žūpa vulgaris. (c) by Intars
+6
nu šeit tākā raksta visi, kuri dzer ne tikai vakaros un naktīs, bet arī no rītiem un pa dienu. (darbadienās)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu, es tā mēdzu šad un tad darīt.
+5
Cik var strēbt un rakstīt šit'[adas tēmas!!!? Man jau ir apnicis. Bet vakarā atkal jāņem....Tas ir mūžīgais ceļš
0
šķiet ka drīz vajadzēs forumam jaunu nodaļu taisīt atsevišķi no Viskas - Alkohols :D ar attiecīgiem subforumiem - alus šņabis pohas alkoholisms pa dienu / pa nakti / darbā :D utt
-2
A: Vai jūs savu mazo jaundzimušo bērniņu pienācīgi barojat ar mātes pienu?
B: Nē, piens beidzās, tapēc dodam alu!
0
^^ es tak sen šo ideju bīdu masās

A tēmu vajadzētu precizēt - man piem. piektdiena ir tāda pati brīvdiena kā sestdiena vai svētdiena. A studentiem uz bezdarbniekiem vispār pofig, kura nedēļas diena - var strēbt uz nebēdu.
+1
^^^ ja ir/būtu par ko strebt...
0
Ja jau bomži vienmēr atrod ko / par ko ...
+2
Bomžiem jau arī zemākas prasības pret alkoholiskajiem dzērieniem. Precīzāk - to nav vispār. :))
0
ninja69
pa šo tēmu atminos sižetu, kurā stāstīja, ka kaut kur tepat mūszemē jaundzimušo kādā alkānu ģimenē ar šņabi dzirdīja, lai viņš ātrāk aizmieg. Tā nu bērns bija sīnis vēl ilgi pirms tam, kad pats būtu varējis nopirkt grādīgo dziru. Un šī viena gadījuma prakse nemaz nav tik unikāla diemžēl
+1
Labi, ka neesmu ķīnietis (un uz ko tādu neesmu spējīgs): drinktime.ru/news/34427.shtml#co...
+2
Ir dzirdēts, ka dzirda ar vīnu, lai sīkais aizmigtu un nebļautu. Parasti gan tādi mirst ~3 gadu vecumā no aknu cirozes.
0
0
A vīnārs grūtniecēm izrādās ir veselīgs: drinktime.ru/news/22293.shtml...
+3
Es tagad dzeru stipro kvasu, alk. saturs 1%. Vairāk kā bezalkoholiskajam alum! :)
0
Par to stipro kvasu yes. labs, gan. Var strēbt all night and day long. Lai gan to grādu nejūt (pretstatā 0,5% kvasam).
0
iļģuciema? man te stāv iļģuciema porteris, kas 0%, bet kkā uz garšu šķiet labāks par to viengrādīgo (aizmirsu nosaukumu)
0
"A [...] bezdarbniekiem vispār pofig, kura nedēļas diena - var strēbt uz nebēdu."

Vot! Jāizdzer vēl litrs ūdens, lai rīt nebūtu pohas un varētu turpināt somus vadāt pa citādo Rīgu.
+3
es ar riteni pilnīgi mierīgi braucu mājiņās un man tagad ir proķis 71 ls par atrašanos publiskā vietā reibuma stāvoklā. PIMPJI!!!!
+2
bļe pidari. vispār kā var šitādu sodu uzlikt. tas jau nav normāli. tur bezmazvai kriminālais sanāk. nu pizģets.
0
Tagad arī par to soda ? O.o
Tad jau izriet, ka tiklīdz tu sper ārā kāju no kroga , tevi uz ielas var paķert. :D
+3
nu jā. par to jau arī ir tas sašutums. būtu vismaz pēc tā proķa sastādīšanas mājās aizveduši. bet ņehuja. vnk vajag savākt, kkādu sodu uztaisīt un viss. lohi bļeģ. nemaz netaisos maksāt.
+5
Varbūt tad brauci mājiņās četrrāpus, blakus ritenim vai velkot to aiz riepas? :D
0
Visticamāk.
Cik reizes no kroga neesmu gājis garām pašvaldībniekiem un neviens nav ķēris vai pat sevišķu uzmanību pievērsis. Tāpat jau nevienu neķer. Droši vien uzvedies pēc viņu vārdiem "piedauzīgi vai cilvēka cieņu aizskaroši".
Un vēl - lai brauktu ar ričuku, atļauta tikai 1 promile (tā nu gluži vis nav, ka loc cik gribi un brauc totālā lopā).
+3
Neighbour_of_the
, šodien, plkst. 06:54

nu jā. par to jau arī ir tas sašutums. būtu vismaz pēc tā proķa sastādīšanas mājās aizveduši. bet ņehuja. vnk vajag savākt, kkādu sodu uztaisīt un viss. lohi bļeģ. nemaz netaisos maksāt.

nemaksā,nemaksā! - gaidi, kad Tev sāks sūtīt pavēsti - no sākuma uzaicinājums uz tiesu atnāks, pēc tam atnāks, paskaidrojums, ka tu nebiji tiesā un izlēma tev pie soda piemest 20Ls, tad pagaidi vēl un atnaks kvītiņa par soda nemaksāšanu vēl 20 ls vot i rēķini laika gaitā - 71Ls+20+20+++++++++++++

bet sods ir uzlikts absurds 70Ls un vispār kas tas par 1Ls? 71? wtf?
Moš tev vēl punktus ar ielika kādus četrus un pases bildē acīm izdūra caurumus?
0
Reini , a tu gadienā vienkārši nesāki dirsties ar mentiem ? Cik zinu ,tas tev ir ļoti raksturīgi kārtīgā pipelē esam. :D
0
Njā, ja nesamaksāsi, pēc gada līdz diviem tiesas ceļā piedzīs un tad jau cipars būs lielāks... mož var pārsūdzēt mēģināt. U mūs varētu šeit apgaismot, kā rīkoties. :)
0
Mans biedris, arī sameties būdams, jautāja policistam, kas būs, ja viņš nemaksās savus 20 latus (ko citreiz bija dabūjis par dzeršanu publiskā vietā). Tas diezgan atklāti pateicis, ka teorētiski jau varētu būt tiesu darbi u.t.t., bet faktiski tādu summu dēļ tiesāties neviens neiešot.

Tad nu šis pusgadu jau nemaksā, bet it kā neesot ne pavēstes sūtītas, ne ko.
0
Nevajag arī tos pidarasu protokolus parakstīt.
0
atsūti man uz drauģeļiem kopiju, kaut ko izdomāsim;)
0
nu es braucu un vnk nokritu ļoti. un, kad cēlos kājās piebrauca menti un paņēma mani ciet. lika pūst trubā utt. aizveda uz iecirkni.

mSPW: nē, es neko nedirsu.

ninja69: ķipa ir 60 par to vienu protokolu un 11 par kaut kādu expertīzi, bet es gan nesaprotu par kādu, laikam par to pašu alkometru.
+6
'nokritu ļoti' :D kā tā var pateikt:D nokrita "ļoti" no riteņa mans kolēģis, ko jau stāstīju citā tēmā:D
+12
Iz tās pašas sērijas:

Uz soliņa sēdēja divi vecīši, it sevišķi otrais.
0
Ekspertīze jau būtu tad, ja tu atteiktos pūst trubā un tevi uz laboratoriju asinsanalīzi taisīt vestu.
0
Pēc idejas uz soda kvīts jābūt izrakstītam par ko katrs lats tiek paņemts...

Bet nu zinot, ka LV ir viss caur dirsu...

vienīgi jautājums Neighbour_of_the cik Tev ta promiles bija tai trubiņā uzrādījušās? :D
0
Tiesības ar gan jau ka nebija.
0
^^^ Vot šito es ar nesaprotu. Reiz arī gadījās tikt savāktam, aizveda uz busu. Es saku, ka esmu dzēris, lai raksta protokolu, kaut uz vietas samaksāšu. Skuju, aizveda uz atļurbeni, kur lika pūst trubiņā (1.33) par kurām bija jāpiemaksā 11ls. Pats protokols bija 5...
+2
a pēc idejas, ja esi dzēris minies un redzi, ka menti taisās apturēt ātri no riteņa var nolekt un tēlot gājēju, skuj viņi ko pierādīs, ka tu esi minis pedāļus un viss!
tas pats triks par atvērto pudeli, kura stāv tev pie kājām 8)
Jūsu pudele? - nē neko nezinu!
tāpat ar velosipēdu - braucat, nē eju ar kājām!

mani vienreiz paņēma par to, ka pāri ielai pārgāju pa sarkano, prasīja 20 Ls iedevu vienu latu :D
+2
Aha ar velosipēdu... Nomaucies un tad mošk vēl centies pierādīt ,ka tu nebrauc , bet guli ?! :D
Nu beidz , mentam tak vienmēr būs taisnība. Esmu mēģinājis izspēlēt to triku ar pudeli - paliku bez piečuka...

+3
^ iesita pa vēderu un izvilka no kabatas?
0
Vai tad uz vietas menti drīkst oficiāli naudu iekasēt?
+3
Antigeju pasācienā krastmalā izdomājām ar čomiem , ka derētu alu ielakt. Turpat tajā krastmalas maximā , iekšā arī dzērām. Muļķīgi. Ments civilajā ģērbies arī paķēra, un tieši mani. Laikam skaudība par matiem bija.
+4
^
hā labs spriedums :D mentiem skauž ka metaļugām ir gari mati :D

atceros man viens zināms cilvēks agrāk bieži braukāja ar BMX iesauka viņam bija Suns, jo čalis bija visur visos iespējamos pasākumos un vienmēr komā uz velosipēda! :D
menti esot mēģinājuši viņu savākt, bet nekādi nezināji kā to izdarīt, jo čalis gudrsmugursoma uz pleciem iekšā 3 bampļiun pie viena no bampliem izurbts korķītis ar šļauku, čalis tik sēž šļauku aizstiepis līdz mutei un sūc! A menti pēc likuma nevar līst Tavās kabatās un somās! tie var tikai palūgt parādīt, kas Tev ir somā, bet izvēle ir aiz Tevis vai tu rādīsi vai nē! Parasti uz šito - lūdzu parādiet, kas somā visi uzķeras, Tev nav jārada it nekas :)
0
Tā viņš ir. Likuma nianses ir vērts zināt.
0
Ech, ar nostaļģiju atceros jaunības dienas, kad varēja ar mierīgu sirdi baudīt grādīgos dzērienus t.s. sabiedriskajās vietās. :)
+1
Nu es nezinu, palasos šitos šausmu stāstus par mentiem un bišku brīnos. Man ar viņiem nekad nav bijušas problēmas. Varbūt Siermais Dieviņš vai Roheline Draakon ir stāvējis klāt. Reiz mūs ar čomaku savāca par strēbšanu pie kanāla. Es normāli ņēmu iekšā sīvo un pudeli liku somā, a viņš bija estēts un dzēra Baušķinieku no stikla pudeles. Par to mūs arī savāca. Par kvītīm tur pat runa negāja. Menti prasīja piečuku bez protokola, sarunu rezultātā vienojāmies par 2 Ls. Citreiz gan nācās piečuku atdot, bet tad mēs dienas vidū Ziedoņdārzā reālu pikniku bijām uzrīkojuši, kur uz avīzēm atklāti stāvēja šnābis, uzdzeramie un uzkožamie. Vēl reiz mani savāca kopā ar kaut kādu pensionāru, kad mēs gulējām atplīsuši trolejbusa pieturā. Arī toreiz nebija nekādu runu par kvītīm vai atļurbenēm. Mūs aizveda uz obezjaņņiku. Pēc sarunām pensionāru ar policistu busiņu aiztransportēja līdz dzīvesvietai. Man gluži tāds serviss netika piedāvāts. Ments tikai pavadīja līdz tramvaja pieturai un pastāstīja, kā aizbraukt uz mājām. Manuprāt, ja galīgi šīberis nav aizvēries, ar lielāko daļu mentu var saruna't visu, ko vajag.
+1
^
ja vēl ar mentiem varētu sarunāt konficētās narkotikas, mašīnas, pornogrāfiju uc lietas ta jau vispār būtu pa skaisto :D

Pikniks parkā gan laba štelle :D

savulaik Kronvalda parkā dzerts bieži pie Upīša pieminekļa, kur ir mazā mošejiņa pa trepītēm lejā, Tur karstās vasaras dienās norūpējušās pusmūža mājsaimnieces nodarbojās ar Jogu un mēs blakus sēdējām uz soliņiem un nodarbojāmies ar Hektorizāciju_ skats no malas varētu būt labs :D
Joga+Hektors vertikalajā!
0
''A menti pēc likuma nevar līst Tavās kabatās un somās!''

''Publiskās vietās aizliegt:

atrasties ar atvērtu vai vaļēju alus vai cita alkoholiskā dzēriena iepakojumu jebkādā vaļējā tarā, izņemot vietas, kur alkoholisko dzērienu lietošanu atļāvusi pašvaldība (Tara – iesaiņojums vai trauks).''

Aizvērta soma tak neskaitās vaļēja tara ? Tur var kaut šņabju grēda būt.

Starp citu, kādās pašvaldībās neskaitot Rīgu ir tāds pats likums par alko publiskās vietās ?

P.S. Uzvaras parkā par alkohola lietošanu aizturēti astoņi cilvēki :D :D :D
0
Man Ropažu stacijā piebrauca busiņš ar vietējo security un uzrakstīja protokolu par atrašanos sabiedriskā vietā ar atvērtu alus pudeli, pēc kā nāsās doties uz Garkalnes padomi un sapiķot 10Ls. FFS, es pat malku nebiju iedzēris, tikai paguvu attaisīt!!!!
0
Man šķiet, ka tāds likums daudz kur ir (ja ne visā Latvijā), vismaz gadījies dzirdēt no dažādu vietu ļautiņiem, ka pie viņiem tas pats.
0
"Vai tad uz vietas menti drīkst oficiāli naudu iekasēt? " - kāpēc gan ne? Kvīti taču izraksta...
Ir dzirdēts, ka uz vietas maksājot lētāk sanāk, nekā ja tiek rakstīts protokols u.t.t. (šeit neiet runa par kukuli).
0
Nu, piemēram ceļu policija nedrīkst sodus iekasēt uz vietas.
0
"atrasties ar atvērtu vai vaļēju" Tas ir kā jāsaprot? Pusizdzerts, aizskrūvēts bamslis skaitās atvērts, kaut arī ne vaļējs, un tāpat pienākas strāpe?
+1
Ņemam kvasa pudeli un lejam iekšā alu un miers.
+2
Svētdien arī redzēju, kā prazdņika svinētāji, piesēduši uz mūrīša pie Barona/Brīvības krustojuma, saviebtiem ģīmjiem klunkšķināja no minerālūdens pudelītēm, viens jau bija iesnaudies.
+1
Vēl var 2-litrīgajā Coca-Colas pudelē sajaukt 0,7 viskija ar to pašu kolu un kādu stundu mierīgi sēdēt uz kāda soliņa, malkot kolu un baudīt dzīvi. Tu nevienam netraucē un neviens tev netraucē, visi laimīgi. :-)
+4
^ es šādi esmu lekcijās darījis. :)
+5
^
ai da tie likumi ir izsmiekls!

vecrīgā gribi ar aliņu pastaigāties? kur problēma-ieejam makdonaldā vai hesburgerā nopērkam pa 8 santīmi lielo kartona glāzi ar uzrakstu coca cola vai makdonalds, ielejam gardo dziru un aidaa-vazāties!

atecros kaut kad pie vecrīgas Galerejas centrs viens pankts nodomāja pajokot! šis paņema kaut kādu bonaparta pudeli un ielēja kokakolu :D un vazājās apkārt, gaidot, kad zaļie piekāps, ilgi nebija jāgaida-
joks izdevās-menti sašuta, beet taapat izrakstīja protoklu :D aizbildinoties ar to, ka tā ir atvērta alkohola pudele lol :D
0
Teorētiski jau tā bija atvērta alkohola pudele. :)
+1
Ne pudele, bet iepakojums. Par kōlas bundžu jau ar varētu piesieties - alkohols, tikai neviens jau nečakarēsies ar ekspertīzēm. Nevar gan zināt, ka nepagadās kāds ments ar neizdevušos dienu. Iet matainais lops pa vecrīgu ar kolu - HAHA, rādi ka nu, kas tad tur iekšā!!
0
^
bet redz tas atkal ir uzaicinājums - rādi, kas ir iekšā!
Kolas bundža ir privātīpašums!
Ja viņam to vajag, lai gādā orderi :)hehe

Nekas nav viņiem jārāda!
+1
Muahaha, kur Tu dzīvo?
0
Negribi rādīt - aizturēsim personas datu noskaidrošanai. Ja nu gadījumā esi meklēšanā.
+2
pirmo reizi kkāds 2.5, bet otro 2.81 prom.
0
^ Tad jau tīri normāls hlams bija. :)
+1
^^ tu vēl ar mentiem bobikā sadzēri ?!
+5
Nu ar gandrīz 3 promilēm ar riteni tiešām var "nokrist ļoti" :D
0
nu hlams bija ok, bet nu es jau normāli braucu. kājās gan švakāk turējos, bet nu nebūtu nokritis domāju, ka nebūtu arī pamanījuši.
0
nu labi, tāpat neviens neticēs. pats biju vainīgs, nav ko braukt pālī. bet menti paļubomu ir pimpji. :D
-3
Protams, visi citi vainīgi pie tavām ciešanām.
+5
Tak čalis saka, ka pats bijis vainīgs.
0
Vienreiz Lash`u aiz dirsas paņems līdzīgi patupā situācijā , arī sāksi dziedāt kā lakstīgala ! :)
+2
Atļaušos piekrist vainamoinenam, ka kaut kā atsevišķi indivīdi vienmēr pamanās sataisīt sūdus, kamēr citi, ne mazāki uzdzīvotāji, ne.
Tāpat esmu uzdzīvojis parkos, reibumā gājis mājās u.t.t. u.t.t., bet problēmas no tā radušās nav. Tiesa, vienreiz mani saķēra parkā par pļēgurošanu sabiedriskā vietā - cilvēcīgi parunājāmies un atpirkos. Beigās viņi man bezmaz atvainojās - "nu saproti, diemžēl tāds darbs".

Un esmu pietiekami daudz redzējis iereibušus blatotājus, kas kunga dūšā sāk skaidroties, kurš tad nu gudrāks. Tā rezultātā nākošajā dienā brīnās par protokoliem, atrašanos kamerā vai vēl ko. Gan jau atrodas arī lielie ļaunie policijas pārstāvji ar sliktu garīgo, taču nereti pie vainas ir paši "cietēji".
+1
Hm, par mani ar brīnās, ka ne reizi pa purnu neesmu dabūjis. Gadus 18 ne es kādam, ne man kāds nav sitis. Neveicas, kautkā ... Sencis gan ir sieriņos nācis mājās un ar ķieģeli pa ķirbi dabūjis, pēc kā uz dzelzceļa sliedēm gulējis ...
+2
''Gan jau atrodas arī lielie ļaunie policijas pārstāvji ar sliktu garīgo, taču nereti pie vainas ir paši "cietēji".''

es jau nesaku, ka neesmu vainīgs, vnk netaisos maksāt mēnešalgu par to, ka mēģinu mājās tikt.
0
Un tāpēc es izvēlos palikt pa nakti pie draugiem/paziņām/lai nu kur ar zaļo pūķi ir bijušas attiecības, un no stipri agra rīta, ar milzu paģirām un paskatu uz pašu kā trīs dienas pa Getliņiem būtu sirojis, doties lēnā garā mājās, skatu nodūris asfaltā/sliedēs/meža takā, nevis taisīt zigzagu pa "dajebkādiem" ejamajiem ceļiem vai neceļiem, ar atmiņas zudumiem, gudru spriedelēšanu par politiku, rasēm un lētā alus galvassāpēm, vai vienkārši uzreiz pēc stikla desas pagaršošanas prieku beigām, kad virpuļi vēl nav iestājušies, bet pavisam drīz ir sagaidāmi. :)

Pats gandrīz neko nesapratu, ko sarakstīju, bet tas tāpēc, ka trešā diena pie pilna prāta. Labošos no sestdienas vakara uz svētdienu, jeibogu!
0
Tas bija domāts uz "bet menti paļubomu ir pimpji". Kādam jau tas darbs arī tomēr ir jādara...
0
nu tas ir labs variants, bet nebija kur palikt, tādēļ nācās mīties mājās.
0
''Tas bija domāts uz "bet menti paļubomu ir pimpji". ''

nu tad moš tu varētu uzkačāt savu humora izjūtu, lai saprastu, ka ne viss ir jāuztver nopietni.
-4
Humors tur ir visai nosacīts.
0
"[..]trešā diena pie pilna prāta. Labošos no sestdienas vakara uz svētdienu, jeibogu!"

Tas ir, ja jatagd esi jau kā trešo dienu pie pilna prāta, tadsestdienas vakarā pārmaiņas pēc būsi skaidrā prātā, ja? :)

Un vispār, Neigbour, es neapgalvošu, ka esmu sevišķā sajūsmā par mana vārda pieminēšanu \si tēmas virsrakstā, kaut kā nesmuki izskatās :P
0
es jau nebūtu pieminējis, bet tad tu kaut ko par autortiesībām piesietos. :D
0
Alkanis Vulgaris.
0
Biju sacerējies, ka šodien būs skaidrdiena a kolēģim dzimene - pāris ali jau ribās un jāvel vien uz Bombardieri, cerams tur nebūs pilns ar krieviem, kas hoķi lūrēja.
+1
tik ļoti zajebis var no litra brenguļa tukšā dūšā iereibt
0
Šodien kaut kā īpaši prasījās pēc normāla pifcīša. Aizskrēju uz tuvāko mahimu un vuaļā - Tērvetes sarkanais piķo tikai 0.59ls. Pietam ņemot vērā , ka šodien notiks hoķī ceturtdaļfinālu spēles...
0
Atdzīstās, kurš jau paspējis piedzerties un atklāt saules dūriena ķeršanas sezonu?

Saules dūriena ķeršana tas ir kā?
Tas ir apsēsties saulē un dzert alu vai spirtu! Brīnīties kapēc tik ātri pālis ierodas :)
0
^Hehe atdzīt var vāģi , bet atzīsties var cilvēks.
Laikam jau rīt būs šis statuss jāpadara par "OPEN".
+3
Zaļumos olimpisku kondīciju noraut esmu paspējis, laiks gan nebija tik saulains un karsts, lai varētu kādu dūrienu noķert.

Tiesa gan, cik no bērnības atceros, saules dūriena simtomi bija diezgan līdzīgi pohām, tikai izteiktāki un ilgāk - reibst galva un dūšīgi ap sūdu; plusā vēl laikam temperatūra ar bij.
0
mSPW
, šodien, plkst. 15:03

^Hehe atdzīt var vāģi , bet atzīsties var cilvēks.

Ok mSPW piedod turpmāk rakstīšu pareizi!
Kā bija pareizi jāraksta : at-zīsties (mātītes piena krūtažiņu)? :D

Tajos zaļumos vēl nēsmu paspējis pabūt, :( bet Guberņas odi gan jau ir pabaroti šovasar.
0
nu jā, bez d.
0
Par odiem runājot, to dakuja būšot šovasar:
www.ltvzinas.lv/?n=video&id=1733...
0
^^Es jau tikai piemetināju klāt. Raksti kā vēlies , ka tik domu var saprast.
Odi gan sukuļi. Biezā džemperī izvedu suni pastaigāties gar mežu , un tie šakāli vienalga caurdūra džempi un sasūcās man uz muguras...
+2
moš tie bija urlas?
0
Atkal šitā tēma panesās.
Psc,es eju pēc alus.
0
Es jau vienu pifci piebeidzu. Maximā no šodienas arī Čudovaram un Francim akcija. RIMI ar Tērvetes pa 59s laikam. Jubilejas pa 52s.
0
Man ir tikai zaļais Aldaris.
Bada laikā velli mušas ēdot...
+1
es jūtos tā, ka es iedzeru nedaudz alu. un es šodien nemaz neiešu uz darbu, jo darbs SŪKĀ!!!
+5
:) jā, kāda atšķirība starp darbu un sievu- darbs arī pēc 10 gadiem joprojām sūkā:D
es kaut kā dabā esmu paspējusi būt, bet laikam bija labs pretodu līdzeklis. šovakar būs otrais piegājiens piknikam pie dabas pupiem. tad arī man būs savs viedoklis par odiem:)
0
nu jā, mēs ar te plānojamies pie dabas iet. vakar devos uz bolderājas pludmali un paceļam mani sakoda apmeŗam milards odu. :D
+3
Bļa, vakar pie Transilvānijas man iekoda 3 odi. Vēl kādus 4 paspēju nosist. Pizdec kautkāds. Un kirš teica, ka pēc aukstas ziemas ir maz odu un ērču ? Ja ir mitrums un slapjums, tad odu dahuja. Laikam Vecrīgā ir pārāk daudz miklu vāveru.
0
Kailsals bendē odus. Pie kārtīga sniega, tas lielais sals līdz odu kāpuriem vajadzīgā daudzumā nemaz nebūs ticis.
0
Šie tak zem H2O čuč, ne ? Ja dīķis līdz dirsai neaizsalst, tad jau dzīvo.
0
3 pudeles agdama bķļe
0
^ Ojā, Agdams jaunībā ir mucām tukšots. :)) Tālajos 90-ajos maksāja 0.89 Ls/0.7l, ko skolniekam vairāk vajag? :))
0
7% apinīti?
0
tagad dārgāk. 1.75 - 2.40 par 0.7. atkarībā no tā, kāda etiķete un ražojums, lai gan saturs tas pats. ir vēl tāds 777, arī 19%, bet ap 1.60 ls maksā un ir mazāk nikns.
apinītis sūkā, garais ir mīļāks
0
čo ti dirs. apinītis nekad nesūkās un nesūkā. un garais vispār pēc sūda garšo, jo viņam parasti ir kkādas debīlas akcijas un viņš ir vecs un negaršīgs.
0
katram savs draņķis mīļš. pretīgi viņi visi ir. (tas, protams, nemaina to, ka viņus dzer). :)
0
bocmanis patiesībā gan ir diezgan dzerams. laikam sakarīgākais no viņiem. 0.5 butelēs riktīgi labais.
0
Kurā vietā tad šis tādā tarā dabūjams? Neatminos, ka būtu redzējis...
0
veikalā!
+1
bet forši, ka visi vecie metālisti (nu kkādi 25 - 35) apspriež tur ahūnos, krutos un dārgos alus, bet mēs vērtējam 7% divlitrenes. :D
0
Vietējās 7% pat neatceros kad būtu pircis. PET nepērku, jo zinu ka tādu draņķi visu neizdzeršu. Ja nav stiklā, tad šis baudījums iet secen. Pēdējoreiz ko tādu dzēru RnR, kad bija slinkums no 2st. kāpt lejā pēc alus un Murgonis ar Apinīti cienāja :)
+2
:D nē, nu, ir dažādas situācijas. ir tādas, kad var mierīgi un skaisti malkot un baudīt kādu labu un garšīgu aliņu, bet dažkārt vajag vienkārši kādā vārtrūmē pietriekties. :)
0
Purke ?
0
nemuldi dainīt, ka PET nepērc:D kas pie manis bauskas baciļus atstāja?
0
7% PET NEPĒRKU !
+1
atceros Aldarim bija akcija - no 0.5 alus pudelēm bija jānovelkt papīrītis uz kura zivs bija uzzimēta!
Sakrāj zivis un iemaini pret kreklu, kabatas lukturi utt-dafiga visa kā tur bija! Vot tad normāli pirku īpaši stirpo un tesu uff - Spirtaļega-kā es varēju tādu sevī dabūt?

Bet par Thunder vārtrūmem runājot -
drūmākais, ko atceros ir, kad LB veikalos bija akcija uz Hektoru!
Vienkārši pie Depo - Dzintariņa veikala stūrīti 15 purni nolīduši un smeļ Hektorus uffff _sad but true
0
BladeOfDarkness, ne visu var dabūt stikla tarā. Brenguļu vai Krāslavas alu neizdodas. Tad nu plastmasa vien atliek.
Taču ja ir izvēle starp PET un stiklu, cenšos izvairīties no plastmasas...un gandrīz vienmēr tas izdodas.
0
Plastmasniekos pēdējo gadu laikā pircis smu Bauskas un Rīgas, bet pirms pāris gadiem Ikaunijā kopā ar BoD un BiBo tak dzērām plastmasas bocmani, turklāt 8%. kurš no mums viņu nopirka, gan neatceros, tur jau bija arī visādi citādi plastmasnieki. Bet nu tā jau ar tāda nestandarta situācija.
0
Bāc, cik reizes jāsaka, ka iekš PET nepērku >7% alus ... Tā pret petenēm nekādu aizspriedumu nav, pēdējā laikā gan pārsvarā pudelēs pērku, jo ne visai patīki vienu šķirni daudz strēbt. Brālis 5l burkā gan tumšāis gan gaišais man patīk labāk nekā 2l ed.
+2
kuram gan ir iebildumi pret petenēm
+2
2 l tilpuma petene >:)
+2
+2
Šodien interesants maršruts - brauciens no Brenguļiem uz Pāli. Faktiski jāuztver gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē. Turklāt ir ļoti jautri tūnētā žigulī divreiz apdzīt kkādus jefiņus ar BMW! :D
+1
žigulim nevar būt tūnings - tikai šķūnings :)
0
Jebkurā gadījumā tas bija faking jautri. Gadus 3 nebiju žikā braucis! Ātrums priekš žika bija diezgan iespaidīgs :)
0
Vai arī tā man tikai likās? Alkohols ar realitātes izjūtu visādus pigorus spēj izspēlēt...
+6
0
Jā, jā. Divus aliņus ieliku ledusskapī - kā reiz priekš rītdienas.
0
mmm - alus.
0
mmm - tarhūns. :D
0
Man jau pilns ledusskapis ar alu, bet vai vajag ...
0
pārbaudi gribasspēku?
0
Kas tur ko pārbaudīt. Man vienmēr ir alus ledusskapī. Kautkā jāatkopjas vien būs. Valmiermuiža jau pil iekšā :)
0
Jāatzīst, ka Līvu oriģinālais no plastmasnieka ir ļoti tuvu manis baudīto pretīgāko alu topa pašai virsotnei. Pat tā, ka iepriekšējo pretīgumā salīdzināmo alu es dzēru tik sen, ka vaiis nemaz nevaru salīdzināt. Bet nu pēc tā arī Lāčpežis iet gardu muti iekšā. Psc. Man vēl tagad tas riebīgais gumijas rūgtums mutē. Kā var būt absolūti bezgaršīgam alum tik izsmalcināta pēcgarša?
0
^Līvu , tas ir vienkārši vāks. Pirms pāris gadiem ar čomiem izdomājām, ka vajag Imantas mežiņā padzert , tolaik neko nezinājām par Līvu alu un tuvākajā bodē bija tikai Līvu un vēl kaut kādi rubeņi utt. Psc, katrs pa 8ām pudelēm paņēma. Dzert bija grūti , bet nemetīs taču tagad ārā.
0
^^ vai ta nu par Poooooooooooootsman pretīgāks ?
0
Man, smagākā poha, kas ir bijusi ,bija no Līvu stiprā alus.
+1
Nu, Dainīt, tu zin, ka tā varētu būt. Vizuāli alum līdzīgs bezgaršīgs šķidrums, ar gadsimtiem slīpētu pretīgu rūgti-sīvu vecas kedas pēcgaršu, turklāt tik noturīgu, ka pat tagad, šito raksot, vēl jūtu mutē. ueeeeee *noskurinās*
0
vienu reizi dzerot kādu alu nevar pateikt, kāds viņš ir, jo var arī sūdaina partija patrāpīties. es arī vienreiz tērvetes senču (sarkano) paņēmu, kurš pēc benzīna garšoja.
0
Neceri, ka es mēģināšu tās samazgas vēl kādreiz dzert.
0
Tērvetes Senču ir zaļš
0
a kurš tad ir sarkans?
0
Tērvetes
0
ā, bez tā senču, ja?
0
nu nezinu man vissliktak ever ir bijis no tā paša "mīļā, dārgā" Aldara. izlejamā, skonto stadionā. brr. vienīgo reizi mūžā pamodos tieši no tā, ka man gribas vemt:(
0
^^ jā
0
Šķiet, ka man sliktākā pieredze bija ar Kamoflāžas nokrāsu Cuba. Toreiz bija 14 gadi un pudele likās kruta. Alus gan nē , pēc notestēšanas.
0
Visdrausmīgākā alus dzira, ko esmu dzēris ir "Monarh", tie, kas sāka žūpot 90-ajos, varbūt atceras tādu nāvekli, pildītu 1.5l baciļos.
+1
man 90 gadu ļaunākais murgs asociējas ar degvīnu Aslanov...
+2
Tā kā 90.gados biju vēl baigi sīks, tad iz alus tēmas atceros, ka aldara pilzenes bija gards. Senči ļāva pūtas nodzert. :D
-1
ех, это были 90-тие...
+2
Aldara "Zelta" bija garšīgs un stilīgs aliņš, bet lētāk sanāca anyway dzert universālveikala "Imanta" apakšā esošā alusbāra "Alusbārs" izlejamo demidrola alu pa 15 santīmiem litrā, ko pildījām "Monarha" pudelēs.
0
Atausa atmiņš aluscisternas - veči 3l burkās pildīja alēnu :)
0
Ā pretīgākais laikam tomēr nesen dzertais Žiguļovskij alus izstrādājums.
0
^ Tad man alus dzeršana vēl nebija aktuāla. :)
0
es tajos laikos BALTO LĀCI strebu...veel bija ciskās un lēti piķoja
0
Monarchs daudz netika lietots, jo alu lietoju mazāk un bacili nepievarētu, bet tas stiprais bija visai spirtots draņķis. Neko sīkāk neatceros.
0
Mēs ar čomu tādu bacili reiz kādas 2h mocījām un, man liekas, tā arī nepiebeidzām.
0
Nu, tajā laikā bija lielā mērā pofig tās garšas īpašības, galvenais, ka var pa lētu naudu efektīvi aizlieties :D
0
Tajā laikā uz lētajiem vīniem vien sēdējām - Agdams, Baltais stiprais pēc tam Mīkla parādījās :)
0
Atcerējos tādu aliņu "Rīgas Stiprais", liekas ka Vārpas brūvējums, vvz, cik bija %, bet pēc trīs pudelēm jau taisni paiet nevarēju un galva centās pierādīt, ka pasaule griežas ap mani.
0
:D o, rīgas stiprais jau mums leģendārs:D mēs ar drušku vienu pudelīti uz divām visu nakti pie tevis dāčā tusiņā izdzērām:D
0
Bija tik gards, ka pēc iespējas ilgāk degistējāt ? ;)
0
mēs bijām kārtīgas meitenes:) nu īstenībā joprojām esam :D
+1
Nešaubos. Protat darīt visu ko nekārtīgās, bet labāk :D
0
es īsti neatceros, bet vai aldarim gadījumā nebija Sātana alus?
0
Piebalgai Bija. Aldarim kautkād Vellns vai kas. Par čurdaru petenēm daudz nezinu.
0
Tā arī nedabūju to Sātanu nogaršot. It kā slikts neesot bijis, esmu dzirdējis samērā labas atsauksmes.
0
Sātans bija dzēriens Nr1 "Kabatā", kad tur notika koncerti!
0
Sātans bija diezgan garšīgs, un man šķiet, ka īpaši no Lux neatšķīrās, mož drusku saldāks bija.

Tāds Velna alus arī bija plastmasniekā, tas bija stipri salds. Kas ražoja, vairs neatceros.
0
Un vēl Kaburs ... Nesaprotu, kur jēga pārtraukt labu alu ražot. Tas pats Aldara Tumšais oranžais - vinnēja medāli un vairs neražoja.
0
nu jā, tad nu, ja kādam gadās šitāda ķibele kādreiz, tad ziniet,ka pēc 9 mēnešiem nāks vēstule no piedzinējas, ka jāiet maksāt sods, bet to var mierīgi sarunāt pa daļām maksāt, kā ir krietni vieglāk to izdarīt. (es par to riteņbraukšanu)

kāds šodien kaut kur neparko pa āru? gribās iet izbaudīt brīvdienas, kuras BEIDZOOOOOOOOOT (!!!!!!!!!!!!) ir sākušās.
+4
Murgonis kādai iekšā salaidis? :D
0
ko?
+3
"pēc 9 mēnešiem nāks vēstule no piedzinējas, ka jāiet maksāt sods," :D
+2
Un "pa daļām maksāt" izklausās pēc alimentiem klasiskajiem. Ka 2 9.
0
ja šitā turpināsies, drīz parādīsies ierosinājums: truemetal.lv pārdēvēt par truealkoholu.lv, jo dzeršanas tēmas jau drīz pārsniegs mūzikas tēmu apjomu :)
+2
ko nozīmē "jau drīz pārsniegs"? Laikā, kad šī tēma bij svaiga, pie aktuālajām 10 tēmām kādas 7-8 bij par dzeršanu. Valdim vēl skrīnšots bija.
0
0
Man liekas, pēc šitā tika atdzīvinātas vēl pāris īsteni saturīgās tēmas, tad skats kļuva vēl daiļāks.
0
Ja vēl aktualizē vēl leišu, latviešu un ārzemju alus tēmas, plus nastoikas + vēl kautko ....
0
Drīz būšu ee. No labiem aliem zinu tikai "a.le.coq Tõmmu Hiid". Moš vel kādi vietējie LABI ir?
0
Cik nu A. le cēsu par vietējo var saukt. Bet laikam nē, nezinu vis. varbūt šitais spēj ko līdzēt: www.beerguide.ee/eesti.html...
0
Man kautkur bija eesti alu gaids. Tumšos var visai droši dzert. Puls produkcija ir laba. Saku Porteris ir tas pats vecais labais Aldaris, tik ar reālajiem grādiem :D No gaišajiem OK bija Sakau Helle
0
Piebaldzēns laikam pirms hoķa jāietempj.

Ja nu kādam ir vēlme pēc nostaļģijas , ieraudzīju agdamam skidonu = 1.49ls par 0.7l maximā. Nezinu vai tas ir dārgi/lēti , bet vismaz tagad zināšu , kas ir agdams. Izskatījās laigan vairāk pēc kaut kāda tarhūna/absinta , bet nu savi 18%.
0
iet iekšā vieglāk par šņabi vai liķieri un ja ātri izlok, tad var kārtīgfi apsisties - gadrīz 1/2 no 0.7 šņabja pēc grādu analoģijas sanāk vai 5 Piebalgas.
0
bet ja precīzāk, tad 5 Tērvetnieki; savukārt 10 Piebalgas līdzinās 0.7 šņabim ;)
0
Vispār šis ir diskutabls jautājums. It kā jau matemātika paliek matemātika , bet vai tiešām , piemēram, tie 10 piebaldzēni nenositīs stiprāk nekā 0.7l šņabis ? Izriet, ka man jāizdzer 5 litri alus, lai spirta saturs organismā būtu identisks tam , cik ir 0.7l šnabī. Nu man šķiet, ka no tās litrāžas es ātrāk apkostos, bet nu vispār interesanti , kā tad īsti ir , vai litrāža ietekmē stāvokli , ja ir vienāda spirtiņa attiecība.
0
Te jāņem vērā arī tas, ka lai uzņemtu grādus no alus, ir jāizdzer daudz lielāks tilpums, kas prasa ilgāku laiku, pa kuru sākumā uzņemtais alkohols jau sācis pārstrādāties. Piemēram, samērā ātri dzerot, teiksim, 3 ali stundā, 10 alus izdzersi >3 stundās; 0.7l šņabja ar līdzīgu intensitāti var izdzert divreiz ātrāk, attiecīgi hlams arī būs lielāks.
0
Arī fakts. Savukārt , ja izdzer 3 litrus krāslavas tumšā stundā , tad jau arī hlams vareni ātri pietuvojas.
+2
Nu tak var vienoties, ka dzer vienādā ātrumā? Jebšu nevar?

Tā, te man šķiet, ir jātaisa laboratorijas darbs. Viens ar 0,7 otrs ar 10x aliem. Plānotais laiks, teiksim, 8h. Par izpildes laikiem abi experimentātōri var vienoties savādāk. Izpildes vieta - Rīgas ne-centra apskate, iet pa sliedēm vienā virzienā ar vilcienu stingri noliegts.
0
Es te arī paņēmu tīri tā hokejam ... katram periodam pa vienam Piebalgas bamslim .. :D Ka tik beigās uz priekiem vai bēdām nenākas desot pakaļ vēl kādam uzvaras garšīgajam :X
+5
Tad jau eksperimentā ir jāpiedalās dvīņiem, vai arī eksperiments ir jāveic divreiz - mainoties laukuma pusēm, tā teikt.
+3
negrib kāds aiziet kkur pavazāties, padzert ārpus mājas? nu uz kādu parciņu vtml. tīri smuks laiks ārā.
p.s. man pagājšned. bobijs zvanīja - atkal par lattelecom. tāds maita, atkratīties bija nudien grūti.
0
Eksperimentu varētu veikt , bet nu tur jau spēlē lomu arī tas faktors, ka viens tur labi , cits ne tik labi. Zinu dažus , kas alēnu var strebt gana daudz un būt mundrs , bet šņabi pat 0.5 izturēt tā īsti nespēj.
+1
tas tāpēc, ka alu var dzert diezgan ātri,daudz un labu laiku, bet 0.5 š. izdzerot stundā tev vnk ļoti uznāk miedziņš.
0
mSPW, ar mani ir līdzīgi - alu varu izdzert kaut spaini, bet, ja dzeru šņabi, tad pietiek reizēm ar 100-300gr un es esmu auksts ...
0
Alus 7 no rīta iet labie iekšā (it sevišķi, igauņu Tommi Hiid), bet šņabis nea un vispār mans viens radagabals (20g) oficiāli paziņoja, ka pa vakaru (liekas, ka sākās pa dienu) spēj izdzert 13(!) 0,5L alēnus (6,5L).
Kuda mir katitsja...
+4
13 jau nav ļoti daudz, ja vakars iet līdz rītam.
0
pie tam ir arī atšķirība, vai dzer katu kādu 4 grādīgu alu vai tumšo brenguli (vai nu jebko, kur ir ļoti koncentrēts alko)
0
re , jau lēnām top viens kandidāts eksperimentam. :D
0
kādus 10 alus pa konci / vakaru izdzert nav liela lieta, pa visu dienu arī kasti var izpļaut, bet tupi smelt kausu pēc kausa iekšā, ka tiek ātrāk bietā iedot nesaista

stiprie sen nav dzerti vērā ņemamā daudzumā - tik kautkad pavasarī, lai piežmiegtu iedīglī saukstēšanos, izkampu Upeņu Balzāmu 0.5l (laikam 30% šim bija)
+1
^^ nu nez - Murgonis tā jau gandrīz tik pālī redzēts :D
0
Bigija piedāvātais variants - 0.7 šnapsts 8h laikā visdrīzāk būs ne dirsā ne galvā, ja vien kaut ko piekož ar (un 8 h laikā jau tā vai tā sagribēsies). Brālēna kāzās ~6 h laikā virs litra izdzēru, un tāds mērens štīmis tik bija. Domājams, arī 5l alus tādā tempā - sanāk aptuveni puslitrs 50 minūtēs - no kātiem ne tuvu negāzīs. Tā kā, lai nebūtu jāstiepj līdzi pārāk smaga nasta, jāsamazina patērēšanas laiks, citādi rezultāts nebūs sevišķi labi konstatējams bez ekspertīžu veikšanas. Tomēr jautājums par eksperimenta nepieciešamību kā tādu nav apspriežams.
0
murgonis667, šodien, plkst. 16:39
pie tam ir arī atšķirība, vai dzer katu kādu 4 grādīgu alu vai tumšo brenguli (vai nu jebko, kur ir ļoti koncentrēts alko)

Brengulī nebūt nav sevišķi koncentrēts alko - 5,6%.
0
Jā - nevajag jau lekt iesācēju līgā :) Vai arī tad mainās laukuma pusēm, ja reiz pa maz.
0
BladeOfDarkness, šodien, plkst. 16:52
^^ nu nez - Murgonis tā jau gandrīz tik pālī redzēts :D

^ Esmu šo dažas reizes arī skaidrā saticis.
+3
No bioloģijas fakultātes puses skatoties, ir šādi. Rumpis etilspirtu pārstrādā gan, bet lielākā daļa izdzertā spirta tiek izelpota caur plaušām un izmīzta caur nierēm un urīnpūsli. Piemēram, aknas kopumā pārstrādā tikai apmēram 20 gramus spirta stundā, pārējās ķermeņa daļas vairāk, jo aknu uzdevums ir tikt galā ne tik daudz ar spirtu, bet visu pārējo, tajā skaitā neveselīgajām vielām. Attiecīgi — ļaujot šmigai izvadīties ārā dabiskā ceļā (tas ir, stiprajam alkoholam uzdzerot labi daudz uzdzeramo pa virsu, lai būtu, ko mīzt), arī bojājums iekšām būs mazāks.

Svarīgi ir arī uzkost virsū svaigu gurķīti, lociņu un kautķermeni, lai organizms saņemtu reālas uzturvielas un vitamīnus: etanols gan ir viegli uzņemams, bet tas nesatur organismam vajadzīgos savienojumus, jo ir ārkārtīgi primitīva viela. Hroniskie žūpas cieš ne vien no alkohola efektiem, ber arī no tā, ka patiesībā nav kārtīgi ēduši īstu paiku, jo raduši nepieciešamās kalorijas uzņemt ar šmigas kvantumiem, nevis kārtīgu ēdienu.

Tas var noderēt, plānojot eksperimentālo piemaušanos ar brīvprātīgo alkonautu piedalīšanos!
0
Burkāns un kartupelis jau arī ir primitīvs , vismaz kartupelis toč , bioloģijas stundās ar preperējamo adatu bakstījām un tur nebija pat uz ko skatīties , bet tāpat lika zīmēt un meklēt kaut kādus sūdus.

Vismaz viens ir skaidrs - sīvajos tiešām ir pietiekoši daudz kaloriju , lai paēstu un padzertu divi vienā. :D
+1
Gurķis jau nu ar būs tas īsteni advancētais un uzturvielām bagātais dārzenis - >90% ūdens :)
0
Parasts gurķis tiešām nav necik advancēts. Marinēts vai skābēts — uzreiz cita runa! ;)
0
Mazsālīts gurķis un/vai latgaliešu salāti. Ar kartupeļiem. Ar treknu un sulīgu karbonādi. Un balto mērcīti...
nekas nestāv klāt! ;-)
+3
Stāv gan, un pat pāri - viss tas pats, bet ar šmakovku klāt! (neaizmirstam, par ko ir tēma)
+1
Aizmirosos, mazliet. bet, ja ēd, tad to dara kārtīgi (it sevišķi, ja dzer alu) :-)
0
aizej cilvēks uz BB vienu-divus alus iedzert pēs saspringtas sporta nodarbības - a tur Spiegs un Kastrolis jau priekšā - bļauj ''huļi tik vēlu atnākuši'' ....
0
Fuck it,i'm going SXE.
0
^ Atkal? :D
0
^Atkal. Bet nākamnedēļ,man parīt dzimšenasdiena :D
Rīt Rīgā būsi?
0
Kāds kož kaut kur šovakar?
0
:metal: - iekš Coyotos :)
0
:D
+4
varēsi atpazīt pēc ādas mēteļa un biezā zuteņa :D
0
es. mājās.
0
Tālu. Nav interesanti. :(
0
Ta neviens (izņemot :metal:) nedzerstas, ja? :(((
+1
Despis ir jau pālī, kaut kur pa Vecrīgu vazājās, bet es aizliedzu viņu savākt :p
0
Haha - mēs ar prancūzi dosimies uz Vecrīgu, būs šamais jāsagūsta. :D
+1
stulbie alkāni
0
Vecrīgā ir tāds Victory pabs (pie Lido alus sētas). Strādā līdz rītam. Alus izvēle Ok (Laba iestāde). Gadi 4 atpakaļ 2-3-4-5 naktī vispār Vecrīga bija ciet t.i., tad, kad Strelnieku laukumā uzstajās Skyforger, tad pēc koncerta, alu praktiski nekura dabūt vairs nevarēja. Tagad tusē visa Vecrīga ..līdz rītam. Priekā!!!
0
hm, neesmu manījis - blakus Alus Sētai ir Brevings, moš otrā pusē vai starpā
+1
Man liekas, ka tā Viktorija atrodas tur, kur savulaik bija Makšeins... ehhh vecie laiki....
0
Daini, tajā Makšeinā, es vēl uzsaucu "hail Robin Hood" un dabūju no angļiem alus kausu (!!). bija tas gadi 7 atpakaļ ;-)
0
Makšeinā vai tai otrā sūdā tik reizi-divas esmu bijis
0
werwolf, par vēlu tu nāc, bllle >:/
+7
Makšeinā jau senāk itin bieži tapa kvasts. Nu jau gan laikam kādi gadi 5 būs apkārt ka tajā iestādē, lai kā tā arī sauktos tagad un toreiz, nav kāja sperta. Tas pats par Peģiku. Par Alus Sētu arī. Jopt, atcerējos, kā Alus sētā savulaik, kad Užavnieks vēl 60 s kausā gāja, tapa nosēdēts ~no vaļā vēršanās līdz slēgšanai :D

Un kur nu vēl nemirstīgā anekdote iz dzīves makšeinā: sēžam kādunakt, pulkstenis nāk kādi 4, pienāk oficiante pie mūsu galda un informē, ka pēc 15 minūtēm slēgšoties ciet. Mums kārtējais alus tikko iesākts, nu bez lielas steigas turpinām sūkt. Tā paiet kāda pusstunda, kad pie mūsu galda pienāk būdīgais kārtībnieks un, tā, lai lielāku ispaidu atstātu, ar abām rokām uz galda atspiedies, uz priekšu paliecies, teic, ka pēc 20 minūtēm slēgšoties (bet tā mierīgi, bez manāmas agresijas). mēs, saprotams pabrīnamies, ka vei, pirms pusstundas mums teica, ka pēc 15 minūtēm vēršot ciet...uz ko apsargs: "Kas to teica?! Tā blondā?! (pametot ar galvu uz atpakaļu "tās blondās" virzienā) Viņa tak ir tupa!!!"
0
Ble, kurš kož šodien? :D Pizec, vakar pa ilgiem laikiem izmetu loku pa Vecrīgu, sapratu, ka vismaz piektdienas vakarā tur nav ko meklēt - beigās ar grūtībām nobāzējāmies vecajā labajā alkānu midzenī vārdā Runcis. Toties atklāju jaunu kostūzi, uz kuru gan skaidrā prātā diezvai iešu - ZB bārs, atrodas blakus izbijušajai Vecmeitai ar kaķi. Līvu IZLEJAMAIS alus - 0.8 Ls :D kā arī mēreni piedzēries bārmenis ar kompāniju, kurš pēc mana lūguma krogā atskaņoja Landser un citas nacistu bandas.
0
A kas tur tāds par brīnumu, ka Līvu izlejamais?
+2
Ne tas, ka alus, es vairāk par ciparu priekš Vecrīgas pabrīnījos. Turklāt, kā jau Tu zini, ali ir divu veidu - lejamie un IZlejamie. :)
+1
Mjā, Līvu noteikti ietilpst otrajā katgorijā, bet kā otrās kategorijas pārstāvim arī tas cipars ir par lielu.
0
Tas bārs ir vienkārši pipec. :)
+4
+2
Igaunijas izcilnieks - www.ltv.lv/zinas/pasaule/balti...
+5
39 gadus vecais Agris Ķezbers pagājušā gada decembra sākumā Kanindbergā uzdzīvojis kopā ar savu draugu 36 gadus veco Juri Lapčenoku.

Kad Ķezbera dzīvesbiedre paudusi neapmierinātību par vīriešu iedzeršanas apmēriem, abi pudeles brāļi nolēmuši sievieti sasiet, lai tā viņiem netraucē.

Pēc tam abiem pudeles brāļiem bijis bail sievieti atbrīvot, jo dāma esot krietni šerpa rakstura, tiesā sacīja prokurors Dankans Makenzijs.

"Viņi ar katru brīdi aizvien vairāk baidījās par viņas reakciju, kad viņa tiks atbrīvota, tādēļ viņa palika sasieta ilgāku laiku, nekā viņi plānoja," sacīja Makenzijs.

Galu galā dāmai izdevies atbrīvoties pašai un viņa izsaukusi policiju.

Abiem vīriešiem par sievietes sasiešanu Lervikas tiesā izteikts brīdinājums, taču Ķezberam piemērota 100 sterliņu mārciņu soda nauda par trokšņošanu 11.maijā tajā pašā adresē. Ķezbers tajā dienā iedzēris un skaļi strīdējies ar savu draudzeni.

nra.lv/pasaule/81780-lielb...
0
Mūsu izcilnieki.
0
Plats smaids pārņem ja paklausās kā lv čaļi ālejās Lielbritānijā. No nostāstiem daži gudrinieki pat piemetās uz vietējo reķina. Arī man ir uzsaukusi alu sūrie angļi. Jāzin pieeja. Par to jaiedzer! :-)
0
Var jau ierēkt, bet patiesībā tur ālējas visādi švaļi un urlas.
0
Ne tikai tur - tie kas, līdzīgi iznesas te un citur, jau ir tādi paši.
0
alus šovakar kur?
+4
Pie tevis - jaunajā istabā >:D
0
neesmu vēl pārvācies.

blje, toč, ko pasākt, šodien... ja ir kādi alus festi, dodat ziņu!
0
Ir kāds bijis no šejieniešiem Oktoberfestā? Katru gadu nevaru saņemties turp aizbraukt...
+2
a nah?
+2
Lai pirku 1/2L cūkūdeni pā 5Eur :D
+3
Nešaubos, ka tur var dabūt arī garšīgu alu, bet 9 eur litrā tāpat ir nejēdzība. Alu sastrēbties var lētāk tepat. Desu ar kāpostiem ar nav problēmas dabūt... varbūt vienīgi ar kvalitatīvu vācu (vai bavāriešu) šlāgeri ir tā knapāk.
+1
Tak nopērc dvuļu, Optima līnija cīsiņus un kāpostus un fonā iemočī Kombuli.
+1
Ja nukļūdos māriņai bija pirms pāris gadiem, bet viņs jau te nesēž. bet lielos vilcienos no stāstītā- nu pielējās un?!
0
te u
+1
I could blow U
0
Lai pirku 1/2L cūkūdeni pā 5Eur :D

^^^^ nu nevajag anti propogandu - esmu bijis Vacija, Oktoberfesta laika 1999 un 2000 gada - toreiz likas smuki un leti viss, pie tam, es alu nedzeru vispar, bet to ko redzeju cenu izteiksme, tas galigi nebija tuvu tam

un runajot par tagadni un "cukudenjiem" - nevajag pirkt supermarketos esoshas churas pudeles, kuras neviens sevi cienosh "aborigens" te neperk, gandriz katra miesta (Austrija un Vacija) ir sava bruvetava, kas taisa savus izlejamos alus un kvalitaes / garshas zinja ir galvas tiesas paraki par jau minetajiem cukudenjiem
0
^ Kas attiecas uz cenu, šogad Oktoberfestā alus cena esot bijusi 9-9.50 EUR litrā.
+1
^Riebās dzert dārgu alu -> ja nu negaršos :D
Alus cenai jābūt tādai, lai varētu atļauties vismaz vēl vienu kausiņu :D
+1
Bezgalīgais loop. Break tikai, ja krīt.
0
Visgrūtak ir iziet pēc 1-2-3 kausiņiem. Vēlak jau viss notiek dabīgi :D
0
Tieši *iziet* pēc kādiem 15 kausiņiem būs grūtāk, nekā pēc trim.
0
Vai pēc 8 aliem kāds vēl skaita līdz? :-)
0
Neskaita, bet pietiks ar noapaļotu svērto matemātisko vidējo aptuveno.
+1
^ pizģec. Nepietiek, ka valdībā vieni vienīgi grāmatveži — tagad jau arī šite!
0
Vai tiešām es te no dvēselē matainajiem vienīgais pere-apzinīgais, šodien pipelē, tomēr darbā ieradies?
+2
es šodien nespēju darbā ierasties pipelē, jo vakar nedzēru
0
Nu kas tās par gaļējībām: nedzert un pārdzert. Vajag dzert regulāru, bet ar mēru (parasti uz angļu pudelēm ir norādīta dienas ieteicamā vīriešu deva) :D
0
^ Es gan ar mēru dzert netaisos. Lai tas Nils meklē kādu citu, ar ko sadzert.
0
Es ierados darbā un neko necērtu. Jāvelk viss ārā un jārēķina, jāskatās. Tik ilgai prombūtnei no kompja ir arī savi mīnusiņi. Bet pipelē nesanāca nemaz pabūt. Bik mājas vīneli, bik smiltsērkšķu un pīlādžu kandžas uzlējumus pastrēbu, bet ar mēru, lai nākamā dienā var ruļļi grozīt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Liega
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas