RSS 2.0 sindikaacija
0
Subj. jaunumiem buutu baigi laba lieta :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jūūūūūūū. Es ar' gribu RSS!
0
kaads var apskaidrot nabaga lamerim kas tas taads vispaar ir?
0
RSS - cilvēka vārdiem, brīnums, kas informē par jaunumiem lapā tā, ka tev reaļi nevajg tajā ieet (piem., operā tas lapas jaunumi uzrādās kā e-passts) tādēļ tev nav vajadzības nepārtraukti iet attiecīgajā resursā un pētīt, vai nav kaut kas jauns, bet tu par to tiec informēts. Īsāk sakot, izlasi :cietnis.lv/?id=12385558...
0
tad arii no telefona vareetu skatiit truumetaalu :)
0
Tiem, kas nezin, kas ir RSS, iesaku izlasīt laacz rakstu: www.apollo.lv/portal/articles/311...
0
priekskam tad i webs? rss sako ;)
0
BigUgga: tev varbūt der webs kāds viņš ir, bet es jau sen būtu nojūdzies savus >100 RSS agregatorā esošos saitus katru dienu apmeklējot.
0
man liekas tiem kam interese i paraknasies. ko tad varbut vispar sledzam truemetalu un velns vin zin kas apdeitos tur kaut kadu rrs un sutis mums visiem uz e pastu kaut kadu sviestu. tas izklausas pec spam, tas smird pec spam, un tas atcelo pats uz tavu e past, vai tik tas nav vecais labais spams. pie tam man patik paraknaties shaja lapa un iebliez kadu bezjedzigu komentaru vai reizi pa reizei nodirst Cof. Ko tade ar to RSS darishu, nodirsihu spamu vai?

tas nav bizness, tas nav bizness
0
un kada sakara jaapmekle 100 saiti, tu kads datortarps vai ?
0
jaa... simts saiti, khe khe. Pat profesionaalaam vajadziibaam man pietiek ar paariiti, kuros regulaari pasmelties gudriibas + vecaa labaa google. Tad nu nezinu, par ko tur ir jaastraadaa... par websaitu revidentu mosh.
0
es vispaar dienaa ieeju apstiities savu e-pastu ta veel iemetu aci katru dienu sheit lai formuaa kaut ko iedrukaatu vel kadreiz doskaa palasiities ko tik tauta pardod un peerk nu i pa dienu videeji labi ja pie 10 saitiem salasaas
0
tā jau rokas gurst spamu dzēšot ārā, tad vēl lai brīvprātīgi parakstītos, nu nē, es pasēju
0
Kāds sakars RSS ar e-pastu!!! Uzskatu, ka RSS tikai papildinātu sho lapu un atvieglotu apmekleetaajiem dziivi - nav jau jaaliek ieksh RSS 100% viss - pietiek ar virsrakstu un varbūt pirmo teikumu.
0
Nu jā veidot RSS priekš foruma gan būtu diezgan pasmagi :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas