Filma - Nekas netiks aizmirsts
+1
Jāatzīst, visai neslikts projektiņš:
www.nacionalisti.lv/video/96/filma-neka...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tieši tas ko vajag pie aliņa šovakar...
+7
5x spied kā debīls "ieiet>>" un nekā :E

KLIBI!
0
Ir šamiem tāda kaite parādījusies. Var arī šeit aplūrēt:
video.google.com/videoplay?docid=821...
-2
Moška jānolūr, pagaidām tik ieskatījos. Bet tas NS naratīvs izcili krīt uz nerva ar savu "intelektuālo" toni.
0
Tas nav Puntuļu Janka, kas tur runā? :D
0
Kā ta, ka ir, pēcāk arī vaigā būs skatāms. :))
0
Bet Puntuļjankam jau idejas par vienu otru lietu nebūt nav sliktas, vienīgi tas, ka pats visai dīvains tips. :)
0
Idejas varbūt arī nav sliktas, taču šaubos, vai viņš spētu Latviju izvest no krīzes:))
+1
Vienpersoniski to neviens neizdarīs.
0
A kāds Puntuļjankam ar krīzi un ar valsts izvešanu no tās sakars? :)
0
Lukturis "pamatoti" izteicās par pašu kultūras "aizstājējiem" - videospēlēm un kino :D Līdz šai vietai ir tīri prātīgi, bet te nu sasmējos gan par stūrgalvīgo šaurpierību pret lietām, kuras, visticamāk, nerubī un nevēlas ierubīt.

Jāskatās tālāk - vēsturiskā infa man tur patīk.
-1
^^
Ar krīzi sakars nekāds, tikai cerams, ka politikā šamais nelīdīs, jo tādu "prievīšu" Saeimā ir pieteikoši:)
+1
Pasarg dies' - Puntuļjanka politikā. :D Da nē, varu nomierināt - šams, cik zinu, tagad dzīvo laukos, mācās biškopību un ņemās ar senajām lietām. :)
P.S.
Ar "prievītēm" Saimā starp citu ir visai pāšvaki, manuprāt - vieni vienīgi glumi zagļi un dzimtenes nodevēji.
-3
Spartacus: Blood and Sand 7-ā sērija neslikti iepārda.
Nost ar saeimu :D
+1
Es vēljoprojām nesaprotu - ko Saeimā dara Kantāte, Kalniņš, Seile, Rugāte..tā šo sarakstu varētu turpināt. Viņiem vispār ir kāda poņa, kas darās ekonomikā, jeb viņi vienkārši atsēž savas darbas stundas?! Man nav nekas pret viņiem, taču katram ir jābūt savā vietā:))
0
^ Nevis nost ar saeimu, bet nost ar liekuļiem un nekompetentiem salašņām. Citās Eiropas valstīs likumdevējvara funkcionē tīri labi un vairums cilvēku atbalsta
+1
Visi augstākminētie ir visticamāk bijušas tikai ēsmas balsu zvejošanai.
-1
Un pie kā mēs nonākam - ka aiz smukiem saukļiem slēpjas pavisam kas cits....
+2
Jā, kāpēc saeimā nav pārstāveti biatlonisti, alpinisti, lidotāji...
...Nost ar skolotājiem, barmeņiem un diktorēm :D

Bet ja nopietni, tad 95% lv ekonomistu nav sajēgas par REĀLO ekonomiku (karoč pliki teorētiķi). Pārējie 5 % ir nopirkti t.i. profesionāli ar to nodarbojas jeb vnk pelna naudu :-)
+1
Kāda starpība, kas tās podziņas tur spaida, tāpat, kā liek - tā balso.
+2
He he atceros, ka Puntulis skraidīja šo materiālu veidodams, aktīvi pētot viensētas Latvijas teritorijā, vismaz šai laikā, kad tapa uzņemts video, tika arī dibināta organizācija ar mērķi skolot Latvijas jauno paaudzi kultūras, filoloģijas un vēstures zinībās, ar uzsvaru uz praksi un pašu piedalīšanos un iniciatīvu, diemžēl, laiks gāja un (negribu nosodīt) Jānim diemžēl kaut kas aizgāja ne kā vajag diemžēl, stipri līdzīgi kā tas ir ar Tontegonu, vismaz filma, kaut arī daļa no lielākas ieceres, tomēr ir laba.!

Visu cieņu Jānim.
+1
Filma ir ok, protams, tikai skuju kaut ko jaunu sasniegs, ja mērķis ir vecais un viss jaunais tiek teju ar fobijas garšu nosaukts par stulbu un komerciāli orientētu.

Nezinu gan vai letiņa kultūrvēstures spožākais portrets, uz kuru tiekties, ir, (ne)atvainojos, bomzīgas viensētas, celtas nekurienes vidū un bieži vien mizantropiski izolēti.
+2
Kāda mūsu kultūra ir, tāda ir, un neko jau nepadarīsi, viensēta nekurienes vidū, vai miljoniem latu vērts Gaismas objekts pašā Rīgas centrā....
+2
Nevajag noniecināt viensētas, ne tie cilvēki, kas tur dzīvo, ir vainīgi pie tā, kādas tās patreiz ir.
+3
Es nenoniecinu, bet arī neuzstādu to par latvieša ideālu. Bet nu, beigu galā attīstībai ir lielāka potence tur, kur vairāk potenciālu prātu, t.i., pilsētiskos veidojumos.

Kamēr tu rijā pis kūlu, tikmēr amītis kvadronu paātrinātāju...
+3
bet varbūt tie viensētu latvieši reizēm jūtas laimīgāki, pišot rijā kūlu un viņiem tāds progresīvais hadronu paātrinātājs bijis nebijis? :) katram jau tā izpratne par progresu un ejamo ceļu bišk savādāka.
varbūt čukča, sēžot savā būdā taigas vidū uz mūrīša, trinkšķinot balalaiku un sūcot šņabi ir laimīgāks, nekā augsti atīstītās civilizācijas pārstāvis no rietumiem, sēžot HD video/audio tehnikas un High End kompīšu kaudzē, domājot, kā nomaksāt kredītus par to visu :)
+5
Jā, tas gan!
Bet arī tad - nenovēroju kaut kādus baigos letiņu garīgos sasniegumus. Kašķīgi un skaudīgi tipiņi un visas Māras un veļi ir vairs tikai grāmatās un dažā labā viensētā
+3
Nu, varbūt tad no letiņu vienpašu un kašķu dabas arī izriet tas, ka tusē katrs par sevi - viensētā ar 2 govīm, 1 zirgu un pāris aitām, kamēr citi varbūt ir vairāk sociāli :D bet tur jau atkal ziljons citu aspektu, piemēram, dabas apstākļi, kas citur cilvēkiem vienkārši spiež "salipt" lielākās kopienās, lai izdzīvotu. Bet kamēr latvietis redz, ka viņš ar saviem 5 lopiem un rudzu lauku pats var iztikt, tikmēr šim ir labi un pārējie vajadzīgi vien lai Līgo svētkos kopā palēkātu ap ugunskuru.
+3
Bet vai ta lativeši vien tādi? Nesen te skatījos padomjlaika komēdiju par somiem "Pēc sērkociņiem" - tur jau arī kaimiņš no kaimiņa pāris verstis dzīvoja, un miests ar veseliem 3000 iedzīvotājiem skaitījās ārkārtīga drūzma un vispār nesaprotama vieta.
0
Nākamreiz kautkāds ''Buratīno Muļķu zemē'' jāpalūr būs :D
+1
Jā, somi vēl trakāki par letiņiem. Ziemeļnieki kā tādi jau ne visai runīgi un sabiedriski, ja salīdzina uz kopējā fona :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas