Helloween izdos popsas albumu
+3
Grupas 25 gadu jubilejai veltītais lielāko hitu apkopojums 'Unarmed - Best Of 25th Anniversary' saturēs 11 no Helloween populārākajām dziesmām jaunos aranžējumos. Lielākoties tie ir pusakustiski un izteikti "mīksti".

Vairāk informācijas un sampli te: www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Es pat nezinu, ko lai saka. Laikam krīze šos skārusi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Pāris balādes un dziesmas, kur kārtīgi iebliež simfonisko orķestri skan OK. Būs normālā skaņā viss, tad varēs konkrētāk nodirst ;) Kautgan interesantāk par kārtējo Best Off. Bet vairums dziesmu velk uz šitā citāta pus':

''Next album will be a new version of Walls of Jericho, with Deris "singing" and played entirely on banjo!'' :D
+1
Ja atskaita I Want Out, kurš ir pilnīgs sūds jau pēc tā nelielā fragmenta, tad visumā, ja ne gluži varbūt izdevusies ideja, tad vismaz savādāk nekā ierastie best-of'i, kas atspēlē vienu un to pašu viens pret viens.
+3
Nu ko. Laipni lūgti šlāgerklubā >:Q~
0
šāda apsektā grupām, kuras jau sākotnēji sevi prezentē kā half-popsu, ir mazāka iespēja sapelnīt veco fanu protestus
0
fūūūūūūūūūū bļe pļek
+2
Video parādījies:

www.youtube.com/watch?v=rVY4CK8ciJw...

Īstenībā tīri rēcīgi, tikai vokāla autotune vai kā nu to efektu sauc, iesūkā. Protams, ja neuztver to pārāk nopietni.
0
Klipiņš tīri jauks.
Taču man Helloween bez Hamsena un arī bez Kiskes vairs nav Helloween...
+2
negribu spamot ne par tēmu - bet manā uztverē īstam HELLOWEEN ir jāizklausas šādi...

www.youtube.com/watch?v=ey07NTTepP4...
0
Nē, nē, nē! Vecā Dr. Stein versija ir daudz patīkamāka un tā random iepūšana saksofonos vispār nav saprotama.
0
Helloween jāizklausās tā, Helloween jāizklausās šā... pfff, gan jau Hansens aizgāja, jo pārējie gribēja spēlēt sisīšu metālu. ir pietiekami daudz citu labu grupu šitādā vīzē.
+1
Kurš gan var pateikt, kā viņiem būtu jāizklausās? Es arī varu pateikt, ka man labāk patika viss, kas bija pirms Kiskes, un Kīperi abi arī tīri labi. So what?
0
The Time of the Oath and īpaši jau The Dark Ride ir tīri labi albumi

Stormwarrior live nebija nemaz peļami - pati grupa arī ir visai sakarīga.

Klips nav slikts, atbilstošs patreizējam Helloween puskoka lēcēju sleš ākstu listen-to-the-flies imidžam. Dr. Stein no sākta gala bijis pastulbs gabals un viens no filleriem iekš Keepers II.
0
Dr.Stein oriģināls spārda. Koveralbums nav slikts idejiski, bet nevisai pareizi izvēlējušies dziesmas vai to apdari, jo ātrām dziesmām taisīt puslēno versiju reti izdodas. Otrādi parasti sanāk labāk. Jāklausās tie kropļojumi pilnībā, lai varētu par albumu spriest. Grūti pateikt, kā tas vkss izklausītos, ja galvā neskanētu oriģinālie grāvēji, bet klipons jautrs un dziesma arī visai interesanti sakropļota, tomēr neskan.

Pirmie 3.5 albumu spārda protams, tāpat kā -TOTO-. Arī -Better than Raw- man ļoti tīk.
+2
Atceros vecos laiku, kad Jelgavas tirgū bija vēl tikai viens vīrs, kurš pārdeva kasetes, starp kurām bija arī šādi tādi smaguči, kasešu vačiņi bija kopēti uz dažādu krāsu papīriem, Helloween - Master of the rings bija gaiši zils papīrs. Kad prasīju, ko spēlē Helloween, viņš man atbildēja: "Močnije barabani", "ā, nu davai" paņēmu :) Albis zajebis patīk, pārējos nav bijusi vēlme klausīties :)
un Mercyful Fate man nepatīk, King Diamnond gan zvērīgi labs
0
Master of the Rings manā sarakstā tok ir viens no vājākajiem. Protams, pie vainas ir arī tas, ka pēc Kiskes izdzirdēt šito ņaudekli bija liela sāpe.

Better Than Raw saturēja maz labu gabalu.
0
Priekš manis tikpat labs kā ''Dark Ride''. Vienīgais kas ir pilnīgs kakucis ir ''Chameleon''. ''Masters'' un ''Rabbit'' ir nākamie švakākie bet kopumā OK - var paklausīties
0
Dauņi nedapistie. Helloween, es domāju. Nahuj tāds video vispār jātaisa? Kāds te minēja nenopietni, prikolam un tā. Bet tur tak nav nekāds prikols, nav smieklīgi.
0
Chameleon satur četrus fantastiskus gabalus - Giants (!), Revolution (par šo var strīdēties) un vienkārši vājprātlabo I Believe, kam seko Longing.
Bet pārējie, manuprāt, ir pilnīgi... nūūū... garām, maigi izsakoties.

Pašlaik klausos Unarmed. pagaidām novērtēju vēlmi taisīt kaut ko atšķirīgu. Bet Veikats vienmēr ir izcēlies, ka viņam vajag nenopietnu Helloween - viņam taču praktiski nav nopietnu gabalu (How Many Tears, Giants, lielākā daļa pārējo ir gejiski jautri ;)) Un ja reiz viņš tagad ir galvenais vecis tur, un pārējie ir uz zemāka līmeņa, tad nav brīnums, kurā virzienā stūrē.
0
Šiem jau nopietnie un nenopietnie albumi apmēram pus uz pusi. Chameleon vienīgais kurš nahrenizēts, un nav nekad radusies kāre vēlreiz klausīties.
-1
Atsaucoties uz Sonnenmensch žēlabām kā jauklausās Helloween varu līdzīgā garā iepostēt, kā jāizklausās Iron Maiden :D

www.youtube.com/watch?v=rt2C2nvy_NI...
0
^^^oriģinals katrā ziņā 100 reizes labāks:)
0
it kā jau nav slikts kaveris, bet labāk jau nu lai paliek pie Judas Priest pakaļdarināsanas - tas šiem tomēr sanāk labāk.
0
Kas ir šamie? Domā Primal fear kopē Judas Priest?
0
Lielāku JP kopiju par agrīno Primal Fear neesmu dzirdējis. Vienīgi Gamma Ray viens albis bija baigi JP garā.
0
Precīzāk laikam būtu teikt, ka PF taisās pakaļ pēc Painkiller albuma modes, jo JP tomēr ir stipri dažāds katalogs.
0
Neredzu tur nekādu īpašu komerciālo potenciālu šāda tipa mūzikā, tāpēc īsti nepiesliešos tēzei par izpārdošanos. Nu, gribēja paķēmoties, un pēc tā "Dr.Stein" spriežot - nesanāca diez cik labi un skaisti. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas