Anonīmā zākāšanās
+1
Izskatās, ka sabiedrībā sāksies diskusija par anonīmajiem dirsējiem netā un kaut kas arī varētu mainīties.
Varbūt kāds jau redz Zeitgeist konsiprāciju, cits Orvela 1984, taču man tas liekas gana godīgi. Lai taisa reālus profilus portālos un bliež, ja tā gribas gānīties

www.delfi.lv/news/national/polit...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Žāvs... tipiski juristiem. Tie piekasās pie katra rēķina ne tā noformētu burtu, ne tā sakonfigurētu kompi, ne tādiem komentāriem internetā. Nekas jauns un nekas tur nesakustēsies. Varbūt kādu aizturēs, pakratīs pirkstu.
+1
Aha, lai logojas no draugiem, truemetal vai facebook, ja negrib profilu taisīt :D Jeb portāli varētu uzbliezt vienotu profilu sistēmu.

Katrā ziņā, truemetal komentārus ir daudz interesantāk un patīkamāk lasīt, nekā metalshov kakas, vai ne ?
0
Par šo ziņu portālu ziņu komentāriem viss jau tāpat skaidrs - ļautiņi tur vienkārši gāž ārā žulti par JEBKĀDĀM ziņām un parasti to dara necenzētiem vārdiem. Tā ka es nemaz neapvainošos, ja tiks izveidota, piemēram, jūzeru reģistrācijas sistēma (lai gan vispār man tas ir dziļi vienalga).
+4
Nezinu neko par Zeitgeist vai 1984 šajā sakarā, bet ja kaut ko tādu ieviesīs, tad pasaule paliks pelēkāka. Tas kalpos tikai vienam - lai kaut kādi iedomīgi, jūtelīgi pimpji varētu droši gāzt ārā savu sviestu un cilvēki vairāk baidītos tieši un absolūti brīvi, neierobežoti pateikt ko domā. Tur jau ir tas anonimitātes skaistums, ka tu dabū īsto esenci nevis kaut kādu, it kā "kulturālu", izbalinātu sulu.
Pret cilvēku stulbumu kā tādu tāpat nekas nepalīdzēs.

Šitā tēma jau vienreiz orb-ā bija cilāta, kur viens sūdzējās par "anonīmajiem", ka tie lūk lieliskajiem ne-anonīmajiem autoriem traucē dzīvot un izpausties.
Es atkal esmu gatavs sabučot katru, kas traucē dzīvot un izpausties tādiem "radošajiem darbiniekiem", lielajam vairumam jau no noteikti.
0
"Taču iesniegums vēl tiek "slīpēts" un konkrēti panti, pēc kuriem advokāti lūgs saukt pie atbildības, viņuprāt, vainīgos, tiks precizēti"

Slīpēts... nu kā tu viņus neienīdīsi?
+2
Tāpēc arī pirms sabrauktiem advokātiem nav bremzēšanas pēdu.
+2
Kā teica Gunča ''layers''.
0
Un visi gardi smējās ...
+1
Problēma nav likumdošanā, bet gan dauņu īpatsvara, kas turpina atklāt internetu.

NEKUR citur pasaulē nav tik kliedzošs tupums komentāros kā "lielajos" LV portālos. Adminstratori gan arī tur tādi paši auni kā komentētāji, izliekas, ka neko neredz, nevis aktīvi medī troļļus un veicina civilizētu diskusiju kā tas praktiski visur citur notiek.
+1
Visur aunu pietiek. Palasi kaut YouTube komentus.
0
o, jā... YouTube komentāri. Epic.
0
"Problēma nav likumdošanā, bet gan dauņu īpatsvara, kas turpina atklāt internetu" tur nu gan piekrītu!!! un ne tikai komentāros, bet pašās publikācijās. tās mājsaimnieces, kas jūtās ūber gudras reportieres, žurnālistes utt. citās jomās speciālistes vnk tracina ārā. es, piemēram, lasot par tēmām, kuras saprotu un pārzinu pietiekoši kompetenti, konstatēju tik nenormāli daudz aplamību, ka par tādām tēmām, par kurām nekāda lietpratēja nejūtos, nemaz negribas lasīt, jo es saprotu, ka arī tajās mans naivais prāts tiek piegānīts ar tieši tik pat sagrozītu un neprecīzu informāciju.
nu un tas ir apburtais loks- jo lielāki nekvalitatīvāka informācija, jo neizglītotāks lasītājs, jo stulbāki komentāri, jo zemāks līmenis portālam, jo vairāk analfabētu tiek pie iespējas rakstīt portālā... un atkal uz riņķi;)
0
man pa pimpi tikko iztecēja siekala,
ziniet kapēc, tapēc, ka tā ir diršana, lai tie advokāti turpina savas kloākas ar 5cīšiem berzēt!
Atņems pēdējo un kreatīvo dzīves prieciņu interneta imunitāti? izsmiekls!
-7
U un ka tu ceri atrisinat situaciju ?
Stulbu majsaimniecu vai nozares akstu darbus jau nevares izkontrolet.
Tev nekas neatliek ka taisit savu u.lv blogu un rakstit par visam sim temam lai citi zin.
Nezinu kadu labaku ideju.
+4
^
Tu jau tā laikam dari, tikai nevienam tavi blogi neinteresē...
0
es domāju, ka portāls, kam rūp kvalitāte, pats ir ieinteresēts to izskaust. un es citas lietas protu labāk nekā rakstīt, tas nav mans lauciņš un es nelienu tur, kur man nav dotību, atšķirībā no daudziem 'rakstniekiem'.
nu bāc- paņemam pirmo kas "kvalitātes" ziņa vnk gāž. apollo.lv tas ir kaut kas briesmīgs. publicē tādas muļķības. nerunājot par drukas kļūdām. ir arī pilnīgi aplami fakti, kas pēc tam, kad komentāros uz to ir norādīts stāv neizlaboti vēl pāris stundas. negribu reklamēt vienu konkrētu portālu, bet tur vispār persona, kas sevi prezentē kā baigo žurnālisti publicē interviju ar personu, cik viss ir labi un skaisti stilā. nemaz nepapūloties savākt informāciju par intervējamo personu- piemēram, ka viņa labais uzņēmums jau sen ir maksātnespējīgs un lai pavisam nenogrimtu pārdots ārzemniekiem un no ūber latviskuma un tīrības tur nav ne smakas vairs, bonusā vēl uzmetis virkni darbinieku. bet tā viss zašibis ražojam ekoloģisku produkciju :D un tak šitādu piemēru ir bez jēgas un saprašanas.
-3
+1
stulbums
+2
Tā smuki ne pa tēmu.. :D
+1
tvnet jau arī ir zem katras kritikas gan satura, gan gramatikas ziņā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas