Atmiņas
+8
Vakar vakarā pēkšņi atcerējos to svarīgāko punktu manā dzīvē - brīdi kad parādījās interese par smago mūziku. :)
Tā bija 1. vai 2. klase, īsti vairs neatceros. Māte man lika apmeklēt kristīgo pulciņu (godīgi sakot man nekas ar nebija pretī, jo tur visu laiku dalīja konfektes :D ). Vienai skolas praktikantei, kas arī pieturējās kristietībai, vajadzēja uz pāris dienām braukt kaut kādās darīšanas uz Rīgu, un tās radinieces dēls, pie kuras praktikante apmetās, klausījās metālu.
Dienu pirms praktikantes aizbraukšanas notika tas debīlais pulciņš, kurā pulciņa vadītāja izspļāva svarīgāko frāzi manā mūžā: "Bērni, aizlūgsim par Līgu. Viņa rīt brauc svarīgās darīšanās un tāpēc viņai ir nepieciešama dieva palīdzība. Viņai it īpaši nepieciešama dieva svētība, jo mājā, kurā viņa dzīvos, viens cilvēks klausās sātanisku mūziku."
Atšķirība no pārējiem, kuri noskurinājās un sarāvās pie vārdiem "Sātaniska mūzika", manējais padomāja, ka tā "sātaniskā mūzika" varētu būt kruta :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-8
Un tagad Tu gribi, lai mēs visi aizlūdzam par Tevi, jo Tu klausies sātanisko mūziku????
+6
man jau no bērnības facinēja skumjas un drūmas lietas, līdz ar to mana nonākšana doom metal kapsētā bija gluži loģiska (tam klāt pieliekot nedaudz death, ambient un industrial), jo nekāda cita mūzika neraksturo manu dzīves uztveri. ja runā par antikristietības klišeju, tā man nekad nav piemitusi saistībā ar metal mūziku. manā gadījumā nostājai pret baznīcu un reliģiju kopumā tās pašreizējā formā ir citas, nopietnākas saknes, kas balstītas vēstures un teoloģijas faktu izpētē.

support metal free from religious propoganda!
+4
a man vienkārši tas vienbrīd likās stilīgi. Un nevajag dirst, ka jums nevienam arī tā nav bijis. :D
+4
ielija asinīs, piesaistīja un sasaistīja =]
+3
Interese par smago mūziku radās ap 1988. gadu, bet jāatzīst, ka tas pilnīgi noteikti nav bijis "svarīgākais punkts manā dzīvē".

Mani pirms smagās mūzikas interesēja mistika, šausmu filmas u.tml.

Kas attiecas uz stilīgumu - pirms vairāk kā 20 gadiem bija grūtāk dabūt smagās mūzikas ierakstus, attiecīgi - bija azarts un entuziasms tos ierakstus sarūpēt...

Un arī koncerti ar vērā ņemamu ārzemju grupu līdzdalību Rīgā līdz ~ 1999. gadam bija liels retums.
+4
es 5 gadu vecumā paklausījos SliPKnoT un tas bija svarīgākais punkts, es atkārtoju, PUNKTS!!!1, manā dzīvē. yo nigga brozz, now im here!11
-1
Zizii, no tevis es toč nekā negaidu.
E., - support metal free from religious propoganda! - Blekmetāls paliks bez savas dienišķās maizes :D
Bet ja nopietni, grozi kā gribi metāls savā būtībā ir pavērsts pret tradicionālajām religijām (izņemot atsevišķus gadījums), bet kopumā ņemot ne jau metālisti sāka šo "konfliktu", jo vēl ilgi pirms metālisti sāka dziedā antireliģiskus tekstus, bazīcas aktīvisti metālu (kā arī visu roku kopumā) par Sātana mūziku.
+1
Pēdēja teikumā izlaidu vārdu "dēvēja". Sorry, esu piekusis.
+4
man tas viss sākās, kad Varavīksnē ieraudzīju Scorpions Rock You like A Hurricane klipu. Tad nu tēvs mani aizveda pie viena padomju laika pirātu, kuram mājās viena istaba bija pilna ar lentām. Tā nu šamais man ierakstīja Scorpions Love At First Sting. Tad viņš prasīja, ko ierakstīt kasetei otrajā pusē. Tēvs jau gribēja man iesmērēt kaut kādu Deep Purple vai Van Halen, bet es tad ieraudzīju pie tā pirāta W.AS.P. bildi un sapratu, ka man vajag tos. tā nu tiku pie W.A.S.P. The Last Command. nu un tā likumsakarīgi panesās. Scorpions-Metallica-Sepult... Angel utt.
0
Sepultura-Morbid Angel
+3
He he pats klausījos kādreiz tēva lentas ar 80.g. ieraksitem visādas Abbas, Queen, čigānu karaļiem utt. Bet kaut kā aizgāja viss ar Līviem, tad roks un beigās attapos pie metāla:D:D:D Tā kā esmu jautrais optimists tad likumsakarīgi ka klausos thrash/speed un heavy/power:D:D:D

Ja tā atcerās, tad izvēli tieši ko klausīties metālā noteica tusēšanās Kvadrātā, kad sākumā iepazinos ar tādiem fruktiem kā Zippo un Kažu, no kuriem, tad es sīks būdams varēju sarunāt dažādas kasetītes, protams, Zippo fanotais Cannibal Corpse ne visai gāja pie sirds, toties Testamet "Practice What You Preach"un "Legacy" bij vienkārši dievīgi.Un tad jau sākās iepazīšanās ar Morbid Angels, Pantera un tā visos šos gadus:D:D:D Es pat teiktu nejaušība, noteica manu virzienu, viena diena kvadrātā ar jautriem matainajiem un esmu viens no viņiem jau gadus 8 :D:D:D:D
+4
Metāls savā būtībā ir vienkārši agresīva un depresīva mūzika, kas ir vairāk sākotnēji bijis vērsts kā sociāls protests, reliģiju figņas drīzāk tad jau ir pieķertas vēlāk klāt.
+2
Man gan bij drusku citādi. Ilgu laiku klausījos Alice In Chains un Soundgarden un ierēcu par metālpuikām ar vienādajām astītēm un ādas drānām. Nu jā, biju 90-to sākuma nirvanomānijas upuris. Bet, ja izlasa kaut kur, ka Kobeins bērnībā zīmējis uz sienas Iron Maiden un Black Sabbath logotipus, ka "Nevermind" producējis tas pats vecis, kas "South Of Heaven", tad šīs grupas, protams, bij jāiepazīst. Un tā tas gāja aizvien tālāk uz klasiskā metāla pusi, līdz pēkšņi vienā brīdī tu atjēdzies, ka tās foršās alternatīvās grupas jau var uz pirkstiem saskaitīt - turpretī visnotaļ apburoši un virtuozi zāģējošu metālistu ir tūkstošiem.
Pirmos un lielāko ietekmi atstājušos albumus uzskaitījsi esmu jau šeit: /forum/108495/#comment108518
Bet vispār jau tie, kuri ievadīja ekstrēmā, nekonvencionālā metāla pasaulē, bij Cannibal Corpse - banāli, bet "Bleeding", "Gallery Of Suicide", un, vēlāk, 2000.g. koncerts Rīgā, kas bij man pirmais, ar savu neredzēto tehniskumu un adrenalīnu dzenošajām īpašībām nogrieza ceļu uz atkāpšanos.
+1
Metāls savā būtībā ir vienkārši agresīva un depresīva mūzika, kas ir vairāk sākotnēji bijis vērsts kā sociāls protests, reliģiju figņas drīzāk tad jau ir pieķertas vēlāk klāt.

^ tad beidzot kāds pateica visu kā ir. +1!
-1
Satan is my God! :)
/p+c DEICEIDE '90/
+1
^^^DEICIDE - bet tāpat skaidrs visiem.
+1
Dammed to tell, end of my life
Wrath of God - Satan
Sin my soul, blesses with fire
Throne of stone - Satan
I must die, in my wake
Seventh gate - Satan
Suicide, end my life
I must die - Satan
+3
Bet ja nopietni, grozi kā gribi metāls savā būtībā ir pavērsts pret tradicionālajām religijām (izņemot atsevišķus gadījums), bet kopumā ņemot ne jau metālisti sāka šo "konfliktu", jo vēl ilgi pirms metālisti sāka dziedā antireliģiskus tekstus, bazīcas aktīvisti metālu (kā arī visu roku kopumā) par Sātana mūziku.

^īstenībā, pie visa ir vainīgi 60/70to gadu žurnaļugas, kuri kabināja klāt pirmajiem metālistiem sātanisma simboliku, jo uz to varēja tajā laikā nopelnīt. baznīca savā stulbumā uz to uzķērās. taču, par nelaimi, uzķērās arī daudzi HM fani, un tāpēc mums ir black metal ;)
+4
Pašas agrākās atmiņas man ir no laika, kad vēl gulēju redeļu gultiņā - atceros, kā pamodos naktī, jo man gutiņā bij uzradusies milzīga sūdu čupa.
+5
Pie visa vainīgs GTA:Vice City, man bija pirātiskais disks un tur radio staciju vieta bija vienkārši sabāztas visādas dziesmas. Tad nu es tur braukājos ar mocīti, klausījos V-Rock, kur skanēja Metallica - Fuel, Iron Maiden - Wicker Man, Manowar - Brothers of Metal utt. Paķēra un tā arī viss panesās.
Pie blekmetāla gan mani noveda viena smuka dūda, kurai uz krustiem bija Mayhem logo uztetovēts 8)
+2
Attiecībā uz mūziku laikam pagrieziena moments bij AC/DC - Thunderstruck video, droši vien Varavīksnē ap 1989-90. gadu. pēc tā pamazām sāku pievērsties hardrokam, līdz ap 1994 gadu padzirdēju Metallicas melno albumu, un tad jau panesās. uz kopncertiem iet un intensīvāk klausīties metālu sāku 1999. gadā, kad sāku mācīties un dzīvot Rīgā.
0
esmu to jau teicis un rakstījis savulaik citos topikos- nekad neesu gājis cauri visiem šrotiem kā grunge, hard roks utt - sāku uzreiz ar NAPALM DEATH - Scum... Un tas mani ar' uzreiz samaitāja :)
+1
Pie šitā palaga nav īpaši ko piebilst: /forum/108495/#comment108532

Njā, ACDC - Money Talks un Thunderstruck, tāpat kā Whitsnake un Motley Crue klipuči bija retie ~ metālvideo redzmie pa TV.
+1
ACDC, Whitesnake un Motley Crue man pat 14 gadu vecumā nelikās metāls. vot, Napalm Death, Sepultura un Morbid Angel gan bija cita lieta. žēl, gribu uz vienu 1h atgriezties tajā laikā, kad pavilkos uz death metal... :) nostaļģija.
0
Ar to nostaļģiju ir tā interesanti :)
Albūmi, kurus esmu dzirdējis pirmos, vienmēr paliks manā personīgajā topā pirmajā vietā, un tu, tiešām, lomu nospēlē nevis tas cik tie albūmi labi, bet gan tas, ka saistās ar viņiem vislabākas atmiņas. Plus vēl, ka klausīti viņi tika tajā vecumā kad mūzika lielākā mērā kustināja fantāziju, un atstātais iespaids un asociācijas ir neizdzēšamas. - Morbid Angel - Gateways to Annihilation - Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia - My Dying Bride - Songs of Darkness, Words of Light - Cradle of Filth - Bitter Suites to Succubi - Deicide - Scars of the Crucifix
0
..ja nu par to nostaļģiju iesākām, tad šķiet pats pats pirmais smagucis, ko izdzirdēju - bija vēl tēva lentā ierakstītais grupas SWEET albums "Sweet Fanny Adams". Tā konkrētāk metālam mani piesaistīja grupas SAXON dziesma "Wheels of Steel", kura tēvam bija ierakstīta kādā dziesmu izlasē. Tas bija vēl tālajos 80 - tajos un šī dziesma tika drillēta līdz nebēdai:)
Bet vispār smagajam galam pievērsos ar laiku. Atceros, savā laikā Rīgā sētas un namu fasādes tika apķēpātas ar dažādiem grupu logotipiem, piemēram, Ziepniekkalnā nereti uz sētām parādījās tādi uzraksti kā DEATH, SEPULTURA, MORBID ANGEL, SODOM, PESTILENCE, SLAYER, MEGADETH, MORGOTH... Tā arī pamazām radās interese to visu noklausīties...
Paša kolekcija tika papildināta ar Metallica (Kill Em ALL, Master of Puppets...),Exodus(Fabulou... Disaster), Slayer(Show no Mercy),MEGADETH(Rust in Peace).
Bet par pašu smagāko metāla galu tā nopietni sāku interesēties līdz ar Raita Sameša raidījuma "Dzenskrūve" parādīšanos radio SKONTO pirmsākumos...Idzirdētai... riktīgi rāva jumtu nost - Obituary, Deicide, NAPALM DEATH, Cannibal Corpse, MORBID ANGEL...u.t.t...
+4
Atceros šis savlaik Kristīgajā Radio mauca Impaled Nazarene - Sadhu Satana :D :D :D
0
OMG, atgādināja par tiem uzrakstiem uz māju sienām, kā arī bija uz siltumtrases trubām pie Daugavas (?) stadiona. bāc, cik tas bija fascinējoši. dēm, gribu atpakaļ tos laikus! tad bija trve.
0
vēl, no pirmsākumiem jāmin filmas Mortal Kombat soundtracks, kur bija visādi Type'o"Negative, Napalm death un Fear Factory salikti... klausījos to, un jutos baigi kruta :D
0
vēl, atminos, cik bija kruta, kad nopirku sev ādas jaku... tad vispār biju kings. :)
0
atceros pirmais CD man bij pirātiskais THE BEST OF MANOWAR tirģelī pirktais :D
0
Es pirmo reizi tādu lietu kā metāls izdzirdēju 1993ajā gadā, kad divi mani klasesbiedri sāka to klausīties un izmantoja mana kasetnieka pakalpojumus lai pārkopētu muzonu :) Ja godīgi, nebiju pārāk lielā sajūsmā pirmajā brīdī ne par CC, ne Death, ne Morbid Angel.
Bet par laimi, 1994ajā gadā man patrāpijās Metallica "Black", kas riktīgi man iepatikās, tad es dabūju vēl Nocturnus "Treshholds", Tiamat "Clouds" un tad jau tā lieta aizgāja. Lielāko tiesu klausījos doom un tādus melodiskākus death pārstāvjus.
Nu jā, un 1997ajā gadā nejauši dabūju Dimmu Borgir "Enthrone Darkness Triumphant" un tā sāku klausīties black, iegādājos lietotu "radikulīteni" un aizgāju uz pirmo metāla koncertu RVRā.

Ble... nu jau fucking 15 gadi pagājuši...
0
a kaapeec jums te visu laiku tikai 90tie figuree? vai ta te nav 80o gadu onkulji arii?
0
Chaos, piemeeram, visai labi apstaasta 80-tos. Neesmu Riidzinieks, tad nu Gulbenes rajona centraa tajaa laikaa bija ierakstu studija, kuraa vareeja lentas stiept rakstiit, arii kasetes, tad nu tur vareeja sarakstiit visu iespeejamo taa laika mainstream Guns'N'Roses, Helloween, Accept, AC/DC, Motorhead, Metallica, Skid Row, WASP, Dio, Black Sabbath utp. Ja kaut ko gribeejaas iipashu, vareeja ar dzhekiem sarunaat, varbuut shie dabuuja no onkaam Riigaa. Diezgan daudz shitaa manta tika klausiita, mees veel knapi pamatskolas viduu bijaam, kad shitos rakstiija mana drauga brachka sev lentaas.
Peec tam jau panesaas kaseshu eera un vidusskolas laikos, paraadiijaas Venom, Slayer, Kreator, Pantera, Paradise lost, My Dying Bride. Atceros veel kaa tajaa pashaa laikaa dabuujaam Impetigo ierakstu, tas nu bija kaut aarpraatiigs. Peec tam uzradaas Obitary, Carcass, Death, Dismember, Bolt Thrower, At the Gates, Caniibal Corpse, ko tagad kaa mainstream visi klausaas, bet reaali tajos laikos tas bija kaut kas unikaals.
+2
Vēl 80-to beigās klausījos:
Def Leppard - Hysteria
Motley Crue - Girls, Girls, Girls
Whitesnake - 1987
Helloween - Keepers of the Seven Keys Part.1
Judas Priest - Ram It Down
Accept - Metal Heart
Saxon - The Eagle Has landed

Ko smagāku kādā 1993.sāku ievērtēt.
-3
Pirmo reizi izdzirdēju smago mūziku kaut kad 7 gadu vecumā (1999) - tolaik smags man likās HIM un kādu gadu dikti fanoju. Tad no brāļa aizņēmos visādus Slipknot, Papa Roach, Crazy Town, Korn un vēl visādus Nu metal diskus un visu dienu tik grabināju. Tad ātri pieriebās un atklāju tādu Kid Rock - tā iepatikās, ka nopirku CD un kaseti :D Kādus 6 gadus nejēga fanoju, bet šis nelaida jaunu materiālu un kaut kā pavisam nejauši 2006.-tajā uzgāju Kiss - detroit rock city dziesmu. Tā iepatikās , sāku kačāt mp3. Tā nu pēc kāda laika uzgāju Anthrax. izdzirdēju Madhouse sākuma riffu - vnk norāva jumtu! Ar laiku skatoties visādas dokumentālās atklāju arī Glam metal un tad kādu pusgadu fanoju. Tad nāca Overkill - Elimination un viss hair metal pazuda no manas Mp3 kolekcijas. Kopšā tā laika fanoju par Thrash/speed/heavy metal. Pabiju arī Kiss, Metallica un Overkill koncī. Tagad piķa nav un nekur nebraucu :(
0
-4
Vispar metalam pieversos tadel ka biju patriots un likas interesanti ka kautkada grupa kas ir metals ir spejusi tautas dziesmas adaptet rock un metala apdare , Skyfoger.
Pirms tam muziku neklausijos jo bija loti svaki finansialie lidzekli un vienigais muzikas riks majas bija tv ar 4 kanaliem un radio.
Ta ka vecaki ari muziku tadu pat ne tuvu neklausas tad nav bijusi iespeja no viniem ietekmeties saja muzikas gaumes zina.
Talaja 2004. gada naca iespeja apmeklet activ.lv smilitenes tusinu kur bija tadi divi interesanti dvinu brali Edgars un Kaspars Siliņi vini ari pastastija ka ir tads skyforger.
Pec tam jau sanaca ta ka klasesbiedrs mp3 formata ierakstija Skyforger vairakus albumus klausities gan sanaca tikai biblioteka vai datorsalonos jo nebija ne mp3 pleijera ne datora majas nemaz par dvd atskanotaju nerunajot.
Tad 2005. gada nopirku pirmo atskanotaju pa 9ls gerkena tadu kurs parasto cd atskano.
Kilkim Zhaibu bija 2005. gada pirmais fests un reize metala koncerts kur radas iespaids par to kads tad ir metals un folks pec butibas.
Jau 2004. gada ja nekludos pieregojos trumetala.
-4
Tatad jus tagad zinat kas ir vainojam pie manas ieesanas metala un jusejo terorizesanas.
Starpcitu par maniem nacionalajiem uzskatiem daleji ir vainojams neonz jo vins tak uztureja nss forumu kur 2004 gada jaunie patrioti zem 20 gadiem tusejam.
Ja un hackers.lv sava laika ari nedaudz ietekmeja uz nacionalajam notim kautvai ta reize kad kads uzlauza shtab.lv majaslapu un uzlika to smiekligo aptauju.
+3
a man 14 gadu vecumā deathpers ar saviem klasesbiedriem 'mierīgi pagāja garām' dāčā:D un pēc tam mēs visi uzzinājām, ka pie doom metal var arī dejot :D:D
-5
Tas ir kaut kas nedzirdēts... parādi mums arī, kā tu pie doom'a dejo. Tas noteikti ir kaut kāds super slow-mo dancis, par kuru mēs neesam dzirdējuši.
+5
Pff, pie doom'a pat mosh'ot var.
+3
circle pit pie dūma! no malas izskatītos pēc kādu okultistu saieta...
0
nez, man dūms ir mūzika, ko skatīties, klausīties un baudīt, nevis mošot. Es laikam viens tāds...
+1
nē, mēs visi pa skaisto prižimalkas pie doom dejojām :D
+1
pie dūma mošot ir īstā sāls! pat pie ambient industrial tā vien gribas slieties kājās un kratīties.
+1
Pie MDB, Anathema, PL, ND labu labo mošu var maukt. Pats redzēju :)
+4
vairākas l;īdzīgas tēmas jau ir bijušas, ja kas....
Skaidrs, ka man atmiņas, nostaļgija muzikālā ziņā saistās sākot ar 90to pirmo pusi, vidu. Grunge ziedu laiki (vismaz te Latvijā), Soundgarden, Pearl Jam u.t.t. Tas toreiz tīņa gados bija sava veida izspausme, kas reāli iecepīja. Drīz paralēli (domāju, ka likumsakarīgi) parādījas interese par ekstremālo smagā gala mūziku. Arī man pirmais bija Napalm Death (harmony corruption 1990`). Tad panesās Sepultura, Cannibal Corpse, Entobed u.t.t. Doom pamatīgi sāka patikt... Bet man nekad nezuda interese par grunge. Joprojām patīk.
Tādi cilvēki, kā Sonne, kurš saka, ka neizslomoja grunge. Skaidrojams ar to, ka bija vnk vecāks uz to laiku, nekā vidusmēra tīnīdžers tā laika.
Tas ir tas pats, kas man 90`to pašās beigās, 00`to sākumā likās nesaprotama un besija tā laika Korn, Slipknot u.c. paaudze. Es uz to laiku biju vnk vecāks un biju uzaudzis pie citas mūzikas un stila.
0
bok, par 90 gadu jaunatni un grunge, tu zini, ka domas dalās;)
+2
Pie doom tiešām var dejot, klasiski lēnās dejas, kā jau skolu diskotekās iemācās :D Bija tāda jauka atmosfēriskā doom grupa Moon of Sorrow, pie tās albūma "A New Dawn" tad arī U dancināta tika :D
+1
un pie tiamat un my dying bride arī :D
+1
Man kautkur kasetē bija. Būs laikam jānovelk. Tāds pusprogresīvs Doom.
0
Man par grundge ir savādāka pieredze. Arī esmu no tiem, kas 90-to gadu sākumā sāka klausīties smago mūziku. Jaunības gadus pavadīju Liepāja. Mums kaut kā grundgeri un metālisti, lai arī tusēja +/- tajās pašās vietās un apmeklēja tos pašus pasākumus, tomēr bija jūtama tāda kā barjera starp mums... Atceros, ka mēs "nirvanistus" vēl saukājām par mishki gammi, dēļ viņu lēkāšanas koncertos.
0
Es arī kaut kā pārāk ar grunge neaizrāvos - nu drusku Nirvanu paklausījos, pa druskai vēl no citām slavenākajām bandām, bet lielākoties no smagākas nemetāla mūzikas jau tomēr hārdroku klausījos.
0
Es pat hārdroku neklausījos (ja neskaita Billy Idol, Nazareth, Def Leppard, Whitesnake, Deep Purple, Motley Crue). Daži klasesbiedri fanoja, par Grundge man nemaz necepīja, ja neskaite ''Smells Like Teen Spirit" ;) Death ar tolaik ne visai patika izņemot pāris bandas (Hypocrisy, Edge of Sanity, Carcass un vēl dažas).
0
Ev nevajag tās atmazkas par gadiem. Es 1997 kā sāku ar Cannibal Corpse tā aizgāja. Nekādus grunge i prātā nenāca klausīties, riebās tas viss jau no paša sākuma.
0
BoD - nu es jau apmēram tos pašus arī klausījos, vēl tur kāds Eirošmits, ZZ Top, Extreme ar bij pa vidam.
+1
uff es gan siks biju klausijos radio skonto! :P
bet tad man krustevs uzdavinaja roberta gobzina kaseti, klausijos patika tas stulbums un tur tajaa kasetee bija magiskais gabals ar gičas skaņu- tas mani riktigi paķēra - TAS IR LABAIS!

un aiziet - lidzigi kaa Runcim renāram-ieraudziju slipknot klipu un ahujel kā tā var, tā gadiem ejot esmu aizklausījies līdz Nile :D uff

jaa bija kruti laiki- vienā rokā televīzijas pults, otrā izpirntēts tekts Canibal corpse dziesmai - Pit of zombies

,zel, ka to vairs nevar piedzīvot velreiz... :(

(Eu come on Ninja saņemies, tapēc jau Tev ir atmiņas un nostaļģija)

:)
0
Vēl šodien Coverdale / Page klausījos - ahujeķ ku labs m/
+1
'
un aiziet - lidzigi kaa Runcim renāram-ieraudziju slipknot klipu un ahujel kā tā var, tā gadiem ejot esmu aizklausījies līdz Nile :D uff'

mans teksts bij ironija, man nekad nav patikuši Slipknot, vispār nesāku īsti ar nūmetālu, šķiet, jo pirmā grupa laikam tomēr bija Fear Factory. Tādos SLipknot vispār tikai tagad sāku iebraukt - ilgu laiku biju zem stay true lāsta.
+2
Tas Slipknot jau tāds normāls leļļu-teātris ;)
0
Kad grunge un Slipknot un tādi parādījās, es jau biju tr00 (ne bleka nozīmē) un zināju, ka augšminētās mantas ir netrū. Vot. :D Tiesa, mēs arī Panteru samērā nīdām (ja neskaita Cowboys from Hell).

Coverdal/Page spēcīgi rūl, jā. baismi labs albums, un pilnīgi nelaikā uzrādās, pašā Tīņu spirta smakas kalngalā. Dažus gadus iepriekš būtu ierakstīts, tauta pavilktos.
+1
^ Panterai jau Power Metal arī bija labs. (tas nekas, ka viņi izliekas, ka pirmie četri albumi pirms CFH nekad nav eksistējuši).
+2
toreiz Power Metal un visi iepriekšējie Pantera albumi bija mītu statusā.
Es pieņemu, ka tas dažiem var šķist dīvaini, taču toreiz nevarēja ieiet internetā un nokačāt praktiski visu, ko grib. Interneta, redz, nebija...
+2
ō, jā. jaukie laiki, kad kasetes viens no otra ņēma pārrakstīt:D
+2
Ja tā padomā, tad laikam viss nemaz arī nesaķās uzreiz ar muzonu, bet ar brīdi, kad ar vecfāteri pa kluso skatījāmies šausmenes uz videokasetēm. Tas ir psc, kādu kaudzi mēs esam nolūrējuši, kad tā padomā. A cik man bija gadi, ibio matt. Vecais tak bija viens velns.
+1
Neticami, kam tik nesanāk uzdurtes tai Ūtrubā.
Mans pirmais grandža klips, pat pirms visādām Nirvanām. Vismaz pirmais, kas palicis atmiņā. Un viens no pirmajiem albumiem, kurš '95. nezin kā nonāca mūsu mūzikas veikalā, kur pat Bītlus nevarēja nopirkt.
Tie tik bija laiki, tas tik bija muzons... Flanelis, kedas, roka disenes mākslas koledžā. Nu nevar šitādu neiepļekāt plašākai publikai par pazīšanu!...
www.youtube.com/watch?v=SC-3_b3FfeA...

Zvērīgi labs albums nostaļģijas mocītajiem.
zmok666.blogspot.com/2009/11/sugartooth-...
Pardon...
+2
Infestus^^
šos Sugartooth nezināju.
Baigi labs. Klasisks sava laika pārstāvis, kvalitatīvs un lipīgs.
Palasīju par šiem- pavisam īsu brīdi viņi pastāvējuši: 1993 — 1997. Divi albumi. Ar šo gabalu `Sold My Fortune`, pēc tā, kad tas tika atskaņots iekš ākstu Beavis and Butthead multenē pa MTV, palikuši populāri. Iesildījuši Slayer, Supersuckers, Stone Temple Pilots, Soundgarden.
Vispār tajā laikā bija ne viena vien grupa, kura pastāvēja īsu laiku un guva zināmu popularitāti ar kādu hītu.
Piemēram šī dziesma 1995-ajā gadā man ļoti patika :)
www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI...
+2
he, jāsaka paldies - par stiltskin biju galīgi aizmirsis, bet pēc pirmajām skaņām uzreiz atsita atmiņā vidusskolas klasesvakarus/disenes :)
+2
Stiltskinam šī dziesma bija kaut kādu "nopietno" džinsu reklāmā, cik atceros :D Bet bija laba :)
+1
Lāci^
te ir tā džinsu reklāma :)
www.youtube.com/watch?v=skWFyop_pxU...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas