Baznīca pret līgotājiem
+11
Desperam noteikti patiks :)
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=51...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
:D :D :D atkal pesteļiem nav ko darīt, izdomājuši tagad pagānus apkarot
+2
lol:D:D Vienkārši fascinē baznīcas pieeja:D
+4
Kristīgie sūdi paliek kristīgie sūdi.
+3
"... kurā analizē latviešu tautas Līgo svētku tradīciju okultās saknes"

psc. okultās saknes...
Acīmredzot, arī Jēzum vajadzīga reklāma.
+4
+5
Šitā gan nevajadzēja. Man te pie mājām baznīca - kad Jāņos sadzeršos alu, var gadīties apčurāšt tās durvis.
+4
Lai tak kratās uz Romu tas Pujats. Tur viņam tie pagāniskie ugunskuri ēst neprasīs, varēs tupēt savā pieticīgi garīgajā zelta baznīcā un lūgt laimīgs. Un tie pārējie jefiņi arī var mierīgi aiziet nošauties.
+5
..un kas būs tālāk? Krustakari?
+1
Patiesībā, man jau sāka likties, ka mūsdienās Baznīca vairs nav nekāds ļaunums, un ka ir labi, ka vismaz kaut, kas tur cilvēkus pie kaut kādām garīgam vērtībām..
BEt šitas, sabojāja visu viedokli..

+1
Sanāca jau pagājušogadu dzirdēt, kā šamie par šo tēmu kristīgajā radio smirdēja.
+3
''Lūgs arī par tuvām attiecībām ar Jēzu Kristu ... ''

Grupņikā ņems priekšā vingrotāja skulptūru ?
+2
"..kristieši iedegšot savas sirdis lūgšanās par garīgu atmodu Latvijā"

Ha ha ha! Ja tur kāds gribētu garīgu atmodu, tad mestu pie malas savu šaurpieraino, neiecietīgo un novecojušo pasaules redzējumu!
+1
"Tiesa, pārmest pagāniem žūpību ir nevietā — tur, kur Jāņus svin tiešām tautiski, ar dzeršanu neaizraujas."

Kas gan ir Līgo svētki bez alus?! DAUDZ alus! Nu... turpmākais ir likumsakarīgs.
+5
^ dzert daudz alu Līgo svētkos un žūpot tāpat nav viens un tas pats.
+2
izlasot pilnīgi rokas savelkās dūrēs un gribās iet kād baznīcu nodedzināt
+3
var jau saprast shitos aazhus, senos laikos savus bazniicsveetkus jamie aiz ausiim pievilka pie senteevu sveetkiem, tobish lieldienas, ziemssveetkus... skat, peec cikturtiem gadsimtiem beidzot kjeerushies arii liigosveetkiem klaat. malachi, vareeja veel izdomaat kaukaadu pasakainu notikumu ar dzhiize priekshgalaa prieksh liigo un pasludinaat to par kaarteejo bazniicas pasaakumu. bet pieljauju ka tas vareetu buut naakamais solis
+8
būtu labāk cīnījušies pret pedofīliju mācītāju vidū, kaut ko lietderīgu darījuši
+2
Labrīt Tontoons
Romas katoļu baznīca 24.jūnijā svin Jāņa Kristītāja dzimšanas dienu.
,tākā sen jau tas parazīts ir inficējis visus mūsu svētkus
+3
Man kapos, kur guļ vecmuterīte, vietējā draudze vijobivajetsa ar datumiem, kapusvētkus liekot jāņos. Turklāt ja kapi ir pie Rēzeknes, bet es dzivoju Rīgā - baigā nobraukšanās vienmēr. Baznīca - FAIL!
+2
Jānis Kristītjs jau nav nekāds krutais čibis. Lūcijas, Valentīna u.c. pasaku tēlu dienas ir lielākā topā.
-4
Jānis Kristītājs tipa domāts latviskotais Jēzus?
Let the children cum to me
+4
YESS! Latvija ir glābta, krīze novērsta!

www.apollo.lv/portal/news/73/arti...

Aizlūgumi par Saeimas darbu parlamenta ēkā speciāli iekārtotajā lūgšanu vietā varētu sākties ap septembri, sākoties Saeimas rudens sesijai, aģentūrai LETA sacīja viena no aizlūgumu iniciatorēm Gunta Irbe.

Jau ziņots, ka Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas (LELB) arhibīskaps Jānis Vanags informējis Saeimas Prezidiju, ka dažādu konfesiju kristieši ir izteikuši vēlmi aizlūgt par Saeimas darbu, lūdzot šim nolūkam atļaut izmantot Saeimas kapelu.

Kā aģentūrai LETA atzina Irbe, pārliecība par šādu aizlūgumu nepieciešamību viņai radusies jau pirms vairākiem gadiem un sarunas ar citiem kristiešiem atklājušas, ka ne viņa vienīgā izjutusi šādu nepieciešamību.

Lūgšanas būs atvērtas visu konfesiju kristiešiem un notiks Saeimas plenārsēžu laikā - brīdī, kad tiek pieņemti valstij nozīmīgi lēmumi. Atbildīgais par lūgšanām būs LELB mācītājs Mārtiņš Irbe.
Pagaidām Saeimas lūgšanu telpas izmēri neļauj tajā vienlaicīgi uzturēties vairāk par 10-15 cilvēkiem, taču tad, ja lūdzēju skaits strauji pieaugs, lūgšanu grupa varētu pārcelties arī uz citām telpām.

Arhibīskaps Vanags jau no savas puses izteicis atbalstu ekumēniskajām lūgšanām, īpaši grūtajā un izaicinājumu pilnajā laikā, kuru Latvija šobrīd piedzīvo.

Saeimas Prezidijs jau konceptuāli atbalstījis arhibīskapa Vanaga lūgumu, bet lūgšanu organizēšanas detaļas vēl tiks precizētas.
+2
Ar 10 tiesu negrib padalīties ?
+1
"Jānis Kristītājs tipa domāts latviskotais Jēzus?"

nē, bija viens tāds čuvaks tajā fairyteilā - kristīja Jēzu.
+2
Eu, a kā varēja kristīt Kristu, ja viņš vēl nebija krustam piemočīts ? Un nafig vispār ? Viņš pats sev un savam sencim neticēja ?
+1
Eu ar kristieši ir sagājuši paši par sevi sviestā, vai arī tā it kaut kāda jauna vispārējā LV baznīcu programma, kur dievkalpojumu laikā viņos kaut kādā veidā kodē iekšā visus šitos sūdus un antipagāniskās pārliecības lol?
+1
Nu kristīšana jau nenotiek pie krusta, bet gan (šajā gadījumā) tekošā ūdenī, tb upē. Bija žīdiem tāds rituāls - attīra, atlaiž grēkus un shit like that.
+1
programmma. spēlē finansiāli un visādi citādi grūtos laikos uz cilvēku vājību kādu vainot savās nelaimēs un meklēt glābiņu. un kad krīze beigsies, viņi jau būs mentāli iezombēti.
+3
NĀVI KRISTIETĪBAI, NĀVI BAZNĪCAI!!!!
0
baznīca vainīga pie krīzes, poļubomu
+2
nu tas jebkurā gadījumā ir some cruel fucked up shit :)
+7
Līgotāji pret baznīcu!
+1
jāuzliek paklausīties Deicide - once upon the cross-
+1
"Nu kristīšana jau nenotiek pie krusta, bet gan (šajā gadījumā) tekošā ūdenī, tb upē. Bija žīdiem tāds rituāls - attīra, atlaiž grēkus un shit like that. "

tad sanāk, ka Jānis kristītājs ir krutāks džeks par jēzu, ne?
+1
Ne gluži, viņš pats bija some sort of sludinātājs, bet viņš gaidīja kādu, kas būs krutāks, un tas čalis arī atnāca, tikai viņu pienagloja pie krusta. Sava veida skolotājs, kuru viņa māceklis pārspēja.
+1
bet kāda jēga, kad švakāks kristī stiprāku?
+1
nu jēzus acīmredzot nemācēja pats sevi kristīt vai arī tā vienkārši nedrīkst, tb vajag kādu citu kas tevi nokristī. es tak nezinu, neesmu nekāds teologs :D
+4
likumsakarīgi- visi 'problēmlaiki' ir bijuši un būs dažādu reliģisku sektu pļaujas laiks. tas ir tikai sākums. vai maz muļķu, kas gatavi palūgt dieviņam, lai palīdz izkļūt no dižķibelēm utt. nevis paši pakustināt savas smadzenes un dir... baznīca ir šovbizness, kas vienmēr mācējusi nopelnīt uz cilvēku nelaimēm. ja ir tāds dievs, allahs, jahve, buda /sauc kā vēlies/ viņam noteikti tas nemaz nepatīk:(
+3
nu budisms no visām mainstream reliģijām tomēr ir vissakarīgākais.
+1
varbū ir tieši otrādi.
tb viss ir tādā dirsā, ka varbūt arī visas tās aitugalvas beidzot sapratīs, ka ne baznīca, ne viņu imaginary friends nevar palīdzēt un pasūtīs viņus visus nahuj.
+4
0
Laikam, johaidī, taisnība par to pļaujas laiku. Pie manis ciemos krišnaīts nāks - ar diskiem, saproties, samainīties. "Tiesa, man straight edge kolekcijā pārsvarā", šis saka :D Nez, ko šim pretī piedāvāt? Burzum un Dissection diskogrāfijas? Vai arī Suffocation un Kanibāļi veģetārieša kungam derīgāki būtu?
Visur šie iefiltrējušies ar savām reliģijām. Napalm Death šiem savējā grupa skaitās. Arī veģetārieši, saproties...
+1
vaig viņam kādu skatāmu gabalu iedot - kād Mayhem vai Gorgoroth live DVD
+1
nu ja nu, ja jau veģetārieši, tad automātiski savējie... lolisms.
+3
'varbū ir tieši otrādi.
tb viss ir tādā dirsā, ka varbūt arī visas tās aitugalvas beidzot sapratīs, ka ne baznīca, ne viņu imaginary friends nevar palīdzēt un pasūtīs viņus visus nahuj.'

noup. viņi vienkārši sapratīs, ka nelūdzas pietiekami stipri un bieži, un baznīcai ziedo pārāk maz naudiņas :))
0
"Jāņu naktī pa visu Latviju uz pakalniem deg pagāniskie ugunskuri un mūsu tauta grimst alkoholā, pagāniskā dzīvesveidā un bezdievībā." - ak, cik skumji. Es vēl banzīcai iespītējos un to ugunskuru nokūpināju saulgriežu naktī.
+9
nu, kā jūtaties? Pagāni, bezdievji, elkdievji un alkaši? :D
+5
ellīgi bezdievīgi :D
+2
Jāņu dienā cēlām glāzi
kāvām gaili, kāvām āzi
tirpa kāja, tirpa gurns
palicis bij plakans purns...
+4
man sodien plutizers
+4
man kaut kāds aizdomīgs rums trāpījās - izdzēru nedaudz vairāk par pusi nullseptiņi un atlūzu pie galda
+5
Švakks pulvers :P
+1
sūdīga šmiga
+3
Taisni izklausās, ka ūberlaba.

Nē, nu ir tīri normāli. Var iztikt. Visi tie litri dažādu šķirņu nefiltrēto alu nekādas īpaši sliktās sekas nav atstājuši, kā rādās. Ūdens jūrā gan varēja būit bišķi siltāks, bet pa pāli nopelst varēja arī tādā, kāds bij :)
+2
Njā, īpaši sliktu seku no tiem nefiltrētajiem aliņiem nav. Brālis labi ieklunkšķēja iekšā.
+2
Pašsajūta laba, dzēru mēreni, tik šodien saulē nodegu. Gauži mierīgi Jāņi.
+3
Brālis rox!!! Mana asinsrite tagad ir "brāļarite"
0
Ne tikai baznīca ir pret Jāņiem - samesadomas.blogiem.lv/2008/06/26/28602.ht... :)
+1
To pašu var arī par Jaunā gada svinēšanu teikt. Un brīvdienu mums nav vairāk kā citās valstīs. Var priecāties, ka veikaliem / benzīntankiem strauji pieaug apgrozinājums, kas veicina ekonomikas izaugsmi.

A Jānu svinēšanai kautkādus metoerītus piepīt pavisam šķībi - diena ar īsāko nakti (laikam gan 21/22, fig viņzin, kāpēc tāda nobīde).
0
+3
Pujāts jau nu būs īstais padomdevējs attiecībā uz paprdes zieda meklēšanu vai nemeklēšanu - viņam pašam, vismza teorētiski, šajā lietā nevajadzētu būt nekādai pieredzei.

Kas attiecas uz brīvdienām - sen jau zināms, ka mēs esam viena no laika ziņā visvairāk strādājošajām valstīm Eiropā. (cik efektīvi, un kur tas viss paliek, jau ir cits jautājums). Citur par diennakts veikaliem un strādāšanu sestdienās/svētdienās bezmaz vai lāga dzirdējuši nav. Par Vidusjūras valstīm, kā, piemēram, Grieķiju vai Spāniju, nemaz nerunājot, kur puse no dienas ir siesta.
-2
Nav jau arī pieredzes, viņš jau nekad to nav slēpis. Nedomāju gan, ka pieredzes neesamība neļauj dot padomus par lietām. Mēs taču varam, piemēram, dot padomus netaisīt pašnāvību, lai gan paši to neesam mēģinājuši. :)
+3
Skatoties, par kādām lietām ir runa. Diez vai kāds, kurš ne reizi mūžā nav pie stūres sēdējis, var dot padomus attiecībā uz auto vadīšanu.
+11
Ļoti daudzām sievietēm nav traucējusi ne ceļa nezināšana, ne auto vadīšanas neprasme sēdēt blakus šoferim un dot padomus.
+1
^ :D
+2
atkal offtopic sākās :D
Tikko vēl bija anti-līgo, bet tagad jau sievietes - naviagtores.
+1
t.i. naviagtores :)
+1
nu kur var šitā auzās braukt - navigatores.
Tagad vismaz pareizi uzrakstīju
+2
Par vadīšanu diez vai var dot, bet ieteikt nevadīt gan noteikti var. :)
+1
Sievietes - Tomtom'es. :)
+1
PS
Diennakts viekalus lūdzu neaiztieciet!!! Kur ta šmigu naktī raut, ja ne tajos veikalos! :D :D
+1
Netālu no dzīvesvietas ir tāds savdabīgs ceļa līkum, kur vēl ir tiltiņš pāri upītei. Pēc Līgo vakara tilta margas ir jūtami saliektas - laikam kādam bmw trajektorija misējusies lietoto dzērienu iespaidā.
Klau, kāds ziņas klausījās? Kādi tad šogad tie Jāņi - cik tad daudzi pālī saķertI?
+1
palicis atmiņā skaitlis 141. Ziņās teica, ka salīdzinoši daudz noķerti motociklisti un "vellapēdisti".
+1
"Šajā dienā un šajā pat ielā 1965.gadā dzimis vīrietis aizturēts, vadot velosipēdu alkohola reibumā." <--- tik labi izklausās vārdu salikums "vadīt velosipēdu" :D
+1
Tas var nozīmēt arī to, ka šis šamo vadīja stumjot aiz ragiem.
+2
lash, šodien, plkst. 00:18

"Klau, kāds ziņas klausījās? Kādi tad šogad tie Jāņi - cik tad daudzi pālī saķertI?"

414, kam pārsniedza normu, vēl 517, kam bija promiles, bet nepārsniedza normu.

+1
\m/
+1
Bet tikai 3 līķi. Progress.
+6
offtopika offtopiks, bet es tikko atradu, ka bobijam ir jāmočī uz Somiju:

"In Finland, sex with someone under 16 is not deemed sexual abuse of a child if "there is no great difference in the ages or the mental and physical maturity of the persons involved.""
+3
Bobiks jau laikam krāmē somas. :)
+3
"414, kam pārsniedza normu, vēl 517, kam bija promiles, bet nepārsniedza normu."

Līdz 666 nedavilka...
+11
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=65...

Izlasīju šito, asinis sāka vārīties...

Man ir ideja.

Savācam bībeles, krucifiksus, rožukroņus, katehismus, kristīgos žurnālus, kristiešu "svētbildes", vārdsakot - visus kristīgos sūdus, ko var atrast un sarīkojam normālu sārtu, atbrīvojam Latviju no šitās drazas, ar jautrām dziesmām un alu. Un ja izdodas, tad daram to regulāri.
-1
labāk uzreiz Doma baznīcu
0
To būtu samēra grūti aizdedzināt.
0
ko tik ar napalmu neizdarīsi...
+1
Tev pāris mucas pagultē glabājas?
-1
no iekšpuses jāsāk
0
ok, beidziet te teoretizēt par Doma baznīcu, es piedāvāju kaut ko pavisam viegli realizējamu, bet pietiekoši jautru un pat likumus nepārkāpjošu.
+3
pasūtīs no ebay zaptes burkās :D
+2
ok ok. bet kur lai dabon visus tos krucifiksus, bībeles utt? man mājās tādu sūdu nav. un pirkt, lai pēc tam iznīcinātu ar kaut kā negribās
0
nu jā, tā ideja ir varen forša. tikai vajag pārliecināties, lai plānprātīgie fanātiķi to redz. varbūt pat sanāktu forša klope!
+2
''Par atbildi atnes Bībeli
Atradis savā pastkastītē „Jaunās paaudzes” aicinājumu piedalīties pretpagānisma akcijā, rīdzinieks Valdis Felsbergs nolēma atsaukties. „Ierados ar okulto grāmatu vārdā Bībele,” kasjauns.lv stāsta Felsbergs. Šāda rīcība balstīta stingrā viņa pārliecībā, jo no Vecās derības lappusēm asinis līst straumēm, un tā ir Bībeles krietni biezākā daļa. Protams, Felsberga ierosme atraidīta. „Apkārt bija cilvēki uz plānprātības robežas, es jau arī neesmu Džordano Bruno, lai līstu ugunī. Man solīdi viens kungs ar šlipsi stāstīja, ka viņš arī reiz bijis tāds pats kā es, un ar vieglu smaidu lika saprast, ka es kļūšu tāds kā viņš. Ar tēvišķu padomu Bībeli man atdeva atpakaļ,” atceras Felsberg''

Pareizs džeks. Plusiņš viņam takā derētu ;)
0
o jā. žēl tikai, ka tie pārējie neko nedara, kā tikai stulbi smaida. totāls brainwashings.
+3
pēc Bļeģājeva jau sen Sātans ellē nogaidījies ;) tik varētu viņam kāds palīdzēt tur nokļūt biški ātrāk. a par arhibīskapu, kuram nav sava viedokļa un kurš neuzdrīkstas nosodīt kaut kādu sektantu suni, kas rej uz viņa tautas mantojumu, vispār negribas izteikties.
+1
Es varu derēt, ka visus šitos kristiešu atributus var savākt pa velti, pastaigājot pa baznīcām nedaudz, kā arī samērā bieži tiek dalītas bībeles utt, var aplaupīt skolas biblioteku utt. Esat tak kreatīvi! Un ja redz, ka tirgojas bībeles pa zemu cenu, domāju, arī tās varētu iegādāties augstāka mērķa labad - priekš krāšņa sārta!
+1
man viens cits jautājums radies. es esmu kristīts katolis. diezin ir tāda štelle kā "atkristīšanās"?
+9
Vari ceremoniāli nomazgāties Daugavā, bet tālāk no Kundziņsalas un Voleriem.
0
..psc krustagalvas - pajoliņu bars. Trūxt vārdu
+1
Man domāt, šī būs Latvijas grāmatizdevēju ģildes konspiratīva akcija - sarīdīt plānprātiņu masas pret latvju literatūras vērtīgāko daļu, lai palielinātu apriti grāmatu tirgū >:)
+4
Ja ir alus, es piedalos :)
+7
Vēl viena ideja - šo te varētu sarīkot ap 22.septembri, par godu Saules kaujai. Tāds jauks simbolisms...
+2
+1
Kurs gan cits >:)
+1
eh, žēl, ka tik tagad to izlasu - man mājās V-pilī divas jaunās derības mētājas, ko kādreiz skolā dalīja. Vismaz kāds pielietojums būtu.
0
lidz 22.septembrim tak vel ir laiks :P
0
Tā... es sāku domāt, kur lai šo te sarīko.
+1
Tumšupe pēc nosaukuma būtu ļoti atbilstoši :)
+6
Es gribētu redzēt krietni vien apmeklētaku pasākumu, publisku, tādu, riktīgi kārtīgyu, lai Pujāts un Bļeģājevs pēc tam varētu izteikt savu "nosodījumu".
+4
ja pēc nosaukuma, tad mok Grēcinieku ielā ? :)
+4
Štrunts ta kur, bet pateikt tā smuki organizētajai kristietībai fuck off derētu gan. Viņiem kaut kā derētu norādīt, ko viņi ierobežo, un kā viņi te savulaik ienāca...
0
Nē, Doma laukumā. Bet to jau noteikti neļaus.
+2
vai tad visam atlauju japrasa
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

vanadziņš nācis pie prāta, ibio.
+4
Sabijās, ka šitas varētu biznesam skādi atnest!
+4
Latvijā ir lietas, kas ved prom no Svētā Dieva - tā ir Jāņu tradīcija.
/Draudzes Cerība mācītājs J.Sadovskis/

Laikmetā, kad padomju cilvēks liek pamatus dižajai komunisma celtnei, nepareizi un nelietderīgi būtu celt godā pagānu ieražas
/LKP CK laikraksts Cīņa, 1961.gada 24.jūnijs/

Jāņu naktī pa visu Latviju uz pakalniem deg pagāniski ugunskuri, un mūsu tauta grimst alkoholā, pagāniskā dzīvesveidā un bezdievībā
/Draudzes Cerība mācītājs J.Sadovskis/

Jāņi ir no dzīves atpalikušu elementu, dzērāju un nacionālistu svētki
/A.Pelše, boļševiku apvērsuma dalībnieks (1917), LKP CK Pirmais sekretārs/
0
Nu varēji jau gan pielikt atsaucīti, ka šie citāti ņemti no viena Dienas numura...
+3
A moš voļfavičs bija uz kādu Jaunās Draudzes sabatu un mājās drošā vietā viņam noglabātas Cīnas ķīpas ...

P.S.Tas jau vispārzināms, ka komunisms = reliģija. Savi svētie raksti, svētie, mācītāji, inkvizīcija ...
+5
^ un savi lielie svētie tēvijas krusta kari
+5
www.orb.lv/blog/?item=72956...

Iesmejamais gabals!
0
labs, labs ^
+1
Kamēr baznīca pret līgotājiem, tikmēr Islande pret baznīcotājiem: www.theguardian.com/world/2015/feb/02/i...
0
^ kas tieši tur ir "pret"? rakstā nav minēts nekas tāds, kas liecinātu par valsts atbalstītu opozīciju kristietībai vai kādai citai reliģijai. cilvēki izmanto savas tiesības uz uzskatu brīvību, un viss.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas