SOULFLY @ FONTAINE 14.06.10
+5
14.jūnijā atjaunotajā Liepājas rokklubā "Fontaine palace" uzstāsies amerikāņu smagās mūzikas grupa "Soulfly" ar tās harismatisko līderi Maksu Kavaleru (Max Cavalera) priekšgalā.

Patreiz grupa atrodas Eiropas tūrē un 14.junijā sniegs vienīgo koncertu Latvijā, Liepajas klubā "Fontaine palace". Kā zināms "Fontaine palace" maija beigās atsāk darbību, pēc ugunsgrēka, kas pērnā gada nogalē pilnībā izpostija popularo izklaides vietu. "Soulflay" koncerts plānots, kā kluba atkalatvēršanas galvenais notikums.

Biļetes uz grupas "Soulfly" koncertu Liepajā var iegādāties no pirmdienas, 24. maija internetā www.bezrindas.lv. Pirmās 100 biļetes būs iespējams iegādāties par īpašu cenu – 5 Ls. Nākamās biļetes maksās jau 8 Ls.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
būtu Rīgā, būtu par 20 ls biļete...
0
Ir plāns uz tiem datumiem būt Liepājā, tad jau būs jāaizčāpo paskatīties, pēc kā tagad FP izskatās...
0
hmm redzēts jau ir Brutaļņikā kā headlineri - kaut kā nepaķēra!
ja parēķina, ka biļete maksā 8 Ls un cik maksā aizbraukt līdz Liepājai? uff bendža turp atpakaļ aiziet normāli-nā_not this time, bet Fonteinu gribētos redzēt kā tur tagad izskatās pēc reanimācijas...
0
Nu, Rīgā viņi nomočīja ārprātā labi. Puse koncis bija Soulfy un puse ar Sepulturas vecajiem gabaliem. Un tas jau vien ir ko vērts, redzēt kā Maxam mute kustās līdzi paša vecajiem gabaliem, un tad tu saproti, jā, tas ir tas pats džeks.
0
Da kas tur labs-maziņš, resns pidrila ar pieciem drediem uz galvas vicinās ar kuslajām roķelēm-jumpdafuckup, jumpdafuckup! Laikam nekad nesagaidīšu, kad uz LV teleportēsies tādi mega grandi kā Bloodbath, Six feet under vai Hate eternal, vai pat Mirstošā fetusība! Nu neko, Augustā uz Kanibāļiem jāiet: aurot līdzi - Suffer!!!!!
+2
"Un tas jau vien ir ko vērts, redzēt kā Maxam mute kustās līdzi paša vecajiem gabaliem"

Iespējams, tas ir vienīgais, kas Maxam vēl kustās:)
+5
Nu bet zin kā ir, kad dzirdi gabalus no bērnības kasetes dzīvajā?
+2
Ja kas, tad šogad Graspopas festivālā Soulfly ir 2. dienas hedlaineri (2 citās dienās - Aerosmith un Kiss)
+5
six feet under ir trulāki par Maxi... bet arī šajā "trulumā" slēpjas spēks, vienkāršība un grūvs, ko ultratechniskie pašonanētāji nekad nesasniegs
+1
^^ kā jau popa festā ....
+1
Speciāls piedāvājums rock n sleep:2 biļetes + 2 vietīgs budžeta nr. viesnīcā Fontaine Royal – 29 Ls, 2 biļetes + 2 vietīgs standarta nr. viesnīcā Fontaine Royal – 39 Ls, 3 biļetes + 3 vietīgs nr. Viesnīcā Fontaine Royal – 49 Ls.

www.bezrindas.lv/events/index.php?la...
0
Gribētu aizbraukt, bet datums baigi stulbs :(
+1
Eh, taisnība vien bija tiem, kas saka - Makss ir mazs kusls vīrelis, kuram vienīgais, kas kustās, bija mute. Nu nenormāli uzresnējis, jau pēc pirmās dziesmas laistīja sev pieri ar ūdeni, balstiņa ar vairs nevelk īsti. Labi, ka to kompensēja sabiedriskais basists un hiperaktīvais gičists (kurš patiesībā arī tehniski bija baigais monstrs) ar pie galvas pielīmēto, nost nekrītošo cepuri. Protams - Troops of Doom visdziļāk aizķēra dvēseles stīgas.
Ā, viens gan, par ko varu uzslavēt (vairāk gan publiku). Bija tīri jauks circle pit divās dziesmās, ko pie "trū" grupām Latvijā īsti nav gadījies redzēt. Tā teikt, pa ļoooti ilgiem laikiem dabūju arī pavingrot un šoreiz neizpalika mošpita suvenīrs uz sejas, un operētajam celim laikam būs jāveic otrreizēja rehabilitācija :) (parasti man kaut kā baigi veiksmīgi saiet un bez traumām). Īsumā - par spīti ne visai spožajam sniegumam, brauciens tāpat bija to vērts, jo gāja jautri. Ja kompānija laba, arī 300 km uz vienu pusi nav nemaz tik daudz :)
0
no Sepulturas gabaliem nomočija jau minēto Troops of Doom, Refuse/Resist, Arise un Roots. laikam viss. vēl nedaudz iemočīja Pantēras Walk. tā kā neesmu Soulfly fans un gāju tik vecās Sepulturas vārdā, tad esmu apmierināts. manuprāt skaņa bija diezgan lielā dupsī. Nenormāli basi, stipri par maz ģitāras un vokāls.
0
tas mošings bija psc. dabūju rauties malā, ka neierauj virpullī :D viens bija tas circle pit, otrs saucās wall of death.

0
Baigi dīvaini. Rīgas koncerts bija tīri ok.
0
Chaos, nez, moš palaidi garām, bet riņķi griezām divreiz. Ottreiz gan tā pamaz, kādus pāris aplīšus. Wall of Death neatceros, laikam kkur tajā brīdī atrāvos pa snuķi, biju uz 2 dziesmām aizlīdis uz bāru pēc ledus :D
0
uh, es arī novingrojos! esmu diezgan sajūsmā! Sapņu fabrikā esot bijis asiņaināk, bet arī šeit biju bez spēka. Es nosākuma pat īsti neibraucu par Panteru - baigi forši šitādus iestarpinājumus ielaist. vēl olē, olē, olē Sõlflāī, Sõlflāī! un gabaliņš no creeping death! :)) kā no malas izklausījās pūlis? pats biju pašā karstumā un bļāvu! :)
0
parunāju ar ģitāristu un prasīju kur ir Maksis - viņš to dzird katru dienu :D
0
he, mēs ar mazo tuklīti arī kopbildi uztaisījām. daži nu ļoti gribēja novaktēt, ka viņš ies garām uz konci. 3 min pirms uzstāšanaš ar visu svītu gāja arī. varēja noprāst, ka nebija sajūsmā, bet uz bildi jau piekrita uzreiz. vispār Maksam šis koncis izskatījās tāda "atstrādāšana".
+1
^
Nu tak padomā cik ilgi viņš jau uzstājas? :D un visu laiku jādzer pēc konča-jāpaliek resnākam, jāsvīst un tā kādus 20 gadus jau :D

+1
Urbix arī mošoja pie Arise :):)

re kur dažas bildes

www.liepajniekiem.lv/lat/galerijas/izkla...
-1
jā, vienā tādā kā perekurā viņam uzsaucu: "eu, Normund!" rokasspiediens un kliedzieni cik pizdāta un ahujenna viss ir!!! :D
viš' ir smags! mošojot to jūt! :D:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas