HAVOC UNIT = Ņamma.
-9
Pēc neskaitāmām detuhām un rutinālas divu-stundu-pišanās-duš... sagribējās nelielas pārmaiņas...

Iepriekš ir diskutēts iekš (ar īsu un nekonkrētu aprakstu) --> /forum/88735/?hl=havoc+unit#comment100198

Ja kāds nezina, par ko ir runa, tad - > www.metal-archives.com/band.php?id=109298...

Tātad.. šodien beidzot saņēmos un novilku to brīnumu, jo biju dzirdējis pārāk daudz atsauksmju un arī pārklausījos grupu ..And Oceans (changed name to HAVOC UNIT in 2006, bļeģ!!). Gribēju zināt, par ko šie pārtapuši. Nu tad...

Kategoriski tas ir Experimental black/Death/Industrial, bet praktiski: cepuri nost, jībāl! Niknas un ļoti zemas gičas, asi riffi, agresīvas un spēcīgas bungas, brīžiem taisnas, brīžiem poli-ritmiskas + visam pa virsu kronis - industrijas elementi. Viss nikni sataisīts. Lai gan izklausāš, ka džeki eksperimentē ne pa jokam, manuprāt, viņi ļoti labi zina, ko dara. Ļoti ausij tīkami gabali.

Pirmās emocijas: ļauna atmosfēra. Brīžiem ir ātrie un brīžiem lēnie gabali. Pa vidu ir visādi teksti par kristietību, samaitātību un vēl visādu figņu (rotten sound raksturīgās sociālās tēmas, jo nav liels noslēpums, ka tur pus-sastāvs ir tieši no Rotten Sound. Un gan jau, ka jūs zinat manas emocijas pret rotten sound [clues: LOVE^3]) Nedaudz atgādina austrāļu 'The Berzerker', brīžīem arī 'Meshuggah'. Bet savādāk - Šarms visos kātos!!

Visiem šī foruma lūzeriem steidzami iesaku noklausīties šo mākslas darījumu, jo šis ir no tiem brīnumdarbiem, kas mēdz pārsteigt. Visiem ..And Oceans faniem patiks ne pa jokam.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
...and oceans baigais sūds.

un ievērtējiet - tā vietā, lai pateiktu to, ka havoc unit ir tīri ok (un viņi ir), es labāk izvēlos kko nodirst, hehe. es tak esmu latvisks.
+5
nelūzeri arī drīkst klausīties?
-6
Nu tu arī dod. Varētu padomāt, ka šeit vieni vienīgi lūzeri sēž, ha. Kādēļ tev ir tik grūti samierināties ar realitāti un pieskaitīt sevi pie ne-lūzeriem? Nu tā kā fauns vienreiz teica - 99% ir sūdumutes, pamēģini iejusties tajā 1% un uzsaukt sev aliņu.
+1
'
Visiem šī foruma lūzeriem steidzami iesaku noklausīties šo mākslas darījumu,'

vienkārši par nelūzeriem tu nedevi nekādus norādījumus ;)
0
Jā, atceros, bija man viens splits ar šiem, taču zem nosaukuma "Hävok Ünit", laikam neatbilda amīšu standartam un nomainīja. Toreiz meklējot "Hävok Ünit" tā arī neko vairāk neatradu, tagad gan jāpaklausās.
0
Tajā splitā vēl dominēja grupa "The Sin:Decay", tāds "Deathstars" stils, bet tīri klausāma. www.myspace.com/sindecay
0
Rekur ir: www.myspace.com/havocunit

Visu nedēļu šitā manta ir uz pleijera. Tie lēnie gabali vienk rauj nost jumtu :)

Runci, ne-lūzeriem arī būs ņamma.
+1
Trīs reiz noklausījos, interesants jau ir, patīk, ka diezgan daudzveidīgs, bet mani tik traki nespridzina.
0
gaumes lieta, vecīt :)
+1
Šito sūdu klausīties no manas puses bija tikpat nepareizi, kā no viņējas - šo ierakstīt. Lai gan And Oceans vietām tīri neko savulaik šķita, pat neraugoties uz vokālista transvestītismu. A šitam ansamblim radiators brālis, tāpat kā visādam rottensaundu tipa modernajām desām.

Bet tādi draņķa pimpjadzīslas kā mazais2, kas forumā ienāk tikai tamdēļ, lai parādītu mēli caur dirsu, neapšaubāmi allaž uzjautrina ar saviem centieniem pašapliecināties; paldies.

Ar novēlējumu neaizmirst, ka reālā dzīve nav tikai personīgā dušas kabīne, dodos makšķerēt, atvadoties no šīs augstās sabiedrības ar vēl vienu speciāli tai domātu YouTube linku:
www.youtube.com/watch?v=tAU6HYpvzUU...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas