Līvi atlaiž
+1
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=14...

Nezinu kā citi, bet negribētos šamos nosodīt. Nu come on, veci čaļi jau, snieguši publikai pietiekami daudz labus končus lai atļautos paākstīties šad un tad...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Nu, tas jau piederas pie lietas - sex, drinks & rock'n'roll, tomēr ja uzstājas kopā ar orķestri un kori, tad nu takā vajadzētu saņemties. Skaņotājs ar cirvis - jau jau šie šķībi māva, būtu kori piegriezis skaļāk, bet šos klusāk ....
0
Virga jau vispār ir totāli nonarkojies, cik ir dzirdēts runājam.
+2
citējot komentāru

"nekā jūs nesaprotat 22.12.2009 14:48
Ja veikalā jūs nespēj apkalpot piedzēries pārdevējs, tā ir cūcība. Bet te - radoši gari, bohēma, nu, sagribējies mūziķiem atslābināties... Bet publika nesaprot, prasa naudu atpakaļ..."
+1
Nemaz ne tik nesen esot gandrīz ķelli nolicis - www.mango.lv/zinas/slavenibas/mu...
0
Laikam jau skaņu oprtators arī bij iešāvis.

0
mani Līvi gan īpaši neinteresē, bet tas raksts vispār ir pizģec. dzeltenie it kā raksta rakstu par to, kā Virga ir atgriezies mūzikā, bet pēc tam raksta noslēgumā piemetina, ka "Par narkotiskajām vielām viņam ir cits stāsts - ne tik pozitīvs, un Virga ilgi šaubās, vai to vajadzētu publiskot"

pēc tam tikai pamanīju lieelo virsrakstu

"Ainars Virga gandrīz nomiris no narkotikām"

tas viss ir tāds appisiens ka nu tikai. droši vien, ka viņi speciāli meklēja no Virgas pateiktā kaut ko tādu, ko uzlikt kā 'iespaidīgāku virsrakstu'.
+1
ai, nu ble. once a junkie, always one. ja reiz ir iepatikusies taa shtelle, tad tu vari nelietot ilgi, ilgi, poljubomu ir iespeeja, ka tas recidiivs buus, un visticamaak arii buus. tachu neredzu iisti jeegu to kautkaa nodaliit no alkohola, situaacija ir tieshi taada pasha - cilveeks, kas paarstaajis dzert, var ilgi, ilgi nedzert, bet vienaa jaukaa dienaa atkal gadaas uzkaapt uz korkja. taa pati fishka, cita substance, rezultaats taads pats.

bet tas tak pohuj, rokenrolam tas viss ljoti labi piederas.
+3
Grodums pie mana drauga mammas ārstējās no alkoholisma tur mmm... dažus gadus atpakaļ, jo čalim aknas esot bijušas furbola bumbas lielumā, bet tajā pašā laikā "Gaujā" uz dīvāna atslēdzies un nosiekalojies vāļājās. :D
0
no komentiem "Eglīte mirdz... glāzīte mirdz... bērniņiem prieks?
" haha :D
+1
+ 1 par šito komentāru

"Godīgi sakot, man prieks, ka viņi izgāza kaut kādu faking ziemassvētku koncertu. Hah, saprotu viņus, uz tādiem pasākumiem nemaz skaidrā nevar iet."
+1
Krieviem ir tāds teiciens: ''назвалса груздем - полезай в кузов''. Ja jau pieteicās Z-svētke korāļus maukt - tad atstrādājiet ar visu augumu ...
+2
vecas pipeles ar labi izskalotām rīklēm hah, kas tur tāds?
Nu izgāza konci? un? džeki dzēra, dzer, un turpinās dzert! ha-ha!

besī, ka prese visu izpušķo un uzpūš tik pārspīlēti...
+4
Vajag Lemiju plosta laikā ar simfonisko orķestri.
+1
Man prieks, ka organizatori piedāvāja koncerta apmeklētājiem iespēju saņemt atpakaļ par koncerta biļetēm samaksāto naudu. Tādējādi vismaz daļēji tiks ievērotas patērētāju tiesības.

+4
Kādas tiesības? Varbūt tieši bija paredzēts rokkkoncerts ar vemšanu uz skatuves? I want my money bek!!!
+2
kad dabūšu spļāvienu matos ne Zeka Vailda, tad paļubomu būs skandāls!
+7
Komentāros bija rakstīts, ka Virga esot nejauši izlaidis no rokām giču. Par šo skatu, tiešām es samaksātu :D
+1
Tie apmeklētāji gan ir truli.. Ķipa afigena viss tika tā sadirsts, ka pilnīgi bija jāskrien un jāmaina biļetes atpakaļ. Koncis taču paliek koncis - tas nav teātris , kur pirms izrādes ir bukletiņa ar informāciju , ko sagaidīt.
+4
Nevar jau neko dirst, ja nav klāt būts. Tomēr koncis, kurā izpildītāji ir tādā kondīcijā, ka ģitāru rokā nevar noturēt, nekāds lielais baudījums nevarētu būt jebkurā gadījumā, rokenrols vai hujokenrols. Pat par Seta Putnama vārtīšanos pa grīdu MP es arī sevišķi priecīgs nebiju, kaut arī no narika-grindkōrista puses tas pārāk neizbrīna.
0
Kurš mūziķis nav kāpis pālī uz skatuves? :D Trakoti jautra padarīšana! Vismaz atgādināja cilvēkiem ka viņi ir rokmūziķi nevis svētdienas baznīcas puiku koris :D
0
^ Pālim jau ir dažādas stadijas. Pilnīgā komā enīvei nav glīti.
+4
^^ Tu domā, ka svētdienas skolas puiku koris vienmēr skaidrā kāpj uz skatuves? :D
0
^ a kā tu zini? >:)
+4
Intar, viņi taču dzer jēzus asinis, kas nav alkohols. :D
+1
Ar kori nemaz baznīcā nav iespējams uzstāties, ja neesi vieglā tvīkonī, par Dziesmu svētkiem nemaz nerunāsim :D
+4
^^Svētdienas skolā gājis neesmu, bet baznīcā ar kori uzstāties ir gadījies daudzkārt, par laimi, dievkalpojuma ietvaros gan tikai pāris reizes. Pavisam skaidrā reti :)
+3
Šogad Lieldienās dabūju Skaistkalnē ~1,5 stundu klausīties, kā kaut kāds poļu / lietuviešu / velnsviņzina kādstur bīskaps latviski mēģina izbubināt Jēzus lomu Lieldienu baznīcas teijāterī.
Izklausījās vēl trakāk par Buzajevu Saeimas tribīnē.
+1
Savulaik biju aizgājis uz Opus Pro koncertu. It kā jau viss būtu skaisti, ja vien Andrejevs nebūtu krietni piemeties. Protams, viņš jau ir gana pieredzējis mūziķis un nospēlēt kārtējo koncertu puslīdz ciešami varēja arī tā, taču te sajauca vārdus, te vēl kaut ko... diezkas nebija.
+2
Nu tad jums vajadzētu veco Heaven Grey ar Kaļiņinu redzēt! :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas