Trauma moralis sadarbībā ar Metalshow.lv piedāvā:
GRINDCORE MŪZIKAS FESTIVĀLS GRINDSEX VOL.5
Nu jau piekto reizi Latvijā notiks grindcore žanram veltīts pasākums „Grindsex”. Šoreiz koncerts notiks piektdien, 29. janvārī, klubā „Melnā piektdiena”, un pasākuma nagla būs viesi no Moldovas – techniskā goregrind spēlmaņi ABNORMYNDEFFECT.
Grupa radusies 2003. gadā, Moldovas galvaspilsētā Kišiņevā, izdevusi vairākus ierakstus un apbraukājusi teju vai visu Eiropu. Iepriekš Latvijā grupa nav uzstājusies, un šī būs unikāla iespēja dzīvajā novērtēt mežonīgu moldāvu goregrind!
Koncertā ar jauno dziesmu pirmatskaņojumiem uzstāsies arī viena no pašmāju vecākajām grind grupām TRAUMA MORALIS (www.myspace.com/traumamoralis). Drīzumā trauma ierakstīs jaunu albumu, un, iespējams, sekos koncerttūre ārzemēs. Pasākumā piedalīsies arī jestrā grind grupa DEHYDRATED GOAT(www.myspace.com/dehidratedgoat), kas nesen izcēlusies ar savdabīgas koverversijas radīšanu dziesmai „Pokerface”. Skatītājus priecēs arī savdabīgie ANAL PUNISHMENT (www.myspace.com/analpunishment), kā arī jaunais, bet daudzsološais techniskā metāla projekts ORĶ, kura sastāvā ir arī grupas „Lassie the Cat” dalībnieki. Jautrs un bezrūpīgs sniegums gaidāms no dueta FACEFUCK (www.draugiem.lv/facexfuck) puses, kas piedāvā savdabīgu, elektroniski kibernētisku skatījumu uz grindcore žanru.
Iepriekšējos gadus „trauma moralis” rīkotais „Grindsex” festivāla publiku priecēja grupas no Meksikas, Zviedrijas, Lietuvas , un pasākumi notika kulbā „Depo”. Šoreiz koncerts būs krietni plašākās telpās – klubā „Melnā piektdiena”, kas izceļas ar ļoti kvalitatīvu skaņas un gaismas aparatūru.
Sākums: 19:00
Ieeja: – 3Ls
Nez vai pēc tam ķiķināsi par viņu nosaukumu tā! :P
Principā jau normāls piegājiens - ümlauti jau novecojis prikols, tagad močījam mīkstinājuma zīmes.
ok vainīgs! piedod 8} :D
www.youtube.com/watch?v=jjtEyC5bfDo...
www.youtube.com/watch?v=6DbcDAkqtQI...
www.youtube.com/watch?v=5nFY-gr8hOU...
www.youtube.com/watch?v=8zE2qaoHkkM...
bet visumaa vareetu buut tiiri prieciigs pasaaaciens.
bet, ja labi uzņem uz krūts, tad atpakaļceļš var būt krietni ilgāks.. sevišķi, četrāpus :)
uz visām 4 nekad vēl nav staigāts pēc zīdaiņa vecuma.
Okē, es eju enīvejs, 2 lati ir tā vērti.
,Okē, es eju enīvejs, 2 lati ir tā vērti.
Ieeja vispār jau ir 3 lati! ^o^
Nav jau runa par to,ko viņi ir teikuši,bet par to,kas tur ir rakstīts.
a tu biiblei tici?!
protams ka tagad iekjerksies bljee bet tur blah blah mulkibas
nu tad saki pateicibu viedajam ''rainim'' kas to sacereeja delirijaa
XD
KHM.khm.
un atkal jāsaka -
Labrīt!
ignorēt pirmos 2 modinātājus, padirst, paēst, padirst par to, ka ārā tik auksts, iemest aci hustler tv (šorīt bija nesmukas lezbes) ejot ārā vienkārši kaut ko noburkšķēt.
(bet tur parasti nesmukas lezbas)
pēdējā bilde vislabākā - kaķi komā! :D un koments labajā apakšējā stūrī!
ok, paņemsim kaut kādu Lattelecom komplektu, mans vecais IZZI no līgumā minētajiem 100 pašlaik dod ārā ~ 6 mbit/s, kas laikam ir pietiekami labs iemesls līguma laušanai
werwolf - es jau neraudu par lezbām, es pa lielam vispār tv neskatos, vienkārši izgāju nesen cauri visām programmām (dažreiz šādā veidā paskatos TV) un konstatēju, ka pie Hustler TV rāda 'no access', un nodomāju - vot sučkas bļa, a ja nu es gribētu skatīties!?
Paskaties kas cilvēkam jāpārvar,lai saņemtu drosmi ierakstīties trumetālā, grūtāk kā uzrunāt glītu meiteni!
tur gan, protams, rakstīts, ka līdz 100 mbit/s, bet tas laikam nenozīmē to, ka varētu rakstīt teiksim līdz 1000000 MB/s, patiesībā esot kaut kādam smieklīgam ātrumam, kurš taču ietilpst 'līdz' kategorijā. kaut gan tās firmas viena par otru izdomā gudrākus plānus kā čakarēt parastus mirstīgos.
lol, man pašlaik ir jāgaida, kamēr komentārs pievienosies trūmetālā, nerunājot par kaut kādu lejupielādi normālos ātrumos.
Lattelekomam toties ir 30mbit/sec garantētais ;) Šitie fīrmaņi līdz 1GB/sec solītāji... zajebaļi, scykkas, lāmeri, dauņi, āmuri...
100 mbiti būtu ~ 11,9 mbaiti sekundē
Ja par internetu, reāli 1gb/sek tev tavs modēms vai rūteris nepavilktu tas parasti ir vai nu 100mbit/sek, ja blieztu 1gb/sek, tad nākamajā rītā tu būtu degpunktā redzams!
ja arā būs pēkšņi -25 ta neiešu..
un laikapstākļi rīt būšot tīri ciešami, salīdzinot ar pēdējā laika arktisko holokaustu ;)
tā neko. patikās!!