
www.youtube.com/watch?v=55XlIPzY5q0...

Nu, lūk. Kapu tumsa un drūmas bārdas. Paradise Lost gasī Funeral Doom. Tas gan nebūtu īsti pareizi pie šādas muzikas, bet E. jūtas ļoti, ļoti priecīgs! :)))))))))
0
Lai slavets Allahs, nav vairs tas pakaljdarinajums Depeche Mode'i :D
0
vispār jau ahujenna. ievērtēs pēcāk visu ripuli bet šitas izklausās pēc tāda ka manā klausītavā līdzās vecajiem labajiem albumiem beidzot pievienosies kas jauns.
0
Kas tas bija, ko es tikko dzirdēju? Shades of God vai? Kruta. Kad diez mēs sagaidīsim, kad trešais no UK trijnieka atgriezīsies "mājās pie saknēm"?
+1
Laikam ejot, esmu atzinis, ka PL arī tie "Depeche mode pakaļdarinājumi" bija solīdi diski ar daudzām labām dziesmām (izņemot "Believe in nothing"). Labāki nekā tā varza, kur nevar saprast, vai metāls tiek spēlēts principa vai fanu pēc, jo iedvesmas nav. "Death magnetic" - labs piemērs.
Nav jau nekas slikts, ja tev patīk arī piem. Sisters Of Mercy, New Order un Camouflage un tu vienā brīdī sajūties tā, ka arī varētu uztaisīt kaut ko tādu. Īpaši jau, ja tas izdodas.

"Beneath Broken Earth" tricina nervus tieši pareizajās vietās.
Un piekritīšu Intaram, ka arī FDUDUU (:D) ir ļoti labs. Galu galā - prieks, ka metālistu rindās ir tādi talanti, kas var noiet visu ceļu no brutalitātes līdz vieglumam un atpakaļ un tajā ceļā atstāt tik daudz pamatīgu pēdu.
0
Vēl viens gads šaisaulē tomēr nav nodzīvots velti - edz, brīnumi notiek, un pat lielāki, nekā YouTube videokompilācijās dabū redzēt...
PL nolemuši parādīt visiem kopētajiem sīkdiršiem kuzjkinu maķ jeb kā jāspēlē to mūziku, ko par doom pirmtēviem neviens nekad tik un tā labāk nenospelēs... Atgriezušies pirmajos 2 albumos iesāktā, ko tur īsti klausāmi realizēt tomēr nesanāca, bet šodien gan budžets ļauj, gan gadu desmitiem slīpētās iemaņas. Skaidra, izteiksmīga kompozīcijas struktūra, piesātināts, bagātīgs skanējums, maksimums atmosfēras ar minimāliem līdzekļiem. Par to arī mīlam tīru metālu. Lai arī uzskatu, ka tiem, kuri uzdrošinās ierindot "Host" vai "Believe In Nothing" pie neizdevušamies albumiem, ir svarīgāki ponti, nevis mūzikas kvalitāte.
+1
ārkārtīgi spēcīgs gabals... pat izsita no Senprūsijas viļņa pašreizējā :))
šādu gabalu varēja izcept kāda jauna grupa no Itālijas vai Somijas piemēram....un lielākai daļai uz to pa lielam būtu uzdirst. Bet te ir oriģināls un tas smeķ pavisam savādāk. Lielisks death/doom paraugs teiksim periodā 1991..93.g. un no večiem, kas turējuši sveci, kad šis reiz tik populārais metāla veids radās.
Holmsa tīrais groulings, ko pirmo un pēdējo reizi izmantoja albumā Lost Paradise `90 skan tā, ka tirpas dzen ;)
0
Nez, pusotru reizi noklausoties (pirmo reizi pa daļai fonā noskanēja) sevišķi nepaķēra. It kā viss ir, kam jābūt, bet kaut kā pofig. Varbūt nebija īstā noskaņojuma, un vēlāk iepatiksies, hvz.
0
^karoč noklausies 5-7 reizes, nenovērs uzmanību klausīšanās laikā. Dod objektīvu vērtējumu.
+2
Es ar necērtu, par ko te tā fanot - gabals nekāds un atmiņā ne ar ko nepaliek (ja neskaita Holmsa bārdu).

Oi vipār jumts aizbraucis - PL ir labi ja Doom Metal dēli (ja ne mazdēli).
+2
Klasiskais doom tomēr vairāk balstās uz Black Sabbath mantojumu. Šai ziņā death/doom tomēr ir pietiekoši patstāvīgs žanrs - ar tā parādīšanos apzīmējums "doom" ieguva pilnīgi citu tēlu tautas iztēlē. Nez vai tur PL pie dēliem kaut kādā veidā pieskaitāmi.
Un man atkal liekas, ka ar to atmiņā palikšanu arī ir otrādi :) Ja šis būtu gabals no pirmā albuma, tad tagad to visi citētu kā vienu no doom metal stūrakmeņu rifiem. Satriecoši monumentāls savā vienkāršībā un pabeigtībā. Dungoju to šodien, uz darbu ar vellapēdu minoties... Ko vēl vajag? Nespēju iztēloties, kā PL varētu muzikāli palekties augstāk par savu pēcpusi.
+1
Šis ir ļoti cienījams gabals grupai, kura savulaik izlaida «One Second» un «Host». Kamēr citi veči jau sen noperdeļojušies līdz paši savai atgremošanai.
0
man arī ''Paradise Lost'' ne ar ko dižu nav atmiņā iesēdies - pēc tam ir virkne daudz labāku albumu

Termins Death/Doom bieži tiek lietots pilnīgi nevietā - nedaudz parūc un jau par Death/Doom sauc ... Doom ir Doom un Death ir Death. To sajaukums ir Death/Doom. Spilgtākie piemēri ir Runemagic, Novembers Doom, Pyogenesis (EP), My Dying Bride (daži albumi), pirmie Paradise Lost. No tuvākajiem var Frailty minēt
0
Tagad jau visi gudri, bet pašā 90-o sākumā MDB, PL un Anathēmu visi saukāja par doom metal, nevis doom/death.
0
Un dūmdes i dūmdes
+2
^^80-to sākumā visi arī Mercyful fate par black metal saukāja.
0
....un Morbid Angel, Deicide un vēl dažu šlaku no Floridas ar'. Un vēl 1980s beigās/1990s sākumā, kad "īstais" BM parādījās.
0
un pareizi saukāja par Doom Metal - MDB un PL tik debijnieki ir Doom/Death
0
un vispar - zale bija zaljaka, saule spozhaka un Candlemass bija vienigais trve düüms 80-jos gados :D:D:D
0
te visiem zināms mācību materiāls en.wikipedia.org/wiki/Death-doom...
kam tieši pirmajam ienāca prātā groulot pie lēnas gaļas, radot death/doom novirzienu, vells zin... Iespējams, ka Pīsvillas trijnieks to sāka darīt vienlaicīgi. Bet laikam jau PL būs tie sācēji..vismaz oficiālie demo datējami 1988.g.
+1
Autopsy
0
^^ man jau šķiet, ka lai ko sauktu par Doom-Death, tam vajag būt ar muzikālajiem elementiem no abiem stiliem. Ja no Desas paņem tikai growlu (kas pats par sevi nav nekāds obligātais šī stila aspekts), tad ir Dūms ar growlu. Ja pēc vokāla grib nošķirt, tad klasisko variantu var par Classic Doom vai Epic Doom saukt
+1
par šī gadā iznākušo PL relīzi žurnāls Metal Hammer iedevis balvu šiem dzekiem. www.paradiselost.co.uk/news/
Ripulis manās rokās vēl nav, jūtūbā ar pilnvērtīgi nečekoju.
Kāds varbūt jau pilnībā izgaršos pēdējo veikumu, atsauksmes?
+4
Kārtīgs, varens, smags vecās skolas PL albums. Nu gluži vai Shades Of god!
0
Beigu beigās, varēja būt labāk. Albums ir labs, bet nav tik stiprs, kā gribētos. Vismaz, tas jau ļoti sen nav manā playlistē, jo nekas tā īsti nav paķēris. Zinot to, kādas dziesmas spēj sakomponēt Makintošs, atliek vien jautāt, kāpēc albumā ir tādi draņķi kā Punishment Through Time, un B-saidos ir atstātas lūk šādas labas un foršas dziesmas:
www.youtube.com/watch?v=Kehl1jIQhaE...

www.youtube.com/watch?v=6rziF5W7mZc...
+1
Pāris reizes fonā noklausījos - skanējums labs, bet atmiņā neviens gabals neiespiedās
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas