Utis
+3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu nevar likties mierā, tā pat galu galā viens otru saprot, i krievi, i latvieši! bet nē, vajag pisties un kasīties, jo redz neviens necienot slāvu tiesības, ibio!
+11
"[..]lai aicinātu tautas kalpus piemērot vienlīdzīgas iespējas gan krievvalodīgajiem, gan latviešu valodā runājošajiem iedzīvotājiem[..]"

Viņiem redz, neesot vienlīdzīgu iespēju. Nu ja reiz ir tik tups vai spītīgs, ka nevar iemācīties valsts valodu, tad nav ko īdēt par iespējām.
+1
+5
es domāju, ka lielajam vairumam dirsēju (gansi lohi, ruki proč ot naših škol) labāk patīk te sēdēt un dirst un jūsmot cik Krievzemē viss ir kruti un labi, bet prom netaisīties!
+4
nu kad tie kuces reiz rimsies jel?
+7
Tas jau baigi sarežģīti, tur visādi papīri jālasa un jāparaksta. Viņam taču nav arī skolas, kur to iemācīties. Un ārī, kopš 70. gadiem te jau dzīvo viņa tēvu tēvu vecvecvectēvi. Zini, tāda dvēseliska saikne. To tā nevar pastāstīt.
+5
priekš +/- 30 % krievvalodīgo, kas Latvijā gribēt sev oficālo valodas statusu ir daudz gribēts.
Un vispār- kā visu mūžu te dzīvojot, var nezināt vairākuma valodu. Absurds! Kkādā mucā vai slēgtā kopienā dzīvo vai...?
Pamatā te ir krievu mentalitāte, proti,kas izpaužās lielkrievu šovinismā. Vēsturiskais mantojums. Te neko nepadarīsi. Tas krievam ir asinīs
Vnk jāignorē šie nelojālie ne/pilsoņi. Bet neizlaižot situāciju no kontroles.
+4
nesen iznāca saruna ar vienu krievvalodīgo sievieti. neizplūdīsim detaļās,ka viņu arī pieskaitu pie 'durām', kas nemāk runāt latviski, problēma bija pavisam citur. viņai bērns sāk iet parastā valts krievvalodīgo skolā pirmā klasē. šajā skolā, piemēram, franču valodas fakultatīvais kurss ir bezmaksas, turpretī latviešu valodas kurss ir maksas pakalpojums. kašķis izcelās par to, ka vispār ir bezmaksas krievvalodīgo skolas, uz ko viņa protams cēla pretargumentu, ka ir tāds pats nodokļu maksātājs kā latvieši. bet par to, ka tieši latviesu valoda ir maksas pakalpojums, gan man nācās piekrist, ka tas ir absurds! jo savam bērnam viņa labprāt mācītu latviešu valodu, bet diemžēl to nevar atļauties.. nu un ko mūsu izglītības sistēma šādā ceļā audzina?- jaunu gvardi tiem, kas nepratīs latviešu valodu!
0
...jo agrāk daudzus krievvalodīgos nevarēja piespiest iemācīties latviešu valodu, jo, dzīvojot šeit, tā nebija vajadzīga, taču tagad paši aktīvi mācās un liek valodas eksāmenus, lai varētu aizbraukt no šejienes.
+4
ta driz tie krievi panaks visu ko velesies, ja latviesi turpinas nonemt cepuri un iespraust sev dirsa,katru reizi, kad krievs ko teiks..
+4
Mēs šautenēm liksim tad liesmot, un granātu metējiem kaukt...
+3
bet pašiem mums nāvei būs spītēt, ložu svilpieniem atbalsis saukt...
bet ne jau in this case.
+1
man patika zinas sodien labs sizets taa nnirdzu!
Latvijas armij grib iepirkt musu baleliņu karaspēkam zekkes drebes ieroccus arii laikam...
bet atkalajas maza nianse- izradas ka LV tiek suuti lloti labi armijas apgerbi un ekipejums arii pa pirmo zorti esot!

taa vietaa lai pasi savu armiju apgerbtu un sutu citam valstu armijam drebes taisitu ekipejumu-raditu biznesu-darba vietas un visu parejo, labak nopirkt no cita...

nu jaa protams ideja skaidra resnie atkal grib kabataa iebazt paris valsts tuukstossus
-3
'Mēs šautenēm liksim tad liesmot, un granātu metējiem kaukt...'

ja es savu ūdenspistoli varu pārdēvēt par ūdenšauteni, tad arī piedalos. šovasar pie jūras kačāju skilus ne pa jokam.
-4
granāmetējs... hmm... tip politelēna maisiņi, piepidīti ar sāļo, acīm netīkamo jūras ūdeni... ai kā krievi dabūs mukt >:)
+1
^ Nekaitini patriotus ˆˆ
+5
"priekš +/- 30 % krievvalodīgo, kas Latvijā gribēt sev oficālo valodas statusu ir daudz gribēts."

Da kaut 95% būtu, ko tas maina? Viņiem baigi nepielec - šeit ir Latvija, nevis Krievija. Padomju savienība beidzās, - lai iemācās mūs cienīt, ja grib pie mums.
0
Nu, vispār jau PCTVL nav vērā ņemama politiska partija un izskatās, ka tā vnk cenšas krāt sev punktus gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Tos ākstus vnk vajag ignorēt...
0
'^ Nekaitini patriotus ˆˆ '

mani īpaši nekrata visādi sHizZi un Neonzi, kas liek man mīnusus. Peteņu Malējs man tāpat nekad mīnusu neieliks, kaut par to būtu dzimtene jāpamet!
0
'lai iemācās mūs cienīt, ja grib pie mums. '

viņiem latvieši vienkārši pārāk patīk. ja baigi gribētu viņus dabūt prom visi panēsātu mēnesi palielākas Dāvida zvaigznes, un te neviens nepaliktu.
-1
piesaku savu māju par bāzi. man ir daudz banānu, kurus saindētus mest, lai utainie ēd nost, kā arī 16 kg hantele, kuru man iedeve Nefolks, kā metīsim pa galvu, asinis šķīdīs!!! ja nu kas, Kivičs mūs aizstāvēs.
+1
Peteņu Malējs man neliktu mīnusu, kaut vai par to ne-dzimtenes peteni nāktos katru dienu malt.
0
Peteņu Malējs man neliktu mīnusu, kaut vai par to gadu Napalm Death nedrīkstētu klausīties.
+1
Peteņu Malējs man neliktu mīnusu, kaut vai par to obligāti 13 minūtes dienā būtu jāklausās power metal un, par godu diskusijai, 12 minūtes war metal.
+2
Pat ja piespiedu kārtā 2 minūtes būtu jāspēlē ikdienā Wōrld of Wārkraft, Peteņu Malējs man neliktu mīnusu. Secinājums : Peteņu Malējs NEKAD MAN NELIKTU MĪNUSU. Vai man par ko vēl šajā pasaulē jāuztraucas?
0
Un atcerieties par Kiviču. Viņš tomēr ir latvietis. Rokeris, tātad nepatīk urlas. Gan jau Skaji arī cepī normaļna, bļa. Dievam un Jēzum arī laikam ticēja, tātad augstākie spēki būs latviešu pusē. Un tomēr sportists - basketbolists ar poētisku dvēseli.
+1
RR uzkārās ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas