Vēsture pamazām atkārtojas!
0
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=89...

un bļe, Bigij, ieliec tak te sadaļu Ziņas :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
No krieviem jau neko citu sagaidīt nevar, kautgan domāju, ka nekas vairāk kā plika dūres rādīšana tā nav, dirsa šamiem par vieglu, lai kautko nopietnu ar savu deģenerēto, pussabrukušo armiju kautko nopietnu izdarītu.
+1
Huļi ziņas, kas grib lai Delfos tusē. Sadaļu ''Dzeršan'' vajag m/ (var uztaisīt balsošanu, a to krīze jau piegriezusies).
0
Sadaļa "Dzeršana" saki? Nav slikti. \m/
0
Bigij baigi sen nav sadalla Galereja un VIDEO updateoti :D
0
Video sadalu kruta varetu updatetot... salikt visus naves metala paveidus tur death metal, doom rock un ta katrs no truemetal biedriem katraa sadalla ielikt no youtube pa linkam un visi laimigi skataas vidakus :P
+7
Heh - šitas man patika:
www.apollo.lv/portal/news/article...
:)
0
Interesanti , varēja fragmentu atstāt , lai būtu skaidrība kam un par ko viņš tā teica...
+3
apnikuši jau tie krievu mēsli. nahuj viņi nevar kā normāli cilvēki dzīvot, es nesaprotu.

un tad vēl brīnās, ka nevienam nepatīk.
+1
"dirsa šamiem par vieglu, lai kautko nopietnu ar savu deģenerēto, pussabrukušo armiju kautko nopietnu izdarītu" - tas laikam neizdevies joks?! Bet, ja tu tā reāli domā, tad galīgi nepārzini situāciju.
+1
"Latvijas politiķi pagaidām nav izteikuši satraukumu par Krievijas Valsts domē izskatītajiem aizsardzības likuma grozījumiem. Droši vien cerībā, ka Latvija ir NATO pilntiesīga dalībvalsts un tai nemaz tik vienkārši nevar pieteikt karu."

Tipiskais variants. Es nemaz nebrīnīšos, ka tie tā saucamiem Latvijas politiķi vēl sāks īpaši lekties - tipo pieņēmāt tādu likumu, a mēs tik stāvēsim aiz žoga un mahasim ar fakkučiem, jo, redz, esam NATO. Dauņi!

Gallery būs drīzumā (kaut-kad).
0
Krievu armija varbūt arī ir pussabrukusi un deģenerēta (turklāt otrais apstāklis vispār rūp tikai tiem, ko tā "atbrīvo"), ja tā vēl arvien ir ļoti daudzskaitlīga, un tās vadītājus nedz militārie nedz civilie upuri neuztrauc?
0
^ pirms ", ja tā vēl" iztrūkst "bet, ko tas maina".
0
A kas mūs tagad aizstāvēs??

www.tvnet.lv/zinas/arzemes/artic...
+1
Muahahaha, tā pretraķešu sistēma tak paredzēta ASV, ne Eiropai, doh!
+3
Obama ir viens stulbs niggers.
+7
Jū, un mans tēts daudz stiprāks!
+5
Nezinu, kā tā pretraķešu sistēma darbojas, bet *man šķiet*, ka vajadzētu būt apmēram tā:
Krievija izbliež pāris raķetes ar kodulgalviņām ASV virzienā, tad šāda sistēma noreaģē un tās raķetes nah notriec un mēs to visu drazu dabūjam uz galvas. He he he, vai nav vareni?
0
:D
0
Ja vaņkas palaidīs pāris raķetes uz amīsīšiem mums tāpat būs pizdec. :)
0
Pa panorāmu rādīja ka gar Latvijas robežu lidinājās izlūklidmašīnas...
0
+2
Tur tak runa ir par neitrālo zōnu.

"NATO Gaisa spēku pavēlniecība Ramšteinā", aha aha, zinām, ar ko viņi tur nodarbojas :)
+5
Es darīšu kā Krievija - pats sev izdošu likumu, ka man ir tiesības aizdedzināt kaimiņa dzīvoklim durvis un nošaut viņa suni, jo viņa agresīvais kāmis aiz sienas naktīs pārāk skaļi grauž semuškas. Un lai nemaz nesauc poličus. Ir taču likums.
+1
Haha - vispār tie būtu podi, ja vācu iznīcinātājs notriektu krievu izlūklidmašīnu - toš varētu teikt, ka vēsture atkārtojas.
+3
Bigij, par to pretraķešu sistēmu aptuveni tā arī ir. Nezinu tik, kā tur ar to drazu, bet tas toč, ka tā sistēma ir viņiem pašiem vajadzīga, ne eiropiešiem.

Bet paskat tik - Luftwaffe sākuši mūspusē ar Eurofighter Typhoon patrulēt, nevis ar norūsējušiem F-4 Phantom, kā iepriekš :)
+3
+3
Intar, patrulējošās NATO dalībvalstis mainās ik pēc trim mēnešiem, pirms tam bija čehi ar F-4, no augusta vācieši ar Eurofighter, tb, kas katrai valstij arsenālā, ar to arī patrulē. Labs joks būtu, ja pēc Lielvārdes lidlauka modernizēšanas NATO paziņotu, ka, redz, standartiem atbilstošs lidlauks jums ir, patrulējiet paši, ja vajag lidenes, tad fiksi arī tās iegādājieties :D
+1
^ Bija arī friči ar vecajiem, Vjetnamas kara laika F-4 Phantom.
+1
^par krievu armijas stāvokli - bēdīgi viņiem iet, runā, ka patiesībā Gruzijā viņi turpat 2000 kritušo zaudējuši.
+1
Nemaz par to nebrīnos, krievi jau nekad nav veikuši kādu militāru operāciju bez lieliem zaudējumiem.
+1
Nav jau tie F-4 nemaz tik sūdīgi. Tomēr Mach 2,23 ātrums (vairāk kā F-16). Tās lidmašīnas jau te nav lai kautos, bet vairāk lai palidinātos un laiku pa laikam palīdzētu kādam nosēsties vai izlidot no gaisa telpas. Četras lidmašīnas tāpat nevar Baltijas gaisa telpu pret nopietnākiem draudiem pasargāt. Nu ja nu vienīgi tie būtu četri F-22 Raptor. :)
+2
daemon_dawn, simt puinktu bija arī Luftwaffe ar F-4. img202.imageshack.us/img202/4306/1001117...
Pats stāvēju blakus bildes tapšanas brīdī.
+1
Bija, bija, es arī tos Luftwaffe's F-4 redzēju Rīgā.
0
njā, pie tam viņi ir beidzot samaksājuši tiem, ko sūtīja uz Gruziju? Tur tak vēl ilgi pēc tam džeki žēlojās, ka naudiņas nav izmaksātas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas