The Few Against Many
+2
Kā zināms, tad tagad iekš Scar Symmetry dzied divi jaunie vokālisti (viens growls, otrs clean /forum/98964/?hl=scar+symmetry#comment145680), bet iepriekšējos trijos albumos bij tikai viens vokālis Christian Älvestam - kuram bij zaibiss growls un superīgs tīrais vokāls. Nu lūk, dēļ nesaskaņām ar grupu Christians notinās, lai veidotu kaut ko savu. Tā kā pēdējā Scar Symmetry albumā ar veco vokāli Holographic Universe pārsvarā dominēja tīrais vokālis, tad varētu padomāt, ka viņa jaunais projekts būs tāds maigs un prātīgs. Bet izdzirdot jaunā projekta nosaukumu, padomāju, ka būs kārtējais kōrs. nu ku tik debīls nosaukums - The Few Against Many. Noklausījos debijas albi SLOT un biju uz pakaļas. kvalitatīvs, nikns melodeath ar nelielām simfoniskām fiškām, bez tīrā vokāla. riktīgs spridzeklis.

www.youtube.com/watch?v=Y914y_a_zNE...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
p.s. siņķiku stabili no Dan Swano aizņēmies :D
0
damn, albums saucas SOT, nevis Slot :D
0
Būšu zināt. Tanks !
Nokāpšu no 2008 gada The Monolith Deathcult tad paklausīšos šitos :) Jau šķita, ka deathmetal saibal, a nē - atrodas pa kādam ansamblim, kas vēl nogludinātās smadzenes sakrunko :)
0
Jā, tīri labs. Kas vēl no zolista projektiem ir ievērtēšanas vērts?
0
Man Zonaria tīri labu patīk - tāds visai nikns Melodet ar rūkli un tīro.
0
vēl no viņa projektiem tīri labi ir Miseration, kuriem kā reiz novembrī iznāks jauns albums (www.metal-archives.com/band.php?id=84749...) un vēl Torchbearer, kurā viņš spēlē tikai giču (www.metal-archives.com/band.php?id=12891...). Ar pārējiem viņa projektiem vēl neesmu iepazinies. vispār, ja papēta metāla arhīvus, tad diezgan ražīgs čalis, pilns ar visādiem projektiem.
+3
" Jau šķita, ka deathmetal saibal.."

tu man, tu... skaties, ja!
+2
"... nu ku tik debīls nosaukums - The Few Against Many"

Labaakais nosaukums kaadu shonedeelj esmu dzirdeejis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas