Kāds māk tā nodziedāt ?
0
www.tvnet.lv/izklaide/popkultura...

Te drošvien ir kas sakāms mūsu pašu growleriem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Tas ko dzivajā varēja dzirdēt, neizklausījās diži iespaidīgi. Katrā ziņā, Death metal blicē viņš karjeru diez vai uztaisītu šitā krekšķinot ....

Es labāk šitos zēnus paklausos: www.youtube.com/watch?v=X-JjH6CzkwY...
0
Heh, šitās zortes rekordsmeņi drīzāk jāmeklē pareizticīgo krikuļu koros. Ij tīrākas, ij zemākas balsis atradīs. Ja vien nebūtu pie dirsas.
0
Abet par Pan.thy.monium. pluss. Man ir akurāt šitāds pats ripulis mājās. Tikai laika zoba dēļ atsevišķas dziesmas raustās.
0
Man diemžēl tik Khaooohs & kon-fu-sions. Krievos biju pasūtījis dubultnieku ar Dawn of Dream un Khaooohs, bet nesagaidīju. Tie sukuļi jau sagaida 1000 pasūtījumus un tik tad uzštancē ...
0
Šito vakar pamanīju. Viņi tur gadījumā nav sapisušies prātā? 0.7 herci? Varbūt rakstītājs izrāvis 0.7 un grib vēl 0.7? Katrā ziņā no tā ko tur var dzirdēt/saprast, tad 50% desuļnieku močī zemāk.
+2
Ha ha... baigi kūlīgais tur visu laiku arī runā ahūna zemi. Galvenais, lai neaizmirst pateikties Tam Kungam, tik pat reizes, cik reizes jākruķī tas ieraksts, lai viņu sadzirdētu pāri kompja šņākoņai.

Eu, bet tas Pan.thy.monium. gabals ir kaut kāds vāks! Man tūlīt atnāks viss albums ,es nevaru sagaidīt.... kāpēc man likās, ka tā bija kaut kāda kaka, bet laikam sajaucu ar kaut ko citu....
+1
"Ak paldies, kungs, ka esi radījis cilvēkus, kuri ir radījuši kompīšus, ar ko var pakruķīt tur visu tā, lai var beidzot dzirdēt tavu dāvanu, ak, jel, šo zemo balsi."
0
da labi, izklausas pēc parasta inheila :D
0
bļni, tas Pan-Thy-Monium.... bļāāā
0
Jūs mežā auguši, ka Pan-Thy-Monium nezinājāt ? Kopā ar Skyforger un Amorphis mana mīļākā banda ... Par Amorphis vēl ilgi nespēju izšķirties, bet šitiem sviestaiņiem visiem dēmučiem, miņikiem un albumiem 10/10 lieku
0
acīmredzot. skrien lejā pa vadiem diskogrāfija.
0
Par to zemo rūkšanu runājot (pardon, dziedāšanu) prātā nāk somu apvienība Demilich.
www.youtube.com/watch?v=cA7dzqNgo2w...
Starp citu, kas attiecas uz Demilich, pēc oficiālas informācijas šamie apvienosies, lai kopā nospēlētu pasākumā ar nosaukumu Jalometalli Metal Music Festival, kas notiks Oulu, Somijā - 13 un 14 augustā!

Sīkāk šeit:

www.jalometalli.net/

Pasākuma dalībnieki:
Carcass (UK)
Triptykon (SUI)
Macabre (USA)
Suffocation (USA)
Dream Evil (SWE)
Destruction (GER)
Ross the Boss feat. Scott Columbus (USA/GER)
Gorgoroth (NOR)
Angel Witch (UK)
Melechesh (NL)
Lord Vicar
Rytmihäiriö
Forced Kill
Machina
Demilich
Urn
Coprolith
Black Crucifixion
Inferia
Sadistik Forest
+1
reiz biju apaukstējies un tad attāli līdzīgas skaņas man ar' pa muti nāca! :)
0
Tā tak prasta huiņa, ko viņš tur taisa. Tas tur Heinous killing vokālists, kas to predatora tarkšķi prot, vēl mazākus hercus uztais. A šitā jau tiešām uz pohām katrs kārtīgs bass var. Nu vismaz man, baritonam, tā šķiet.
0
Par Jalometalli runājot, njā Demilich kārdina, pērn jau ar šiem bija skaists line-up, bet šogad jau nu gan laikam nekādīgi.

Demilich jau gan pirms te pulkākim gadiem - kādiem ~5 vai kaukur tā no sava trū izjukšanas un never egen rejūnijōna dažus končus uzspēlēja, tad jau varbūt tā lieta nav nemaz tik cieta.

Laps i, lieku vēlreiz Grin apakaļ.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas