Slimības, kas visbiežāk izplatītas rokmūziķu vidū
+7
Bergena, 666. maijs, aģentūra UTT. Žurnāls Metal Hammer publicējis sarakstu ar rokmūziķu vidū visplašāk izplatītajām slimībām un sērgām.

1) Sleijerīts. Izpaužas kā apziņas zudums, agresivitātes lēkmes un ķermeņa augšdaļas atkailināšana, skaļi aurojot: «Slaaaayyyyyerrrrrrr!» Lēkmes pavada spēcīga tieksme patērēt alkoholiskos dzērienus.

2) Darkinsona sindroms. Saslimušie velk tikai tumšas drēbes, valkā krustus un pentagrammas, ir aktīvi pārsvarā naktīs. Skatās šausmu filmas. Lēkmes pavada spēcīga tieksme patērēt alkoholiskos dzērienus.

3) Roka rahīts. Sievietēm izpaužas kā nespēja nostāvēt uz kājām koncerta laikā, tāpēc jāsēž džekam uz pleciem, kājas aptinot viņam ap kaklu. Vīriešiem savukārt izpaužas kā ļenganas kājas (vai nu pēc sievietes turēšanas uz pleciem, vai arī pēc spēcīga alkoholisko dzērienu patēriņa).

4) Zobenu gripa. Zinātniekiem izdevies izsekot šīs sērgas izcelšanos līdz pat XIII gadsimtam, kad to apkārtējās zemēs ievazāja vikingi. Izpaužas kā tieksme iekarot Angliju vai nu ar zobenu, vai arī ar koncerttūri, kurā tiek spēlētas monumentāli episkas dziesmas. Lēkmes pavada spēcīga tieksme patērēt alkoholiskos dzērienus.

5) Nu-masalas. Ar tām inficējas parasti pusaudža vecumā. Slimība rada vispirms spējas rakstīt fancīgus, interesantus rifus, bet slimības saasināšanās nes līdzi nepārvaramu tieksmi sabojāt uzrakstītos gabalus, repojot tiem pa virsu vaimanām pilnus tekstiņus ar banālām atskaņām. Tomēr slimība parasti pāriet, tikko saslimušais ir uzsācis pastāvīgu dzimumdzīvi.

6) Rifiliss. Izplatās netiešu kontaktu ceļā — rifilisu viens inficētais nodod nākamajam, mēģinājumu laikā mainoties ar ģitārām un citiem instrumentiem (ja tādi grupā ir). Inficējušies ar rifilisa izraisītājiem (tā sauktajiem «rifiem»), inficētie kopīgi tos atkārto, spēlējot uz attiecīgajiem instrumentiem, un vēlāk ar tiem aplipina arī koncertu apmeklētājus un albumu klausītājus. Smagākie rifilisa saslimšanas gadījumi mēdz ilgt pat 30 un 40 gadus (sk: Deep Purple, Judas Priest, Iron Maiden).

7) Rigor Mortis. Pēc šādas diagnozes uzstādīšanas nākamā pietura ir tikai Valhalla.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
he, kur palika aknu ciroze? :D
+1
un neiroze?
+4
Labs, bet šito jau Henesy bija smagajās anekdotēs iepostējusi.
+5
Patīk, kā jūs mūs jaucat :)
0
Sorrī, gadās. :)
+1
Desper, kāpēc ''Smagās anekdotes'' nelasi ? Septītā perētājsistēma bremzē ?
0
Es arī vairs nelasu, uzmetu lūpu, ka mani neviens neņēma vērā pa to, ka teicu, ka vajag jaunu anekdoštēmu taisīt, jo tiešām- bremzē :P
0
Nu uztaisi !
+1
un tad viena pati aņukus varēšu postēt?hmm..īstenībā..... tik slikti =]
0
neizklausās tik slikti*
+1
Es labāk tepat izvērsīšos - šodienas labākā frāze: vakar sanāca šodien aiziet gulēt. ^
0
Vakarā aizgāja gulēt, tad pamodās vakarā, tad atkal vakars un atkal tas pats.
Uzmini nu, kas tas ir? :-)
0
Es netaisu vairāk vaļā smagās anekdotes... :D Pārāk daudz ūtrubas :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas