Stallone taisīs oldskūl bojeviku
+6
Nākamā gada aprīlī uz ekrāniem gaidāms Silvestra Stalones režisēts darbs «The Expendables», kurā stāstīts par algotņiem, kas dodas misijā uz Dienvidāfriku, lai gāztu diktatoru.

Asa sižeta filma ar daudzām kaujas ainām nebūtu nekas oriģināls, taču šī filma izceļas ar fenomenālu «slikto puišu» komandu, kurā apvienoti: Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcenegers, Mikijs Rurks, Brūss Viliss, Džeisons Stethems, Džets Lī, Dolfs Lundgrēns, Stīvs Ostins, Ēriks Roberts, Rendijs Kutjūrs un Terijs Krūzs.

Daži interesanti fakti no vikipēdijas:

The film pays tribute to the blockbuster action films during the 1980s and early '90s, as the film includes action veterans from those decades.
Jean-Claude Van Damme was personally offered a role by Stallone, but turned it down.[3] This reportedly led to Dolph Lundgren being cast instead although it is not confirmed whether it was the same part. The role accepted by Forest Whitaker was originally conceived as a role for Wesley Snipes but later rewritten for Whitaker.[4] Due to a scheduling conflict prior to filming, Forest Whitaker was replaced by Curtis Jackson (aka 50 Cent) for the role of Hale Caesar.[5] He was then replaced by former NFL player Terry Crews.[6]

Steven Seagal was also asked to play a cameo role, but turned down the offer due to negative experiences with the producer Avi Lerner.
The role of the man who hires the Expendables, Mr. Church, was very difficult to cast. Initially offered to Schwarzenegger, he declined in favor of a smaller cameo in respects to his political career.[9] The role was then offered to Kurt Russell whose agent replied that he was not interested in "ensemble acting at the moment."[10] Stallone spent several months after principal photography determined to find a big action name for the part. Rumors suggested that the role had been offered to friend and fellow former Planet Hollywood co-owner Bruce Willis, who was busy filming of A Couple of Dicks. Willis finally confirmed on August 17, that he will play Mr. Church and that his scene will feature himself, Sylvester Stallone, and Arnold Schwarzenegger.[11]
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
brīnos, ka Norisu atstājuši aiz borta :D
+2
Iespaidīga kompānija. Cienu vecos labos grāvējgabalus.
+1
Redzēju nesen kādā fkīnōfestivālā rādīto un un pa kluso ar mobilu nofilmētu filmas treileri, bet nu vairs nevaru atrast - iespējams, jau no youtube nahrenizēts. Grūti kaut ko pēc tā gan spriest, bojeviks kā beojeviks, cilvēki sit viens otru, šauj cits uz citu utt.
+1
zzel ka Sigals nomiza :D
domaju ka ssitais buus labs gabals!
+3
cerams, ka filmaa kautiņu epizodēs arī izmantos vecās skaņas, kad piemēram ar kulaku ieteš pa rumpi, tad tāda riktīgi dobja skaņa izdalās :D
+11
Galvenais, lai nepazūd VHS kvalitāte.
+1
wow, must watch :D
+10
Vēl vajag krievisko tulkojumu caur dagunu ;)
+1
:D
+6
un filmas pirmizrāde nevis kinoteātros, bet kādā ūķīgā videosalonā uz Sanyo pleijeri :D
+3

arnolds
šodien, plkst. 09:25

Galvenais, lai nepazūd VHS kvalitāte.

labs :D

šis koments uzreiz atsita atmiņā to foršo Krievu valodas tulkotāju filmās, kurš tulkoja un ierunāja visu filmu ar aizspiestu degunu!

Cerams, ka ūķa pirmizrādē būs tulkotā versija ^_^
+1
Ko ninzu nebūs, mmm... :(
+2
Rekur ir The Expendables treileris - nezinu gan, cik oficiāls, bet kadri acīmredzot ir īsti.

www.youtube.com/watch?v=BhHL3lhBn5A...

Nu kā jau sagaidāms, bojeviku klasika :)
+2
Izstās pēc īstas ņammītes :)
+3
O, bļe. Kārtīgi veči kārtīgas dekādes homage kino! Settings ar klasisks - bastārdi ar milzīgiem pautiem bārā, bastārdi ar maziem pautiem uz salas un ar dažādiem pautiem pamestos objektos + sierains humors un pistzaķi, bļe.
+1
O bļa!
Reāls gaļinieks ar visiem iespējamajiem stāriem!
+1
a kur Švarcis, bļa???
+1
un Čaks Noriss??
+1
Švarcis politikā, nav laika filmēties.
+6
^^Švarcis būs epizodiski. Norisam baidījās piedāvāt :D
0
man vienam tā?

This video is not available in your country due to copyright restrictions.
0
Un kā tev pašam šķiet?
0
nu iepriekšējie komentētāji izskatās ir skatījušies.
0
pa dienu vēl viss bija oki...
paprovē pa taisno Jūtūbē paskatīties.
-1
SCUKIIIIIIII BĻAAAAAAAAA. Pa dienu noskatījos. Nāsing spešjal.
0
Kā jau teicu, tas treileris visdrīzāk bija kreiss, tāpēc arī ātri tapis aizvākts. Gan jau parādīsies citur šis pats vai kāds līdzīgs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas