12.03. Melnā Piktiena: COLDFLAME, MALA, GASERATA, ZX SPECTRUM
+2
12.03.10
Melnā Piektdiena

Starts: 21:00, durvis vaļā: 20:00

COLDFLAME
ColdFlame - zem šāda nosaukuma, dibināta 2004.gadā, kad tai pievienojās Latvijā pazīstamais bundzinieks Gundars Lintiņš. Tiem, kam tuvs gotiskais roks latviešu valodā, Coldflame mūzika ies pie sirds.
2006.gadā nāca klajā grupas debijas albums "Par to..." un 2008.gadā iznāca grupas otrs CD ''Starp Tevi Un Mani'', ierakstīts studijā ''Codex'' .
Grupas sastāvs: Jānis Tabūns – ģitāra, Modris Cīrulis – ģitāra, Andis Feldmanis – basģitāra, Solvita Jansone – vokāls, Gundars Lintiņš - bungas
www.draugiem.lv/2593

MALA
Grupas Mala rašanās iemesls ir kāda Salvadora Dalī glezna un padomju laika krītiņi ar nosaukumu „Disco”. Muzikāli, grupa pārstāv stilos neieliekamo, bet post rock pietuvināto muzikālo kombināciju kopumu, kas variē atkarībā no garastāvokļa, ampēru un instrumentu kopuma.
www.youtube.com/watch?v=3DqlYLkKMgU...
www.youtube.com/watch?v=FQLb4eN9m4Q...

GASERATA
Grupa izveidojās 2004. gadā, kad no grupas Saare atvadījās gandrīz visi dalībnieki. Nosaukumu Saare patur grupas bundzinieks, jo ideja par attiecīgo projektu piederēja viņam. Pirmie mēģinājumi notiek tur pat, kur iepriekš - daudziem zināmajā ūdens Tornī. Nepagāja ilgs laiks un tiek arī sameklēts jauns bundzinieks - Māris Krūmiņš, jeb tautās pazīstams kā Edijs. Ļoti ātri un produktīvi tiek saveidota jauna programma. Īsā laika posmā tiek nospēlēti vairāki koncerti.
2008. gada 8. martā Gaserata prezentē savu debija albumu – „I Have A Lyubovnik”, kuru var lejupielādēt par brīvu no www.gaserata.lv . Šobrīd grupa centīgi strādā pie jauniem skaņdarbiem otrajam albumam.
Nauris Haritonovs – ģitāra , Mārtiņš Kampāns – ģitāra, Krists Krieviņš - taustiņi
Aija Feldberga – bass, Māris Krūmiņš - bungas.
www.gaserata.lv
www.myspace.com/gaserata

ZX SPECTRUM
Grupa izveidota 2000. gadā, bet kopš tā laika pieredzējusi vairākas sastāva maiņas. Muzikāli ZX Spectrum no sākotnējā alternatīvā metāla aizgājusi līdz pašreizējajai formai - death’n’roll. Grupas pirmais pilnmetrāžas albums „Human Herd” (2005) atgādina žanra pionieru Carcass albumus „Heartwork” un „Swansong”. Nākamais – EP „Optimstic Views” (2007) turpina sapludināt lieliskas melodijas un smagus ģitāru rifus tehniskā izpildījumā kopā ar agresīviem dziesmu tekstiem, pievienojot progresīvus elementus. Svaigākais EP „Alms” iznācis vēl pagājušajā, 2009. gadā. Visi ieraksti izpelnījušies virkni atzinības vārdu ārzemju mēdijos. ZX Spectrum plaši koncertējusi Baltijas valstīs un Somijā.
www.zx-spectrum.org/
ww.myspace.com/zxspectrum...

Būs arī īpaši izraudzīta filmu programma!

Ieeja: 3 Ls

Sagatavoja: P3LICAN (www.myspace.com/p3licanmosh... , p3licanmosh@gmail.com )
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
melnā piktiena.
:D:D:D
0
Antoha no ZX davai nepazūdi :-)
+1
zx spectrum nebuus!
buus kkas cits, varbuut.
(airons meidens)
+1
vai ta Lintiņš varēs paspēt, viņam tak jādejo :D
0
Es tā arī neierubījos, kā ZX Spectrum varētu iederēties starp tām pārējām grupām.
0
buutu bijushi tie ZX Spectrum tad aizietu ... bet tagad kka boooooring prieksh manis
0
plānots bija trijās daļās:
I: post - vēl neiereibušiem pasažieriem
II: vegānais vakars ar death metal un izrietošiem stiliem
III: pīpetavas vēdināšana ar Rozenštrauha kabataslakatiņu

tā,kā nobira vegānās grupas ar vardarbīgiem tekstiem - izjukuši,aizbraukuši,sp
0
Tā, tā, sakarā ar ZX SPECTRUM atkrišanu šajā pasākumā metal parādīšanās būs pilnīgi radošs un neparedzēts moments, bet tā kā ir cilvēki, kas klausās ne tikai to ko varētu ieķīlēt metal žanrā, tad attiecīgi arī bezvārda pasākums. Nebūtu gothic schleger jeb gothic rock cilevēkiem pēc 40, šis drošvien būutu COSS-MOSS. Pilnīgai jumta noraušanai - krievu avangard kino no 90' gadiem - var rasties pārdomas, kurā brīdi kaut kas murgus radošs ir norīts. COLDFLAME drošvien prasīsies pēc romantiskāka pavadījuma. Bet video programma var tik brīvi mainīta. Papa, umer ded maroz.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Bibo
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas